Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στα @@ μας τι πιστευεις κ τι γραφεις...ΕΥΘΕΩΣ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

αφού τα γράφεις στα αρχίδια σου γιατί τόση καούρα να απαντήσεις…??

επειδή τσούζουνε το καλομαθημένο κωλαράκι σου ελληναρά μου ?? επειδή είναι η αλήθεια ??

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αφού τα γράφεις στα αρχίδια σου γιατί τόση καούρα να απαντήσεις…??

επειδή τσούζουνε το καλομαθημένο κωλαράκι σου ελληναρά μου ?? επειδή είναι η αλήθεια ??
Καμια καουρα...εσυ μονο ψεμματα λες κ παπαρολογιες...! Απορω πως δεν εστειλες επιστολη-προταση στον ΟΗΕ να ψηφισει εαν οι χρεωμενες χωρες να βγαζουν υποχρεωτικα της γυναικες τους στο κλαρι για να ξεχρεωσουν...! Το τι ειμαι σιγουρα εσυ δεν θα μας πεις..!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προτιμότερο μπαταχτσής από νεκρός και εξαθλιωμένος...όλες οι χώρες χρωστάνε, έτσι δουλευε το χρηματοπιστωτικό σύστημα, εδώ όμως ήρθε το ΔΝΤ να μας "σώσει"

χρωστάνε αλλά βρίσκουνε να πληρώνουνε τις δόσεις τους…

εμείς είχαμε ή θα βαρούσαμε κανόνι ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ακριβώς… αύριο το πρωί σε στέλνω άμα θέλεις σε δουλειά … όχι όμως στην Αθήνα σε χωριό για να μαζέψεις ελιές που πλησιάζει η σοδιά .. ενα εικοσάρι την μέρα, ασφάλιση με εργόσημο στον ΟΓΑ, στέγη και ένα γεύμα… πας ??

ποσα μεροκαματα θελουν??? αν και δεν νομιζω να τους κανω γιατι δεν ξερω απο γεργικες δουλειες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μωρή χαμούρα, εσύ έκραζες τον περσόνα που από την Κύπρο μας έδινε συμβουλές να φύγουμε από το Ευρώ. Βούλωσε το τώρα κι'εσύ που μας το παίζεις σωτήρας από την Ινγκλατέρα.

γιατί έχω διαφορετική άποψη τώρα που είμαι στην Αγγλία ?? η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ…
και συνεχίζω να κράζω όποιον λέει ότι πρέπει να φύγουμε…

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

εμείς είχαμε ή θα βαρούσαμε κανόνι ??
ααα αφου πληρωνουν δεν ειναι μπαχτατσιδες????? Αποφασισε τελικα τι ειναι...! Αντε μεγιστε κριτη ολων κ τον παντων

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και τι σημαινει ρε τυπε αυτο? Οτι πρεπει να μας γαμησουν ασαλιωτα? Δεν καταλαβαινω την λογικη σου...!Οποιος δεν ερθει κακο δικο του...αλλα αυτο δεν το κανει τεμπελη ουτε κλεφτη.Τεμπελης ειναι αυτος που τον ταιζουν οι γονεις του κ δεν παει ουτε σε περιπτερο να δουλεψει...!
Αυτό δείχνει ότι φωνάζουν ότι δεν έχουν να φάνε και απορίπτουν μια δουελειά που για όσο κρατήσει τους αποφέρει πάρα πολύ καλά χρήματα.Τόσα που θα μπορύσαν να γλιτώσουν και μια κατάσχεση λέω εγώ...η να τους συνδέσουν πάλι το ρεύμα.Όχι όμως...θέλουν δουλειά γραφείου με πρεστιζ και να μην λερώσουν τα χεράκια τους.Έτσι τους έμαθε η μαμάκα τους ότι τους αξίζει μόνο να τους κάνουν στελέχη.Αυτό δείχνει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποσα μεροκαματα θελουν??? αν και δεν νομιζω να τους κανω γιατι δεν ξερω απο γεργικες δουλειες

η σοδειά αρχίζει από μέσα Οκτώβρη και τελείωνε γύρω στις 15 Γενάρη… τρείς μήνες  (12 βδομάδες) έξη μέρες την βδομάδα (πληρωμένες) δηλαδή 120 την βδομάδα.. κανένα 1400 καθαρό (ένα γεύμα και στέγη προσφέρεται από τους αγρότες)..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτό δείχνει ότι φωνάζουν ότι δεν έχουν να φάνε και απορίπτουν μια δουελειά που για όσο κρατήσει τους αποφέρει πάρα πολύ καλά χρήματα.Τόσα που θα μπορύσαν να γλιτώσουν και μια κατάσχεση λέω εγώ...η να τους συνδέσουν πάλι το ρεύμα.Όχι όμως...θέλουν δουλειά γραφείου με πρεστιζ και να μην λερώσουν τα χεράκια τους.Έτσι τους έμαθε η μαμάκα τους ότι τους αξίζει μόνο να τους κάνουν στελέχη.Αυτό δείχνει.
Στο ειπα κ πριν ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ δεν διαφωνω μαζι σου....αλλα σου ξαναλεω αυτο δεν σημαινει κατι. Οσο κρατησει μαλιστα δλδ ποσο? 1-2-3 μηνες? Σιγουρα ειναι ανασα αλλα αυτο δεν λυνει το θεμα ανεργειας φιλε μου. Στειλε pm λεπτομερειες κ ποσα ατομα θες να σου στειλω...! Το οτι ομως δεν ερχονται για δουλεια δεν σημαινει οτι το κρατος καλα κανει κ υπερφορολογει κ μειωνει μισθους γιατι ετσι του ειπαν απεξω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ααα αφου πληρωνουν δεν ειναι μπαχτατσιδες????? Αποφασισε τελικα τι ειναι...! Αντε μεγιστε κριτη ολων κ τον παντων

μπαταχτσής… αυτός που χρωστάει και δεν πληρώνει…

αυτός που πληρώνει δεν είναι μπαταχτσής… βλάκα…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

δηλαδη αμα ο πατερας σου παρει δανειο 1.000.000€ και σου αφησει περιουσια 100.000€ εσυ θα κατσεις να το πληρωσεις??? η θα θεωρηθεις μχαταχτσης?????

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Στο ειπα κ πριν ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ δεν διαφωνω μαζι σου....αλλα σου ξαναλεω αυτο δεν σημαινει κατι. Οσο κρατησει μαλιστα δλδ ποσο? 1-2-3 μηνες? Σιγουρα ειναι ανασα αλλα αυτο δεν λυνει το θεμα ανεργειας φιλε μου. Στειλε pm λεπτομερειες κ ποσα ατομα θες να σου στειλω...! Το οτι ομως δεν ερχονται για δουλεια δεν σημαινει οτι το κρατος καλα κανει κ υπερφορολογει κ μειωνει μισθους γιατι ετσι του ειπαν απεξω
Δείχνει όμως ότι υπάρχουν δουλειές που δεν εκμεταλεύονται οι Έλληνες και θα μπορούσαν να μειώσουν την ανεργία.3 μήνες περίπου είναι ναι.Γιατί θα τον χαλάσει τον άλλον να δουλέψει 3 μήνες κα να βγάλει λέω εγώ πχ 5 χιλιάρικα? Για άλλον αυτό είναι ετήσιο εισόδημα.Γιατί βλέπεις μόνο Αλβανούς έρχονται? Οι Έλληνες πάνε και γίνονται ''κτήνη'' στα γυμναστήρια μόνο για να βγούν στις παραλίες...γιατί δεν έρχετε κανένας τέτοιος να κάνει αυτή τη δουλειά που απαιτεί να είσαι γεροδεμένος? Ούτε ένας? Και αυτό δεν λέει πολλά?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

μάλιστα… μαζευτήκαν όλοι οι μπαταχτσήδες και αποφασίσανε ότι μπορούνε με τον τσαμπουκά να τρώνε τα λεφτά των άλλων…

και φυσικά όλοι ξέρουμε τι αξία έχουν οι αποφάσεις του ΟΗΕ και πόσο τις δίνουν σημασία ακόμη και αυτοί που τις ψηφίζουνε (κάτι για την Κύπρο θα έχεις ακούσει φαντάζομαι)
Αποφασισε επιτελους....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενώ όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να φιμώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όλα καλά; Έτσι μωρή νεοναζί κουράδα;

δηλαδή πόσες ομιλίες του και πόσες συνεντεύξεις τύπου θέλει να του μεταδώσουνε ο τσιπούρας ?? να το πεί έτσι ώστε να κανονίσουνε το πρόγραμμα ανάλογα ρε παιδάκι μου…

ααα ναι και να μην αρχίσει να σκούζει μετά όταν θα δείχνει και όλες τις ομιλίες του γκαβού και το που έχεσε ο μπένι… στα πλαίσια της ισονομίας και της ίσης προβολής θα είναι…

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δηλαδη αμα ο πατερας σου παρει δανειο 1.000.000€ και σου αφησει περιουσια 100.000€ εσυ θα κατσεις να το πληρωσεις??? η θα θεωρηθεις μχαταχτσης?????
Αν δεν κάνεις αποδοχή κληρονομιάς δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα  ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δείχνει όμως ότι υπάρχουν δουλειές που δεν εκμεταλεύονται οι Έλληνες και θα μπορούσαν να μειώσουν την ανεργία.3 μήνες περίπου είναι ναι.Γιατί θα τον χαλάσει τον άλλον να δουλέψει 3 μήνες κα να βγάλει λέω εγώ πχ 5 χιλιάρικα? Για άλλον αυτό είναι ετήσιο εισόδημα.Γιατί βλέπεις μόνο Αλβανούς έρχονται? Οι Έλληνες πάνε και γίνονται ''κτήνη'' στα γυμναστήρια μόνο για να βγούν στις παραλίες...γιατί δεν έρχετε κανένας τέτοιος να κάνει αυτή τη δουλειά που απαιτεί να είσαι γεροδεμένος? Ούτε ένας? Και αυτό δεν λέει πολλά?
Δεν μπορει ρε φιλε να κρινεις δεν ειναι κριτιριο. Και εγω καποτε εψαχνα πωλητες για εξω κανεις δεν ηρθε. Αλλα το οτι υπαρχουν 1.5 μυριο ανεργοι δεν αλλαζει την κατασταση.Μακαρι το μονο προβλημα της χωρας να ηταν αυτο...!5000 ευρω σε 3 μηνες????? Τι δουλεια ειναι αυτη? ΠΟΥ Κ ΠΟΤΕ? Ερχομαιιι. Βλεπω ομως πολλους φοιτητες στα καφε να δουλευουν...να μοιραζουν φυλλαδια στα φαναρια κατω απο πορτες..!Το οτι εσυ κ εγω δεν βρηκαμε υπαλληλο ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΡΙΑ δεν σημαινει κατι...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom