Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν μιλαμε για τις αφισες αλλα για αλλα κυρια ζητηματα οπως σφουγγαρισμα τουαλετες κλπ κλπ η μηπως θελετε να κανετε καθε χωρο στρατοπεδο να βγαινει δελτιο καθαριοτητων

Σώπα ρε συ, μια χαρα βρωμιάρηδες ειναι. Η νομική ζέχνει και ο πιο βρώμικος χωρος ειναι αυτός των "νεολαιών"

Στ'αρχίδια μου, δεν εχουν κανει κατάληψη ποτε για καθαριότητα. Μονο για μαλακειες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για να μην αναφερθω για τα πανεπιστημια οπου ειναι πενταβρωμικα και τριτοκοσμικα λογο του οτι δεν υπαρχει υπηρεσια καθαριοτητας μηπως θες οι φοιτητες να καθαριζουν και τα πανεπιστημια

να μην τα βρωμίζουν δεν γίνεται φαντάζομαι ….

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν μιλαμε για τις αφισες αλλα για αλλα κυρια ζητηματα οπως σφουγγαρισμα τουαλετες κλπ κλπ η μηπως θελετε να κανετε καθε χωρο στρατοπεδο να βγαινει δελτιο καθαριοτητων

να σου πω δεν είναι και άσχημη ιδέα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αλλο καθηκοντα και αλλο αλλαγη κλαδου μην ξεχνας οτι αλλο καθαριστης και αλλο υπαλληλος γραφειου

είναι απλό... ονομάζουμε και τους καθαριστές υπαλλήλους γραφείου και ησυχάζουμε....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγώ πάντως τέτοιους βοηθητικούς ρόλους στο δημόσιο θα τους είχα ξεφορτωθεί σε μία νύχτα μέσα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι…

απλά…

(1) βρίσκω πόσο μου κοστίζει η καθαριότητα των χώρων

μισθούς
υλικά
άδειες
ασφαλιστικές εισφορές
έμμεσα κόστη (πχ έκδοση μισθοδοσίας, διαχείριση προσωπικού)
κλπ

(2) σχεδιάζω πως θέλω να είναι η καθαριότητα των χώρων μου

- ποιοί χώροι
- συχνότητα καθαρισμού
- ωράριο καθαρισμού
- επίπεδο καθαρισμού
- κλπ

(3) απολύω όλο το προσωπικό που άμεσα ασχολείται με την καθαριότητα δίνοντας τις αποζημιωσεις τους κανονικά…

(4) τις φωνάζω και τις λέω…
φτιάξτε μια εταιρεία στην οποία θα είσαστε όλες μέτοχοι και σας αναθέτω την καθαριότητα των χώρων για πέντε χρόνια με αυτά τα λεφτά (85% των όσων μου κοστίζει σήμερα η καθαριότητα)…
σας δίνω όλον τον εξοπλισμό που έχω στα χέρια μου σε σας δωρεάν και για δύο χρόνια σας παρέχω δωρεάν την διοικητική υποστήριξη και το νοίκι ενός χώρου ΧΧ τμ για το γραφείο σας (μετά θα ψάξετε να βρείτε λογιστή και χώρο να νοικιάσετε)…
οι αμοιβές της εταιρείας σας θα πέφτει κάθε μήνα μέχρι τις 10 του επομένου μηνός (αφού έχετε κόψει το τιμολόγιο)…
υποχρέωση του μαγαζιού που φτιάχνετε είναι να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες με αυτές τις προδιαγραφές…
αν οι υπηρεσίες σας δεν είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές θα πέφτει πρόστιμο τόσο κατά παράβαση…
αν οι παραβάσεις των συμβατικών όρων ξεπεράσουν τόσες το μηνα, τρίμηνο, χρόνο σας κόβω την σύμβαση
τα μισθοδοτικά σας και τα ασφαλιστικά σας βρείτε τα μεταξύ σας…
μετά από πέντε χρόνια θα κάνω διαγωνισμό στον οποίο θα κληθείτε να συμμετάσχετε και εσείς…
απεργίες, ασθένειες, εγκυμοσύνες, κωλοβαρέματα στην δικιά σας την πλάτη και όχι στην δικιά μου… βρείτε τα… 

το ίδιο κάνω και με την φύλαξη, τις υπηρεσίες κλητήρα κλπ κλπ

στους δήμους κάνω το ίδιο με τις υπηρεσίες καθαριότητας, συντήρησης πρασίνου κλπ κλπ κλπ…

έτσι με το ίδιο κόστος παρέχω καλύτερες υπηρεσίες συνεχώς και αδειαλείπτως χωρίς να έχω στο κεφάλι μου τον κάθε Μπαλασόπουλο ή την κάθε μια που θα γκαστρώνεται και θα πρέπει να πάρω άλλη στην θέση της και πάει λέγοντας…

και στην πενταετία βάζω και άλλους στο παιχνίδι … υποτίθεται ότι στο διάστημα αυτό οι απολυθέντες έχουν τον χρόνο να σταθούν στα πόδια τους, να οργανωθούν και να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές και στην ποιότητα υπηρεσιών… αμα δεν το καταφέρουν κακό του κεφαλιού τους…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγώ πάντως τέτοιους βοηθητικούς ρόλους στο δημόσιο θα τους είχα ξεφορτωθεί σε μία νύχτα μέσα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι…

απλά…

(1) βρίσκω πόσο μου κοστίζει η καθαριότητα των χώρων

μισθούς
υλικά
άδειες
ασφαλιστικές εισφορές
έμμεσα κόστη (πχ έκδοση μισθοδοσίας, διαχείριση προσωπικού)
κλπ

(2) σχεδιάζω πως θέλω να είναι η καθαριότητα των χώρων μου

- ποιοί χώροι
- συχνότητα καθαρισμού
- ωράριο καθαρισμού
- επίπεδο καθαρισμού
- κλπ

(3) απολύω όλο το προσωπικό που άμεσα ασχολείται με την καθαριότητα δίνοντας τις αποζημιωσεις τους κανονικά…

(4) τις φωνάζω και τις λέω…
φτιάξτε μια εταιρεία στην οποία θα είσαστε όλες μέτοχοι και σας αναθέτω την καθαριότητα των χώρων για πέντε χρόνια με αυτά τα λεφτά (85% των όσων μου κοστίζει σήμερα η καθαριότητα)…
σας δίνω όλον τον εξοπλισμό που έχω στα χέρια μου σε σας δωρεάν και για δύο χρόνια σας παρέχω δωρεάν την διοικητική υποστήριξη και το νοίκι ενός χώρου ΧΧ τμ για το γραφείο σας (μετά θα ψάξετε να βρείτε λογιστή και χώρο να νοικιάσετε)…
οι αμοιβές της εταιρείας σας θα πέφτει κάθε μήνα μέχρι τις 10 του επομένου μηνός (αφού έχετε κόψει το τιμολόγιο)…
υποχρέωση του μαγαζιού που φτιάχνετε είναι να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες με αυτές τις προδιαγραφές…
αν οι υπηρεσίες σας δεν είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές θα πέφτει πρόστιμο τόσο κατά παράβαση…
αν οι παραβάσεις των συμβατικών όρων ξεπεράσουν τόσες το μηνα, τρίμηνο, χρόνο σας κόβω την σύμβαση
τα μισθοδοτικά σας και τα ασφαλιστικά σας βρείτε τα μεταξύ σας…
μετά από πέντε χρόνια θα κάνω διαγωνισμό στον οποίο θα κληθείτε να συμμετάσχετε και εσείς…
απεργίες, ασθένειες, εγκυμοσύνες, κωλοβαρέματα στην δικιά σας την πλάτη και όχι στην δικιά μου… βρείτε τα… 

το ίδιο κάνω και με την φύλαξη, τις υπηρεσίες κλητήρα κλπ κλπ

στους δήμους κάνω το ίδιο με τις υπηρεσίες καθαριότητας, συντήρησης πρασίνου κλπ κλπ κλπ…

έτσι με το ίδιο κόστος παρέχω καλύτερες υπηρεσίες συνεχώς και αδειαλείπτως χωρίς να έχω στο κεφάλι μου τον κάθε Μπαλασόπουλο ή την κάθε μια που θα γκαστρώνεται και θα πρέπει να πάρω άλλη στην θέση της και πάει λέγοντας…

και στην πενταετία βάζω και άλλους στο παιχνίδι … υποτίθεται ότι στο διάστημα αυτό οι απολυθέντες έχουν τον χρόνο να σταθούν στα πόδια τους, να οργανωθούν και να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές και στην ποιότητα υπηρεσιών… αμα δεν το καταφέρουν κακό του κεφαλιού τους…

μηπως θες να καταργησεις και τους μισθωτους σε αυτη η χωρα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Πράγματι, ειναι εξωφρενικά τα όσα λέει. Απορώ πως τόλμησε.

Δε θα πας στην πορεια/ μαζωξη/ συγκεντρωση διαμαρτυριας εναντίων ...χ (βάλε στη μεταβλητή χ όποια αξία θέλεις)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

γιατί παίκτη μου..?

η συνεταιριστική ιδέα και ο λαικός καπιταλισμός είναι από τα θέσφατα της αριστεράς… δεν είναι δικά μου …

εξάλλου κακοβλαμμένες θα είναι ?? μια χαρά επιχείρηση θα τους δώσουνε με κόστος μηδενικό (αφού παίρνουν και όλο τον εξοπλισμό και δυο χρόνια τα διοικητικά έξοδα), έχουν και παράπονο ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι βλεπω?
Ο Ρεντζι στην Ιταλια ψηφισε νομο που διευκολυνει τις απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα?
Μπααααα? Κολλητος του Τσιπρα δεν είναι αυτος?

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τι σχεση εχει αυτο, με αυτο που εγραψα εγω?
Για ποιο λογο απεργουν οι συγκεκριμενει εργαζόμενοι? Γιατι ειναι απλήρωτοι. Γιατι ενας εργοδοτης δεν τους πληρωνει? Γιατι δεν εχει λεφτα. Γιατι δεν εχει λεφτα? Γιατι δεν εχει εσοδα. Γιατι δεν εχει εσοδα? Γιατι εχουμε κρίση.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ο τύπος ρετάρει. Απαντάει με κειμενα άσχετα. Και όταν απαντήσεις εσύ, σου ζητάει αποδείξεις. Δε βρισκεις άκρη, απλά δεν ασχολεισαι
Καλα φιλε εσυ εχεις ξεφυγει εντελως. Να μαθεις τα οσα δηλωνεις να μπορεις να τα αποδείξεις. Αλλιως θεωρουνται λογια του αερα κοινός  φούσκες :badair: :badair: :badair: :badair: Θα συνεχισουμε την κουβεντα μας οταν εχω χρονο. Μαθε επίσης σε δικα μου ποστ δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι...γιατι θα σε κανω να εξαφανιστείς για κανα χρόνο. ;) ;)

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Για ποιο λογο απεργουν οι συγκεκριμενει εργαζόμενοι? Γιατι ειναι απλήρωτοι. Γιατι ενας εργοδοτης δεν τους πληρωνει? Γιατι δεν εχει λεφτα. Γιατι δεν εχει λεφτα? Γιατι δεν εχει εσοδα. Γιατι δεν εχει εσοδα? Γιατι εχουμε κρίση.

Η λογική της τρίτης δημοτικου. μετά σε χαρακτηριζουν γελοίο

Ξεχασες να πεις - καιγιατί έχουμε κριση; Φταιει η νδ/ η μερκελ. οι εξωγήινοι.

Αρα οι εργαζόμενοι ειναι απλήρωτοι και φταιει η νδ/ η μερκελ. οι εξωγήινοι

Μεγαλε δημόσιος υπάλληλος εισαι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Αγνοεις την προειδοποιηση ότι αν συνεχισεις, θα εξαφανιστείς για κανενα χρονο? :new_shocked: :new_shocked:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μαθε επίσης σε δικα μου ποστ δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι...γιατι θα σε κανω να εξαφανιστείς για κανα χρόνο. ;) ;)

σωπα ρε συ, σοβαρά. Για πες δηλαδη πως θα το καταφερεις αυτό; Και θα είναι για 1 χρόνο ή για 11 μήνες; Μήπως για παραπάνω;

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Ασε τις προσωπικες επιθεσεις μονο αυτο μπορεις να κανεις...!Σταματα να εισαι συνεχεια  :offtopic: :offtopic:και  :d-spam: :d-spam: :d-spam:  Εαν δεν μπορεις πες το μας να ξερουμε

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ασε τις προσωπικες επιθεσεις μονο αυτο μπορεις να κανεις...!Σταματα να εισαι συνεχεια  :offtopic: :offtopic:και  :d-spam: :d-spam: :d-spam:

Για τις προσωπικες επιθέσεις, ισως εχεις δίκιο.

Μπορώ όμως να μιλάω με hippo χωρις να εχω αποδείξεις;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Επάγγελμα αριστερός

Τι σημαίνει να είσαι αριστερός σήμερα; Σημαίνει να λες τους τσιγγάνους Ρομά, για παράδειγμα, και να αποκαλείς φασίστες όσους θεωρούν πως δεν πρέπει να καταπατούν ιδιοκτησίες. Σημαίνει να θεωρείς πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες και πως τα σύνορα πρέπει να είναι ανοιχτή αγκαλιά και τίποτε λιγότερο. Σημαίνει ότι αλληθωρίζεις σε κάποιον ιδεατό κόσμο εκτός Ευρώπης, τον οποίον δεν τολμάς να περιγράψεις γιατί φρικιάς με αυτό που βλέπεις. Σημαίνει να προσπαθείς να πείσεις την πελατεία σου πως εσύ κατέχεις το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας. Δεν θέλει και πολλά. Μια δήλωση μετανοίας και το πιστοποιητικό φρονημάτων το παραλαμβάνεις σπίτι σου.

κατά τα πάλαι ποτέ κραταιά επαγγέλματα του αντιστασιακού, του συνδικαλιστή κλπ κλπ κλπ….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom