Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
180 ,μυδια,,,δεν μαζευονται ευκολα 180 τυπε
180 ,μυδια,,,δεν μαζευονται ευκολα 180 τυπε
δεν μαζευονται ευκολα 180 τυπε
δηλ εισαι γκευ ντανη?? σ ειχα για στρειτ παλιοτερα....γάμισα έναν περίεργο σαν και σένα...
για μενα εχει μελι η κολαρα της κεφαλογιαννη μονοη βουλευτική καρέκλα έχει μέλι σύντροφε... ;)
ενώ κατ αλέξην ο υπάρχει και τρίτος δρόμος για τον σοσιαλισμό (συγνώμη την θεσσαλονίκη)... αλήθεια ποιόν μου θυμίζει αυτό ποιόν μου θυμίζει
υπαρχει ο δρομος της αριστερας κατσε να δεις την παρασκευη στη διαμαρτυρια ποσοι θα ρθουν η θα βαλετε τους παρακρατικους να διαλυσουν τη συγκεντρωση
αρθστερα ναχαμε να λεγαμε.....τεσπα απο την νδ οτι κ να κανει πιο χαλια δεν γινετε...υπαρχει ο δρομος της αριστερας κατσε να δεις την παρασκευη στη διαμαρτυρια ποσοι θα ρθουν η θα βαλετε τους παρακρατικους να διαλυσουν τη συγκεντρωση
η βουλευτική καρέκλα έχει μέλι σύντροφε... ;)
και το αντιμνημονιο ψηφους τυπεη βουλευτική καρέκλα έχει μέλι σύντροφε... ;)
τι να το κανεις αν δεν μπορεις νακυκλοφορησεις εξω????
και της προοδου τυπε?υπαρχει ο δρομος της αριστερας
και το αντιμνημονιο ψηφους τυπε
Δικη σου εκτίμηση να φανταστώ σωστά? Απο που βγαίνει αυτο το συμπέρασμα? Να ξερουμε τι ακούμε δλδΚαι να ανεβει ο τσιπρας να ολοκληρωσει την καταστροφη του τοπου να τελειωνουμε.
μια χαρά κυκλοφορούνε... εσύ δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις γιατί δεν έχεις φράγκο στην τσέπη σου και δεν πας να δουλέψεις για να βγάλεις...
τρακαδορος ο χιπ χοπ ακης τυπε?τον απαξιωσες ασχημα :Sεχει η γιαγια αντε και καμια τρακα
εχει η γιαγια αντε και καμια τρακα
δεν κανω τρακες μηπως κανεις εσυ????
εχω την εντυπωση οτι εισαι και λουμπεν προλεταριατο
Γιατι ρε φιλε απο την τσεπη σου τρωει? Γιατι κανεις προσωπική επιθεση? Τον ξερεις?απο την γιαγια τα παιρνεις ομως
δεν ειπες κατι
εμ βεβαια κυβερνατε με τρομολαγνεια και ψεμματα (περι διαπραγματευσης) γι αυτο ο λαος σας γυρναει την πλατη
Κατι δεν λες σωστα φιλε μου.31 εδειχνε χθες ο πανας εαν δεν κανω λαθος. Αρα μενει 69% το οποιο 22% ΝΔ κ 5% ΠΑΣΟΚ.Οποτε ενα στο συνολο 73% γυρναει την πλατη στα κομματα που κυβερνουν. Δεν κυβερνα ο Συριζα ουτε καποιο αλλο κομμα στην αντιπολιτευσηΥπερβάλεις. Οι δημοσκοπησεις σας δινουν 22%. Υπάρχει λοιπόν ένα 78% που εχει γυρισει σε ΕΣΑΣ την πλάτη. Το εχεις σκεφτεί αυτό;