Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οι μεταναστες ενα μικρο μερος το πηρε οι λαθρομεταναστες μιας και δεν ειχαν χαρτια δεν πηραν τιποτε
Οσοι κ να το πηραν δεν παυει να τα πηραν. Ελαχιστοι Ελληνες το πηραν με τα κρητιρια που εβαλαν...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ερωτηση κρισεως

τι εχει κανει ο σαμαρας και η μνημονιακη του κυβερνηση για τους μακροχρονια ανεργους????
εχει φτιαξει προγραμματα επιμορφωσεις??? εχει δωσει δικαιωμα μειωμενου η καθολου εισητηριου στα μμμ, εχει φροντισει για την πληρη ιατροφαρμακευτικη τους περιθαλψη με μηδενικα ποσα ακομα και για τα φαρμακα???? εχει φτιαξει σοβαρα προγραμματα για μειωση της ανεργιας( και οχι τα 5 μηνα της ντροπης των 300€ το μηνα χωρις ενσημα και εργασιακα δικαιωματα)
καλα πλακα κανεις???τι ρωτας????
εγω προσωπικα 3? 4? χρονια ηδη εχω πληρωσει το επιδομα ανεργειας ΜΟΥ!!!!!
θα το παρω ποτε πισω?αυτην την στιγμη στην ελλαδα του σαμαρα αν μιλησεις για δικαιοσυνη και εργατικα δικαιωματα γελανε και οι πετρες.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
καλα πλακα κανεις???τι ρωτας????
εγω προσωπικα 3? 4? χρονια ηδη εχω πληρωσει το επιδομα ανεργειας ΜΟΥ!!!!!
θα το παρω ποτε πισω?αυτην την στιγμη στην ελλαδα του σαμαρα αν μιλησεις για δικαιοσυνη και εργατικα δικαιωματα γελανε και οι πετρες.....
ΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ εχω ΟΑΕΕ μου εβαλαν +30 ευρω για τον ΟΑΕΔ κ καλα εαν κλεισω αυριο υπο προυποθεσεις να παρω επιδομα για καποιους μηνες.....! Ξαφνικα πριν μερικους μηνες ακουσα στα ΜΜΕ οτι τα λεφτα αυτα δεν υπαρχουν..που πηγαν????? Εγω ομως ακομα τα πληρωνω

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ εχω ΟΑΕΕ μου εβαλαν +30 ευρω για τον ΟΑΕΔ κ καλα εαν κλεισω αυριο υπο προυποθεσεις να παρω επιδομα για καποιους μηνες.....! Ξαφνικα πριν μερικους μηνες ακουσα στα ΜΜΕ οτι τα λεφτα αυτα δεν υπαρχουν..που πηγαν????? Εγω ομως ακομα τα πληρωνω

πραγματικα φιλε κουραγιο απορω πως επιβιωνουν οι μικροεπιχειρματιες τι να πρωτοπληρωσουν τον οαεε που πληρωνουν πληρωνουν και στο τελος αρχιδια συνταξη θα παρουν και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δεν εχουν (ας οψετε ο αδωνης ο ποιο επιτακτικος της τροικας γλυφτης και κολαουζος κολληταρι του σαμαρα)φοροι φπα ενοικιο δημοτικα τελη προσωπικο εμπορευμα ασε που δεν παταει και κανενας μιας και δεν υπαρχει χρημα στην αγορα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
πραγματικα φιλε κουραγιο απορω πως επιβιωνουν οι μικροεπιχειρματιες τι να πρωτοπληρωσουν τον οαεε που πληρωνουν πληρωνουν και στο τελος αρχιδια συνταξη θα παρουν και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δεν εχουν (ας οψετε ο αδωνης ο ποιο επιτακτικος της τροικας γλυφτης και κολαουζος κολληταρι του σαμαρα)φοροι φπα ενοικιο δημοτικα τελη προσωπικο εμπορευμα ασε που δεν παταει και κανενας μιας και δεν υπαρχει χρημα στην αγορα
δανειζομαι τυπε...!Δεν το κραταω για τον ΟΑΕΕ ουτε για τα φαρμακα. Μου χρωστανε πολλα εαν κλεισω την εταιρια τα χανω 100% Ενω τωρα ελπιζω καποια απο αυτα να τα παρω

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δανειζομαι τυπε...!Δεν το κραταω για τον ΟΑΕΕ ουτε για τα φαρμακα. Μου χρωστανε πολλα εαν κλεισω την εταιρια τα χανω 100% Ενω τωρα ελπιζω καποια απο αυτα να τα παρω

δηλαδη στα τρωνε οι τραπεζες γιατι θα σε δανειζουν με επιτοκιο γαματα . οσο γι αυτα που ελπιζεις μακαρι να τα παρεις συντομα αλλα δυστηχως ειμαστε σε εποχες οπου οποιος χρωσταει που ειναι και αρκετοι στο τελος το βαρανε το κανονακι και παπαλα και το κρατος και ο τραπεζες παιρνουν ολο το χρημα οι πιστωτες τιποτα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δηλαδη στα τρωνε οι τραπεζες γιατι θα σε δανειζουν με επιτοκιο γαματα . οσο γι αυτα που ελπιζεις μακαρι να τα παρεις συντομα αλλα δυστηχως ειμαστε σε εποχες οπου οποιος χρωσταει που ειναι και αρκετοι στο τελος το βαρανε το κανονακι και παπαλα και το κρατος και ο τραπεζες παιρνουν ολο το χρημα οι πιστωτες τιποτα
Οχι απο τραπεζες. Ουτε απεξω δεν περναω. Ουτε ειχα δανειο-καρτες. Μια χαρα τα εβγαζα περα εκτοσ απο τα τελευταια 4 χρονια. Μερικοι εχουν προφασει την κριση κ δεν πληρωνουν...αλλοι παλι οντως εχουν προβλημα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ο αποκαμένος δανείζεται με σκοπό να μην τα επιστρέψει αλλά απαιτεί να του επιστρέψουν οι άλλοι αυτά που του χρωστάνε… κλασσικός ελληναράς...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο αποκαμένος δανείζεται με σκοπό να μην τα επιστρέψει αλλά απαιτεί να του επιστρέψουν οι άλλοι αυτά που του χρωστάνε… κλασσικός ελληναράς...
Moυ τα δινει η μανα σου μαλακα ατοκα κ την πληρωνω σε ειδος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Moυ τα δινει η μανα σου μαλακα ατοκα κ την πληρωνω σε ειδος

ααα μάλιστα ... τότε οι άλλοι που σου χρωστάνε σε είδος θα σε πληρώσουνε... θα τα δώσουνε στην κυρά σου και στην αδελφή σου σε είδος.. .

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ααα μάλιστα ... τότε οι άλλοι που σου χρωστάνε σε είδος θα σε πληρώσουνε... θα τα δώσουνε στην κυρά σου και στην αδελφή σου σε είδος.. .
Δεν μπλεκω τα επαγγελματικα μου με την οικογενια μαλακα. Εσυ ειπες οτι οσοι δεν εχουν λεφτα να βγαλουν της γυναικες τους στο κλαρι. Για αυτο λοιπον επειδη ξερω ποσο τσιφουτης εισαι...πληρωνομαι σε ειδος αποκλειστικα απο το σοι σου κ μονο. Οσο για τα υπολοιπα χρωστουμενα εχω γαμησει 2-3 γυναικες πελατων μου...αλλα τα χρωστουμενα χρωστουμενα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν μπλεκω τα επαγγελματικα μου με την οικογενια μαλακα. Εσυ ειπες οτι οσοι δεν εχουν λεφτα να βγαλουν της γυναικες τους στο κλαρι. Για αυτο λοιπον επειδη ξερω ποσο τσιφουτης εισαι...πληρωνομαι σε ειδος αποκλειστικα απο το σοι σου κ μονο. Οσο για τα υπολοιπα χρωστουμενα δεν πειραζει καλη καρδια..

εεε τι σύμπτωση και γω σε είδος από το δικό σου σόι πληρώνομαι...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

κατσε μισο που ξερεις απο ποιον δανειζετε τι περιουσια εχει???? πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν τα επιστρεφει και επισης τι κουμαντο κανει για να επιβιωσει τη μικροεπιχειρηση που χει

μαλλον θα σαι υπερμαχος των μεγαλοεταιριων που βαρανε κανονι(πτωχευση) και μαλιστα στοχευμενο και αφηνουν απληρωτους εργαζομενους τραπεζες κρατος ασφαλιστικα ταμεια π.χ sprider εφημεριδα ο αδεσμευτος σουπερμαρκετ και αλλες πολλες αυτοι μαλλον ειναι οι ελληναραδες της αναπτυξεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κατσε μισο που ξερεις απο ποιον δανειζετε τι περιουσια εχει???? πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν τα επιστρεφει και επισης τι κουμαντο κανει για να επιβιωσει τη μικροεπιχειρηση που χει

μαλλον θα σαι υπερμαχος των μεγαλοεταιριων που βαρανε κανονι(πτωχευση) και μαλιστα στοχευμενο και αφηνουν απληρωτους εργαζομενους τραπεζες κρατος ασφαλιστικα ταμεια π.χ sprider εφημεριδα ο αδεσμευτος σουπερμαρκετ και αλλες πολλες αυτοι μαλλον ειναι οι ελληναραδες της αναπτυξεις

αυτός δεν φωνάζει να μην πληρώσει η ελλάδα το χρέος της ??

αρα δεν θέλει να πληρώνει τα δανεικά που παίρνει … τι δεν καταλαβαίνεις ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

τη μικροεπιχείρηση που έχει;;
.....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτός δεν φωνάζει να μην πληρώσει η ελλάδα το χρέος της ??

αρα δεν θέλει να πληρώνει τα δανεικά που παίρνει … τι δεν καταλαβαίνεις ?

ειναι ακριβως σαν να συγκρινεις τη χρησιμοτητα αναμεσα στη βουρτσα και στη πουτσα
οσο αφορα τη διαγραφη του χρεους οσο αφορα σε διεθνες επιπεδο οικονομικων στην ανεπτυγμενη γερμανια της αναπτυξης και της ΕΕ στην ιστορια της εχουν διαγραψει το χρεος της [size=14pt]3[/size] φορες

στην ελλαδα παρολο που εχει δηλωσει πτωχευση 5 φορες απο την ιδρυση της δεν της εχουν διαγραψει το χρεος της ποτε και το εχει αποπληρωσει στο ακαιρεο μαλιστα το μονο που πετυχενε ηταν καλητερους ορους στην αποπληρωμη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειναι ακριβως σαν να συγκρινεις τη χρησιμοτητα αναμεσα στη βουρτσα και στη πουτσα
οσο αφορα τη διαγραφη του χρεους οσο αφορα σε διεθνες επιπεδο οικονομικων στην ανεπτυγμενη γερμανια της αναπτυξης και της ΕΕ στην ιστορια της εχουν διαγραψει το χρεος της [size=14pt]3[/size] φορες

στην ελλαδα παρολο που εχει δηλωσει πτωχευση 5 φορες απο την ιδρυση της δεν της εχουν διαγραψει το χρεος της ποτε και το εχει αποπληρωσει στο ακαιρεο μαλιστα το μονο που πετυχενε ηταν καλητερους ορους στην αποπληρωμη

ξέρεις υπάρχει μεγάλη απόκλιση από το να σου πεί αυτός στον οποίον χρωστάς “εντάξει ρε αδελφέ δώσε μου τα μισά και καθαρίσαμε” από να πείς εσύ σε αυτόν που χρωστάς “αντα γαμίσου δεν σου δίνω μία”

βέβαια στην εποχή και την χώρα που ζούμε το δεύτερο είναι η μαγκιά (κλανιά και κώλος φινιστρίνι που λέγαμε πιτσιρικάδες) .. αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό.. 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Αδερφε μαλλον εισαι νεος κ δεν τον ξερεις. Ακου λοιπον ο τραμουνομουνακιας εχει χαρισμα κληρονομικο...ολοι στο γενεολογικο του δεντρο ειναι ξερολες κ μεντιουμ.Ξερουν τα παντα για ολους κ για ολα. Μην σου φανει παραξενο εαν σου πει ακριβως κ την δικη σου οικονομικη κατασταση. Επειδη αυτος θελει να καει το σπιτι του διπλανου του πρεπει κ εμεις να θελουμε το ιδιο...χωρις ομως να λαμβανουμε υποψιν την πιθανοτητα οτι σειρα εχει κ το δικο μας σπιτι να καει...!Αστο σου λεω μην ασχολεισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom