Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αδερφε μαλλον εισαι νεος κ δεν τον ξερεις. Ακου λοιπον ο τραμουνομουνακιας εχει χαρισμα κληρονομικο...ολοι στο γενεολογικο του δεντρο ειναι ξερολες κ μεντιουμ.Ξερουν τα παντα για ολους κ για ολα. Μην σου φανει παραξενο εαν σου πει ακριβως κ την δικη σου οικονομικη κατασταση. Επειδη αυτος θελει να καει το σπιτι του διπλανου του πρεπει κ εμεις να θελουμε το ιδιο...χωρις ομως να λαμβανουμε υποψιν την πιθανοτητα οτι σειρα εχει κ το δικο μας σπιτι να καει...!Αστο σου λεω μην ασχολεισαι

εσύ το είπες μαλάκα ... παλιοψεύτη..

δανειζομαι τυπε...!Δεν το κραταω για τον ΟΑΕΕ ουτε για τα φαρμακα. Μου χρωστανε πολλα εαν κλεισω την εταιρια τα χανω 100%...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

δανειζομαι τυπε...!Δεν το κραταω για τον ΟΑΕΕ ουτε για τα φαρμακα. Μου χρωστανε πολλα εαν κλεισω την εταιρια τα χανω 100%...

ρε μαλακα γραφεις και βγαινουν σαλια απο το πληκτρολογιο μου....αντε γαμησου σιχαμενε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Nαι βρε μαλακα αλλα εσυ που ξερεις οτι δεν τα επιστρεφω ρε μπασταρδε? Ειπαμε εκτος απο την μαμα σου που με πληρωνει σε ειδος..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Nαι βρε μαλακα αλλα εσυ που ξερεις οτι δεν τα επιστρεφω ρε μπασταρδε? Ειπαμε εκτος απο την μαμα σου που με πληρωνει σε ειδος..

εσύ δεν φωνάζεις να μην επιστρέψει η ελλάδα το χρέος της ??

δηλαδή λες να κάνουμε πράγματα που εσύ δεν τα κάνεις ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξέρεις υπάρχει μεγάλη απόκλιση από το να σου πεί αυτός στον οποίον χρωστάς “εντάξει ρε αδελφέ δώσε μου τα μισά και καθαρίσαμε” από να πείς εσύ σε αυτόν που χρωστάς “αντα γαμίσου δεν σου δίνω μία”

βέβαια στην εποχή και την χώρα που ζούμε το δεύτερο είναι η μαγκιά (κλανιά και κώλος φινιστρίνι που λέγαμε πιτσιρικάδες) .. αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό.. 

η γερμανια το εχει πει 1 φορα το αντε γαμηθητε δεν σας δινω μια γιατι ειμαι κατεστραμενος (ληξη δευτερου παγκοσμιου πολεμου) και αλλες 2 με γεναια εξωτερικα κουρεματα ανω του 70%(μεσοπολεμος η μια φορα τελη 19ου αιωνα η δευτερη φορα)

η ελλαδα ακομα και το σχεδιο μαρσαλ και τρουμαν δεν προεβλεπε χρηματικη βοηθεια αλλα αναστυλωση της χωρας με μηχανημτα(τοτε δημιουργειθηκε η δεη ο οτε η ευδαπ) εργοστασια κτλ τα οποια και επιστρεψαμε σε εμπορευματα οταν ξεκινησε η παραγωγη

επισης ο συριζα ποτε ειπε οτι θα παμε στην ευρωπη και θα πουμε αντε γαμηθειτε δεν σας δινω μια το μονο που εχει πει και ειναι λογικοτατο ειναι οτι 1 ον το χρεος της ελλαδας δεν ειναι βιωσιμο και 2ον πρεπει να γινει [size=14pt]κουρεμα χρεους στον εξωτερικο δανεισμο[/size]
και οχι μονο στον εσωτερικο που εκανε ο βενιζελος με τα ομολογα και αδειασε τα συνταξιοδοτικα ταμεια.

αρα μολις ερθει η πραγματικη αναπτυξη και η μειωση της ανεργιας τοτε θα αποπληρωσουμε μερος του χρεους

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εσύ δεν φωνάζεις να μην επιστρέψει η ελλάδα το χρέος της ??

δηλαδή λες να κάνουμε πράγματα που εσύ δεν τα κάνεις ??
« Απάντηση #36235 στις: σήμερα στις 18:58 »

Oσο για το τι θα κανω εγω δεν αφορα κανεναν πολιτη ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΡΑ...! Δουλεψα ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΦΠΑ για ποσα που δεν εχω εισπραξει...! Αιντε μαλακα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αδερφε μαλλον εισαι νεος κ δεν τον ξερεις. Ακου λοιπον ο τραμουνομουνακιας εχει χαρισμα κληρονομικο...ολοι στο γενεολογικο του δεντρο ειναι ξερολες κ μεντιουμ.Ξερουν τα παντα για ολους κ για ολα. Μην σου φανει παραξενο εαν σου πει ακριβως κ την δικη σου οικονομικη κατασταση. Επειδη αυτος θελει να καει το σπιτι του διπλανου του πρεπει κ εμεις να θελουμε το ιδιο...χωρις ομως να λαμβανουμε υποψιν την πιθανοτητα οτι σειρα εχει κ το δικο μας σπιτι να καει...!Αστο σου λεω μην ασχολεισαι

δεν κρυβω την οικονομικη μου κατασταση ειμαι μακροχρονια ανεργος απολυμενος το 2012 και ζω με λιγα χρηματα το μηνα και απο τα ετοιμα που ειχα μαζεψει αλλες χρονιες και νεος σε ηλικια 29 χρονων

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
« Απάντηση #36235 στις: σήμερα στις 18:58 »

Oσο για το τι θα κανω εγω δεν αφορα κανεναν πολιτη ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΡΑ...! Δουλεψα ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΦΠΑ για ποσα που δεν εχω εισπραξει...! Αιντε μαλακα

εεε τότε πάψε να δίνεις συμβουλές και να διεκδικείς πράγματα τα οποία δεν εφαρμόζεις... αει συρε και γαμίσου πουστράκι...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν κρυβω την οικονομικη μου κατασταση ειμαι μακροχρονια ανεργος απολυμενος το 2012 και ζω με λιγα χρηματα το μηνα και απο τα ετοιμα που ειχα μαζεψει αλλες χρονιες και νεος σε ηλικια 29 χρονων
Ιδια ηλικα εχουμε. Εγω ειμαι ανεπισημα ανεργος...! Να προσθεσω σε αυτο που απαντησες στον μπασταρδογερο...ο ΣΥΡΙΖΑ εαν θυμαμαι ειπε να κοψουν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ οχι απο το κεφαλαιο...!Αλλωστε οι δοσεις που περνουμε ειναι για την πληρωμη αλλων χρεων. Σχεδον ουτε cents δεν παει στην πραγματικη οικονομια.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Με τις παπαριές του ΤΣύριζα, ....ο Τραβατρόμπας θα βγεί δικαιωμένος, στο τέλος !!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε κατάντια το πολιτικό σκηνικό,....

Απο οσφυοκάμπτες σε αιθεροβάμονες, απαίδευτους, φαιδρούς, Δον Κιχώτες ,....κλαψ-λιγμ-κλαψ

Λυπάμαι τη χώρα και τα παιδάκια,....όχι εμένα ή εσάς , που είστε εδώ τώρα,....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εεε τότε πάψε να δίνεις συμβουλές και να διεκδικείς πράγματα τα οποία δεν εφαρμόζεις... αει συρε και γαμίσου πουστράκι...
Γαμω την πουτανα σου καριολη τι ακριβως δλδ πρεπει να εφαρμοσο..γαμημενη πορνη της συγγρου?????? Εχει σχεση εαν πληρωθω εγω η οχι με το οτι κοβονται συνταξεις?????????????????? Το κρατος φταιει για την κατασταση που συνεχως μειωνεται η οικονομικη δυνατοτητα του Ελληνα. Αιντε γαμω το σταυρο που πιστευεις γαμημενε σκατογερα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και κατι ακομα νεα δημοσκοπηση στις 8 μοναδες εκτοξευτικε η διαφορα

Με 8 μονάδες διαφορά προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ (25,8%) έναντι της ΝΔ (17,7%) που σημειώνει εντυπωσιακή πτώση, αποτέλεσμα και του φιάσκου του ΕΝΦΙΑ, όπως προκύπτει από άλλες ερωτήσεις της πρώτης δημοσκόπησης μετά το καλοκαίρι. Πολύ χαμηλά ποσοστά για ΠΑΣΟΚ (3%), Ποτάμι (2,3%), ΚΚΕ (3,5%) ΑΝΕΛ (2,5%). Σταθερή η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 8,7%. Το Tvxs.gr συνεχίζει την συνεργασία του με την Palmos Analysis, που προσέγγισε καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία δημοσκοπήσεων τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση: Ο ε(ν)φιάλτης της κυβέρνησης

H μεγάλη πτώση της ΝΔ οφείλεται στην χαμηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων της, ένα μέρος από τους οποίους αποχωρεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ (6%), την Χρυσή Αυγή (5%) και λιγότερο τους ΑΝΕΛ (2%).

Οι διαρροές είναι πολύ μεγαλύτερες στο ΠΑΣΟΚ, που χάνει έναν στους τέσσερις ψηφοφόρους του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, προς την ΝΔ (6%) αλλά προς όλα τα άλλα κόμματα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταφέρνει να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεις της (πτώση περίπου 1% σε σχέση με τις ευρωεκλογές) επειδή παρουσιάζει μεγαλύτερη συσπείρωση ψηφοφόρων. Έχει απώλειες προς την Χρυσή Αυγή, τους ΑΝΕΛ και την ΝΔ.

Την αλλαγή του πολιτικού κλίματος αποτυπώνει και η παράσταση νίκης, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ υπερτερεί κατά πολύ της ΝΔ. Το 53% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει πρώτος στις επόμενες εκλογές, ενώ μόνο το 28% πιστεύει το ίδιο για το κυβερνών κόμμα. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Μαΐου, τα δύο κόμματα σχεδόν ισοψηφούσαν στην παράσταση νίκης (41 έναντι 40%).

Η αλλαγή του πολιτικού κλίματος και τα χαμηλά πόστα των κομμάτων της συγκυβέρνησης εξηγούνται και από τις απαντήσεις που δίνουν οι πολίτες σε ερωτήματα για την πορεία της χώρας, για την οποία βρίσκονται στους αντίποδες της αφήγησης της κυβέρνησης. Έτσι 3 στους 4 διαφωνούν ότι η οικονομία της χώρας βελτιώνεται.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Με τις παπαριές του ΤΣύριζα, ....ο Τραβατρόμπας θα βγεί δικαιωμένος, στο τέλος !!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε κατάντια το πολιτικό σκηνικό,....

Απο οσφυοκάμπτες σε αιθεροβάμονες, απαίδευτους, φαιδρούς, Δον Κιχώτες ,....κλαψ-λιγμ-κλαψ

Λυπάμαι τη χώρα και τα παιδάκια,....όχι εμένα ή εσάς , που είστε εδώ τώρα,....
Τα @@ μου θα βγει δικαιωμενος ο τραμουνοπουστας...! Στο δευτερο κομματι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ιδια ηλικα εχουμε. Εγω ειμαι ανεπισημα ανεργος...! Να προσθεσω σε αυτο που απαντησες στον μπασταρδογερο...ο ΣΥΡΙΖΑ εαν θυμαμαι ειπε να κοψουν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ οχι απο το κεφαλαιο...!Αλλωστε οι δοσεις που περνουμε ειναι για την πληρωμη αλλων χρεων. Σχεδον ουτε cents δεν παει στην πραγματικη οικονομια.

