δεν ξεφεύγω απλά δεν μου αρέσουν οι ειρωνίες κ απειλές. Να σου απαντήσω λοιπόν αλλαγή κυβέρνησης (οποίο κόμμα θες εσυ δεν θα ταακωθουμε) λογιστικό έλεγχο του χρέους, διαδικασίες εντός 10 ημερών κατάσχεσης όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα με οποιοδήποτε τροπο οπως ΜΚΟ ΚΤΛΠ. Επαναφορά μισθών προ κρίσης στον ιδιωτικό τομέα. Στο δημόσιο ανώτατος μισθός 2000-2500, κόψιμο επιδομάτων κτλπ. ΦΠΑ στο 20% μείωση φόρου πετρελαίου-βενζίνης. Μείωση φορολογίας σε χαμηλά εισοδήματα Κ αύξηση σε όσους κάνουν η έχουν πολυτελή ζωή. Σου φτάνουν αυτα;
Ετσι μάλιστα. Τώρα μπορώ να απαντήσω
Λοιπον
αλλαγή κυβέρνησης - τι θα εξυπηρετήσει; Δεν καταλαβαινω.
να πανε φυλακή όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα - μεσα
Επαναφορά μισθών προ κρίσης στον ιδιωτικό τομέα. - Αδύνατο, δεν το στηρίζει η αγορά.
Στο δημόσιο ανώτατος μισθός 2000-2500 - πολλά ειναι για δημόσιο υπάλληλο. 2000 στην καλύτερη και με κόψιμο το χέρι απο τη ρίζα αν κλέψει/ ζητήσει φακελάκι/ κανει αυτό που οι τεμπεληδες ονομαζουν "λευκη απεργία". Φυσικά στο "δημόσιος υπάλληλος" εμπίπτουν ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως "εκπαιδευτικοί", κάθε είδους "λειτουργοί", υπάλληλοι αει/ τει που αυτοαποκαλούνται "καθηγητες" κλπ
ΦΠΑ στο 20% - οκ
μείωση φόρου πετρελαίου-βενζίνης. Μεσα
Μείωση φορολογίας σε χαμηλά εισοδήματα Κ αύξηση σε όσους κάνουν η έχουν πολυτελή ζωή. - λογικό ακούγετα, απλά νομίζω οτι κάπου διάβασα οτι αν το κανεις αυτό απλά οι πλούσιοι που πληρώνουν τώρα κατιτις θα την κανουν απο τη χώρα. Ας την κάνουν, παράσιτα ειναι ουτως η άλλως
Εχω την εντύπωση οτι διακατέχεσαι απο αγνές προθέσεις, απλά οιπροτάσεις αυτες πιθανοτατα δεν ειναι ρεαλιστικές. και δε θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα, ειδικα με τον αμορφωτο τσιπρα ο οποιος ειναι το πουτανακι των πλεον εμετικών Ελλήνων (συνδικαλες, δημόσιοι υπάλληλοι, καθε ειδους τεμπέληδες)