kavlarxos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ξερω αλλα 20.000 ΟΑΕΕ ειναι πολλα λεφτα για να ειναι καθαρα.Δεν είναι τοσο πολλες οι προσαυξήσεις ρε συ.
Δεν ξερω αλλα 20.000 ΟΑΕΕ ειναι πολλα λεφτα για να ειναι καθαρα.Δεν είναι τοσο πολλες οι προσαυξήσεις ρε συ.
θα ειχε φροντισει να μην εχει και πολλα τυπε
Με λες ζωαδι δλδ? Εχεις πλουσιο λεξιλογιο τι αλλο ξερεις?όταν μιλάω με ανθρώπους όπως ο απόλυτος όχι... όταν μιλάω με ζωάδια τους φέρομαι όπως τους αξίζει...
και δεν ήταν χρέος από ΦΠΑ όλο...
Όχι ρε παιδι μου. Αλλά αν εγω αυτή τη στιγμη οφειλω ρυθμισμένα 100.000 ευρω σε δοσεις και τις τηρω, είμαι φορολογικα ενημερος. Αν όμως χασω τη ρυθμιση, ξαφνικα θα φανει ότι χρωσταω 100.000 ευρω και θα ρωτάει καποιος "γιατι τον αφήσανε να φτασει τοσο" ενώ απλως θα είναι παλια ρυθμισμένα χρεη. Προλαβαίνω ερωτημα σου "γιατι να είναι εξ αρχης 100.000" και σου λεω ότι πιθανον να είναι από διάφορες αιτίες και πραγματι να εμφανισθηκαν σε μικρο χρονικο διαστημα (προστιμα, προσαυξήσεις κλπ).Ξαφνικα? Εννοείς οτι ισως ηταν σε κανενα συρτάρι χωμενος ο φάκελος αλλαξε ο υπάλληλος και τον βρήκαν?
Γιατι, θα ψηφισει κανεναν νομο ο Ανταρσυα που θα καταργει τη λογικη?πρααγματικα απο αυτα που διαβαζω απο τους φιλελεδες δεξιους εδω μεσα πιστευω οτι ο συριζα ειναι πολλυ λαιτ
μου φαινετε εσεις πρεπει να ζησετε καμια ανταρσυα στη κυβερνηση γιανα ισιωσετε λιγο
Εγω λεω να μην παω αλλού, γιατι όπως βλέπεις καποιοι συνομιλουν μαζι μου. Εσυ εισαι μαλλον παρεισακτος σε μια ενδιαφερουσα συζητηση...Να πας αλλού εσύ ψωλοχυμένε υπάλληλε της Συγγρού. Πουτανάκι του Φάηλου και του Λαζαρίδη.
Το ερωτημα μου ειναι οτι γιατι δεν φαινεται οτι απο τα 100.000 ευρω εχω δωσει τα 20.000 και μενουν 80.000. Δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι εαν ισχυει θα εχω ξεχρεώσει και θα φαίνεται οτι ακομα χρωστάωΌχι ρε παιδι μου. Αλλά αν εγω αυτή τη στιγμη οφειλω ρυθμισμένα 100.000 ευρω σε δοσεις και τις τηρω, είμαι φορολογικα ενημερος. Αν όμως χασω τη ρυθμιση, ξαφνικα θα φανει ότι χρωσταω 100.000 ευρω και θα ρωτάει καποιος "γιατι τον αφήσανε να φτασει τοσο" ενώ απλως θα είναι παλια ρυθμισμένα χρεη. Προλαβαίνω ερωτημα σου "γιατι να είναι εξ αρχης 100.000" και σου λεω ότι πιθανον να είναι από διάφορες αιτίες και πραγματι να εμφανισθηκαν σε μικρο χρονικο διαστημα (προστιμα, προσαυξήσεις κλπ).
Γιατι, θα ψηφισει κανεναν νομο ο Ανταρσυα που θα καταργει τη λογικη?
Δεν σε καταλαβα τωρα, σε εχασα λιγο.Το ερωτημα μου ειναι οτι γιατι δεν φαινεται οτι απο τα 100.000 ευρω εχω δωσει τα 20.000 και μενουν 80.000. Δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι εαν ισχυει θα εχω ξεχρεώσει και θα φαίνεται οτι ακομα χρωστάω
Με λες ζωαδι δλδ? Εχεις πλουσιο λεξιλογιο τι αλλο ξερεις?
Κάποτε μια καθηγήτρια σε ενα μαθημα μας ειπε. Πως εαν το κράτος ηταν λογικό δεν θα υπηρχαν αδικίες. Τοτε δεν το κατάλαβα σημερα ομως το καταλαβαίνωΓιατι, θα ψηφισει κανεναν νομο ο Ανταρσυα που θα καταργει τη λογικη?
Ξανα βρισε και τοτε δεν θα σου αρεσει η συνεχειανα μην με ξαναπαραθέσεις... εσύ είπες ότι τέρμα οι συζητήσεις μαζί μου...
Ξανα βρισε και τοτε δεν θα σου αρεσει η συνεχεια
Πολύ απλοικό αυτό. Κατι που είναι δικαιο για σενα, μπορει να είναι αδικο για μενα.Κάποτε μια καθηγήτρια σε ενα μαθημα μας ειπε. Πως εαν το κράτος ηταν λογικό δεν θα υπηρχαν αδικίες. Τοτε δεν το κατάλαβα σημερα ομως το καταλαβαίνω
Γραφεις : Αν όμως χασω τη ρυθμιση, ξαφνικα θα φανει ότι χρωσταω 100.000 ευρω και θα ρωτάει καποιος "γιατι τον αφήσανε να φτασει τοσο" ενώ απλως θα είναι παλια ρυθμισμένα χρεη.Δεν σε καταλαβα τωρα, σε εχασα λιγο.
Ενταξει, ασε με να με κοροϊδεύουν και πηγαινε κανε κατι χρησιμο.Σε κοροϊδεύουν ρε γαλάζιο βλακόμουτρο. Όπως τα αφεντικά σου στη Συγγρού που σου υπόσχονται να σε βολέψουνε και σ'έχουν βάλει να ξεφτιλίζεσαι όλη μέρα σ'ένα φόρουμ για μπουρδέλα.
Πολύ απλοικό αυτό. Κατι που είναι δικαιο για σενα, μπορει να είναι αδικο για μενα.
Δεν νομιζω να εννοούσε σε προσωπικό επίπεδο. Μιλουσε για το συνολο.Πολύ απλοικό αυτό. Κατι που είναι δικαιο για σενα, μπορει να είναι αδικο για μενα.
Ιδιωτικο γυμνασιο ανοητεεεεε τι περιμένεις ... καθηγήτρια είναι μέλος της ΟΛΜΕ μηδέποτε αξιολογηθείσα...
Ενταξει, ασε με να με κοροϊδεύουν και πηγαινε κανε κατι χρησιμο.