apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Να μην σε νοιαζει..να κοιτας την παρτη σου... δεν εισαι ικανος να κρινεις ΚΑΝΕΝΑΝ
και τι τον κάνει ???
Να μην σε νοιαζει..να κοιτας την παρτη σου... δεν εισαι ικανος να κρινεις ΚΑΝΕΝΑΝ
και τι τον κάνει ???
Στα @@ μας τι πιστευεις κ τι γραφεις...ΕΥΘΕΩΣ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
Καμια καουρα...εσυ μονο ψεμματα λες κ παπαρολογιες...! Απορω πως δεν εστειλες επιστολη-προταση στον ΟΗΕ να ψηφισει εαν οι χρεωμενες χωρες να βγαζουν υποχρεωτικα της γυναικες τους στο κλαρι για να ξεχρεωσουν...! Το τι ειμαι σιγουρα εσυ δεν θα μας πεις..!αφού τα γράφεις στα αρχίδια σου γιατί τόση καούρα να απαντήσεις…??
επειδή τσούζουνε το καλομαθημένο κωλαράκι σου ελληναρά μου ?? επειδή είναι η αλήθεια ??
προτιμότερο μπαταχτσής από νεκρός και εξαθλιωμένος...όλες οι χώρες χρωστάνε, έτσι δουλευε το χρηματοπιστωτικό σύστημα, εδώ όμως ήρθε το ΔΝΤ να μας "σώσει"
ακριβώς… αύριο το πρωί σε στέλνω άμα θέλεις σε δουλειά … όχι όμως στην Αθήνα σε χωριό για να μαζέψεις ελιές που πλησιάζει η σοδιά .. ενα εικοσάρι την μέρα, ασφάλιση με εργόσημο στον ΟΓΑ, στέγη και ένα γεύμα… πας ??
Μωρή χαμούρα, εσύ έκραζες τον περσόνα που από την Κύπρο μας έδινε συμβουλές να φύγουμε από το Ευρώ. Βούλωσε το τώρα κι'εσύ που μας το παίζεις σωτήρας από την Ινγκλατέρα.
ααα αφου πληρωνουν δεν ειναι μπαχτατσιδες????? Αποφασισε τελικα τι ειναι...! Αντε μεγιστε κριτη ολων κ τον παντωνχρωστάνε αλλά βρίσκουνε να πληρώνουνε τις δόσεις τους…
εμείς είχαμε ή θα βαρούσαμε κανόνι ??
Περα απο την πολιτικη δεν εκρινα κανεναν σε προσωπικο επιπεδο που δεν εκρινε εκεινος πρωτα.ενώ εσύ είσαι να πούμε ??
Αυτό δείχνει ότι φωνάζουν ότι δεν έχουν να φάνε και απορίπτουν μια δουελειά που για όσο κρατήσει τους αποφέρει πάρα πολύ καλά χρήματα.Τόσα που θα μπορύσαν να γλιτώσουν και μια κατάσχεση λέω εγώ...η να τους συνδέσουν πάλι το ρεύμα.Όχι όμως...θέλουν δουλειά γραφείου με πρεστιζ και να μην λερώσουν τα χεράκια τους.Έτσι τους έμαθε η μαμάκα τους ότι τους αξίζει μόνο να τους κάνουν στελέχη.Αυτό δείχνει.Και τι σημαινει ρε τυπε αυτο? Οτι πρεπει να μας γαμησουν ασαλιωτα? Δεν καταλαβαινω την λογικη σου...!Οποιος δεν ερθει κακο δικο του...αλλα αυτο δεν το κανει τεμπελη ουτε κλεφτη.Τεμπελης ειναι αυτος που τον ταιζουν οι γονεις του κ δεν παει ουτε σε περιπτερο να δουλεψει...!
ποσα μεροκαματα θελουν??? αν και δεν νομιζω να τους κανω γιατι δεν ξερω απο γεργικες δουλειες
Στο ειπα κ πριν ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ δεν διαφωνω μαζι σου....αλλα σου ξαναλεω αυτο δεν σημαινει κατι. Οσο κρατησει μαλιστα δλδ ποσο? 1-2-3 μηνες? Σιγουρα ειναι ανασα αλλα αυτο δεν λυνει το θεμα ανεργειας φιλε μου. Στειλε pm λεπτομερειες κ ποσα ατομα θες να σου στειλω...! Το οτι ομως δεν ερχονται για δουλεια δεν σημαινει οτι το κρατος καλα κανει κ υπερφορολογει κ μειωνει μισθους γιατι ετσι του ειπαν απεξωΑυτό δείχνει ότι φωνάζουν ότι δεν έχουν να φάνε και απορίπτουν μια δουελειά που για όσο κρατήσει τους αποφέρει πάρα πολύ καλά χρήματα.Τόσα που θα μπορύσαν να γλιτώσουν και μια κατάσχεση λέω εγώ...η να τους συνδέσουν πάλι το ρεύμα.Όχι όμως...θέλουν δουλειά γραφείου με πρεστιζ και να μην λερώσουν τα χεράκια τους.Έτσι τους έμαθε η μαμάκα τους ότι τους αξίζει μόνο να τους κάνουν στελέχη.Αυτό δείχνει.
ααα αφου πληρωνουν δεν ειναι μπαχτατσιδες????? Αποφασισε τελικα τι ειναι...! Αντε μεγιστε κριτη ολων κ τον παντων
μπαταχτσής… αυτός που χρωστάει και δεν πληρώνει…
αυτός που πληρώνει δεν είναι μπαταχτσής… βλάκα…
Δείχνει όμως ότι υπάρχουν δουλειές που δεν εκμεταλεύονται οι Έλληνες και θα μπορούσαν να μειώσουν την ανεργία.3 μήνες περίπου είναι ναι.Γιατί θα τον χαλάσει τον άλλον να δουλέψει 3 μήνες κα να βγάλει λέω εγώ πχ 5 χιλιάρικα? Για άλλον αυτό είναι ετήσιο εισόδημα.Γιατί βλέπεις μόνο Αλβανούς έρχονται? Οι Έλληνες πάνε και γίνονται ''κτήνη'' στα γυμναστήρια μόνο για να βγούν στις παραλίες...γιατί δεν έρχετε κανένας τέτοιος να κάνει αυτή τη δουλειά που απαιτεί να είσαι γεροδεμένος? Ούτε ένας? Και αυτό δεν λέει πολλά?Στο ειπα κ πριν ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ δεν διαφωνω μαζι σου....αλλα σου ξαναλεω αυτο δεν σημαινει κατι. Οσο κρατησει μαλιστα δλδ ποσο? 1-2-3 μηνες? Σιγουρα ειναι ανασα αλλα αυτο δεν λυνει το θεμα ανεργειας φιλε μου. Στειλε pm λεπτομερειες κ ποσα ατομα θες να σου στειλω...! Το οτι ομως δεν ερχονται για δουλεια δεν σημαινει οτι το κρατος καλα κανει κ υπερφορολογει κ μειωνει μισθους γιατι ετσι του ειπαν απεξω
μπαταχτσής… αυτός που χρωστάει και δεν πληρώνει…
αυτός που πληρώνει δεν είναι μπαταχτσής… βλάκα…
μάλιστα… μαζευτήκαν όλοι οι μπαταχτσήδες και αποφασίσανε ότι μπορούνε με τον τσαμπουκά να τρώνε τα λεφτά των άλλων…
και φυσικά όλοι ξέρουμε τι αξία έχουν οι αποφάσεις του ΟΗΕ και πόσο τις δίνουν σημασία ακόμη και αυτοί που τις ψηφίζουνε (κάτι για την Κύπρο θα έχεις ακούσει φαντάζομαι)
Αποφασισε επιτελους....χρωστάνε αλλά βρίσκουνε να πληρώνουνε τις δόσεις τους…
Ενώ όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να φιμώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όλα καλά; Έτσι μωρή νεοναζί κουράδα;
Αν δεν κάνεις αποδοχή κληρονομιάς δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα ;)δηλαδη αμα ο πατερας σου παρει δανειο 1.000.000€ και σου αφησει περιουσια 100.000€ εσυ θα κατσεις να το πληρωσεις??? η θα θεωρηθεις μχαταχτσης?????
Δεν μπορει ρε φιλε να κρινεις δεν ειναι κριτιριο. Και εγω καποτε εψαχνα πωλητες για εξω κανεις δεν ηρθε. Αλλα το οτι υπαρχουν 1.5 μυριο ανεργοι δεν αλλαζει την κατασταση.Μακαρι το μονο προβλημα της χωρας να ηταν αυτο...!5000 ευρω σε 3 μηνες????? Τι δουλεια ειναι αυτη? ΠΟΥ Κ ΠΟΤΕ? Ερχομαιιι. Βλεπω ομως πολλους φοιτητες στα καφε να δουλευουν...να μοιραζουν φυλλαδια στα φαναρια κατω απο πορτες..!Το οτι εσυ κ εγω δεν βρηκαμε υπαλληλο ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΡΙΑ δεν σημαινει κατι...!Δείχνει όμως ότι υπάρχουν δουλειές που δεν εκμεταλεύονται οι Έλληνες και θα μπορούσαν να μειώσουν την ανεργία.3 μήνες περίπου είναι ναι.Γιατί θα τον χαλάσει τον άλλον να δουλέψει 3 μήνες κα να βγάλει λέω εγώ πχ 5 χιλιάρικα? Για άλλον αυτό είναι ετήσιο εισόδημα.Γιατί βλέπεις μόνο Αλβανούς έρχονται? Οι Έλληνες πάνε και γίνονται ''κτήνη'' στα γυμναστήρια μόνο για να βγούν στις παραλίες...γιατί δεν έρχετε κανένας τέτοιος να κάνει αυτή τη δουλειά που απαιτεί να είσαι γεροδεμένος? Ούτε ένας? Και αυτό δεν λέει πολλά?
Και τα χαριζεις στο κρατος...ομορφαΑν δεν κάνεις αποδοχή κληρονομιάς δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα ;)