Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
α μαλιστα χαπακι ασε τι  λεει ο καθενας εε; ενω ας πουμε οτι λεει ο τσουκατος για τα οποια δεν υπαρχουν αποδειξεις ειναι θεσφατο;

εχεις να απαντησεις κατι σε αυτο χαπακι ; η βιαεσαι να πας για καφε;  :2funny: :2funny: :2funny:

ωραια τι προβλημα εχεις με το προγραμμα???
ειπαμε παταξη φοροδιαφυγης φορολογηση μεγαεπιχειρησεων χρησιμοποιησει χρηματων του εσπα και τα χρηματικα διαθεσιμα απο το ΤΧΣ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Τί λέει; Πλησιάζει η επανάστα;

Συνημμένα

• villa-yanna.jpg
    villa-yanna.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 13

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ωραια τι προβλημα εχεις με το προγραμμα???
ειπαμε παταξη φοροδιαφυγης φορολογηση μεγαεπιχειρησεων χρησιμοποιησει χρηματων του εσπα και τα χρηματικα διαθεσιμα απο το ΤΧΣ

το εσπα και το τχσ ξεχνα τα χαπακι

τωρα για ταυπολοιπα θα χρειαστει καιρος και αν..

καλα φορολογησε τις μεγαλες επιχειρησεις οσες υπαρχουν δηλ και αν δεις μεγαλες επιχειρησεις ξανα σφυρα μου τοσες φορες στα εχει αναλυσει ο τραβατρομπας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το εσπα και το τχσ ξεχνα τα χαπακι

τωρα για ταυπολοιπα θα χρειαστει καιρος και αν..

καλα φορολογησε τις μεγαλες επιχειρησεις οσες υπαρχουν δηλ και αν δεις μεγαλες επιχειρησεις ξανα σφυρα μου τοσες φορες στα εχει αναλυσει ο τραβατρομπας

ετσι σας εδωσε εντολη η τροικα και το δντ η μονο ο σοιμπλε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Δάσκαλε που δίδασκες...»
Μητσοτάκης εμπλέκει Μητρόπουλο σε «φάμπρικα» παράνομων προσλήψεων σε δήμους

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποκάλυψε πόρισμα-«κόλαφο» για τις προσλήψεις στο Δήμο Δραπετσώνας, εκθέτοντας το ρόλο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ως εργατολόγος, αποφαινόταν το 2005 ότι η μετατροπή συμβάσεων είναι παράνομη

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, που σήμερα  έχει αναλάβει την ενορχήστρωση της επίθεσης κατά της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο ζήτημα, ζητώντας να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι που, παράνομα, μετέτρεψαν τις συμβάσεις τους, το 2005 ως εργατολόγος είχε αποφανθεί ότι οι όποιες μετατροπές είναι παράνομες!

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει ευθέως εάν οι εν λόγω μετατροπές συμβάσεων έγιναν νόμιμα ή παράνομα.

Ειδικότερα, το πόρισμα αφορά στο Δήμο Δραπετσώνας και, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, «το συνέταξε ο σύμβουλος επιθεωρητής του ΑΣΕΠ. Το πόρισμα είναι κόλαφος, διότι καταδεικνύει με ξεκάθαρο τρόπο τι συνέβαινε στους δήμους εκείνη την εποχή και επιβεβαιώνει ότι οι συμπαιγνίες έγιναν σε πλήρη γνώση υπαλλήλων και δημοτικών αρχών. Το πόρισμα αναφέρει πως αναζητήθηκε τεκμηριωμένη  επιστημονική γνώμη για το αν πληρούνται τα κριτήρια και απευθύνθηκαν σε εσάς, κ. Μητρόπουλε. Λογικό, είστε εργατολόγος. Τους απαντήσατε λοιπόν εσείς ότι ουδείς πληροί τις προϋποθέσεις του Προεδρικού Διατάγματος».

Και συνέχισε: «Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι καμία μονιμοποίηση δεν μπορούσε να γίνει, γι' αυτό και αποφάσισε να πάει στον εργατολόγο κ. Μητρόπουλο».

Όπως είπε ο υπουργός, στο πόρισμα καταγράφεται και η αναφορά μιας υπαλλήλου, που λέει ότι «πήγα και εγώ στον κ. Μητρόπουλο να μου πει την άποψή του και μου απάντησε εν ψυχρώ ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη μονιμοποίησή μου».

Και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Δάσκαλε που δίδασκες… Βάλανε λοιπόν άλλα στοιχεία και παραπλάνησαν το ΑΣΕΠ. Αυτό που έγινε στη Δραπετσώνα, έγινε και αλλού… Ποιος πρέπει λοιπόν να πληρώσει; Όλοι παραπλανημένοι είναι σε αυτό τον τόπο; Έχει ευθύνη η δημοτική αρχή και ερευνάται σε βαθμό κακουργήματος. Κατά το πόρισμα η ζημία είναι 2,1 εκατ. ευρώ από αυτή την ιστορία και αφορά μόνο ένα δήμο. Ξέρατε τα πάντα. Μας λέτε για φουκαράδες, αλλά και κάποιοι άλλοι φουκαράδες έμειναν απ' έξω, που δεν μπόρεσαν να κάνουν χρήση του Διατάγματος. Αυτή είναι η Αριστερά των ίσων ευκαιριών;».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, που υποστήριξε πως υπήρξε συναλλαγή «δημάρχου και πολιτών, όπου ο πρώτος με παράνομη πράξη αγόρασε την ψήφο τους, χρεώνοντας το λογαριασμό στον Έλληνα πολίτη».

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε: «Δεν τους είπα είστε παράνομοι, αλλά δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις του Διατάγματος Καραμανλή, γιατί σας εκμεταλλεύτηκε».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση ότι «ορκίστηκε στον κατακτητή να προχωρήσει σε 150.000 απολύσεις» και εξήγησε πως «επειδή η τρόικα σας έδεσε στο δουλικό όρκο, πάτε σε Κερατσίνι και Ασπρόπυργο να ελέγξετε ανάπηρες εργαζόμενες... Δεν μπορεί όλοι μας -που χρεοκοπήσαμε την πατρίδα μας- να βάζουμε μοιρογνωμόνιο δέκα χρόνια μετά και να τους λέμε ότι πρέπει να φύγουν από το Δημόσιο. Ούτε στην κοινωνία των πιθηκανθρώπων δεν γίνονται αυτά».

Τέλος, επισήμανε ότι το ΑΣΕΠ έχει ήδη αποφανθεί οριστικά για τις συμβάσεις που έχουν μετατραπεί με Προεδρικά Διατάγματα, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση «να βάλετε ρύθμιση τώρα, ώστε αυτομάτως για κάθε έναν που φεύγει από τον έλεγχό σας, να μπαίνει κάποιος από εκείνους που έμειναν τότε απ' έξω».

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/10/22/evgbamnm.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/10/22/ugk7v63x.jpg[/img[/URL]]

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
«Δάσκαλε που δίδασκες...»
Μητσοτάκης εμπλέκει Μητρόπουλο σε «φάμπρικα» παράνομων προσλήψεων σε δήμους

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποκάλυψε πόρισμα-«κόλαφο» για τις προσλήψεις στο Δήμο Δραπετσώνας, εκθέτοντας το ρόλο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ως εργατολόγος, αποφαινόταν το 2005 ότι η μετατροπή συμβάσεων είναι παράνομη

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, που σήμερα  έχει αναλάβει την ενορχήστρωση της επίθεσης κατά της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο ζήτημα, ζητώντας να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι που, παράνομα, μετέτρεψαν τις συμβάσεις τους, το 2005 ως εργατολόγος είχε αποφανθεί ότι οι όποιες μετατροπές είναι παράνομες!

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει ευθέως εάν οι εν λόγω μετατροπές συμβάσεων έγιναν νόμιμα ή παράνομα.

Ειδικότερα, το πόρισμα αφορά στο Δήμο Δραπετσώνας και, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, «το συνέταξε ο σύμβουλος επιθεωρητής του ΑΣΕΠ. Το πόρισμα είναι κόλαφος, διότι καταδεικνύει με ξεκάθαρο τρόπο τι συνέβαινε στους δήμους εκείνη την εποχή και επιβεβαιώνει ότι οι συμπαιγνίες έγιναν σε πλήρη γνώση υπαλλήλων και δημοτικών αρχών. Το πόρισμα αναφέρει πως αναζητήθηκε τεκμηριωμένη  επιστημονική γνώμη για το αν πληρούνται τα κριτήρια και απευθύνθηκαν σε εσάς, κ. Μητρόπουλε. Λογικό, είστε εργατολόγος. Τους απαντήσατε λοιπόν εσείς ότι ουδείς πληροί τις προϋποθέσεις του Προεδρικού Διατάγματος».

Και συνέχισε: «Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι καμία μονιμοποίηση δεν μπορούσε να γίνει, γι' αυτό και αποφάσισε να πάει στον εργατολόγο κ. Μητρόπουλο».

Όπως είπε ο υπουργός, στο πόρισμα καταγράφεται και η αναφορά μιας υπαλλήλου, που λέει ότι «πήγα και εγώ στον κ. Μητρόπουλο να μου πει την άποψή του και μου απάντησε εν ψυχρώ ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη μονιμοποίησή μου».

Και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Δάσκαλε που δίδασκες… Βάλανε λοιπόν άλλα στοιχεία και παραπλάνησαν το ΑΣΕΠ. Αυτό που έγινε στη Δραπετσώνα, έγινε και αλλού… Ποιος πρέπει λοιπόν να πληρώσει; Όλοι παραπλανημένοι είναι σε αυτό τον τόπο; Έχει ευθύνη η δημοτική αρχή και ερευνάται σε βαθμό κακουργήματος. Κατά το πόρισμα η ζημία είναι 2,1 εκατ. ευρώ από αυτή την ιστορία και αφορά μόνο ένα δήμο. Ξέρατε τα πάντα. Μας λέτε για φουκαράδες, αλλά και κάποιοι άλλοι φουκαράδες έμειναν απ' έξω, που δεν μπόρεσαν να κάνουν χρήση του Διατάγματος. Αυτή είναι η Αριστερά των ίσων ευκαιριών;».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, που υποστήριξε πως υπήρξε συναλλαγή «δημάρχου και πολιτών, όπου ο πρώτος με παράνομη πράξη αγόρασε την ψήφο τους, χρεώνοντας το λογαριασμό στον Έλληνα πολίτη».

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε: «Δεν τους είπα είστε παράνομοι, αλλά δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις του Διατάγματος Καραμανλή, γιατί σας εκμεταλλεύτηκε».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση ότι «ορκίστηκε στον κατακτητή να προχωρήσει σε 150.000 απολύσεις» και εξήγησε πως «επειδή η τρόικα σας έδεσε στο δουλικό όρκο, πάτε σε Κερατσίνι και Ασπρόπυργο να ελέγξετε ανάπηρες εργαζόμενες... Δεν μπορεί όλοι μας -που χρεοκοπήσαμε την πατρίδα μας- να βάζουμε μοιρογνωμόνιο δέκα χρόνια μετά και να τους λέμε ότι πρέπει να φύγουν από το Δημόσιο. Ούτε στην κοινωνία των πιθηκανθρώπων δεν γίνονται αυτά».

Τέλος, επισήμανε ότι το ΑΣΕΠ έχει ήδη αποφανθεί οριστικά για τις συμβάσεις που έχουν μετατραπεί με Προεδρικά Διατάγματα, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση «να βάλετε ρύθμιση τώρα, ώστε αυτομάτως για κάθε έναν που φεύγει από τον έλεγχό σας, να μπαίνει κάποιος από εκείνους που έμειναν τότε απ' έξω».

Ρομπα σας εκανε παλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
καλα τωρα τι λεει ο μητροπουλος λιγη αξια εχει

οπως με τον κωνσταντοπουλο που πηρε δανειο απο το κομμα  :2funny: :2funny: :2funny:

και η μαμα της ζωης επαιρνε παρανομα επιδοματα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα τωρα τι λεει ο μητροπουλος λιγη αξια

οπως με τον κωνσταντοπουλο που πηρε δανειο απο το κομμα

και η μαμα της ζωης επαιρνε παρανομα επιδοματα
οχι και παρανομα τυπε
απλα ειχε ξεχασει να τα κοψει καμια 15αρια χρονια
σιγα αυτα συμβαινουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ωραια κωλοτουμπα. Μονο που το κομμα σου και εσυ, ειστε κατα της δωρεαν παιδειας, κατα των παροχων υγειας και υπερ του εισητηριου στα νοσοκομεια και τις προαλλες μας ελεγες οτι ο αναπηρος που ζητα επιδομα δεν σε σεβεται...

Και οσο για τους φορους που πληρωνεις εσυ και οι ομοιοι σου και κρατατε τη χωρα ορθια. Ερευνες εχουν δειξει επανειλλημενα οτι οι μικρομεσαιοι και συνταξιουχοι πληρωνουν τους περισσοτερους φορους.

ναι και γιαυτό τον λόγο στα 58 μου έχω 33 χρόνια ένσημα (με 24 μήνες στρατό μη εξαγορασμένο και δύο χρόνια σχεδόν εξωτερικό μη αναγνωρισμένα) καθαρά χώρια το τι μπορώ να εξαγοράσω (και ξεκίνησα ήδη σπουδές 4, δύο παιδιά 2 και 1 χρόνο στρατό το σύνολον 7)... δηλαδή στα 58 μου με τέσσερα χρόνια υποχρεωτικά εκτός αγοράς έχω 33 χρόνια ένσημα ρε βλάκα ... που σημαίνει πλήρη απασχόληση από τα 21 μου κρετίνε...

γιατί ποιός σου είπε ότι εγώ ανήκω στους μεγάλους .. μικρομεσαίος είμαι (98.000 μικτό εισόδημα τον χρόνο στα 58 μου δεν λογίζομαι και κροίσος) και ευτυχώς όχι προβληματικός... αυτό μας έλλειπε να με θεωρείς και μεγάλο...

και ναι ο ανάπηρος που μπορεί να δουλέψει και ζητά επίδομα με κοροιδεύει... καθήκον της πολιτείας είναι να διασφαλίσει τις συνθήκες εκείνεις που θα του επιτρέπουν να δουλεύει και να ενσωματώνεται στην κοινωνία και όχι να τον επιδοματοποιεί και να τον κλείνει στο σπίτι του... καθήκον της πολιτείας είναι να γαμάει στα πρόστιμα και στις σφαλιάρες όποιον κλείνει τα πεζοδρόμια και τις διαβάσεις αναπήρων.. καθήκον της πολιτείας είναι να προβλέπει παντού διαβάσεις αναπήρων, να τις συντηρεί και αν δεν φτάνει ο χώρος να απαλλοτριώνει αναγκαστικά ιδιοκτησίες και να βρίσκει χώρο... καθήκον της πολιτείας είναι να φροντίζει να έχουν όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι προσβάσεις για αναπήρους και να φροντίζει οι ιδιοκτήτες των χώρων αυτών να τηρούν τις σχετικές διατάξεις γαμώντας στα πρόστιμα άν δεν συμμορφώνονται...

καθήκον της πολιτείας είναι να γαμάει τα πρέκια του κάθε μαλάκα σταμουλοκολλά που αρνείται να κατέβει από το κάθισμα του να βοηθήσει τον ανάπηρο να ανέβει στο λεωφορείο, αρνείται να πεί στον τυφλό ποιά στάση είναι, αρνείται να τον βοηθήσει... να του γαμάει τα πρέκια απολύωντας τον και αφήνοντας τον να πεινάσει και αυτός και η οικογενεια του...

αυτά είναι τα καθήκοντα ενός κοινωνικού κράτους και όχι να δίνει επιδόματα και να κλείνει τους αναπήρους στα σπίτια τους... επιδόματα μόνον σε αυτούς που αντικειμενικά δεν μπορούν να εργασθούν και να ενταχθούν στην κοινωνία... ναι σε επίδομα σε ένα παιδί με σύνδρομο Dawn βαριάς μορφής... υποστήριξη σε ένα παιδί με σύνδρομο Ασπεργκερ να ενταχθεί στην κοινωνία...

και ναι υποχρεωτικά προσβάσεις για αναπήρους και αναπηρικές τουαλέτες σε όλα τα καταστήματα ειδικά σε αυτά υγιειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, μπάρ, καφεννέδες κλπ) σε όλη την χώρα... και άμεσα .. και όποιος δνε γουστάρει να κάνει ΚΛΕΙΣΙΜΟ επιτόπου και χωρίς πολλά πολλά... δεν του φτάνει ο χώρος στα παπάρια μου να λιγοστέψει τα τραπέζια που έχει... δεν έχει λεφτά στα παπάρια μου να κλείσει και να πάει στο διάολο...

και ναι πενταπλάσιος ΕΝΦΙΑ στις οικοδομές που μεσα σε μια τριετία δεν θα φροντίσουν να έχουν ανελκυστήρες που να χωράνε αναπηρικό καροτσάκι ή άλλο βοήθημα για τους αναπήρους και δεν έχουν ράμπες για καροτσάκια... δεν έχουν χώρο ή κοστίζουν πολλά ? στα αρχίδια της πολιτείας να πληρώσουν ή να το γκρεμίσουν...

και ναι υποχρεωτικά στο δημόσιο 5% των προσλήψεων από ΑΜΕΑ σε όλες τις θέσεις... και ναι υποχρεωτικά στον ιδιωτικό τομέα 1% του προσωπικού θα είναι ΑΜΕΑ ...

αυτά είναι ρε μαλάκα χαπάκη μέτρα για τους αναπήρους και όχι τα επιδόματα ηλίθιε... μέτρα που τους κάνουν να αισθάνονται ίσοι με τους άλλους και όχι παρακατιανοί ηλίθιε ...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά ρε χαπάκη ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατι ρε φιλε πως μπορεις να κανεις συγκριση απο τις ευκαιριες που ειχες σε σχεση με εμενα εγω ας πουμε παρολο που ημουν φοιτητης επρεπε να εργαζομε εσυ εργαζοσουν οσο ησουν φοιτητης η μονο τα καλοκαιρια και πολλα πολλα αλλα

ναι και γιαυτό τον λόγο στα 58 μου έχω 33 χρόνια ένσημα (με 24 μήνες στρατό μη εξαγορασμένο και δύο χρόνια σχεδόν εξωτερικό μη αναγνωρισμένα) καθαρά χώρια το τι μπορώ να εξαγοράσω (και ξεκίνησα ήδη σπουδές 4, δύο παιδιά 2 και 1 χρόνο στρατό το σύνολον 7)... δηλαδή στα 58 μου με τέσσερα χρόνια υποχρεωτικά εκτός αγοράς έχω 33 χρόνια ένσημα ρε βλάκα ... που σημαίνει πλήρη απασχόληση από τα 21 μου κρετίνε...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ΣΥΡΙΖΑ 38
ΝΔ 27
ΠΟΤΑΜΙ 9
ΚΚΕ 8
ΠΑΣΟΚ 5
ΑΝΕΛ 4
ΛΟΙΠΟΙ 9

χωρις χρυσαυγουλα πλεον οι κρυφες δημοσκοπησεις  :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΣΥΡΙΖΑ 38
ΝΔ 27
ΠΟΤΑΜΙ 9
ΚΚΕ 8
ΠΑΣΟΚ 5
ΑΝΕΛ 4
ΛΟΙΠΟΙ 9

χωρις χρυσαυγουλα πλεον οι κρυφες δημοσκοπησεις  :uglystupid:
Δυσκολο να φτασει αυτο το νουμερο ο συριζας.Καλα το 27 της νδ ειναι για γελια,εκτος και αν ηθελες να πατησεις το 1 και πατησες κατα λαθος το 2 στο πληκτρολογιο.Πασοκ 5 με τιποτα,0.5 μπορει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Δυσκολο να φτασει αυτο το νουμερο ο συριζας.Καλα το 27 της νδ ειναι για γελια,εκτος και αν ηθελες να πατησεις το 1 και πατησες κατα λαθος το 2 στο πληκτρολογιο.Πασοκ 5 με τιποτα,0.5 μπορει.

γεμισαμε κρυφες και φανερες δημοσκοπησεις

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γεμισαμε κρυφες και φανερες δημοσκοπησεις

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μου ηρθε ενα pm για σενα. Το κειμενο ηταν Αυτοί που σε έψαχναν σε βρήκαν jhonny64. Θα καταλάβει αυτός.

Ποιος σε ψαχνει μπουρδακο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom