Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
και την δεύτερη χρονιά σαγονιάζει άλλα 280 ευρώ επίδομα... και μπήκε και σε πρόγραμμα μαθητείας για πέντε μήνες δουλειάς... μαλάκα...  

Εισαι κατα του επιδοματος ανεργιας;
Για τα επιδοματα που σαγονιαζουν οι "αγαμες" θυγατερες μεχρι να πεθανουν δεν ακουσα να σκουζεις.
Αλλα αυτες ειναι αξιοπρεπεις κυριες και κατα πλειοψηφιαν δεξιες, ετσι δεν ειναι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το επίδομα ανεργίας, το ειδικό επίδομα και τώρα την επιδότηση για να δουλέψει (δήθεν μαθητεία) ένα πεντάμηνο από ποιανού την τσέπη την βουτάει ρε μαλάκα ?

η μήπως εχεις την εντύπωση ότι δεν έχω καλύτερους τρόπους για να ξοδεύω τα λεφτά μου από το να επιδοτώ τον χαπάκια να πίνει μπύρες και να κάνει αγωνιστική γυμναστική.?

και μην μου πεις μαλακίες ότι με τα ένσημα του τα πλήρωσε γιατι θα σου ρίξω γαμωσταυρίδια... 1500 ένσημα έχει όλα κι όλα δηλαδή πέντε χρόνια δουλειάς ... και δυό χρόνια τώρα κάθεται και πληρώνεται...
resisting_slavery1.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εισαι κατα του επιδοματος ανεργιας;
Για τα επιδοματα που σαγονιαζουν οι "αγαμες" θυγατερες μεχρι να πεθανουν δεν ακουσα να σκουζεις.
Αλλα αυτες ειναι αξιοπρεπεις κυριες και κατα πλειοψηφιαν δεξιες, ετσι δεν ειναι;

για πες ρε παίκτη μου με βάση τίνος την εντολή καταργηθήκανε (επιτέλους) οι συντάξεις των άγαμων θυγατέρων???

και το επίδομα ανεργίας πρέπει να δίνεται σε αυτούς που έχουν πραγματικά την διάθεση να εργαστούν και όχι σε αυτούς που η μια δουλειά τους ξυνίζει και η άλλη τους βρωμάει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και το επίδομα ανεργίας πρέπει να δίνεται σε αυτούς που έχουν πραγματικά την διάθεση να εργαστούν και όχι σε αυτούς που η μια δουλειά τους ξυνίζει και η άλλη τους βρωμάει...
τυπε αυτο ειναι υπονοουμενο για τον χιπ χοπ ακη? :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τυπε αυτο ειναι υπονοουμενο για τον χιπ χοπ ακη? :S

όχι είναι η γνώμη μου γιαυτούς που δεν θέλουν να εργαστούν... αν τωρα ο χαπάκης εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία πρόβλημα του...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
όχι είναι η γνώμη μου γιαυτούς που δεν θέλουν να εργαστούν... αν τωρα ο χαπάκης εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία πρόβλημα του...
τυπε αφου δεν τοχει τι να ταλαιπωρειται ο ανθρωπας τωρα :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πες μας για τα λεφτά που παίρνουν ο Παπαθανασίου και ο Ζαγορίτης μωρή κακογαμημένη βουβάλα Κερκίνης. Εκεί δε σε πειράζει γιατί τα μασάνε οι ομοϊδεατες σου ρε γεροξεφτίλα.

γιατί μωρή στέρφα γουρούνα ?? τα ΕΛΠΕ είναι κρατική εταιρεία ?? στον Λάτση ανήκει ο Λάτσης πληρώνει... αει σύρε και γαμίσου τώρα να ξεμπουκώσει ο κώλος σου από τις κουράδες που έφαγες στην φυλής

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο Λάτσης τον διόρισε μωρή ξεβράκωτη βλαχοκουράδα; Άντε να σε ξεσκατίσει η νοσοκόμα γιατί μας πήρε η μπόχα από τις κουράδες που βγάζει το στόμα σου.

στα αρχίδια μου ποιός τον διόρισε... το πρόβλημα μου είναι ποιός τον πληρώνει.. και από την στιγμή που δεν τον πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος πρόβλημα άλλων είναι

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ χουντονουδίτισες ολκής ετοιμαστήτε για γερό γαμησάκι στις εκλογές.Από 6 ως 11% όλες οι δημοσκοπήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.Όπως πάει ο πιτσαδόρος μέχρι τον Φλεβάρη/Μάρτη βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία 51%  :pipa2:  :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
για πες ρε παίκτη μου με βάση τίνος την εντολή καταργηθήκανε (επιτέλους) οι συντάξεις των άγαμων θυγατέρων???

γιατί μωρή στέρφα γουρούνα ?? τα ΕΛΠΕ είναι κρατική εταιρεία ?? στον Λάτση ανήκει ο Λάτσης πληρώνει... αει σύρε και γαμίσου τώρα να ξεμπουκώσει ο κώλος σου από τις κουράδες που έφαγες στην φυλής
να του κόψουμε λοιπόν ένα κοινωνικό μηνιάτικο να κάθεται...
στα αρχίδια μου ποιός τον διόρισε... το πρόβλημα μου είναι ποιός τον πληρώνει.. και από την στιγμή που δεν τον πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος πρόβλημα άλλων είναι
Ε τον σαμαρα πρεπει να κατηγορεις που του το εδωσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το βραδυ μην κοιμηθεις να σκεφτεσαι οτι ο χιπο πινει σε μπυρες σε καφεδες και γαμαει κανα μουνακι και το κερναει απο πανω με δικα σου λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σκασε και πληρωνε τα ποτα κ γκομενακια του χιποο αλλα και για 1.700.000 ανεργους ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και την δεύτερη χρονιά σαγονιάζει άλλα 280 ευρώ επίδομα... και μπήκε και σε πρόγραμμα μαθητείας για πέντε μήνες δουλειάς... μαλάκα... 

λοιπον επειδη η παραπληροφορηση εχει και αυτη τα ορια της

1ον το ταμειο ανεργιας επιδοτησης ανεργιας το επερνα για 1 χρονο οπως δικαιωμουν γιατι εργαζομουν πληρωνα ενσημα και εισφορες και οπως ολοι οι εργαζομενοι πληρωνουν εισφορες υπερ οαεδ γι αυτο το λογο αρα δεν τρωω τα λεφτα σου επιενα χρονο επαιρνα 360€ το μηνα

2ον το επιδομα που δεν δεν ειναι 280€ το μηνα αλλα 280€ το χρονο δηλαδη παιρνεις ενα εφαπαξ βοηθημα για ολη τη χρονια σιγα ρε τα εκατομμυρια

3ον οσο αφορα το πενταμηνο ξερεις δεν θα μου χαριζουν λεφτα θα εργαζομε και μαλιστα με χαμηλοτατεσ αποδοχες χωρις εργασιακα δικαιωματα και χωρις συνταξιμα ενσημα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Άθελά σου, τα ειπες όλα σε μια φράση.

Το χιπο τον συμπαθώ. Ειναι καλό παιδί αλλα τεμπέλης ολκης και προβληματικής νοοτροπίας. Αυτό που με χαλάει ειναι οτι σε 1 χρόνο απο τώρα, θα ειναι σε χειρότερη θεση απο αυτή που βρίσκεται τώρα. Εσυ μπορει να εισαι φοιτητής και να λες τις μαλακειες που λες αλλα άλλοι πρέπει να δουλέψουνε για να ζήσουνε

γιατι ρε φιλε αυτοι που πανε εξαρχεια τι σε χαλανε

εσυ που με κρινεις για πες μας με τι ασχολεισε με τι μισθο και τι προσφερεις????

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το οτι γινετε αξιο συζητησης που ενας πλεον ξοδευει
2€ για να πιει ενα καφε και 3€ για να πιει μια μπυρα συνολο 5€ τι να πω