ναι αυτο που ειπες ειναι ολοσωστο επισης να επισημανουμε και ποσα χρηματα εχουν παει δωρακι στις τραπεζες απο την αρχη του μνημονιου μεχρι και σημερα και εγκληματικος εφ οσον δινοντε χρηματα των ελληνων πολιτων δεν εχουν κρατικοποιηθει ακομα και τα διαχειριζοντε επειχηρματιες που αν δεν υπηρχαν τα χρηματα των ελληνων πολιτων θα ειχαν πτωχευσει ολες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γαμω την πουτανα σου καριολη τι ακριβως δλδ πρεπει να εφαρμοσο..γαμημενη πορνη της συγγρου?????? Εχει σχεση εαν πληρωθω εγω η οχι με το οτι κοβονται συνταξεις?????????????????? Το κρατος φταιει για την κατασταση που συνεχως μειωνεται η οικονομικη δυνατοτητα του Ελληνα. Αιντε γαμω το σταυρο που πιστευεις γαμημενε σκατογερα

και να πληρώσεις τα δανεικά που παίρνεις και να πληρωθείς από αυτούς που σε χρωστάνε…

πως βρε αρχίδι φωνάζεις να μην πληρώσει η χώρα τα χρέη της ενώ δίνεις τα δικά σου ? (κατα τα γραφόμενα σου πάντα)

πως βρε αρχίδι φωνάζεις να μην πληρώσει η χώρα τα χρέη της ενώ ζητάς από τους άλλους που σου χρωστάνε να σε πληρώσουνε ??

μουνόπανο εεε μουνόπανο…

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
η γερμανια το εχει πει 1 φορα το αντε γαμηθητε δεν σας δινω μια γιατι ειμαι κατεστραμενος (ληξη δευτερου παγκοσμιου πολεμου) και αλλες 2 με γεναια εξωτερικα κουρεματα ανω του 70%(μεσοπολεμος η μια φορα τελη 19ου αιωνα η δευτερη φορα)

η ελλαδα ακομα και το σχεδιο μαρσαλ και τρουμαν δεν προεβλεπε χρηματικη βοηθεια αλλα αναστυλωση της χωρας με μηχανημτα(τοτε δημιουργειθηκε η δεη ο οτε η ευδαπ) εργοστασια κτλ τα οποια και επιστρεψαμε σε εμπορευματα οταν ξεκινησε η παραγωγη

επισης ο συριζα ποτε ειπε οτι θα παμε στην ευρωπη και θα πουμε αντε γαμηθειτε δεν σας δινω μια το μονο που εχει πει και ειναι λογικοτατο ειναι οτι 1 ον το χρεος της ελλαδας δεν ειναι βιωσιμο και 2ον πρεπει να γινει [size=14pt]κουρεμα χρεους στον εξωτερικο δανεισμο[/size]
και οχι μονο στον εσωτερικο που εκανε ο βενιζελος με τα ομολογα και αδειασε τα συνταξιοδοτικα ταμεια.

αρα μολις ερθει η πραγματικη αναπτυξη και η μειωση της ανεργιας τοτε θα αποπληρωσουμε μερος του χρεους

Καλα τα λες αλλα λέιπει η αλλη μιση ιστορια,δηλαδη στην περιπτωση που του πει του Τσιπρα ο δανειστης δεν δεχομαι την προταση σου δεν σου μειωνω το εξωτερικο χρεος τοτε ο δρομος ειναι η σταση πληρωμων προς τους δανειστες, η κοπη εθνικου νομισματος και η υποτιμηση 1 προς 4 περιπου σε σχεση με το ευρω. Παραλληλα θα υπαρξουν αντιδρασεις και απο τις δυο πλευρες του χαρτη και εμεις εδω θα πρεπει για καμμια 5 ετια να περασουμε χειροτερα απο οτι περναμε απο το 2009...  Οποτε απο οσο βλεπω βραχυπροθεσμα και με τον εναν η τον αλλον θα πεσει πουτσα συννεφο...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και να πληρώσεις τα δανεικά που παίρνεις και να πληρωθείς από αυτούς που σε χρωστάνε…

πως βρε αρχίδι φωνάζεις να μην πληρώσει η χώρα τα χρέη της ενώ δίνεις τα δικά σου ? (κατα τα γραφόμενα σου πάντα)

πως βρε αρχίδι φωνάζεις να μην πληρώσει η χώρα τα χρέη της ενώ ζητάς από τους άλλους που σου χρωστάνε να σε πληρώσουνε ??

μουνόπανο εεε μουνόπανο…
Πως ζητας γαμημενε να δωσω φορους απο την στιγμη που δεν πληρωνομαι γαμημενε πουστη. Πως ζητας ο κοσμος που δεν εχει να βγαλει της γυναικες τους στο κλαρι για να πληρωσει τους φορους ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ...??????????? Και αφου λοιπον το θες ετσι παρε τα @@ μου. Οπως λοιπον λενε σε μενα ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ...αλλα φανταζομαι θα εχει να ζησει γιατι σε μερικους ειναι επιλογη τους να μην τα δωσουν το ιδιο να πει κ η χωρα στους εξω ΜΑΛΑΚΑ. Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΩ....!Αιντε παπαρομουνοσκυλο. Περιμενω να μου πεις τι ωρα φτανεις καριολη

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Επισης αυτες οι παρλαπιπες του Τσιπρα περι παταξης της φοροδιαφυγης να σημειωσω οτι πρωτα πρεπει να βεις τον πλουτο (τις καταθεσεις δηλαδη) και μετα να τον φορολογησεις ...

Και κατι τελευταιο αυτο περι των πλουσιων που πρεπει να πληρωσουν επιτελους φορους ,φανταζομαι οτι εννοουν και τις οικογενειες πολιτικων ε?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλα τα λες αλλα λέιπει η αλλη μιση ιστορια,δηλαδη στην περιπτωση που του πει του Τσιπρα ο δανειστης δεν δεχομαι την προταση σου δεν σου μειωνω το εξωτερικο χρεος τοτε ο δρομος ειναι η σταση πληρωμων προς τους δανειστες, η κοπη εθνικου νομισματος και η υποτιμηση 1 προς 4 περιπου σε σχεση με το ευρω. Παραλληλα θα υπαρξουν αντιδρασεις και απο τις δυο πλευρες του χαρτη και εμεις εδω θα πρεπει για καμμια 5 ετια να περασουμε χειροτερα απο οτι περναμε απο το 2009...  Οποτε απο οσο βλεπω βραχυπροθεσμα και με τον εναν η τον αλλον θα πεσει πουτσα συννεφο...
Ισως ρε τυπε να γινει το 2ο αλλα θα υπαρχει προοπτικη. Εσυ βλεπεις καμια προοπτικη εκτος του οτι το χρεος μεγαλωνει κ ο κοσμος φτωχαινει?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Επισης αυτες οι παρλαπιπες του Τσιπρα περι παταξης της φοροδιαφυγης να σημειωσω οτι πρωτα πρεπει να βεις τον πλουτο (τις καταθεσεις δηλαδη) και μετα να τον φορολογησεις ...

Και κατι τελευταιο αυτο περι των πλουσιων που πρεπει να πληρωσουν επιτελους φορους ,φανταζομαι οτι εννοουν και τις οικογενειες πολιτικων ε?
Για τα 380μυρια τις HELLAS POWER - ENERGA τα θυμασαι? Κατι 300 μυρια του μεγκα κ οτι κανενα ΜΜΕ δεν εχει αδεια τα ξεχασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom