Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
σε όλες τώρα τελαυταία βγαίνει
1 συριζα
2 χ.α
3 νδ
την κόβω ΛΑΟΣ τη ΝΔ σε λίγο καιρό
Σου ειπα δεν γνωριζω εαν για καταναλωτικο δανειο του πατερα μου μπορει να κυνηγησει εμενα η τραπεζα. Τι να σου πω...μπορει να εχεις κ δικιο δεν διαφωνω καπου..!Δεν κυνηγάνε εσένα.Ο πατέρας σου πήρε δάνειο..το εκμεταλλεύτηκε και μετά είχε αδυναμία να το πληρώσει.Αν στην υποθετική αυτή περίπτωση δεν έφευγε από τη ζωή θα τον κυνήγαγε η τράπεζα με διάφορες μεθόδους,διαταγές πληρωμής,δικαστήρια,κατασχέσεις κτλπ.Αυτό δεν είναι μια λογική διαδικασία? Ε τώρα που εσύ αποκτάς ένα περιουσιακό στοιχείο του πατέρα σου γιατί να μην σε κυνηγήσει για αυτό η τράπεζα? Αν ήταν έτσι όλοι θα παίρναμε δάνεια και θα γράφαμε τα σπίτια μας στα παιδιά μας,δεν θα πλήρωνε κανείς.
σε όλες τώρα τελαυταία βγαίνει
1 συριζα
2 χ.α
3 νδ
την κόβω ΛΑΟΣ τη ΝΔ σε λίγο καιρό
Στ'αρχίδια μου αν βγει ο Τσίπρας και το τσίρκο του.
Η απόλαυση όμως του να βλέπω ακροδεξιά λαμόγια τύπου τραβατρόμπα να κάνουν σαν υστερικές μυξοπαρθένες επειδή διαπιστώνουν ότι θα χάσουν την κουτάλα, αυτό είναι ανεκτίμητο.
Μαλακιες μπουρδεςΓιατί η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για το χρέος
Τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για μια διακυβερνητική διαπραγματευτική διαδικασία στις αναδιαρθρώσεις χρεών εξηγεί με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Όπως αναφέρεται, "η Ελλάδα συντάχθηκε με την συντριπτική πλειοψηφία των κρατών-μελών της ΕΕ (μεταξύ των οποίων και τα άλλα κράτη-μέλη που είναι εντεταγμένα σε προγράμματα στήριξης), η οποία απείχε από την ψηφοφορία για την υιοθέτηση ενός απλού ευχολογίου, χωρίς καμία νομική αξία, που βρίθει ασαφειών και το οποίο κατατέθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ εσπευσμένα και πρόχειρα.
Το ελληνικό δημόσιο χρέος οφείλεται κατά 87% στην ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Η επιβεβαίωση της βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους και οι επιδιωκόμενες παραμετρικές αλλαγές πάνω στη βάση του δραστικού κουρέματος και της ριζικής αναδιάρθρωσης που έγινε το 2012, δεν γίνονται με λόγια και διακηρύξεις αλλά με υπεύθυνους και στοχευμένους χειρισμούς και με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο γνωστός δρόμος της απομόνωσης της χώρας που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος προς την καταστροφή. Σε αυτόν τον κατήφορο αρνούμαστε να τους ακολουθήσουμε".
Αυτο το ξεχασες τυπε μου
Σύνολο 2024 Ψήφοι
αρα και η γερμανια που γλυφει σαμαρας και τζημερος οταν της διαγραψανε τα χρεη το ξεχασε και αυτη η χωρα μπαταξης ειναι και μαλιστα 2 φορες της κανανε διαγραφη χρεων και 1 φορα διαγραφη τοκων στην ιστορια της ωραιο κρατος μπαταχτσης και κουναει και το δακτυλο τωρα
ακριβώς… αύριο το πρωί σε στέλνω άμα θέλεις σε δουλειά … όχι όμως στην Αθήνα σε χωριό για να μαζέψεις ελιές που πλησιάζει η σοδιά .. ενα εικοσάρι την μέρα, ασφάλιση με εργόσημο στον ΟΓΑ, στέγη και ένα γεύμα… πας ??
Επειδη φαινεσαι και χοντροασχετος, πρωτον κανεις δεν μαζευει ελιες τωρα. Και επειδη εχω σχεση με το θεμα περυσι ηταν στο ραβδο πολλοι ελληνες εργατες. Τωρα να πανε να μεινουν σε γκετο τυπου Μανωλαδας παρεα με 50 πακιστανους που θα τους απειλουν-τραμπουκιζουν (η και χειροτερα) ολη την ωρα προφανως και οχι. Κοψτε λοιπον το παραμυθι οτι οι ελληνες δεν κανουν βαριες δουλειες.
κάποιο λάθος κάνεις … η γερμανία όταν της χαριστήκανε τα δάνεια δεν υπήρχε σαν χώρα αλλά ήταν υπό συμμαχική κηδεμονία (αγγλία-γαλλία-αμερική η σοβιετική ένωση είχε αποχωρήσει απο το 1948 και η γερμανία είχε ήδη χωριστεί στα δύο )
τα χρέη δεν χαριστήκανε στο σύνολο τους αλλά σε ποσοστό 62.5% (ανάλογα με το δικό μας PSI)…
τα χρέη που χαριστήκανε ήταν διακρατικά και προς τις τρείς αυτές χώρες .. πρακτικά η αμερική ανέλαβε το βάρος των χρεών γιατί με την σειρά της επέκτεινε τα δάνεια της αγγλίας και της γαλλίας προς αυτήν στο 2100 (δεν έχουν πληρωθεί ακόμη… τα δάνεια της Αγγλίας που πήρε για τον Α! ΠΠ πληρωθήκανε την προηγούμενη δεκαετία)…
αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην νομίζουμε ότι τα λεφτά χαρίζονται έτσι εύκολα…
παράλληλα η αμερική απέκτησε έναν δορυφόρο, πιστό σκυλί της για πολλά πολλά χρόνια και πολλές βάσεις στο έδαφος της (πυρηνικά κλπ) επειδή συνόρευε με το σιδηρούν παραπέτασμα...
Μπραβο..μας καταλαβες...!Ημουν εκτος ελλαδας και έχασα την κωμωδία "ο τσιπριζα υπόσχεται οσα δε μπορουν να γίνουν" με πρωταγωνιστή ενα ψευτο-κουτσαβακι.
Απο τη μια χαιρομαι που το τσιπρισα εχει εξελιχθει σε πηγή γέλιου, απο την άλλη βλέπω μέλη που απλα διακινουν δελτία τύπου το κόμματος τσιπρισα και καλα "δωρεάν" να υπερασπιζονται με φανατισμό την καθε αηδία που τους λένε απο τα "γραφεια"
διάβασε άσχετε το ποστ μου να δείς τι ακριβώς λέω…
έγραψα συγκομιδή ξεκινάει μέσα Οκτωβρίου (το πράσινο) και τώρα έχουν αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες (καθαρισμα χορταριών, ισωμα εδάφους για τα πανιά κλπ)..
αμα γουστάρεις πολυτέλειες να μείνεις χωρίς μεροκάματο…
Οτι πεις μεγαλε...!Σε εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση ΚΑΜΙΑ. Τι επαγγελμα κανεις....κ τι προτινεις να ψηφισουμε?Με θλίβει πραγματικά που έχασα το σόου του τσιπρισα. Απο την άλλη, δε μπορω να κανω εμετό καθε λίγο και λιγάκι (αυθόρμητη αντιδραση καθε φορά που βλέπω το κουτσαβακι να μιλάει με ξυλινη γλωσσα για πραγματα που δε γνωρίζει ή δεν κατανοεί)
οι τσιπριζοφιλοι θα δυσκολευτουν να πεισουν μορφωμένους ανθρώπους για τα "επιχειρήματά" τους. Ας μεινουν λοιπον στο φυσκό τους target group - φοιτητάκια, αμορφωτους, τεμπελαγρότες και ΔΥ
Με θλίβει πραγματικά που έχασα το σόου του τσιπρισα. Απο την άλλη, δε μπορω να κανω εμετό καθε λίγο και λιγάκι (αυθόρμητη αντιδραση καθε φορά που βλέπω το κουτσαβακι να μιλάει με ξυλινη γλωσσα για πραγματα που δε γνωρίζει ή δεν κατανοεί)
οι τσιπριζοφιλοι θα δυσκολευτουν να πεισουν μορφωμένους ανθρώπους για τα "επιχειρήματά" τους. Ας μεινουν λοιπον στο φυσκό τους target group - φοιτητάκια, αμορφωτους, τεμπελαγρότες και ΔΥ
Δεν πειραζει συνεχισε να λες την αποψη σου...Οτι πεις μεγαλε...!Σε εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση ΚΑΜΙΑ. Τι επαγγελμα κανεις....κ τι προτινεις να ψηφισουμε?
Οτι πεις μεγαλε...!Σε εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση ΚΑΜΙΑ. Τι επαγγελμα κανεις....κ τι προτινεις να ψηφισουμε?