μεχρι στιγμης η ελλαδα πληρωνει ομως κανονικοτατα τα χρεη της και δεν της εχει γινει διαγραφη ποτε ουτε ολικη ουτε μερικη
και η γερμανια ενω εχει υπογραψει συμβασεις το 1940 και αποδεχετε το χρεος της ενω μεχρι το 1945 πληρωνε απο τοτε δεν εχει πληρωσει τιποτα μεχρι και σημερα και το χρεος με τους τοκους εχει υπολογιστει στα 150 δις€
και μαλιστα δεν φτανει που δεν εχει πληρωσει το χρεος και μας δανειζει και κερδοσκοπει (αφου δανειζετε με 1% και μας δανειζει με 4%) και θελει να διακυβερνα τη χωρα με πολιτικους μαριονετες σαν το σαμαρα και το βενιζελο και θελει να οριζει και την πολιτικη της χωρας
λάθος .. μέχρις στιγμής η Ελλάδα δεν πληρώνει τα χρέη της … ξαναδανείζεται για να πληρώσει τα παλιά της χρέη γιατί δεν έχει να τα πληρώσει …
και μάλιστα της έχει γίνει διαγραφή περίπου 100 δις ευρώ μέχρις στιγμής… και μάλιστα πολύ πολύ πρόσφατα…
το ποιός και πως έχει υπολογίσει το χρέος είναι μια μεγάλη συζήτηση … και φυσικά δεν μπορεί να είναι ο Γλέζος διότι (1) δεν γνωρίζει (2) δεν μπορεί (3) είναι προκατειλλημένος …
εξάλλου την συμφωνία του Λονδίνου του 1953 περί απομείωσης του γερμανικού χρέους την προσυπέγραψε και αποδέχθηκε και η Ελλάδα…
ααα μάλιστα και όσο για την κερδοσκοπία μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα διότι το επιτόκιο δανεισμού από τον μηχανισμό στήριξης είναι γύρω στο 1.25% (όπως δέχεται και ο ΣΥΡΙΖΑ και γιαυτό έσκουζε όταν βγήκαμε τον Μάρτη με το πενταετές που το πληρώσαμε με 4.95% επιτόκιο)
και στο κάτω κάτω της γραφής όταν όλοι οι άλλοι σου προσφέρουνε δανεικά με 7% και κάποιος σου τα προσφέρει με 4% μάλλον για ευεργέτη τον βλέπεις και όχι για εχθρό σου…
υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση… του δεν πληρώνω δεν πληρώνω…
αλλά το πρώτο που θα σου πεί ο δανειστής είναι…
πολύ καλά… βάλε τα αγγουράκια που μου πουλάς στον κώλο σου, τα καρότα στον κώλο του γαβρήλου και το λάδι που μου δίνεις κράτησε το για λιπαντικό όταν θα φτάσεις στα καρπούζια… ααα ναι και τα ανταλλακτικά για το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι δεν κάνουν 500.000 ευρώ για σένα αλλά 50.000.000 ευρώ και μάλιστα τα θέλω και μπροστάντζα πριν αρχίσω να τα φτιάχνω.. και δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνεις χωρίς ρεύμα να καίς κεριά…
ααα και εκείνα τα ανταλλακτικά για τα τζίπ τα μερσεντές που έχει ο στρατός δεν κάνουν πλέον 100.000 αλλά 30.000.000 για σένα… δεν με ενδιαφέρει να κάνεις τις μεταφορές σου με μουλάρια…