Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η ανεργία αυξηθηκε οταν ήρθε η κρίση. Ποιος εφερε την κριση; ο κωστακης ο τεμπελης. Ποιος ομως διαχειρήρτηκε την κριση; Ο σαμαρας.

Ο ζιριζαμ μεχρι τωρα πουλάει μπαρουφες, και όποτε εχει κληθει να κανει πράξη οσα λέει εχει αποτυχει. Προκειται για μαζωξη τυχάρπαστων, όπως όλα τα κόμματα. Απλα ο ζιριζαμ προσφερει στεγη στην πλεμπα και στη μποχα του βρωμοπασοκ. Εαν δε σημαινει τίποτα για σενα το οτι η υπάλληλος δουρου και όλλοι οι άλλοι υπάλληλοι/ δήμαρχοι ζιριζαμ εξαγοράζει ψήφους παρέχοντας προστασία σε πλαστογραφους, τότε να ψηφίσεις το κόμμα που σου αρέσει και σου ταιριάζει.  
Ψάξε πόσο ήταν το χρέος απο το 80 κ μετά. Εκεί θα δεις ποιος έφερε το χρέος. Σπατάλες, υπερ τιμολογήσεις σε δημόσια εργα Ολυμπιακούς αγώνες κτλπ κτλπ κτλπ και για να μην διαφωνήσω μαζί σου διορισμοί  τον χρωμάτων από τα παράθυρα για να εξασφαλίσουν τα βουλευτικά έδρανα μερικοί.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παλι λαθος καταλαβες...!Εγω μίλησα για τον Ιδιωτικό τομέα. Οι Δ.Υ είναι κομματικές επιταγές ψήφων για ένα πολιτικό σύστημα-κατεστημένο που δυστυχώς πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει ο κόσμος.

το αυτό... εφόσον η πλειονότητα του ιδιωτικού τομέα ήταν εμπόριο,εισαγωγές και λοιπές παρασιτικές εργασίες ίσχυε και γιαυτούς το "καταναλίσκωμεν περισσότερα από όσα παράγωμεν"... η όλη ευμάρεια είχε στηριχθεί στην συνεχή κοπή χρήματος (επί δραχμής), στις κοινοτικές επιδοτήσεις που φαγωθήκαν σε καταναλωτικές δαπάνες (επιδοτήσεις στο τίποτα) και δημόσια έργα βιτρίνας (πλατειούλες και σχολεία στην μέση του πουθενά σε χωριά με πέντε παιδιά κλπ κλπ κλπ) και στην ασύστολη πιστωτική επέκταση...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μου αρέσει ο αντίλογος...!Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτό με στοιχεία και όχι θεωρίες? :think: :think:

Στοιχεία; Βεβαίως. Αμεσως μόλις φερεις εσυ ή οποιος άλλος στοιχεια και οχι θεωρίες οτι ο ζιριτζαμ θα διωξε την κριση και θα κανει τα πράγματα πολύ καλύτερα.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το αυτό... εφόσον η πλειονότητα του ιδιωτικού τομέα ήταν εμπόριο,εισαγωγές και λοιπές παρασιτικές εργασίες ίσχυε και γιαυτούς το "καταναλίσκωμεν περισσότερα από όσα παράγωμεν"... η όλη ευμάρεια είχε στηριχθεί στην συνεχή κοπή χρήματος (επί δραχμής), στις κοινοτικές επιδοτήσεις που φαγωθήκαν σε καταναλωτικές δαπάνες (επιδοτήσεις στο τίποτα) και δημόσια έργα βιτρίνας (πλατειούλες και σχολεία στην μέση του πουθενά σε χωριά με πέντε παιδιά κλπ κλπ κλπ) και στην ασύστολη πιστωτική επέκταση..ό
Τι σχέση έχει ο ιδιωτικός τομέας με το κράτος? Ο Ιδιωτικος υπαλληλος κατανάλωνε ότι ειχε στην ουσία χρηματα από την εργασία του. Στο θέμα επιδοτήσεις...Ποιος της έγκρινε? Δάνεια απο τράπεζες... ποιος έδινε το οκ? Δεν ξέρω κάποιο χωρίο με 5 παιδιά αλλά κ να υπάρχει ει ναι κακό να εχουν σχολείο οταν δεν υπάρχει αλλο κοντινο? Εξάλλου από οσ ξερω σε κάποια χωρια τους μεταφέρουν με πούλμαν σε αλλα χωριά αρα δεν ισχύει αυτο που λες.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Στοιχεία; Βεβαίως. Αμεσως μόλις φερεις εσυ ή οποιος άλλος στοιχεια και οχι θεωρίες οτι ο ζιριτζαμ θα διωξε την κριση και θα κανει τα πράγματα πολύ καλύτερα.
Δεν μπορω να το ξερω οπως δεν μπορεις κ εσυ. Εκει ειναι το θεμα. Αλλο να λες δεν πιστευω οτι θα κανει οσα λεει ο Συριζα κ αλλο να λες ξερω οτι δεν θα κανει οσα λεει ο Συριζα. Ξερω ομως τι ελεγε οτι θα κανει η κυβερνηση τι εχει κανει εως σημερα και σιγα σιγα μαθαίνουμε τι αλλο εχει υπογράψει να κανει. Οπως το πλεόνασμα το διαφημίζουν αλλα δεν μας λενε απο που βγήκε?? Σιγουρα οχι απο την μείωση δαπανών του δημοσιου (εξαιρούνται μισθοί συντάξεις)

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι σχέση έχει ο ιδιωτικός τομέας με το κράτος? .

Και με τη φράση αυτή θα κλεισουμε για σήμερα, γιατι σπαταλας το χρόνο όλων μας με ανοητες ερωτησεις

Δε μου λες φιλαρακι, γράφτηκες σήμερα και αμεσως ηρθες σε αυτό το θρεντ;

Κοιτα τι λέει για σένα το σαιτ

Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 01:44
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:24

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και με τη φράση αυτή θα κλεισουμε για σήμερα, γιατι σπαταλας το χρόνο όλων μας με ανοητες ερωτησεις

Δε μου λες φιλαρακι, γράφτηκες σήμερα και αμεσως ηρθες σε αυτό το θρεντ;

Κοιτα τι λέει για σένα το σαιτ

Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 01:44
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:24
Παρακολουθώ καιρό το θέμα...ο λογος που γράφτηκα είναι αυτός.

Ρώτησα στο ανάλογο θρεαντ αλλα απάντηση δεν πήρα..ακομα. Εαν ξερεις καποιος εδω ας με ενημερώσει. Σορρυ για το  :offtopic: :offtopic: αλλα με ρωτησες

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Παρακολουθώ καιρό το θέμα...ο λογος που γράφτηκα είναι αυτός.

Οκ. Να ξέρεις παντως οτι οχι απλα υπάρχει σύνδεση ιδιωτικου τομεα με δημοσιο. Ο ιδιωτικός τομεας εργάζεται και παράγει για να ταϊζει το δημόσιο που ειναι παράσιτο.

Αντε καλη συνεχεια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μικρέ, αν ποτέ γίνει κυβέρνηση ο ζιριζαμ θα καταλάβεις τι ειναι μιζέρια.
Oποιος πιστευει οτι οταν αναλαβει ο τσιπρας θα αλλαξει κατι,ειτε στο καλυτερο,ειτε στο χειροτερο,ειναι βλημα.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λυπάμαι εάν θεωρείς την συζήτηση μας ανόητη. Πραγματικάα κρίμα είχε ενδιαφέρον

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δυστυχως δεν παρακολουθω το ενικος.

Η ΝΔ διαχειρίζεται την υπάρχουσα μιζέρια, ο ζιριζαμ δίνει ψεύτικες ελπιδες σε ανθρώπους απελπισμένους αλλα στηριζει και τους τεμπεληδες.

Μεταξυ αυτων των 2, προτιμω τη ΝΔ. Ο ζιριζαμ ειναι μακρια απο εμένα και αισθητικά αλλα και ηθικά.
Α προτιμας την ΝΔ απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο.Δευτερη αποδειξη πως εισαι βλημα.Μαλλον τριτη,μετα τα τσυριζαμ,παπαζαμ  :S

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ενώ εσύ έχεις προσφέρει τα μέγιστα στο φόρουμ στα τόσα χρόνια της παρουσίας σου.

Δεν ειπα κατι τέτοιο. Ηθελα απλα να καταλαβω αν ειναι κλωνος. Δες την απαντησή μου.

Δεν ξερω τι πρόβλημα εχεις και εισαι τόσο επιθετικός, στ'αρχίδια μου.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οκ. Να ξέρεις παντως οτι οχι απλα υπάρχει σύνδεση ιδιωτικου τομεα με δημοσιο. Ο ιδιωτικός τομεας εργάζεται και παράγει για να ταϊζει το δημόσιο που ειναι παράσιτο.

Αντε καλη συνεχεια
Δεν διαφωνούμε σε αυτό. Το ερώτημα είναι ποιος έκανε παρασιτικό το δημόσιο τομέα..και ποιος καταστρέφει τον ιδιωτικό τομέα κ τον αυτοαπασχολουμενο? Οταν βρεις απάντηση θα καταλάβεις κ ποιος είναι το πραγματικό σου πρόβλημα αυτή την στιγμή

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Α προτιμας την ΝΔ απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο.Δευτερη αποδειξη πως εισαι βλημα.Μαλλον τριτη,μετα τα τσυριζαμ,παπαζαμ  :S

θα ερθουν και άλλες αποδείξεις οτι είμαι βλήμα. Ευτυχως που εσυ όπως και άλλοι ειστε μια χαρα παιδιά.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν χρειαζονται και αλλες βρε φιλε.

Θα ερθουν και άλλες, θα δεις! Οπως είπες, ειμαι βλήμα!

Και μονο που με αποκάλεσες βλήμα, θυμηθηκα τα νειατα μου. ειχα καιρο να το ακουσω

Καλο βραδυ

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μιας και θεωρώ γενική την απάντηση σου και παίρνω το θάρρος να απαντήσω φιλε θα συμφωνήσω 1000000% μαζί σου. Εαν φιλτράρεις λίγο ολο αυτο το success story αλλά κ το πως βγήκαμε στις αγορές θα με καταλάβεις. Και μονο που έχουμε υπογράψει υπό αγγλικό δίκαιο αυτό τα λέει όλα.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειπα κατι τέτοιο. Ηθελα απλα να καταλαβω αν ειναι κλωνος. Δες την απαντησή μου.
Δλδ ρε φίλε για σενα που εχεις τοσα αστεράκια και μηνύματα αλλά ούτε 1 κριτική τι πρέπει να σκεφτώ? :S :S :S :think: :think: :think: :think:

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειπα κατι τέτοιο. Ηθελα απλα να καταλαβω αν ειναι κλωνος.
υ.

Σαν πρωτο ποστ επιλέγω το παρόν θρεντ

Το φωτογραφικο υλικό είναι εμετικό. Δεν αφήνει καμμια αμφιβολία για το οτι η χα ειναι ναζιστικό μορφωμα και αρα καθαρά ανθελληνικό. Το οτι αυτοι οι βρωμάρηδες μαγαρίζουν την Ελληνική σημαία αποτελεί προσβολή για όλους τους Ελληνες.

Παρατηρει κανεις απο τις φωτό μια ανάγκη επίδειξης. Γυαλί ηλίου το βράδυ και τα ρέστα. Να φαινόμαστε "αντρες". Αυτή η τάση ενδεχομένως να κρύβει μια υφέρπουσα ομοφυλοφιλία στους χρυσαυγίτες, κατι που ουδολως μας απασχολεί αλλα εντούτοις το εντοπίζουμε
Ολα σου τα μηνυματα ειναι στα πολιτικα...τι πρεπει να σκεφτω για σενα ? :think: :think: :think: :think: :think:

Παρ το λίγο χαλαρά φίλε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom