Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τρομερό το κείμενο...Καταστροφή για τον τόπο η συνάντηση Τσίπρα - Καμμενου όπως και ευλογια η Συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ.
μας εσωσαν. Επίσης ενα μεγάλο μπρ΄βο στον τεραστιο πολιτικό αντρα Θεοδωρακη που δεν δεχτηκε τον Τσιπρα..εσωσε τη χωρα..Αυριο κιολας Πρωθυπουργός

καμμιά κυβέρνηση δεν θα ήταν ευλογία στον τόπο αν δεν υπήρχε η τρόικα… η μοναδική ευλογία που υπήρξε στον τόπο αυτό τα τελευταία σαράντα χρόνια ήταν η τρόικα και τα μέτρα που μας ανάγκασε να πάρουμε

διότι όπως αποδείχθηκε το πολιτικό μας δυναμικό, αλλά και οι κάτοικοι της χώρας αυτής είναι ανίκανοι να πάρουν μία λογική απόφαση…

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
καμμιά κυβέρνηση δεν θα ήταν ευλογία στον τόπο αν δεν υπήρχε η τρόικα… η μοναδική ευλογία που υπήρξε στον τόπο αυτό τα τελευταία σαράντα χρόνια ήταν η τρόικα και τα μέτρα που μας ανάγκασε να πάρουμε

διότι όπως αποδείχθηκε το πολιτικό μας δυναμικό, αλλά και οι κάτοικοι της χώρας αυτής είναι ανίκανοι να πάρουν μία λογική απόφαση…
Προφανώς τα λες αυτά γιατί ζεις στην Αγγλία, μπορείς να μου πεις με λιγα λόγια τι πετυχε η χώρα αυτά τα χρονια εκτός βεβαια από καλυτερευση των δημοσιονομικών στραγγίζοντας τον ευσυνείδητο πολιτη (όχι με ανάπτυξη)? 2.000.000 ανέργους αλλους τόσους κάτω από το επίπεδο της φτωχειας αυτοκτονίες εξαθλίωση, αυξηση νοσηροτητας.. αιμοραγια επιστημονων για το εξωτερικό οι οποιοι προσφερουν σε ξενες οικονομιες, παντελής έλλειψη πρόνοιας, απαξίωση της εργασίας και της περιουσιας κλπ κλπ Επίσης μετά από όλα αυτα το αποτέλεσμα χρέος 180% του ΑΕΠ το οποίο συνεχώς συρρικνωνεται από 110% προ κρίσης, μελον αβεβαιο όσο δεν παει.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πάντως στις πολιτισμένες χώρες μικρά μουσεία υπάρχουνε… αλλά λειτουργούνε με ευθύνη και δαπάνες των τοπικών κοινωνιών και με πάρα πολύ εθελοντική προσφορά (έτσι ώστε οι δαπάνες να είναι ελάχιστες) …

και εδώ που είμαι υπάρχουν σε μία πόλη 600.000 κατοίκων περί τις 40 δημοτικές βιβλιοθήκες… ο δήμος όμως επιβαρύνεται μόνο με τα πάγια έξοδα λειτουργίας (φως νερό τηλέφωνο εξοπλισμό) και στις 36 από αυτές δεν υπάρχει αμοιβόμενο προσωπικό αλλά εθελοντές που αντί να πάνε για μπυρίτσες δίνουν λίγο από τον χρόνο τους 4-5 ώρες την βδομάδα για την κοινότητα…. ο δήμος απλά έχει την συντήρηση του κτιρίου και του εξοπλισμού και έναν υπεύθυνο ανα 6 βιβλιοθήκες για έλεγχο και καθοδήγηση…

πηγαινε πρωτος εσυ να δωσεις το καλο παραδειγμα τοτε και μην σκουζεις να δινεις εσυ 4 με 5 ωρες εθελοντικη εργασια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Προφανώς τα λες αυτά γιατί ζεις στην Αγγλία, μπορείς να μου πεις με λιγα λόγια τι πετυχε η χώρα αυτά τα χρονια εκτός βεβαια από καλυτερευση των δημοσιονομικών στραγγίζοντας τον ευσυνείδητο πολιτη (όχι με ανάπτυξη)? 2.000.000 ανέργους αλλους τόσους κάτω από το επίπεδο της φτωχειας αυτοκτονίες εξαθλίωση, αυξηση νοσηροτητας.. αιμοραγια επιστημονων για το εξωτερικό οι οποιοι προσφερουν σε ξενες οικονομιες, παντελής έλλειψη πρόνοιας, απαξίωση της εργασίας και της περιουσιας κλπ κλπ Επίσης μετά από όλα αυτα το αποτέλεσμα χρέος 180% του ΑΕΠ το οποίο συνεχώς συρρικνωνεται από 110% προ κρίσης, μελον αβεβαιο όσο δεν παει.

αυτο που δεν φταιει παντως  ειναι το μνημονιο και η τροικα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μωρή ευνουχισμένη φώκια, θα μας πεις για τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής που σβήστηκαν γιατί δεν είχε να πληρώσει ο φτωχούλης ο Ψυχάρης;

και δεν μου λες μωρή ευνουχισμένη γουρούνα ? έκανε ποτέ πρόεδρος του μεγάρου ή του συλλόγου φίλων μουσικής ο ψυχάρης ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μωρή σκατόψυχη μούμια, θέλεις και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν επειδή δεν παίρνεις τα χάπια για το Αλτσχάιμερ;

για πες μας εσύ που ξέρεις .. πότε έκανε πρόεδρος στο μέγαρο ο ψυχάρης μωρή ευνουχισμένη γουρούνα

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ευλογια δεν ειναι αλλα αναγκαιο κακο
Κακό είναι σιγουρα το κατά πόσο αναγκαίο ειναι πάλι δεν εχω πειστεί, να ρωτησουμε το ΓΑΠ που τους εφερε για ενα ομολογο που εληγε να μας πει. Επίσης απο΄το αποτελεσμα που επεφερε η πολιτική αυτη και παρουσιασα συνοπτικα δεν βλεπω την αναγκαιοτητα. Απέτυχε ακόμα και στο να δημιουργηθει πλουτος για να αποπληρωνουμε τα χρεη, το λογο για τον οποιο φτιαχτηκε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε ποιόν ανήκει μωρή άτριχη μαϊμού το Μέγαρο; Στον ΔΟΛ. Ποιός είναι πρόεδρος του ΔΟΛ; Ο Ψυχάρης.
Γκέγκε ή νούκου γκέγκε; Σάλτα και γαμήσου τώρα μωρή σάπια φοράδα.

και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι το μέγαρο ανήκει στον ΔΟΛ ???

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
(1) δεν χρειάζομαι το ευχαριστώ σου, αλλά επίσης δεν χρειάζομαι και την γκρίνια σου..μπορείς λοιπόν να σταματήσεις να γκρινιάζεις και να μου κουνάς το δάχτυλο λέγοντας “ΑΠΑΙΤΩ” ?? γιατί αυτό που εσύ απαιτείς θα κληθώ εγώ και κάποιοι άλλοι να ξεπετσιαστούμε για να το πληρώσουμε

(2) ποτέ δεν μίλησα για μαύρη εργασία… είπα ότι αν φορολογηθώ και άλλο θα μεταφέρω τα πάντα εκτός Ελλάδος σε τόπους όπου οι φορολογικές κλίμακες είναι λογικώτερες…

(3) οι εισφορές που πλήρωσες διαχρονικά στον ΟΑΕΔ (μαζί με τους τόκους τους) εξαντληθήκανε μετά τον τέταρτο μήνα της ανεργίας σου… λογιστής είσαι τους μισθούς που έπαιρνες τους ξέρεις υπολόγισε τι πλήρωσες και τι εισέπραξες… και πες ευχαριστώ σε αυτούς που πληρώνουνε περισσότερα και σε περίπτωση ανεργίας τους θα πάρουνε πολύ λιγώτερα από αυτά που πληρώσανε..

απο εσενα δεν απαιτω τιποτε απο το κρατος απαιτω την οποιο βασικη διαβιωση οφειλει να μου παρεχει και με 360€ και χωρις αλλη παροχη (σιτισης στεγασης ρουχισμου θερμανσης) δεν μπορω να ζησω με το βασικο πακετο διαβιωσης. ειπαμε κοινωνικο κρατος εφ οσον βγαζεις θα πληρωνεις αλλιως ανοιξε γραφειο στα νησια κευμαν (χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να εργαζεσε εδω ουτε για αστειο)

μην ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα… αν σου αρέσει το επίδομα το παίρνεις και πας στο καλό.. αν δεν σου αρέσει το αφήνεις και λες δεν το γουστάρω είναι λίγο.. όταν το καζικώνεις και μετά βγαίνεις και γκρινιάζεις και βρίζεις τους ανθρώπους που πληρώνουν για να το πάρεις είναι τουλάχιστον αχαριστία….

και για το τι θα με πιάσει ο πόνος δεν θα μου το υποδείξεις εσύ ούτε κανένας άλλος…

σου απαντησα και ποιο πανω 280€ το χρονο επιδομα ειναι κοροιδια και δεν μπορω να ζησω με αυτα τα χρηματα 1 ολοκληρο ετος ουτε καν για σιτιση και ναι απαιτω ειμαι ανθρωπος και εχω δικαιωματα στη ζωη και στην αξιοπρεπει διαβιωση

και επειδή κάποια στιγμή έγινε η μαλακία με τα stage θα πρέπει να συνεχίζεται επ αόριστον ? εκεί σε θέλω να διεκδικήσεις και να πείς “εδώ ήρθα για να μάθω κάτι καινούργιο και να αποκτήσω κάποιες δεξιότητες που σήμερα δεν τις έχω έτσι ώστε να βγώ στην αγορά και να βρώ δουλειά.. θέλω λοιπόν να μου δείχνετε, όπως είσαστε υποχρεωμένοι από την σύμβαση που υπογράψατε με το κράτος και όχι να με βάζετε να κάνω αγγαρείες” … αλλά εσύ βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι να μάθεις… σε ενδιαφέρει να μείνεις πέντε μήνες, να πάρεις το διχίλιαρο (σχεδόν άκοπα και το κυριώτερο χωρίς καμμιά ευθύνη) και ελπίζεις να έλθει o τσιπούρας και να συνεχίσεις έχοντας στην τσέπη σου τις “αγωνιστικές” σου περγαμηνές

και ποιος σου ειπε ρε τρομπα οτι θελουμε καταρτιση εμεις εργασια ζηταμε με μισθο και οχι καταρτιση το κρατος το εχει βαφτισει ετσι για λογο που εμεις δεν ξερουμε και πιος σου ειπε οτι θα σωθουμε με 5 μηνες εργασια καταρτιση με ψιχουλα εμεις θελουμε σταθερη δουλεια σταθερο μισθο βλακα και ναι

[size=20pt]ΕΔΩ ΕΔΩ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400€[/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και σε ποιόν ανήκει μωρή ξεφτλισμένη κάρια; Στον Μπάμπη το Σουγιά;

στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ο οποίος είναι ΝΠΙΔ εποπτευόμενος από το δημόσιο με βασικούς μετόχους το κράτος και τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής … τι δεν καταλαβαίνεις σε όλα αυτά ηλίθιε??

το λίπος έχει αντικαταστήσει όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα βρωμογούρουνο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
(1) δεν χρειάζομαι το ευχαριστώ σου, αλλά επίσης δεν χρειάζομαι και την γκρίνια σου..μπορείς λοιπόν να σταματήσεις να γκρινιάζεις και να μου κουνάς το δάχτυλο λέγοντας “ΑΠΑΙΤΩ” ?? γιατί αυτό που εσύ απαιτείς θα κληθώ εγώ και κάποιοι άλλοι να ξεπετσιαστούμε για να το πληρώσουμε

(2) ποτέ δεν μίλησα για μαύρη εργασία… είπα ότι αν φορολογηθώ και άλλο θα μεταφέρω τα πάντα εκτός Ελλάδος σε τόπους όπου οι φορολογικές κλίμακες είναι λογικώτερες…

(3) οι εισφορές που πλήρωσες διαχρονικά στον ΟΑΕΔ (μαζί με τους τόκους τους) εξαντληθήκανε μετά τον τέταρτο μήνα της ανεργίας σου… λογιστής είσαι τους μισθούς που έπαιρνες τους ξέρεις υπολόγισε τι πλήρωσες και τι εισέπραξες… και πες ευχαριστώ σε αυτούς που πληρώνουνε περισσότερα και σε περίπτωση ανεργίας τους θα πάρουνε πολύ λιγώτερα από αυτά που πληρώσανε..

απο εσενα δεν απαιτω τιποτε απο το κρατος απαιτω την οποιο βασικη διαβιωση οφειλει να μου παρεχει και με 360€ και χωρις αλλη παροχη (σιτισης στεγασης ρουχισμου θερμανσης) δεν μπορω να ζησω με το βασικο πακετο διαβιωσης. ειπαμε κοινωνικο κρατος εφ οσον βγαζεις θα πληρωνεις αλλιως ανοιξε γραφειο στα νησια κευμαν (χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να εργαζεσε εδω ουτε για αστειο)

επειδή το κράτος είμαι εγώ και εσύ αυτό σημαίνει ότι απαιτείς από εμένα…

και ποιός σου είπε ότι αν έχω μια επιχείρηση πχ στην Βουλγαρία δεν μπορώ να κάνω δουλειές στην Ελλάδα ?

μην ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα… αν σου αρέσει το επίδομα το παίρνεις και πας στο καλό.. αν δεν σου αρέσει το αφήνεις και λες δεν το γουστάρω είναι λίγο.. όταν το καζικώνεις και μετά βγαίνεις και γκρινιάζεις και βρίζεις τους ανθρώπους που πληρώνουν για να το πάρεις είναι τουλάχιστον αχαριστία….

και για το τι θα με πιάσει ο πόνος δεν θα μου το υποδείξεις εσύ ούτε κανένας άλλος…

σου απαντησα και ποιο πανω 280€ το χρονο επιδομα ειναι κοροιδια και δεν μπορω να ζησω με αυτα τα χρηματα 1 ολοκληρο ετος ουτε καν για σιτιση και ναι απαιτω ειμαι ανθρωπος και εχω δικαιωματα στη ζωη και στην αξιοπρεπει διαβιωση

εφόσον έχεις δικαιώματα στην ζωή και στην αξιοπρεπή διαβίωση έχεις και υποχρεώσεις… να πας να δουλέψεις...

και επειδή κάποια στιγμή έγινε η μαλακία με τα stage θα πρέπει να συνεχίζεται επ αόριστον ? εκεί σε θέλω να διεκδικήσεις και να πείς “εδώ ήρθα για να μάθω κάτι καινούργιο και να αποκτήσω κάποιες δεξιότητες που σήμερα δεν τις έχω έτσι ώστε να βγώ στην αγορά και να βρώ δουλειά.. θέλω λοιπόν να μου δείχνετε, όπως είσαστε υποχρεωμένοι από την σύμβαση που υπογράψατε με το κράτος και όχι να με βάζετε να κάνω αγγαρείες” … αλλά εσύ βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι να μάθεις… σε ενδιαφέρει να μείνεις πέντε μήνες, να πάρεις το διχίλιαρο (σχεδόν άκοπα και το κυριώτερο χωρίς καμμιά ευθύνη) και ελπίζεις να έλθει o τσιπούρας και να συνεχίσεις έχοντας στην τσέπη σου τις “αγωνιστικές” σου περγαμηνές

και ποιος σου ειπε ρε τρομπα οτι θελουμε καταρτιση εμεις εργασια ζηταμε με μισθο και οχι καταρτιση το κρατος το εχει βαφτισει ετσι για λογο που εμεις δεν ξερουμε και πιος σου ειπε οτι θα σωθουμε με 5 μηνες εργασια καταρτιση με ψιχουλα εμεις θελουμε σταθερη δουλεια σταθερο μισθο βλακα και ναι

να πας να βρείς εργασία… και ο λόγος που δεν βρίσκεις είναι ότι δεν είσαι κατηρτισμένος… και σου προσφέρει το κράτος ευκαιρία να γίνεις καλύτερος για να μπορέσεις να βρείς μια δουλειά με σταθερό μισθό ηλίθιε…

[size=20pt]ΕΔΩ ΕΔΩ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400€[/size]

αμα δεν ζείτε με 400 ευρώ έχετε τις ακόλουθες επιλογές… να δουλέψετε να βγάλετε παραπάνω, να μάθετε να ζείτε με 400 ευρώ ή να πεθάνετε… άλλη επιλογή δεν υπάρχει

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ μωρη σαβουρα ποσα βγαζεις το μηνα? Τι δουλεια κανεις?

Δεν ξέρω τους λόγους που σε οδηγουν να γράφεις έτσι. Αν θέλεις να συνεχισουμε να ανταλάσσουμε μηνυματα, θα πρέπει να αλλάξεις ύφος γιατι με λουστρους δε μιλάω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ξέρω τους λόγους που σε οδηγουν να γράφεις έτσι. Αν θέλεις να συνεχισουμε να ανταλάσσουμε μηνυματα, θα πρέπει να αλλάξεις ύφος γιατι με λουστρους δε μιλάω
Eιναι το μονο υφος που σου αξιζει. Κοροιδευεις εναν ανθρωπο που ειναι ανεργος. Λοιπον ποσα βγαζεις το μηνα κ τι δουλεια κανεις? Να κρινουμε και σενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom