(1) δεν χρειάζομαι το ευχαριστώ σου, αλλά επίσης δεν χρειάζομαι και την γκρίνια σου..μπορείς λοιπόν να σταματήσεις να γκρινιάζεις και να μου κουνάς το δάχτυλο λέγοντας “ΑΠΑΙΤΩ” ?? γιατί αυτό που εσύ απαιτείς θα κληθώ εγώ και κάποιοι άλλοι να ξεπετσιαστούμε για να το πληρώσουμε
(2) ποτέ δεν μίλησα για μαύρη εργασία… είπα ότι αν φορολογηθώ και άλλο θα μεταφέρω τα πάντα εκτός Ελλάδος σε τόπους όπου οι φορολογικές κλίμακες είναι λογικώτερες…
(3) οι εισφορές που πλήρωσες διαχρονικά στον ΟΑΕΔ (μαζί με τους τόκους τους) εξαντληθήκανε μετά τον τέταρτο μήνα της ανεργίας σου… λογιστής είσαι τους μισθούς που έπαιρνες τους ξέρεις υπολόγισε τι πλήρωσες και τι εισέπραξες… και πες ευχαριστώ σε αυτούς που πληρώνουνε περισσότερα και σε περίπτωση ανεργίας τους θα πάρουνε πολύ λιγώτερα από αυτά που πληρώσανε..
απο εσενα δεν απαιτω τιποτε απο το κρατος απαιτω την οποιο βασικη διαβιωση οφειλει να μου παρεχει και με 360€ και χωρις αλλη παροχη (σιτισης στεγασης ρουχισμου θερμανσης) δεν μπορω να ζησω με το βασικο πακετο διαβιωσης. ειπαμε κοινωνικο κρατος εφ οσον βγαζεις θα πληρωνεις αλλιως ανοιξε γραφειο στα νησια κευμαν (χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να εργαζεσε εδω ουτε για αστειο)
επειδή το κράτος είμαι εγώ και εσύ αυτό σημαίνει ότι απαιτείς από εμένα…
και ποιός σου είπε ότι αν έχω μια επιχείρηση πχ στην Βουλγαρία δεν μπορώ να κάνω δουλειές στην Ελλάδα ?
μην ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα… αν σου αρέσει το επίδομα το παίρνεις και πας στο καλό.. αν δεν σου αρέσει το αφήνεις και λες δεν το γουστάρω είναι λίγο.. όταν το καζικώνεις και μετά βγαίνεις και γκρινιάζεις και βρίζεις τους ανθρώπους που πληρώνουν για να το πάρεις είναι τουλάχιστον αχαριστία….
και για το τι θα με πιάσει ο πόνος δεν θα μου το υποδείξεις εσύ ούτε κανένας άλλος…
σου απαντησα και ποιο πανω 280€ το χρονο επιδομα ειναι κοροιδια και δεν μπορω να ζησω με αυτα τα χρηματα 1 ολοκληρο ετος ουτε καν για σιτιση και ναι απαιτω ειμαι ανθρωπος και εχω δικαιωματα στη ζωη και στην αξιοπρεπει διαβιωση
εφόσον έχεις δικαιώματα στην ζωή και στην αξιοπρεπή διαβίωση έχεις και υποχρεώσεις… να πας να δουλέψεις...
και επειδή κάποια στιγμή έγινε η μαλακία με τα stage θα πρέπει να συνεχίζεται επ αόριστον ? εκεί σε θέλω να διεκδικήσεις και να πείς “εδώ ήρθα για να μάθω κάτι καινούργιο και να αποκτήσω κάποιες δεξιότητες που σήμερα δεν τις έχω έτσι ώστε να βγώ στην αγορά και να βρώ δουλειά.. θέλω λοιπόν να μου δείχνετε, όπως είσαστε υποχρεωμένοι από την σύμβαση που υπογράψατε με το κράτος και όχι να με βάζετε να κάνω αγγαρείες” … αλλά εσύ βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι να μάθεις… σε ενδιαφέρει να μείνεις πέντε μήνες, να πάρεις το διχίλιαρο (σχεδόν άκοπα και το κυριώτερο χωρίς καμμιά ευθύνη) και ελπίζεις να έλθει o τσιπούρας και να συνεχίσεις έχοντας στην τσέπη σου τις “αγωνιστικές” σου περγαμηνές
και ποιος σου ειπε ρε τρομπα οτι θελουμε καταρτιση εμεις εργασια ζηταμε με μισθο και οχι καταρτιση το κρατος το εχει βαφτισει ετσι για λογο που εμεις δεν ξερουμε και πιος σου ειπε οτι θα σωθουμε με 5 μηνες εργασια καταρτιση με ψιχουλα εμεις θελουμε σταθερη δουλεια σταθερο μισθο βλακα και ναι
να πας να βρείς εργασία… και ο λόγος που δεν βρίσκεις είναι ότι δεν είσαι κατηρτισμένος… και σου προσφέρει το κράτος ευκαιρία να γίνεις καλύτερος για να μπορέσεις να βρείς μια δουλειά με σταθερό μισθό ηλίθιε…
[size=20pt]ΕΔΩ ΕΔΩ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400€[/size]
αμα δεν ζείτε με 400 ευρώ έχετε τις ακόλουθες επιλογές… να δουλέψετε να βγάλετε παραπάνω, να μάθετε να ζείτε με 400 ευρώ ή να πεθάνετε… άλλη επιλογή δεν υπάρχει