kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Απολυτη σχεση.
Αποφασιζουν καποιοι να καταλαβουν κατι που δεν τους ανηκει.
Γιατι όχι επομένως και το σπιτι σου?
η εννοια δημοσιο αγαθο σ λεει κατι?
Απολυτη σχεση.
Ενας λογος παραπανω.η εννοια δημοσιο αγαθο σ λεει κατι?
Μπορει ας πουμε να διανοηθεί καποιος, ότι θα ηταν αποδεκτο να καταλαβουν οι φοιτητες το...Χάρβαρντ, επειδή θα...το ψηφιζαν σε γενικη συνελευση?
Εμεις εδώ ακομη παιζουμε κουκλοθεατρο, και νομιζουμε ότι επειδή βαλαμε μια καλπη και ψηφισανε πεντε απλυτοι, μπορουν να νομιμοποιούνται να καταλαβουν και την Ακροπολη.
μαθηματικός και ηλεκτρολόγος μηχανικός... και σε δύο μήνες παίρνω και το πτυχίο οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης από το πάντειο...
και δεν πρέπει να χρεωθεί ΚΑΙ ο 30.00 αλλά ΜΟΝΟΝ ο 30.00 ...
και για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη αμα είχες πάει για συνέντευξη και το έλεγες θα έφευγες από το παράθυρο
Σιγουρα καλυτεροι από τους απλυτους αμόρφωτους με τα χεσμενα σώβρακα.ενω οι χεσμενοι μπουληδες της ΔΑΠ ειναι καλυτεροι
Σιγουρα καλυτεροι από τους απλυτους αμόρφωτους με τα χεσμενα σώβρακα.
Απολυτη σχεση.
Ακριβως. Ανηκουν στον ελληνικο λαο και όχι στον κάθε επαγγελματια "αγωνιστη".στις πλατειες επιτρεπετε να καθομε η οχι γιατι δεν μου ανηκουν και ομως τα δημοσια κτηρια ανηκουν σε ολους μας και μιας και μιλαμε για πανεπιστημια ανηκουν στους φοιτητες και στους καθηγητες
Ακριβως. Ανηκουν στον ελληνικο λαο και όχι στον κάθε επαγγελματια "αγωνιστη".
Οσοι δεν κανουν, δεν είναι?και αυτοι που διαδηλωνουν και κανουν πορειες καταληψεις δεν ειναι ελληνικος λαος
Τρομολαγνεια ;;;;αλεξ τα γκαλοπ της νδ πως τα βλεπεις δεν μπορειτε πλεον να ξεγελατε το λαο με την τρομολαγνεια για εκλογες ποτε
οσοι δεν αντιδρουν η΄είναι βολεμενοι με την ολη κατασταση ή ειναι ηττοπαθειςΟσοι δεν κανουν, δεν είναι?
Δεν βαρεθήκατε τοσα χρονια να λετε τις ιδιες σαχλαμάρες?Τρομολαγνεια ;;;;
Θα αστειευεσαι μαλλον
Η κυβερνηση εδωσε ψωμι με την τιτανοτεραστια επενδυση σε Ελληνικο , Σκουριες , Παραλιακο μετωπο σε χιλιαδες εργαζομενους και το κυριοτερο ποτε με συνθηκες γαλερας
αυτο θα πει Αναπτυξη : Αναπτυξη ανεργιας , εργασιακης εκμεταλλευσης , δυστυχιας , μιζεριας
οπου 6.500.000 αγγιζει η φτωχεια
Εξηγησε μου τωρα γιατι δεν εκανε απεργια το 92% των ΔΥ πριν λιγες μερες.οσοι δεν αντιδρουν η΄είναι βολεμενοι με την ολη κατασταση ή ειναι ηττοπαθεις
πες μου εσυ σε ποια πλακα του Μωυση διαβασες πως μπορει να εκτελειται ενα παιδακι απο κρατικα οργανα-ελεγκτες και μετα ολα να κυλανε ομαλως....σαν να μην εγινε τιποτα απολυτωςΔεν βαρεθήκατε τοσα χρονια να λετε τις ιδιες σαχλαμάρες?
Περιμενω να μου πεις πού λεει το Συνταγμα για δωρεαν συγκοινωνιες.
Δεν βαρεθήκατε τοσα χρονια να λετε τις ιδιες σαχλαμάρες?
Περιμενω να μου πεις πού λεει το Συνταγμα για δωρεαν συγκοινωνιες.
Δεν εκτελεστηκε κανενα παιδακι από ελεγκτή. Πηγε να ξεφυγει και γκρεμοτσακιστηκε.πες μου εσυ σε ποια πλακα του Μωυση διαβασες πως μπορει να εκτελειται ενα παιδακι απο κρατικα οργανα-ελεγκτες και μετα ολα να κυλανε ομαλως....σαν να μην εγινε τιποτα απολυτως
εν ταξει λοιπον και αμα εσενα αυριο το πρωι ερθει καποιος και σου φυτεψει μαι σφαιρα στο κεφαλι κατα λαθος το εκανε πειεδη ηθελε να παει για κηνυγι για μπεκατσες αλλα του ξεφυγε η σφαιρα ;;;;Εξηγησε μου τωρα γιατι δεν εκανε απεργια το 92% των ΔΥ πριν λιγες μερες.
Αν το 92% είναι βολεμενο, μια χαρα τα παμε λοιπον.