εμ βεβαια ολα αυτα τα λες γιατι δεν εχεις εργαστει με βασικο μισθο ποτες στη ζωη σου
κατσε εσυ να ζησεις με 490€ το μηνα αφου δουλευεις σαν σκυλι 8 ωρες και μετα ελα να μας αναλυσεις της φιλελευθερες μαλακιες σου
πραγματικα με αυτα που διαβαζω ο συριζα θα σας πεσει λαιτ εσεις χρειαζεστε ανταρσυα (που διαφωνω προσωπικα σε αρκετα που λενε)
πραγματικά… με βασικό ΔΕΝ δούλεψα ποτέ μου (αν εξαιρέσεις κάτι ψιλολόγια τα καλοκαίρια σαν φοιτητής)
και πως το κατάφερα ? απλό στην σκέψη δύσκολο στην εφαρμογή … θυσιάζοντας από τον κανόνα 8/8/8 εκείνα τα οκτάρια που αφορούσαν την προσωπική διασκέδαση και τον ύπνο και χρησιμοποιώντας τα σαν επένδυση ώστε να αποκτήσω τις δεξιότητες που μου επιτρέπουν να μην χρειάζεται να εργαστώ με τον βασικό μισθό…
μπορείς να το κάνεις και συ.. σου είπα τον τρόπο (ειδικά τώρα που έχεις και το οκτάωρο της δουλειάς ελεύθερο έχεις και παραπάνω χρόνο)
ααα ναι.. και που είσαι … το οκτάωρο το θεωρώ σαν ημιαργία… η μέρα μου αρχίζει στις 8.15 το πρωί και τελειώνει κατά μέσον όρο στις 7.30 το βράδυ… και τυχαίνει και να χρειαστώ και κάποια ΣΚ να δουλέψω (είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο) … έχει τύχει να ταξιδεύω και ανήμερα πρωτοχρονιάς γιατί έπρεπε να είμαι σε συνάντηση στις 8.30 το πρωί στις 2 Γενάρη…