apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Πως ξερεις ποιος ειναι κ ποιος οχι παρασιτο?Ωραια βγάλε τους άνεργους.
Αλλα δε μπορώ να ενταξω στην κατηγορία "εργαζόμενοι" τους ΔΥ, οταν ειναι παράσιτα.
Πως ξερεις ποιος ειναι κ ποιος οχι παρασιτο?Ωραια βγάλε τους άνεργους.
Αλλα δε μπορώ να ενταξω στην κατηγορία "εργαζόμενοι" τους ΔΥ, οταν ειναι παράσιτα.
Πως ξερεις ποιος ειναι κ ποιος οχι παρασιτο?
Εγω θα ελεγα να φυγουν ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ οσοι μπηκαν ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ και οσοι εγιναν μονιμοι με τον νομο παυλοπουλο. Φυσικα ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΟΥΛΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. Μετα τυπε ας γινει αξιολογησει σε οσους μεινουνΟι ΔΥ δεν είναι εργαζόμενοι με την πραγματική έννοια της λέξης. Ας τους ονομάσουμε "μισθοδοτούμενους". Οι "μισθοδοτουμενοι" αυτοί λοιπόν ζουνε σε βαρος όσως εργαζονται και πληρώνουν φόρους προς μισθοδοσία των.."μισθοδοτουμενων".
Με τον ορο ΔΥ, εννοώ φυσικά το σύνολο των υπαλλήλων μου οι οποιοι ζουνε σε βάρος μου - ανεξάρτητα απο το πως αποκαλει ο καθε ΔΥ τον εαυτό του. Καθηγητες πανεπιστιμιων/τει/σχολειων, πολιτικαντες, υπάλληλοι δήμου, δημαρχοι, σύμβουλοι, ολοι οι κρατικοί οργανισμοί και τα ρεστα. Δεχομαι να πληρώνω ένα πυρήνα κράτους, στρατό, αστυνομία, υγεία και δέχομαι μέρος του μισθου μου να πηγαινει σε κοινωνικες παροχες για τους πραγματικά μη έχοντες. Αλλα όχι αυτο το γυφτολόι που μονο δικαιωματα ξερει και τίποτα απο υποχρεώσεις. Τα κορόιδα κουράστηκαν και θα αρχίσουν να βαρανε. Δεν εχουν θεση στους μισθοδοτουμενους απο εμενα οι ρενες δουρου, οι γιακουματοι, οι λοβερδοι και οι ντινόπουλοι. Δε θελω να πληρώνω πλαστογράφους. Θελω τους υπαλλήλους μου να εργάζονται ως οφείλουν. Οποιος δε θελει, τομπουλο.
εγω θα ελεγα να καταργηθει και η μονιμοτητα ΤΕΛΕΙΩΣ.Εγω θα ελεγα να φυγουν ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ οσοι μπηκαν ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ και οσοι εγιναν μονιμοι με τον νομο παυλοπουλο. Φυσικα ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΟΥΛΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. Μετα τυπε ας γινει αξιολογησει σε οσους μεινουν
οκ για τον συγκεκριμενο οντως δεν φταιει το ΠΑΣΟΚ«Ο ΕΝΦΙΑ δεν σκότωσε τον συνταξιούχο», δηλώνει συγγενής του θανόντος
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014, 18:57
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του άτυχου συνταξιούχου ------------, ο οποίος κατέληξε από ανακοπή καρδιάς έξω από τράπεζα της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό βρισκόταν εκεί προκειμένου να πληρώσει δόση για τον ΕΝΦΙΑ.
Το zougla.gr επικοινώνησε με την κόρη του θανόντος, --------- -------- η οποία δεν ήταν σε θέση να μιλήσει και μας παρέπεμψε στον σύζυγό της, ---------------
Όπως δήλωσε ο κ. ------------ στο zougla.gr:«Δεν φταίει κανένας ΕΝφΙΑ για τον θάνατο του πεθερού μου. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ο άνθρωπος ήταν υγιής και δεν είχε επιβεβαρυμμένο ιστορικό υγείας. Απλά έτυχε να φύγει στο λάθος μέρος της λάθος ημέρα. Δεν φταίει κανένας φόρος. Ήτανε να γίνει. Μπορούσε να γίνει και στο σπίτι του , μπορούσε να γίνει και το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που πήγαινε και έπαιζε».
για την κατακορυφη αυξηση των αυτοκτονιων τα τελευταια χρονια και τα θυματα των λαθρομεταναστων ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ
και καλά θα κάνει να προσλάβει και όσους απέλυσαν έτσι για να τη σπαει σε κατι τελειωμένους που το προβλημα ανέλιξλης τους είναι οι Δ.Υ. Το ότι διάφοροι ιδιώτες εργολάβοι και προμηθευτές διασπάθιζαν για χρόνια το δημόσιο χρήμα έχοντας σαν αποκλειστικό και μόνιμο πελάτη το δημόσιο προσφέροντας υπερκοστολογημένα προιόντα και υπηρεσίες δεν το λέει κανείς.Κανέναν. Εδώ τον είχαν ρωτήσει πριν 2-3 χρόνια αν θα απέλυε έναν καθηγητή που συνελήφθη για παιδεραστία κι'αυτός άρχισε τα "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε" για το πως οι ΔΥ δεν πληρώνονται καλά από το κράτος και αναγκάζονται να κάνουν λοβιτούρες για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους.
ναι και καταδικαστικες αποφασεις για τα σκανδαλα του ΠΑΣΟΚ απο το ιδιο το δικο σας το δημοακρατικο συστημα.εχεις αποδειξεις ρε γυφτακι;
όχι αλλά να τα λέμε όλα, όχι ότι μας βολέυει...Οι Δ.Υ. εχουν μειωθεί πλέον και οι αποδοχές τους έχουν φλαει τρελό κούρεμα, και έιναι γεγονός ότι η οικονομία στη χώρα εξαρτώταν από το δημόσιο και το δανεισμό του, από αυτο φάγανε πολυ και πολλοίΔηλαδή αν σε κλέβει ο λογιστής σου η λύση είναι να πλακώσεις στο ξύλο το φούρναρη που σε έκλεψε στο ζύγισμα του ψωμιού.
ναι και καταδικαστικες αποφασεις για τα σκανδαλα του ΠΑΣΟΚ απο το ιδιο το δικο σας το δημοακρατικο συστημα.
τσοβολας, τσοχατζοπουλος, πετσος ΕΝΟΧΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑ και ποσοι αλλοι που δεν πιαστηκαν...
οχι πηγανε λιγοι τα μικρα ψαρια.ναι ναι ναι γυφτακι
ναι το δημοκρατικο συστημα οποιοι φαγανε πανε φυλακη
οπως φυλακη ειναι και μελη στελεχη και <<βουλευτες >> της εγκληματικης οργανωσης
οχι πηγανε λιγοι τα μικρα ψαρια.
τα μεγαλα ψαρια ανδρεας, σιμητης, βενιζελος, λαλιωτης , γαπ, η δικαιοσυνη δεν τους πειραξε, για αυτο ο κοσμος στραφηκε αγανακτισμενος στους ναζι για καθαρση γιατι η δικαιοσυνη ΑΠΕΤΥΧΕ, δεν επιασε ουτε το 10% των καθαρματων
όχι αλλά να τα λέμε όλα, όχι ότι μας βολέυει...Οι Δ.Υ. εχουν μειωθεί πλέον και οι αποδοχές τους έχουν φλαει τρελό κούρεμα, και έιναι γεγονός ότι η οικονομία στη χώρα εξαρτώταν από το δημόσιο και το δανεισμό του, από αυτο φάγανε πολυ και πολλοί
αποδειξεις βρεθηκαν για τον τσοχατζοπουλο γιατι εψαξαν.γιατι γυφτακι να τους πειραξει η δικαιοσυνη αυτους που λες ;
τι αποδειξεις υπαρχουν εναντιον τους;
επειδη το λενε τα χρυσαβγουλα και οι βαρεμενοι του τσυριζα;