Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σκασε εσυ είπαμε βαριέσαι. 2500 ο ανώτερος μισθός σε όλο τον δημόσιο τομέα. Ο πρόεδρος του ΕΟΦ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ; Αιντε μαλακά σκασε

μονο 2500χιλιαδες ρε ?τα παιδια των ΔΕΚΟ δεν τα λυπασαι καθολου? :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ειπα να μην παρεμβω ξανα, αλλά δεν μπορω να αντισταθω.
Συγνωμη, ποιος εχει μισθο 2500 στο δημοσιο? Εχουμε τρελαθεί?

βουλευτες δικαστες διευθυντες Δεκο και παραπανω εχουνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και όμως αγαπητέ υπάρχει μισθός στα 2500 καθαρά επι 14. Ποσα νομιζεις παιρνει η κορουλα του πολύδωρα;

Και εκει που δεν υπάρχει 2500 μισθός, γίνεται 2500 με επίδομα ταδε και δεινα.
Δεν νομιζω ότι ο αριθμος των ατομων που παιρνουν πανω από 2.500 είναι τέτοιος, ώστε η περικοπή να αλλαξει κατι ουσιαστικα στα δημοσιονομικα μας.
Δεν νομιζω να είναι πανω από 4-5 χιλιαδες ατομα.
Ο άλλος μου λεει τωρα τον προεδρο του ΕΟΦ, τι να πω δηλαδή.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ετσι μάλιστα. Τώρα μπορώ να απαντήσω

Λοιπον

αλλαγή κυβέρνησης - τι θα εξυπηρετήσει; Δεν καταλαβαινω.

να πανε φυλακή όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα - μεσα

Επαναφορά μισθών προ κρίσης στον ιδιωτικό τομέα. - Αδύνατο, δεν το στηρίζει η αγορά.

Στο δημόσιο ανώτατος μισθός 2000-2500 - πολλά ειναι για δημόσιο υπάλληλο. 2000 στην καλύτερη και με κόψιμο το χέρι απο τη ρίζα αν κλέψει/ ζητήσει φακελάκι/ κανει αυτό που οι τεμπεληδες ονομαζουν "λευκη απεργία". Φυσικά στο "δημόσιος υπάλληλος" εμπίπτουν ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως "εκπαιδευτικοί", κάθε είδους "λειτουργοί", υπάλληλοι αει/ τει που αυτοαποκαλούνται "καθηγητες" κλπ

ΦΠΑ στο 20% - οκ

μείωση φόρου πετρελαίου-βενζίνης. Μεσα

Μείωση φορολογίας σε χαμηλά εισοδήματα Κ αύξηση σε όσους κάνουν η έχουν πολυτελή ζωή. - λογικό ακούγετα, απλά νομίζω οτι κάπου διάβασα οτι αν το κανεις αυτό απλά οι πλούσιοι που πληρώνουν τώρα κατιτις θα την κανουν απο τη χώρα. Ας την κάνουν, παράσιτα ειναι ουτως η άλλως

Εχω την εντύπωση οτι διακατέχεσαι απο αγνές προθέσεις, απλά οιπροτάσεις αυτες πιθανοτατα δεν ειναι ρεαλιστικές. και δε θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα, ειδικα με τον αμορφωτο τσιπρα ο οποιος ειναι το πουτανακι των πλεον εμετικών Ελλήνων (συνδικαλες, δημόσιοι υπάλληλοι, καθε ειδους τεμπέληδες)
Να αλλάξει κυβέρνηση γιατι 1ον οι ίδιοι μας έφτασαν εδώ..2ον έχουν βάλει το χέρι στο μέλι 3ον οταν έχεις υπογράψει υποταγή στην μερκελ δεν μπορεις να είσαι αυτόνομος. Δες Αργεντινή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να αλλάξει κυβέρνηση γιατι 1ον οι ίδιοι μας έφτασαν εδώ..2ον έχουν βάλει το χέρι στο μέλι 3ον οταν έχεις υπογράψει υποταγή στην μερκελ δεν μπορεις να είσαι αυτόνομος. Δες Αργεντινή.
Μαλιστα.
Το ότι το ΠΑΣΟΚ με τα μελια στα χερια εχει μετακομισει στο Συριζα δεν σε απασχολει, αρκει που εχουν άλλη ετικετα.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομιζω ότι ο αριθμος των ατομων που παιρνουν πανω από 2.500 είναι τέτοιος, ώστε η περικοπή να αλλαξει κατι ουσιαστικα στα δημοσιονομικα μας.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Αλλα και πάλι, είναι θέμα αρχής. Δε μπορει ο υπαλληλος να παιρνει περισσότερα απο τον εργοδότη ΚΑΙ να εχει και μονιμότητα. Ουτε μπορει ο αυτοαποκαλούμενος "λειτουργός" να παίρνει αυτά τα λεφτά. Επαναλαμβάνω οτι κατα τη γνώμη μου, το πληθος των δημοσιων υπαλλήλων που παιρνουν απο 2500 και πανω δεν ειναι αμελητέο.  

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τπτ να μην πεις να σκασεις όπου μιλάς λερωνεις βλάκα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Αρχισες και ρετάρεις τώρα, αυτά που λες ειναι ανοησίες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μαλιστα.
Το ότι το ΠΑΣΟΚ με τα μελια στα χερια εχει μετακομισει στο Συριζα δεν σε απασχολει, αρκει που εχουν άλλη ετικετα.
ας μην τους ψηφίσει ο κόσμος. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΡΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Αλλα και πάλι, είναι θέμα αρχής. Δε μπορει ο υπαλληλος να παιρνει περισσότερα απο τον εργοδότη ΚΑΙ να εχει και μονιμότητα. Ουτε μπορει ο αυτοαποκαλούμενος "λειτουργός" να παίρνει αυτά τα λεφτά. Επαναλαμβάνω οτι κατα τη γνώμη μου, το πληθος των δημοσιων υπαλλήλων που παιρνουν απο 2500 και πανω δεν ειναι αμελητέο.  
Αν υπολογισεις ότι δεν υπαρχει ουτε ενας γραμματεας δικαστηριων, ενστολος, υπάλληλος υπουργειου, καθηγητης ή γιατρος που να παιρνει τοσα, προφανως μιλαμε για πολύ ειδικες κατηγοριες. Αυτό εννοω.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αν υπολογισεις ότι δεν υπαρχει ουτε ενας γραμματεας δικαστηριων, ενστολος, υπάλληλος υπουργειου, καθηγητης ή γιατρος που να παιρνει τοσα, προφανως μιλαμε για πολύ ειδικες κατηγοριες. Αυτό εννοω.

για να ειμαστε ακριβολόγοι - αναφέρεσαι σε μισθό ΣΥΝ επιδόματα ή απλα και μόνο μισθό;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:2funny:
Αρχισες και ρετάρεις τώρα, αυτά που λες ειναι ανοησίες.
καλα κάτσε με τον Αντωνάκη τυπε να καλύπτει σκάνδαλα τι να σου πω άποψη σου. Όσο δεν λες πιπες σαν τον αλεξ θα σε σέβομαι. Εαν αρχίσεις τα ίδια με αυτόν θα σου απαντάω ανάλογα

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γιατι να μην ειναι; Ποιος θα μας εμποδίσει τυπε; Το ΔΝΤ; Η μερκελ; Η κυβέρνηση τους έδωσε το δικαίωμα να μας κάνουν κουμάντο...! Άλλωστε ολα ειναι άκυρα κ αντισυνταγματικά κ δεν έχουν περάσει με 180 ψήφους. Εσυ πιστεύεις ότι όσα λεφτα κόβονται πανε στην πραγματική οικονομία;

Παρ΄ότι ΔΕΝ είναι δυνατό να γίνουν όλα αυτά που προτείνεις χωρίς να έχεις ψάξει, ας τα μηδενίσουμε όλα:

Γιατί δεν τα κάνει κανείς στην Ελλάδα (ή στο εξωτερικό), να γίνει ο μεγαλύτερος μάγκας της σύγχρονης ιστορίας και να είναι Πρωθυπουργός ή Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακόμα και μετά θάνατον; Ούτε να τον βρίζουν, ούτε να αγχώνεται, ούτε να παιδεύεται, ούτε συμβούλια τίποτα. 

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: καλα κάτσε με τον Αντωνάκη τυπε να καλύπτει σκάνδαλα τι να σου πω άποψη σου. Όσο δεν λες πιπες σαν τον αλεξ θα σε σέβομαι. Εαν αρχίσεις τα ίδια με αυτόν θα σου απαντάω ανάλογα

Απάντησέ μου μονο σε αυτό - ψηφίζεις συριζα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom