Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σα δε ντρέπεσαι.

Αντι δηλαδή να αγωνιζεσαι σε καταλήψεις και πορειες εσυ διαβαζες;

τώρα που το σκέφτομαι ντρέπομαι για την βλακεία που έκανα… θα μπορούσα να κάνω όπως ο χαπάκης, να εισπράττω επιδόματα,να σαγονιάζω τα πορτοφόλια συγγενών και φίλων και να πίνω μπύρες αγωνιζόμενος και βασικά ξεκούραστος…

και να διαμαρτύρομαι γιατί δεν μου συνταγογραφούν προβιοτικά γιαουρτάκια για το ευαίσθητο στομαχάκι μου ή πρωτότυπα φάρμακα και όχι γενόσημα… (χωρίς φυσικά να πληρώνω μία για ασφάλιση)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και τι χαλιεσαι μωρε, το πολύ πολύ να ραψεις κοστουμι για την ορκωμοσια ένα χρονο μετα. Τι σκας?

ο πιπούλης έχει ήδη ραμένο το κοστούμι… το ετοίμαζε για άλλη περίσταση αλλά δεν του έκατσε.. απλά θα φροντίσει να μην παχύνει και δεν του κάνει…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
οχι μονο αυτό

Στην αγορά εργασίας έχουν την αξιωση να παιρνουν περισσότερα λεφτα απο τους αγωνιστες!
Ας παιρνουν. Η αριστερη δημοκρατικη κυβερνηση του Συριζα θα εφαρμοσει "εξομοιωση" εισοδηματων.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πραγματικά… με βασικό ΔΕΝ δούλεψα ποτέ μου (αν εξαιρέσεις κάτι ψιλολόγια τα καλοκαίρια σαν φοιτητής)

και πως το κατάφερα ? απλό στην σκέψη δύσκολο στην εφαρμογή … θυσιάζοντας από τον κανόνα 8/8/8 εκείνα τα οκτάρια που αφορούσαν την προσωπική διασκέδαση και τον ύπνο και χρησιμοποιώντας τα σαν επένδυση ώστε να αποκτήσω τις δεξιότητες που μου επιτρέπουν να μην χρειάζεται να εργαστώ με τον βασικό μισθό…

μπορείς να το κάνεις και συ.. σου είπα τον τρόπο (ειδικά τώρα που έχεις και το οκτάωρο της δουλειάς ελεύθερο έχεις και παραπάνω χρόνο)

ααα ναι.. και που είσαι … το οκτάωρο το θεωρώ σαν ημιαργία… η μέρα μου αρχίζει στις 8.15 το πρωί και τελειώνει κατά μέσον όρο στις 7.30 το βράδυ… και τυχαίνει και να χρειαστώ και κάποια ΣΚ να δουλέψω (είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο) … έχει τύχει να ταξιδεύω και ανήμερα πρωτοχρονιάς γιατί έπρεπε να είμαι σε συνάντηση στις 8.30 το πρωί στις 2 Γενάρη…

καλα κατσε να σου βγαζουν το λαδι για 490€ και προσπαθησε να ζησεις με αυτα τα χρηματα οπως ζουν πολλυ εργαζομενοι και μετα κατσε να δεις τη γλυκα ααα και αυτο ου λες για τις δεξιοτητες ξερεις ποσοι αποφοιτοι ΤΕΙ ΑΕΙ εργαζοντε γι αυτο το μισθο ουτε εσυ δεν θα το καταλαβεις

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τώρα που το σκέφτομαι ντρέπομαι για την βλακεία που έκανα… θα μπορούσα να κάνω όπως ο χαπάκης, να εισπράττω επιδόματα,να σαγονιάζω τα πορτοφόλια συγγενών και φίλων και να πίνω μπύρες αγωνιζόμενος και βασικά ξεκούραστος…

και να διαμαρτύρομαι γιατί δεν μου συνταγογραφούν προβιοτικά γιαουρτάκια για το ευαίσθητο στομαχάκι μου ή πρωτότυπα φάρμακα και όχι γενόσημα… (χωρίς φυσικά να πληρώνω μία για ασφάλιση)

ξερεις και εγω για 1 χρονο εργαζομουν και διαβαζα για να παρω πτυχιο και δεν τηρουσα το 8/8/8 που λες και μην ξεχνας εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα ημουν κατι που εσυ μαλλον δεν γνωριζεις εργασια με βασικο μισθο

και δεν σαγονιαζω ουτε πορτοφολιαουτε ζω εις βαρος προσπαθω να αγωνιζομε με αυτα που εχω και ναι το

8 ωρες εργασια 8 ωρες υπνο 8 ωρες διασκεδαση ειναι δικαιωμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλα κατσε να σου βγαζουν το λαδι για 490€ και προσπαθησε να ζησεις με αυτα τα χρηματα οπως ζουν πολλυ εργαζομενοι και μετα κατσε να δεις τη γλυκα ααα και αυτο ου λες για τις δεξιοτητες ξερεις ποσοι αποφοιτοι ΤΕΙ ΑΕΙ εργαζοντε γι αυτο το μισθο ουτε εσυ δεν θα το καταλαβεις

σιγά μην σε μαστιγώνουν κιόλας… και τι θες να κάνουμε ? να πληρώνει η επιχείρηση για μια δουλειά ανειδίκευτου μια περιουσία ?

και εφόσον δεν μπορείς να ζήσεις με αυτά τα λεφτά έχεις τις εξής επιλογές

δεύτερη δουλειά
μείωση των αναγκών σου
βελτίωση του εαυτού σου..  διαλέγεις και παίρνεις

ο μόνος τρόπος να αυξηθεί ο μισθός είναι να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας έτσι ώστε να υπάρχει έλλειμα εργατικού δυναμικού και να αυξηθεί ο μισθός για να προσελκύσει εργαζομένους… τα άλλα περί ΣΣΕ και κλαδικών συλλογικών συμβάσεων είναι λόγια του αέρα και σε δουλειά να βρισκόμαστε και είδαμε που φτάσαμε με αυτές τις πρακτικές…

και επειδή είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ τι σημαίνει ?? ότι είναι ικανοί για δουλειά ?? το 90% των αποφοίτων των ελληνικών πανεπιστημίων δεν ξέρει να βγάλει τα στραβά του…

τα πτυχία δεν είναι δεξιότητες… κανονικά θα έπρεπε να είναι πιστοποιητικά δεξιοτήτων αλλά έτσι όπως καταντήσατε τα πανεπιστήμια μερικοί σαν και του λόγου σου το χαρτί που είναι τυπωμένα έχει μεγαλύτερη αξία από αυτά ….

οπότε καταλαβαίνεις γιατί δουλεύουν με αυτόν τον μισθό…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
και εφόσον δεν μπορείς να ζήσεις με αυτά τα λεφτά έχεις τις εξής επιλογές

δεύτερη δουλειά
μείωση των αναγκών σου
βελτίωση του εαυτού σου..   διαλέγεις και παίρνεις
Εισαι μαλακας. Φυσικα υπαρχει κι άλλη επιλογή.
Εξομοιωση εισοδηματων με κυβερνηση Συριζα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ξερεις και εγω για 1 χρονο εργαζομουν και διαβαζα για να παρω πτυχιο και δεν τηρουσα το 8/8/8 που λες και μην ξεχνας εργαζομενος στον ιδιωτικο τομεα ημουν κατι που εσυ μαλλον δεν γνωριζεις εργασια με βασικο μισθο

και δεν σαγονιαζω ουτε πορτοφολιαουτε ζω εις βαρος προσπαθω να αγωνιζομε με αυτα που εχω και ναι το

8 ωρες εργασια 8 ωρες υπνο 8 ωρες διασκεδαση ειναι δικαιωμα

τι λες ρε μεγάλε ?? έναν ολόκληρο χρόνο ?? πω πω ρε παιδάκι μου κουράστηκες…

και σου ξαναλέω… εργασία με βασικό μισθό δεν γνωρίζω (αν εξαιρέσεις κάτι καλοκαιρινές αρπαχτές όταν ήμουν φοιτητής)… πάντα πληρωνόμουν πολύ παραπάνω από τον βασικό μισθό… υπήρχαν βέβαια και τότε κάποιοι που πληρωνόντουσαν τον βασικό μισθό και λέγανε ότι δεν φτάνει… και σαν και σένα δεν κάνανε τίποτε άλλο από το 8/8/8…. 

και φυσικά είναι δικαίωμα το 8/8/8… όπως και δικαίωμα του εργοδότη είναι να σου δίνει αυτά που πραγματικά αξίζεις και σύμφωνα με αυτά που παράγεις και μπορεί να πουλήσει και όχι αυτά που λες ότι έχεις ανάγκη για να ζήσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τι λες ρε μεγάλε ?? έναν ολόκληρο χρόνο ?? πω πω ρε παιδάκι μου κουράστηκες…

και σου ξαναλέω… εργασία με βασικό μισθό δεν γνωρίζω (αν εξαιρέσεις κάτι καλοκαιρινές αρπαχτές όταν ήμουν φοιτητής)… πάντα πληρωνόμουν πολύ παραπάνω από τον βασικό μισθό… υπήρχαν βέβαια και τότε κάποιοι που πληρωνόντουσαν τον βασικό μισθό και λέγανε ότι δεν φτάνει… και σαν και σένα δεν κάνανε τίποτε άλλο από το 8/8/8…. 

και φυσικά είναι δικαίωμα το 8/8/8… όπως και δικαίωμα του εργοδότη είναι να σου δίνει αυτά που πραγματικά αξίζεις και σύμφωνα με αυτά που παράγεις και μπορεί να πουλήσει και όχι αυτά που λες ότι έχεις ανάγκη για να ζήσεις
Όχι ρε, εξομοιωση λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom