Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Που είδες στηνπρότασή μου τη λέξη "κυβέρνηση";

τι σχέση εχει το ποιος κυβερνά με αυτό που έγραψα;
απολυτως ΚΑΜΙΑ. 31% εδειχνε χθες ο πανας εαν δεν κανω λαθος. Αρα μενει 69% το οποιο 22% ΝΔ κ 5% ΠΑΣΟΚ.Οποτε ενα στο συνολο 73% γυρναει την πλατη στα κομματα που κυβερνουν. Δεν κυβερνα ο Συριζα ουτε καποιο αλλο κομμα στην αντιπολιτευση αρα δεν μπορεις να λες οτι τους γυρναει την πλατη.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία

την επόμενη φορά που θα κανεις παράθεση ενα σχόλιό μου, φρόντισε να εισαι σε θέση να δικαιολογήσεις αυτό που θα γραψεις

ελπιζω να συνεννοηθηκαμε
Εαν δεν κοβεις το ποστ μου μια χαρα δικαιολογεί τα όσα λεω. Για αυτο λοιπον το ξαναποσταρω. Α και που εισαι τέτοιες εξυπναδες σε μενα μην τις κάνεις....γιατι απλα δεν μπορείς.

Το ποστ μου ηταν

απολυτως ΚΑΜΙΑ. 31% εδειχνε χθες ο πανας εαν δεν κανω λαθος. Αρα μενει 69% το οποιο 22% ΝΔ κ 5% ΠΑΣΟΚ.Οποτε ενα στο συνολο 73% γυρναει την πλατη στα κομματα που κυβερνουν. Δεν κυβερνα ο Συριζα ουτε καποιο αλλο κομμα στην αντιπολιτευση αρα δεν μπορεις να λες οτι τους γυρναει την πλατη.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

εαν το 25% του κοσμου λεει οτι θα ψηφισει τους μαφιόζους του τζιριτζαμ, αυτο σημαινει οτι το 75% του κοσμου ΔΕν ψηφίζει τζιριτζαμ

εαν πασοκ και ΝΔ μαζι πανε στο 27%, αυτό σημαινει οτι 73% του κοσμου δε γουσταρει πασοκ και νδ.

Δεν ειναι γελοιο λοιπον ο τζιριτζαμ να λέει σε πασοκ και νδ οτι "ο κοσμος τους εχει γυρισει την πλατη" όταν ο ίδιος ο τζιριτζαμ μαζευει περιπου το ιδιο ποσοστό;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εαν δεν κοβεις το ποστ μου μια χαρα δικαιολογεί τα όσα λεω. Για αυτο λοιπον το ξαναποσταρω. Α και που εισαι τέτοιες εξυπναδες σε μενα μην τις κάνεις....γιατι απλα δεν μπορείς.

Το ποστ μου ηταν

Εχεις σοβαρό πρόβλημα. Εσβησα το σχόλιό μου και σου απάντησα ήδη επι της ουσιας.

Παντως να ξερεις, και στο λέω για δεύτερη φορά, απανταω όπου θέλω, όταν θέλω, και με τον τρόπου που θέλω.

Το εαν μπορω να λεω εξυπναδες σε σένα, μπορουσα να σε παιξω στα ισα 20 χρόνια πριν. Οταν ανέβεις κατηγορίες, τα ξαναλέμε. Φοιτητακο

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εαν το 25% του κοσμου λεει οτι θα ψηφισει τους μαφιόζους του τζιριτζαμ, αυτο σημαινει οτι το 75% του κοσμου ΔΕν ψηφίζει τζιριτζαμ

εαν πασοκ και ΝΔ μαζι πανε στο 27%, αυτό σημαινει οτι 73% του κοσμου δε γουσταρει πασοκ και νδ.

Δεν ειναι γελοιο λοιπον ο τζιριτζαμ να λέει σε πασοκ και νδ οτι "ο κοσμος τους εχει γυρισει την πλατη" όταν ο ίδιος ο τζιριτζαμ μαζευει περιπου το ιδιο ποσοστό;
Τα μαθηματικα σου ειναι ουτε δημοτικου. Ξεχνάς οτι εχουμε δημοκρατία κ επικρατεί η πλειοψηφία στην Ελλαδα.Ο Συριζα οπως και οποιο κομμα ΔΕΝ κυβερναει εχει το δικαιωμα να κανει αντιπολιτευση. Ο Συριζα οσο ειναι πρωτο κομμα εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει. Και αυτο το δικαίωμα του το δίνει η πλειοψηφία.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις σοβαρό πρόβλημα. Εσβησα το σχόλιό μου και σου απάντησα ήδη επι της ουσιας.

Παντως να ξερεις, και στο λέω για δεύτερη φορά, απανταω όπου θέλω, όταν θέλω, και με τον τρόπου που θέλω.

Το εαν μπορω να λεω εξυπναδες σε σένα, μπορουσα να σε παιξω στα ισα 20 χρόνια πριν. Οταν ανέβεις κατηγορίες, τα ξαναλέμε. Φοιτητακο
Εκτος απο οτι η δουρου ειναι απλητη κ βρωμιαρα ξερεις οτι και εγω ειμαι φοιτητής. Εισαι καλος στο να βαζεις τιτλους. Συγχαρητήρια. Δικαιωμα σου να απαντας οπους θελεις αμα θελεις κ οταν θελεις κ με οποιο τροπο θελεις. Οταν ομως δεν απαντας σημαίνει οτι δεν μπορεις να υπερασπιστεις τα λεγομενα σου και οτι απλα ειναι φούσκες...! Καλη σου συνέχεια... ;) ;)

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τα μαθηματικα σου ειναι ουτε δημοτικου. Ξεχνάς οτι εχουμε δημοκρατία κ επικρατεί η πλειοψηφία στην Ελλαδα.
εσυ νομιζεις οτι δημοκρατία σημαινει να αλλαζει κυβέρνηση αναλογα με τις δημοσκοπησεις. Πρόβλημά σου.

Ο Συριζα οσο ειναι πρωτο κομμα εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει. Και αυτο το δικαίωμα του το δίνει η πλειοψηφία.

τι λες ρε αμορφωτε; σοβαρα; ο τζιριτζαμ βγηκε πρωτος σε δημοσκοπησεις και εχει δικαιωμα να λέει οτι θελει;

τραβα μαζεψε τιποτα χόρτα ή ασχολήσου με άλλα παιδάκια, βλακόμουτρο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τα μαθηματικα σου ειναι ουτε δημοτικου. Ξεχνάς οτι εχουμε δημοκρατία κ επικρατεί η πλειοψηφία στην Ελλαδα.Ο Συριζα οπως και οποιο κομμα ΔΕΝ κυβερναει εχει το δικαιωμα να κανει αντιπολιτευση. Ο Συριζα οσο ειναι πρωτο κομμα εχει το δικαιωμα να λεει οτι θελει. Και αυτο το δικαίωμα του το δίνει η πλειοψηφία.

ελα ρε συ

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εσυ νομιζεις οτι δημοκρατία σημαινει να αλλαζει κυβέρνηση αναλογα με τις δημοσκοπησεις. Πρόβλημά σου.

τι λες ρε αμορφωτε; σοβαρα; ο τζιριτζαμ βγηκε πρωτος σε δημοσκοπησεις και εχει δικαιωμα να λέει οτι θελει;

τραβα μαζεψε τιποτα χόρτα ή ασχολήσου με άλλα παιδάκια, βλακόμουτρο
Δεν θυμαμαι να εχεις δικαιωμα να με βριζεις ουτε να με χαρακτηριζεις με τετοιυς χαρακτηρισμους. Ουτε καν στους επιστρεφω γιατι κ τα βλακομουτρα εχουν μεγαλυτερη αξια απο σενα. Επιμενω οποιος δεν απανταει,βριζει δεν μπορει να υποστηρίξει τα οσα λεει γιατι ειναι ΦΟΥΣΚΕΣ  :badair: :badair: :badair: :badair:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θυμαμαι να εχεις δικαιωμα να με βριζεις ουτε να με χαρακτηριζεις με τετοιυς χαρακτηρισμους. Ουτε καν στους επιστρεφω γιατι κ τα βλακομουτρα εχουν μεγαλυτερη αξια απο σενα. Επιμενω οποιος δεν απανταει,βριζει δεν μπορει να υποστηρίξει τα οσα λεει γιατι ειναι ΦΟΥΣΚΕΣ  

Ρε ουρντ χωριάτη που θα πρέπει να σου καταθέσουμε στοιχεια για μας επιτρέψεις να εκφέρουμε γνώμη. Βλακόμουτρο. Δημοσιε υπάλληλε

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ουρντ χωριάτη που θα πρέπει να σου καταθέσουμε στοιχεια για μας επιτρέψεις να εκφέρουμε γνώμη. Βλακόμουτρο. Δημοσιε υπάλληλε
Αποφάσισε τι ειμαι. Φοιτητής η δημόσιος υπάλληλος?  :think: :think: :think: :think: Οταν σε ρωτησα εαν ειναι γνωμη σου η εχεις στοιχεία γιατι δεν απάντησες? Φασκεις κ αντιφάσεις...σημειο εκνευρισμου. Χαλαρωσε λιγο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
20 χρόνια μαζί

«Είμαστε στενοί φίλοι και συνομήλικοι, δεν είμαστε όπως οι άλλοι», σημείωσε με έμφαση η Ρένα Δούρου για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα –και είναι γεγονός ότι τους διέπει άριστη πολιτική, αλλά και φιλική θα έλεγε κανείς, χημεία.

ρε τα φιλαρακια

πως γινονται αξιοκρατικα βουλευτες και περιφερειαρχες

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
20 χρόνια μαζί

«Είμαστε στενοί φίλοι και συνομήλικοι, δεν είμαστε όπως οι άλλοι», σημείωσε με έμφαση η Ρένα Δούρου για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα –και είναι γεγονός ότι τους διέπει άριστη πολιτική, αλλά και φιλική θα έλεγε κανείς, χημεία.

ρε τα φιλαρακια

μόνο φίλοι ή και τίποτα άλλο ;

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
20 χρόνια μαζί

ρε τα φιλαρακια

Διορίστηκε η ψηφίσθηκε  :think: :think: :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Ελα μανάρι μου»: Σε ποια βουλευτή το είπε ο Τσίπρας ξεχνώντας ότι τον τραβάει η κάμερα

Αμέσως μετά τηλεφώνησε στη Ρένα Δούρου και ξεχνώντας τη κάμερα της είπε «[size=30pt]Ελα μανάρι μου[/size]»... Της τόνισε πως αυτό δεν ήταν «εξύβριση, ήταν βιαιοπραγία. Βιαιοπραγία είναι το νερό, όπως θα ήταν και το γιαούρτι». Οπως επισημαίνει το Βήμα, είναι η πρώτη φορά που σε μια εποχή φορτισμένη από επιθέσεις και προπηλακισμούς ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται τόσο ανοιχτά και μάλιστα μέσω του αρχηγού του,για το θέμα των επιθέσεων σε πολιτικούς.

Πηγή: «Ελα μανάρι μου»: Σε ποια βουλευτή το είπε ο Τσίπρας ξεχνώντας ότι τον τραβάει η κάμερα και η φαρμακερή ατάκα στον Θεοδωράκη πριν το Ποτάμι | iefimerida.gr
:2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
«Ελα μανάρι μου»: Σε ποια βουλευτή το είπε ο Τσίπρας ξεχνώντας ότι τον τραβάει η κάμερα

Αμέσως μετά τηλεφώνησε στη Ρένα Δούρου και ξεχνώντας τη κάμερα της είπε «[size=30pt]Ελα μανάρι μου[/size]»... Της τόνισε πως αυτό δεν ήταν «εξύβριση, ήταν βιαιοπραγία. Βιαιοπραγία είναι το νερό, όπως θα ήταν και το γιαούρτι». Οπως επισημαίνει το Βήμα, είναι η πρώτη φορά που σε μια εποχή φορτισμένη από επιθέσεις και προπηλακισμούς ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται τόσο ανοιχτά και μάλιστα μέσω του αρχηγού του,για το θέμα των επιθέσεων σε πολιτικούς.

Πηγή: «Ελα μανάρι μου»: Σε ποια βουλευτή το είπε ο Τσίπρας ξεχνώντας ότι τον τραβάει η κάμερα και η φαρμακερή ατάκα στον Θεοδωράκη πριν το Ποτάμι | iefimerida.gr
:2funny: :2funny: :2funny:

ζηλευεις???????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom