Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι και γιαυτό τον λόγο στα 58 μου έχω 33 χρόνια ένσημα (με 24 μήνες στρατό μη εξαγορασμένο και δύο χρόνια σχεδόν εξωτερικό μη αναγνωρισμένα) καθαρά χώρια το τι μπορώ να εξαγοράσω (και ξεκίνησα ήδη σπουδές 4, δύο παιδιά 2 και 1 χρόνο στρατό το σύνολον 7)... δηλαδή στα 58 μου με τέσσερα χρόνια υποχρεωτικά εκτός αγοράς έχω 33 χρόνια ένσημα ρε βλάκα ... που σημαίνει πλήρη απασχόληση από τα 21 μου κρετίνε...

γιατί ποιός σου είπε ότι εγώ ανήκω στους μεγάλους .. μικρομεσαίος είμαι (98.000 μικτό εισόδημα τον χρόνο στα 58 μου δεν λογίζομαι και κροίσος) και ευτυχώς όχι προβληματικός... αυτό μας έλλειπε να με θεωρείς και μεγάλο...

και ναι ο ανάπηρος που μπορεί να δουλέψει και ζητά επίδομα με κοροιδεύει... καθήκον της πολιτείας είναι να διασφαλίσει τις συνθήκες εκείνεις που θα του επιτρέπουν να δουλεύει και να ενσωματώνεται στην κοινωνία και όχι να τον επιδοματοποιεί και να τον κλείνει στο σπίτι του... καθήκον της πολιτείας είναι να γαμάει στα πρόστιμα και στις σφαλιάρες όποιον κλείνει τα πεζοδρόμια και τις διαβάσεις αναπήρων.. καθήκον της πολιτείας είναι να προβλέπει παντού διαβάσεις αναπήρων, να τις συντηρεί και αν δεν φτάνει ο χώρος να απαλλοτριώνει αναγκαστικά ιδιοκτησίες και να βρίσκει χώρο... καθήκον της πολιτείας είναι να φροντίζει να έχουν όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι προσβάσεις για αναπήρους και να φροντίζει οι ιδιοκτήτες των χώρων αυτών να τηρούν τις σχετικές διατάξεις γαμώντας στα πρόστιμα άν δεν συμμορφώνονται...

καθήκον της πολιτείας είναι να γαμάει τα πρέκια του κάθε μαλάκα σταμουλοκολλά που αρνείται να κατέβει από το κάθισμα του να βοηθήσει τον ανάπηρο να ανέβει στο λεωφορείο, αρνείται να πεί στον τυφλό ποιά στάση είναι, αρνείται να τον βοηθήσει... να του γαμάει τα πρέκια απολύωντας τον και αφήνοντας τον να πεινάσει και αυτός και η οικογενεια του...

αυτά είναι τα καθήκοντα ενός κοινωνικού κράτους και όχι να δίνει επιδόματα και να κλείνει τους αναπήρους στα σπίτια τους... επιδόματα μόνον σε αυτούς που αντικειμενικά δεν μπορούν να εργασθούν και να ενταχθούν στην κοινωνία... ναι σε επίδομα σε ένα παιδί με σύνδρομο Dawn βαριάς μορφής... υποστήριξη σε ένα παιδί με σύνδρομο Ασπεργκερ να ενταχθεί στην κοινωνία...

και ναι υποχρεωτικά προσβάσεις για αναπήρους και αναπηρικές τουαλέτες σε όλα τα καταστήματα ειδικά σε αυτά υγιειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, μπάρ, καφεννέδες κλπ) σε όλη την χώρα... και άμεσα .. και όποιος δνε γουστάρει να κάνει ΚΛΕΙΣΙΜΟ επιτόπου και χωρίς πολλά πολλά... δεν του φτάνει ο χώρος στα παπάρια μου να λιγοστέψει τα τραπέζια που έχει... δεν έχει λεφτά στα παπάρια μου να κλείσει και να πάει στο διάολο...

και ναι πενταπλάσιος ΕΝΦΙΑ στις οικοδομές που μεσα σε μια τριετία δεν θα φροντίσουν να έχουν ανελκυστήρες που να χωράνε αναπηρικό καροτσάκι ή άλλο βοήθημα για τους αναπήρους και δεν έχουν ράμπες για καροτσάκια... δεν έχουν χώρο ή κοστίζουν πολλά ? στα αρχίδια της πολιτείας να πληρώσουν ή να το γκρεμίσουν...

και ναι υποχρεωτικά στο δημόσιο 5% των προσλήψεων από ΑΜΕΑ σε όλες τις θέσεις... και ναι υποχρεωτικά στον ιδιωτικό τομέα 1% του προσωπικού θα είναι ΑΜΕΑ ...

αυτά είναι ρε μαλάκα χαπάκη μέτρα για τους αναπήρους και όχι τα επιδόματα ηλίθιε... μέτρα που τους κάνουν να αισθάνονται ίσοι με τους άλλους και όχι παρακατιανοί ηλίθιε ...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά ρε χαπάκη ???

1ον την παραθεση την εκανες απο τον γαμιαρτης και οχι απο εμενα αλλα θα απαντησω

λοιπον οι αμεα πρεπει να παιρνουν επιδομα και μαλιστα υψηλο και να εχουν δωρεαν και πληρεις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απαλαγη απο φορους οποιαδηποτε μορφης κλπ κλπ

τωρα αν καταφερουν να εργαστουν μια χαρα δεν αντιλεγω εγω αλλα μεχρι να γινουν ολα αυτα που ανεφερες και ακομα και αν γινουν οι αμεα πρεπει να παιρνουν επιδομα και τους προσβαλεις με το να τους δινεις τη μονη λυση τη δουλεια και την εργασια

οσο για την προυπερεσια σου μπραβο αλλα μη λες οτι ειναι λιγα τα 100.000€ το χρονο εισοδημα ειναι αρκετα υψηλο
επισης τοτε υπηρχαν δουλειες να απασχοληθεις οταν ξεκινουσες την καριερα σου τωρα δεν υπαρχουν πλεον και φταιει το δντ και η τροικα γι αυτο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι και γιαυτό τον λόγο στα 58 μου έχω 33 χρόνια ένσημα (με 24 μήνες στρατό μη εξαγορασμένο και δύο χρόνια σχεδόν εξωτερικό μη αναγνωρισμένα) καθαρά χώρια το τι μπορώ να εξαγοράσω (και ξεκίνησα ήδη σπουδές 4, δύο παιδιά 2 και 1 χρόνο στρατό το σύνολον 7)... δηλαδή στα 58 μου με τέσσερα χρόνια υποχρεωτικά εκτός αγοράς έχω 33 χρόνια ένσημα ρε βλάκα ... που σημαίνει πλήρη απασχόληση από τα 21 μου κρετίνε...

ασε ποσα θα εξαγορασεις η εχεις ηδη εξαγορασει εδω λεμε απλα μπορει οταν ησουν φοιτητης να μην εργαζοσουν καποιοι ομως δεν εχουν αυτην την δυνατοτητα για ευκαιριες ζωης μιλαμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1ον την παραθεση την εκανες απο τον γαμιαρτης και οχι απο εμενα αλλα θα απαντησω

λοιπον οι αμεα πρεπει να παιρνουν επιδομα και μαλιστα υψηλο και να εχουν δωρεαν και πληρεις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απαλαγη απο φορους οποιαδηποτε μορφης κλπ κλπ

τωρα αν καταφερουν να εργαστουν μια χαρα δεν αντιλεγω εγω αλλα μεχρι να γινουν ολα αυτα που ανεφερες και ακομα και αν γινουν οι αμεα πρεπει να παιρνουν επιδομα και τους προσβαλεις με το να τους δινεις τη μονη λυση τη δουλεια και την εργασια

οσο για την προυπερεσια σου μπραβο αλλα μη λες οτι ειναι λιγα τα 100.000€ το χρονο εισοδημα ειναι αρκετα υψηλο
επισης τοτε υπηρχαν δουλειες να απασχοληθεις οταν ξεκινουσες την καριερα σου τωρα δεν υπαρχουν πλεον και φταιει το δντ και η τροικα γι αυτο

λάθος για την παράθεση και ζητώ συγνωμη...

δηλαδή αν ένα ΑΜΕΑ δουλεύει πρέπει να παίρνει και επίδομα ?? γιατί ??
και δεν τους προσβάλω δίνοντας τους επίδομα και λέγοντας (δικαιολογημένα) "ακου ... εγώ σε πληρώνω βγάλε τον σκασμό" ...

ωραίο δουλικό είσαι...

και πάντα υπάρχουν δουλειές να απασχοληθείς αρκεί να θέλεις να απασχοληθείς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ασε ποσα θα εξαγορασεις η εχεις ηδη εξαγορασει εδω λεμε απλα μπορει οταν ησουν φοιτητης να μην εργαζοσουν καποιοι ομως δεν εχουν αυτην την δυνατοτητα για ευκαιριες ζωης μιλαμε

για να έχω ένσημα 33 χρόνια στα 58 μου από τα οποία 6 χρόνια δεν κολλούσα διότι ήμουν

2 χρόνια φαντάρος
2 χρόνια στην Ελβετία
2 χρόνια στην Νιγηρία

δηλαδή 33 χρόνια σε 34 ενεργά χρόνια (από τα 18  από πόσων χρονών δουλεύω και κολλάω ένσημα ??

αν σου βάζω δύσκολα κολλάω ένσημα από τα 18 μου (τα 4 χρόνια όχι συνεχώς λόγω σχολής) ....

για την ακρίβεια τέλος του μήνα θα έχω 32 χρόνια και 7 μήνες ένσημα ήτοι 9775 μεροκάματα...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λάθος για την παράθεση και ζητώ συγνωμη...

δηλαδή αν ένα ΑΜΕΑ δουλεύει πρέπει να παίρνει και επίδομα ?? γιατί ??
και δεν τους προσβάλω δίνοντας τους επίδομα και λέγοντας (δικαιολογημένα) "ακου ... εγώ σε πληρώνω βγάλε τον σκασμό" ...

ωραίο δουλικό είσαι...

και πάντα υπάρχουν δουλειές να απασχοληθείς αρκεί να θέλεις να απασχοληθείς...

δηλαδη προτιμας να εισαι αμεα εγω οχι και δεν το λεω ουτε ρατσιστικα ουτε απο κατωτεροτητα και δεν με θεωρω δουλικο ναι οι αμεα πρεπει να περνουν επιδομα ασε που δεν νομιζω να θελουν να μπουν στο στιβο της εργασιας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για να έχω ένσημα 33 χρόνια στα 58 μου από τα οποία 6 χρόνια δεν κολλούσα διότι ήμουν

2 χρόνια φαντάρος
2 χρόνια στην Ελβετία
2 χρόνια στην Νιγηρία

δηλαδή 33 χρόνια σε 34 ενεργά χρόνια (από τα 18  από πόσων χρονών δουλεύω και κολλάω ένσημα ??

αν σου βάζω δύσκολα κολλάω ένσημα από τα 18 μου (τα 4 χρόνια όχι συνεχώς λόγω σχολής) ....

για την ακρίβεια τέλος του μήνα θα έχω 32 χρόνια και 7 μήνες ένσημα ήτοι 9775 μεροκάματα...

δηλαδη οταν ησουν φοιτητς εργαζοσουν και κολλουσες ενσημα κανονικα???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δηλαδη προτιμας να εισαι αμεα εγω οχι και δεν το λεω ουτε ρατσιστικα ουτε απο κατωτεροτητα και δεν με θεωρω δουλικο ναι οι αμεα πρεπει να περνουν επιδομα ασε που δεν νομιζω να θελουν να μπουν στο στιβο της εργασιας

όποιος μπορεί και δεν θέλει να δουλέψει και προτιμά να ζεί από την κοινωνική πρόνοια είναι δουλικό αυτών που των πληρώνουν...

και ρώτησες τα ΑΜΕΑ αν θέλουν να δουλέψουν ή όχι ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
όποιος μπορεί και δεν θέλει να δουλέψει και προτιμά να ζεί από την κοινωνική πρόνοια είναι δουλικό αυτών που των πληρώνουν...

και ρώτησες τα ΑΜΕΑ αν θέλουν να δουλέψουν ή όχι ??

οταν μιλουσα με τους συλλογους αμεα για κατι εκδηλωσεις δεν μου εθεσαν σαν διεκδικησεις την εργασια
τωρα αμα θελουν να εργαστους δικαιωμα τους και ας το κανουν αλλα το επιδομα επιδομα το κρατος πρεπει να φροντιζει και να ζει αυτους τους ανθρωπους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δηλαδη οταν ησουν φοιτητς εργαζοσουν και κολλουσες ενσημα κανονικα???

βεβαίως στα τέσσερα χρόνια των σπουδών μου (για την ακρίβεια 4 χρόνια και 7 μήνες) είχα μαζεύψει 700 ένσημα... κανονικότατα... όλα τα καλοκαίρια, όλες τις διακοπές και πολλές από τις ημέρες που τα πανεπιστήμια δουλεύανε κανονικά... βλέπεις δεν έτρεχα στις καταλήψεις και στις συνελεύσεις... είχα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ εκτός από επαναστατική γυμναστική...

αα και κάτι ακόμη... δεν δούλευα γιατί είχα τόσο μεγάλη ανάγκη (με τα λίγα που έπαιρνε ο γέρος μου μπορούσα να τα κουτσοβολέψω σφιχτά βέβαια και με δουλειά καλοκαίρια και διαμονή στην φοιτητική εστία και φαγητό στην φοιτητική λέσχη) αλλά γιατί γουστάριζα η τσέπη μου να είναι γεμάτη και να μπορώ να περνάω καλά...

και να έχω το δικό μου σπίτι, να αγοράζω τους δίσκους που γουστάριζα, να πάρω φωτογραφική μηχανή που τότε κόστιζε τρία μηνιάτικα του γέρου μου και γενικά να μπορώ χωρίς να απλώνω το χέρι μου να ικανοποιώ τα θέλω μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οταν μιλουσα με τους συλλογους αμεα για κατι εκδηλωσεις δεν μου εθεσαν σαν διεκδικησεις την εργασια

φυσικά... γιατί στις διοικήσεις των συλλόγων αυτών είναι άτομα σαν και σένα... της ήσσονος προσπαθείας...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κατα τα αλλα η κοινωνια κινδυνευει απο τη χρυση αυγη  :jerking: :jerking: :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βεβαίως στα τέσσερα χρόνια των σπουδών μου (για την ακρίβεια 4 χρόνια και 7 μήνες) είχα μαζεύψει 700 ένσημα... κανονικότατα... όλα τα καλοκαίρια, όλες τις διακοπές και πολλές από τις ημέρες που τα πανεπιστήμια δουλεύανε κανονικά... βλέπεις δεν έτρεχα στις καταλήψεις και στις συνελεύσεις... είχα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ εκτός από επαναστατική γυμναστική...

αα και κάτι ακόμη... δεν δούλευα γιατί είχα τόσο μεγάλη ανάγκη (με τα λίγα που έπαιρνε ο γέρος μου μπορούσα να τα κουτσοβολέψω σφιχτά βέβαια και με δουλειά καλοκαίρια και διαμονή στην φοιτητική εστία και φαγητό στην φοιτητική λέσχη) αλλά γιατί γουστάριζα η τσέπη μου να είναι γεμάτη και να μπορώ να περνάω καλά...

ουτε και εγω γιατι 6 χρονια φοιτητης 950 ενσημα και εργαζομουν διοτι παρ ολο που σπουδασα στην πολη μου (αθηνα) ηταν αδυνατο εκεινη την περιοδο να μου δινει η γιαγια μου χρηματα οποτε ζουσα αποκλειστικα απο το εισοδημα μου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τρία χρόνια τα ΤΕΙ και τα έκανες έξη ?? μπράβο παίκτη μου...
εσενα γιατι σου κολλαγε ενσημα το αφεντικο και δε σε ειχε ανασφαλιστο σα δουλικο του που ησουν? ηταν κανας κουμουνιστης μηπως?  :jerking: :jerking:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τρία χρόνια τα ΤΕΙ και τα έκανες έξη ?? μπράβο παίκτη μου...

τα ΤΕΙ ειναι 4 χρονια και το εκανα σε εξι γιατι εργαζομουν και δεν μπορουσα να παρακολουθω τα εργαστηρια που ηταν υποχρεωτικα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τα ΤΕΙ ειναι 4 χρονια και το εκανα σε εξι γιατι εργαζομουν και δεν μπορουσα να παρακολουθω τα εργαστηρια που ηταν υποχρεωτικα
εμ δεν ησουν σουπερμαν σαν τον τραμουντανα που σε 4 χρονια τελειωσε 3 πανεπιστημια δουλευοντας ταυτοχρονα και 12 ωρες την ημερα  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μου ηρθε ενα pm για σενα. Το κειμενο ηταν Αυτοί που σε έψαχναν σε βρήκαν jhonny64. Θα καταλάβει αυτός.

Ποιος σε ψαχνει μπουρδακο?
Τι είναι αυτά ρε? Γιατι απειλές?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δυσκολο να φτασει αυτο το νουμερο ο συριζας.Καλα το 27 της νδ ειναι για γελια,εκτος και αν ηθελες να πατησεις το 1 και πατησες κατα λαθος το 2 στο πληκτρολογιο.Πασοκ 5 με τιποτα,0.5 μπορει.
Ναι, και πού θα πανε οι ψηφοι? 50% θα παρει ο συριζας? Κομματα με βαθιες ριζες στην κοινωνια δεν εξαφανίζονται. Αποδειχθηκε και στις περιφερειακες εκλογες. Σοβαρευτείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom