Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Την λύση που υπέδειξαν στην Γερμανία... Να αύξηση τους μισθούς της γιατι θα εχει αναπτυξιακό πρόβλημα τα επόμενα χρόνια...! Αυτα για αρχή. Μετα βάλε το μυαλο σου να δουλέψει...

Δεν απάντησες, μαλλον δε διάβασες καλά την ερώτησή μου. Να την επαναλάβω

Πες μου τι βλέπεις σα λύση. Συγκεκριμένα.

Και πρόσεξε την ορθογραφία σου, δε μιλάω με άτομα που δεν έχουν πάει σχολείο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Καλά, εμείς τον ρωτάμε ένα χρόνο τώρα και μας απαντάει ό,τι νά' ναι, κι εσυ θελεις με το πρώτο να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση και μάλιστα ορθογραφημένη;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:headbang: :headbang: :headbang:
Δεν πας για υπνο ρε φιλε? Ελεος.
Τις μαλακιες του Αλφα επαναλαμβάνεις κι εσυ τωρα?
Ποιοι μισθοι του 1980 ρε ασχετιδη? Ξερεις ποσοι ηταν οι μισθοι το 1980? Μηπως νομιζεις ότι ηταν 200.000 δραχμες, δηλαδή 600 ευρω?

Υ.Γ. Μια φορα να δω ποσταρισμα σου και να μην λες κουλά, καημο το εχω.
ρε πουστρα απαντά στο άλλο για την εκκλησία αλλα δεν μπορεις γιατι σε γαμησα απο παντού πουστρα Καλαματιανη. 2ον δεν ειπα για μισθό αλλα για αγοραστική δύναμη ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ Κ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε πουστρα απαντά στο άλλο για την εκκλησία αλλα δεν μπορεις γιατι σε γαμησα απο παντού πουστρα Καλαματιανη. 2ον δεν ειπα για μισθό αλλα για αγοραστική δύναμη ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ Κ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ
Για την εκκλησια σου απάντησα εκατο φορες. Δεν μπορω να ασχολουμαι διαρκως.
Οσο για τις βρισιες σου, λυπάμαι. Εγω δεν βριζω ποτέ. Γνωρισμα αμορφωτου και απαιδευτου ανθρωπου.
Οσο για την αγοραστικη δυναμη παλι λαθος κάνεις. Στο 2000 ειμαστε, όχι στο 1980.
Μην τρως αμασητα οσα σου πλασαρει ο κάθε λαϊκιστης. Αν μπορεις βεβαια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

πρόβλημα σου τυπε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για την εκκλησια σου απάντησα εκατο φορες. Δεν μπορω να ασχολουμαι διαρκως.
Οσο για τις βρισιες σου, λυπάμαι. Εγω δεν βριζω ποτέ. Γνωρισμα αμορφωτου και απαιδευτου ανθρωπου.
Οσο για την αγοραστικη δυναμη παλι λαθος κάνεις. Στο 2000 ειμαστε, όχι στο 1980.
Μην τρως αμασητα οσα σου πλασαρει ο κάθε λαϊκιστης. Αν μπορεις βεβαια.
καλα καλα πήγαινε να διαβάσεις τι λέει το νομοσχέδιο για εκκλησίες ΜΜΕ κτλπ κ Άσε τις πιπες..! Δεν θες να ψάξω να βρω ποσά αναπάντητα ερωτήματα έχεις. Όσο για τα αμασητα πρόσεχε τι ευχές κανεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μη νομίζεις οτι τωρα ξέφυγες.

Πουλας εξυπναδα, να δουμε αν θα αγοράσουμε

Ξερεις τι λες ή απλά κανεις τον καραγκιόζη;
Α μπραβο φιλε, ανάλαβε εσύ γιατί εγώ βαριέμαι αφόρητα απόψε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μη νομίζεις οτι τωρα ξέφυγες.

Πουλας εξυπναδα, να δουμε αν θα αγοράσουμε

Ξερεις τι λες ή απλά κανεις τον καραγκιόζη;
δεν ξεφεύγω απλά δεν μου αρέσουν οι ειρωνίες κ απειλές. Να σου απαντήσω λοιπόν αλλαγή κυβέρνησης (οποίο κόμμα θες εσυ δεν θα ταακωθουμε) λογιστικό έλεγχο του χρέους, διαδικασίες εντός 10 ημερών κατάσχεσης όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα με οποιοδήποτε τροπο οπως ΜΚΟ ΚΤΛΠ. Επαναφορά μισθών προ κρίσης στον ιδιωτικό τομέα. Στο δημόσιο ανώτατος μισθός 2000-2500, κόψιμο επιδομάτων κτλπ. ΦΠΑ στο 20% μείωση φόρου πετρελαίου-βενζίνης. Μείωση φορολογίας σε χαμηλά εισοδήματα    Κ αύξηση σε όσους κάνουν η έχουν πολυτελή ζωή.  Σου φτάνουν αυτα;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δεν ξεφεύγω απλά δεν μου αρέσουν οι ειρωνίες κ απειλές. Να σου απαντήσω λοιπόν αλλαγή κυβέρνησης (οποίο κόμμα θες εσυ δεν θα ταακωθουμε) λογιστικό έλεγχο του χρέους, διαδικασίες εντός 10 ημερών κατάσχεσης όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα με οποιοδήποτε τροπο οπως ΜΚΟ ΚΤΛΠ. Επαναφορά μισθών προ κρίσης στον ιδιωτικό τομέα. Στο δημόσιο ανώτατος μισθός 2000-2500, κόψιμο επιδομάτων κτλπ. ΦΠΑ στο 20% μείωση φόρου πετρελαίου-βενζίνης. Μείωση φορολογίας σε χαμηλά εισοδήματα    Κ αύξηση σε όσους κάνουν η έχουν πολυτελή ζωή.  Σου φτάνουν αυτα;

Ακούγονται εξαιρετικότατα, σίγουρα έχουν απήχηση ως προτάσεις. Έχεις ψάξει ή έστω αναρωτηθεί αν είναι εφικτά και πραγματοποιήσιμα;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ακούγονται εξαιρετικότατα, σίγουρα έχουν απήχηση ως προτάσεις. Έχεις ψάξει ή έστω αναρωτηθεί αν είναι εφικτά και πραγματοποιήσιμα;
εσυ πιστεύεις ότι δεν γίνονται; Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σίγουρα δεν γίνονται τυπε. Και μην ρωτήσεις με ποια κυβέρνηση θα γίνουν.. Δεν εχω μαγική σφαίρα να ξερω εαν ο τσιπρας η ο κάθε τσιπρας ειναι καλός η κακός. Εκ του αποτελέσματος φαίνονται ολοι. Εαν θέλεις όμως μπορώ να σου πω γιατι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν γίνονται

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εσυ πιστεύεις ότι δεν γίνονται; Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σίγουρα δεν γίνονται τυπε. Και μην ρωτήσεις με ποια κυβέρνηση θα γίνουν.. Δεν εχω μαγική σφαίρα να ξερω εαν ο τσιπρας η ο κάθε τσιπρας ειναι καλός η κακός. Εκ του αποτελέσματος φαίνονται ολοι

Είναι εφικτά και πραγματοποιήσιμα; Το έχεις ψάξει ή απλά το αναπαράγεις; Αυτό ρωτάω.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ετσι μάλιστα. Τώρα μπορώ να απαντήσω

Λοιπον

αλλαγή κυβέρνησης - τι θα εξυπηρετήσει; Δεν καταλαβαινω.

να πανε φυλακή όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα - μεσα

Επαναφορά μισθών προ κρίσης στον ιδιωτικό τομέα. - Αδύνατο, δεν το στηρίζει η αγορά.

Στο δημόσιο ανώτατος μισθός 2000-2500 - πολλά ειναι για δημόσιο υπάλληλο. 2000 στην καλύτερη και με κόψιμο το χέρι απο τη ρίζα αν κλέψει/ ζητήσει φακελάκι/ κανει αυτό που οι τεμπεληδες ονομαζουν "λευκη απεργία". Φυσικά στο "δημόσιος υπάλληλος" εμπίπτουν ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως "εκπαιδευτικοί", κάθε είδους "λειτουργοί", υπάλληλοι αει/ τει που αυτοαποκαλούνται "καθηγητες" κλπ

ΦΠΑ στο 20% - οκ

μείωση φόρου πετρελαίου-βενζίνης. Μεσα

Μείωση φορολογίας σε χαμηλά εισοδήματα Κ αύξηση σε όσους κάνουν η έχουν πολυτελή ζωή. - λογικό ακούγετα, απλά νομίζω οτι κάπου διάβασα οτι αν το κανεις αυτό απλά οι πλούσιοι που πληρώνουν τώρα κατιτις θα την κανουν απο τη χώρα. Ας την κάνουν, παράσιτα ειναι ουτως η άλλως

Εχω την εντύπωση οτι διακατέχεσαι απο αγνές προθέσεις, απλά οιπροτάσεις αυτες πιθανοτατα δεν ειναι ρεαλιστικές. και δε θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα, ειδικα με τον αμορφωτο τσιπρα ο οποιος ειναι το πουτανακι των πλεον εμετικών Ελλήνων (συνδικαλες, δημόσιοι υπάλληλοι, καθε ειδους τεμπέληδες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στο δημόσιο ανώτατος μισθός 2000-2500 - πολλά ειναι για δημόσιο υπάλληλο. 2000 στην καλύτερη και με κόψιμο το χέρι απο τη ρίζα αν κλέψει/ ζητήσει φακελάκι/ κανει αυτό που οι τεμπεληδες ονομαζουν "λευκη απεργία". Φυσικά στο "δημόσιος υπάλληλος" εμπίπτουν ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως "εκπαιδευτικοί", κάθε είδους "λειτουργοί", υπάλληλοι αει/ τει που αυτοαποκαλούνται "καθηγητες" κλπ
Ειπα να μην παρεμβω ξανα, αλλά δεν μπορω να αντισταθω.
Συγνωμη, ποιος εχει μισθο 2500 στο δημοσιο? Εχουμε τρελαθεί?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είναι εφικτά και πραγματοποιήσιμα; Το έχεις ψάξει ή απλά το αναπαράγεις; Αυτό ρωτάω.
Γιατι να μην ειναι; Ποιος θα μας εμποδίσει τυπε; Το ΔΝΤ; Η μερκελ; Η κυβέρνηση τους έδωσε το δικαίωμα να μας κάνουν κουμάντο...! Άλλωστε ολα ειναι άκυρα κ αντισυνταγματικά κ δεν έχουν περάσει με 180 ψήφους. Εσυ πιστεύεις ότι όσα λεφτα κόβονται πανε στην πραγματική οικονομία;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γιατι να μην ειναι; Ποιος θα μας εμποδίσει τυπε; Το ΔΝΤ; Η μερκελ; Η κυβέρνηση τους έδωσε το δικαίωμα να μας κάνουν κουμάντο...! Άλλωστε ολα ειναι άκυρα κ αντισυνταγματικά κ δεν έχουν περάσει με 180 ψήφους. Εσυ πιστεύεις ότι όσα λεφτα κόβονται πανε στην πραγματική οικονομία;
Γιατι επρεπε να εχουν περασει με 180 ψηφους?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Και όμως αγαπητέ υπάρχει μισθός στα 2500 καθαρά επι 14. Ποσα νομιζεις παιρνει η κορουλα του πολύδωρα;

Και εκει που δεν υπάρχει 2500 μισθός, γίνεται 2500 με επίδομα ταδε και δεινα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σκασε εσυ είπαμε βαριέσαι. 2500 ο ανώτερος μισθός σε όλο τον δημόσιο τομέα. Ο πρόεδρος του ΕΟΦ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ; Αιντε μαλακά σκασε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom