Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κατι δεν λες σωστα φιλε μου.Δεν κυβερνα ο Συριζα.
Που είδες στηνπρότασή μου τη λέξη "κυβέρνηση";
τι σχέση εχει το ποιος κυβερνά με αυτό που έγραψα;
Κατι δεν λες σωστα φιλε μου.Δεν κυβερνα ο Συριζα.
απολυτως ΚΑΜΙΑ. 31% εδειχνε χθες ο πανας εαν δεν κανω λαθος. Αρα μενει 69% το οποιο 22% ΝΔ κ 5% ΠΑΣΟΚ.Οποτε ενα στο συνολο 73% γυρναει την πλατη στα κομματα που κυβερνουν. Δεν κυβερνα ο Συριζα ουτε καποιο αλλο κομμα στην αντιπολιτευση αρα δεν μπορεις να λες οτι τους γυρναει την πλατη.Που είδες στηνπρότασή μου τη λέξη "κυβέρνηση";
τι σχέση εχει το ποιος κυβερνά με αυτό που έγραψα;
Εαν δεν κοβεις το ποστ μου μια χαρα δικαιολογεί τα όσα λεω. Για αυτο λοιπον το ξαναποσταρω. Α και που εισαι τέτοιες εξυπναδες σε μενα μην τις κάνεις....γιατι απλα δεν μπορείς.Ωραία
την επόμενη φορά που θα κανεις παράθεση ενα σχόλιό μου, φρόντισε να εισαι σε θέση να δικαιολογήσεις αυτό που θα γραψεις
ελπιζω να συνεννοηθηκαμε
απολυτως ΚΑΜΙΑ. 31% εδειχνε χθες ο πανας εαν δεν κανω λαθος. Αρα μενει 69% το οποιο 22% ΝΔ κ 5% ΠΑΣΟΚ.Οποτε ενα στο συνολο 73% γυρναει την πλατη στα κομματα που κυβερνουν. Δεν κυβερνα ο Συριζα ουτε καποιο αλλο κομμα στην αντιπολιτευση αρα δεν μπορεις να λες οτι τους γυρναει την πλατη.
Εαν δεν κοβεις το ποστ μου μια χαρα δικαιολογεί τα όσα λεω. Για αυτο λοιπον το ξαναποσταρω. Α και που εισαι τέτοιες εξυπναδες σε μενα μην τις κάνεις....γιατι απλα δεν μπορείς.
Το ποστ μου ηταν
απολυτως ΚΑΜΙΑ. 31% εδειχνε χθες ο πανας εαν δεν κανω λαθος. Αρα μενει 69% το οποιο 22% ΝΔ κ 5% ΠΑΣΟΚ.Οποτε ενα στο συνολο 73% γυρναει την πλατη στα κομματα που κυβερνουν. Δεν κυβερνα ο Συριζα ουτε καποιο αλλο κομμα στην αντιπολιτευση αρα δεν μπορεις να λες οτι τους γυρναει την πλατη.
Τα μαθηματικα σου ειναι ουτε δημοτικου. Ξεχνάς οτι εχουμε δημοκρατία κ επικρατεί η πλειοψηφία στην Ελλαδα.Ο Συριζα οπως και οποιο κομμα ΔΕΝ κυβερναει εχει το δικαιωμα να κανει αντιπολιτευση. Ο Συριζα οσο ειναι πρωτο κομμα εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει. Και αυτο το δικαίωμα του το δίνει η πλειοψηφία.εαν το 25% του κοσμου λεει οτι θα ψηφισει τους μαφιόζους του τζιριτζαμ, αυτο σημαινει οτι το 75% του κοσμου ΔΕν ψηφίζει τζιριτζαμ
εαν πασοκ και ΝΔ μαζι πανε στο 27%, αυτό σημαινει οτι 73% του κοσμου δε γουσταρει πασοκ και νδ.
Δεν ειναι γελοιο λοιπον ο τζιριτζαμ να λέει σε πασοκ και νδ οτι "ο κοσμος τους εχει γυρισει την πλατη" όταν ο ίδιος ο τζιριτζαμ μαζευει περιπου το ιδιο ποσοστό;
Εκτος απο οτι η δουρου ειναι απλητη κ βρωμιαρα ξερεις οτι και εγω ειμαι φοιτητής. Εισαι καλος στο να βαζεις τιτλους. Συγχαρητήρια. Δικαιωμα σου να απαντας οπους θελεις αμα θελεις κ οταν θελεις κ με οποιο τροπο θελεις. Οταν ομως δεν απαντας σημαίνει οτι δεν μπορεις να υπερασπιστεις τα λεγομενα σου και οτι απλα ειναι φούσκες...! Καλη σου συνέχεια... ;) ;)Εχεις σοβαρό πρόβλημα. Εσβησα το σχόλιό μου και σου απάντησα ήδη επι της ουσιας.
Παντως να ξερεις, και στο λέω για δεύτερη φορά, απανταω όπου θέλω, όταν θέλω, και με τον τρόπου που θέλω.
Το εαν μπορω να λεω εξυπναδες σε σένα, μπορουσα να σε παιξω στα ισα 20 χρόνια πριν. Οταν ανέβεις κατηγορίες, τα ξαναλέμε. Φοιτητακο
εσυ νομιζεις οτι δημοκρατία σημαινει να αλλαζει κυβέρνηση αναλογα με τις δημοσκοπησεις. Πρόβλημά σου.Τα μαθηματικα σου ειναι ουτε δημοτικου. Ξεχνάς οτι εχουμε δημοκρατία κ επικρατεί η πλειοψηφία στην Ελλαδα.
Ο Συριζα οσο ειναι πρωτο κομμα εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει. Και αυτο το δικαίωμα του το δίνει η πλειοψηφία.
Τα μαθηματικα σου ειναι ουτε δημοτικου. Ξεχνάς οτι εχουμε δημοκρατία κ επικρατεί η πλειοψηφία στην Ελλαδα.Ο Συριζα οπως και οποιο κομμα ΔΕΝ κυβερναει εχει το δικαιωμα να κανει αντιπολιτευση. Ο Συριζα οσο ειναι πρωτο κομμα εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει. Και αυτο το δικαίωμα του το δίνει η πλειοψηφία.
Δεν θυμαμαι να εχεις δικαιωμα να με βριζεις ουτε να με χαρακτηριζεις με τετοιυς χαρακτηρισμους. Ουτε καν στους επιστρεφω γιατι κ τα βλακομουτρα εχουν μεγαλυτερη αξια απο σενα. Επιμενω οποιος δεν απανταει,βριζει δεν μπορει να υποστηρίξει τα οσα λεει γιατι ειναι ΦΟΥΣΚΕΣεσυ νομιζεις οτι δημοκρατία σημαινει να αλλαζει κυβέρνηση αναλογα με τις δημοσκοπησεις. Πρόβλημά σου.
τι λες ρε αμορφωτε; σοβαρα; ο τζιριτζαμ βγηκε πρωτος σε δημοσκοπησεις και εχει δικαιωμα να λέει οτι θελει;
τραβα μαζεψε τιποτα χόρτα ή ασχολήσου με άλλα παιδάκια, βλακόμουτρο
Δεν θυμαμαι να εχεις δικαιωμα να με βριζεις ουτε να με χαρακτηριζεις με τετοιυς χαρακτηρισμους. Ουτε καν στους επιστρεφω γιατι κ τα βλακομουτρα εχουν μεγαλυτερη αξια απο σενα. Επιμενω οποιος δεν απανταει,βριζει δεν μπορει να υποστηρίξει τα οσα λεει γιατι ειναι ΦΟΥΣΚΕΣ
Υπερβάλεις. Οι δημοσκοπησεις σας δινουν 22%. Υπάρχει λοιπόν ένα 78% που εχει γυρισει σε ΕΣΑΣ την πλάτη. Το εχεις σκεφτεί αυτό;
Αποφάσισε τι ειμαι. Φοιτητής η δημόσιος υπάλληλος? Οταν σε ρωτησα εαν ειναι γνωμη σου η εχεις στοιχεία γιατι δεν απάντησες? Φασκεις κ αντιφάσεις...σημειο εκνευρισμου. Χαλαρωσε λιγοΡε ουρντ χωριάτη που θα πρέπει να σου καταθέσουμε στοιχεια για μας επιτρέψεις να εκφέρουμε γνώμη. Βλακόμουτρο. Δημοσιε υπάλληλε
μόνο φίλοι ή και τίποτα άλλο ;20 χρόνια μαζί
«Είμαστε στενοί φίλοι και συνομήλικοι, δεν είμαστε όπως οι άλλοι», σημείωσε με έμφαση η Ρένα Δούρου για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα –και είναι γεγονός ότι τους διέπει άριστη πολιτική, αλλά και φιλική θα έλεγε κανείς, χημεία.
ρε τα φιλαρακια
πως γινονται αξιοκρατικα βουλευτες και περιφερειαρχες
Διορίστηκε η ψηφίσθηκε20 χρόνια μαζί
«Είμαστε στενοί φίλοι και συνομήλικοι, δεν είμαστε όπως οι άλλοι», σημείωσε με έμφαση η Ρένα Δούρου για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα –και είναι γεγονός ότι τους διέπει άριστη πολιτική, αλλά και φιλική θα έλεγε κανείς, χημεία.
ρε τα φιλαρακια
πως γινονται αξιοκρατικα βουλευτες και περιφερειαρχες
Διορίστηκε η ψηφίσθηκε
Εδω βρεθηκε ο ζαγορακης....!Οποιος θελει δηλώνει σωστα? Όπως επίσης όποιος θελει ψηφίζει τον εκάστοτε υποψηφιοε καπως θα βρεθηκε στο ψηφοδελτιο
«Ελα μανάρι μου»: Σε ποια βουλευτή το είπε ο Τσίπρας ξεχνώντας ότι τον τραβάει η κάμερα
Αμέσως μετά τηλεφώνησε στη Ρένα Δούρου και ξεχνώντας τη κάμερα της είπε «[size=30pt]Ελα μανάρι μου[/size]»... Της τόνισε πως αυτό δεν ήταν «εξύβριση, ήταν βιαιοπραγία. Βιαιοπραγία είναι το νερό, όπως θα ήταν και το γιαούρτι». Οπως επισημαίνει το Βήμα, είναι η πρώτη φορά που σε μια εποχή φορτισμένη από επιθέσεις και προπηλακισμούς ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται τόσο ανοιχτά και μάλιστα μέσω του αρχηγού του,για το θέμα των επιθέσεων σε πολιτικούς.
Πηγή: «Ελα μανάρι μου»: Σε ποια βουλευτή το είπε ο Τσίπρας ξεχνώντας ότι τον τραβάει η κάμερα και η φαρμακερή ατάκα στον Θεοδωράκη πριν το Ποτάμι | iefimerida.gr