jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
σ' άρεσε τρόμπα μ' ?
πιπκο πηγες στρατο;
σ' άρεσε τρόμπα μ' ?
πιπκο πηγες στρατο;
πιπκο πηγες στρατο;
βοηθητικός ήτανε... χειριστής σφουγγαρίστρας με δευτερεύουσα ειδικότητα καθαριστής καλλιόπης...
...απαντησε με σφιγμένα χειλη και μια νευρικη συσπαση στο μαγουλο του...."ναι"...
τις ειδικότητές σου ανακαλείς?
τις ειδικότητές σου ανακαλείς?
ΤαγματασφαλίτηςΣμηνίας Προγραμματιστής Η/Υ & Μοίρα Ασφαλείας Αεροδρομίων (Μπατζής)… περίπου 25 μήνες φαντάρος πιπούλη και πίστεψε με εύκολα μπορούσα να το αποφύγω αν ήθελα…
και όλη την θητεία μου 900 χλμ μακρυά από το σπίτι μου (Αλεξανδρούπολη-Εβρο) φυλώντας τα σύνορα (Ελλάδος-Πελοπονήσου)
και για να μην βάλω και την θητεία μου στα ΤΕΑ από τον Ιούνιο 1973 έως και τον Αύγουστο 1974 …
παίξε παραπέρα τώρα…
Ταγματασφαλίτης
Το ξερω ρε συναι... υποχρεωτικό για τους κατοίκους των συνόρων με την συμπλήρωση του 17ου έτους της ηλικίας τους...
Το ξερω ρε συ
Για άλλους υποχρέωση, για σένα διασκέδαση γεροξεκούτη. Βασάνισες κάναν αριστερό τουλάχιστον ή τζάμπα η χαρά σου;
Σμηνίας Προγραμματιστής Η/Υ & Μοίρα Ασφαλείας Αεροδρομίων (Μπατζής)… περίπου 25 μήνες φαντάρος πιπούλη και πίστεψε με εύκολα μπορούσα να το αποφύγω αν ήθελα…
και όλη την θητεία μου 900 χλμ μακρυά από το σπίτι μου (Αλεξανδρούπολη-Εβρο) φυλώντας τα σύνορα (Ελλάδος-Πελοπονήσου)
και για να μην βάλω και την θητεία μου στα ΤΕΑ από τον Ιούνιο 1973 έως και τον Αύγουστο 1974 …
παίξε παραπέρα τώρα…
τσατσιλίκι καθαρό.
σάλτα και στραπονιάσου.
Τάγματα Εθνοφυλακής Αμύνης (ΤΕΑ)
Χαφιες; Εγραφες καθε ποτε εχεζε κανας αριστερος και ποση ωρα εκανε στη τουαλετα;
σαν τον Αντρέα που τον έτρεχε η Μιμή στις εκκλησιές και τα μοναστήρια...
ρε τυπε εχεις κανει ειδικες δυναμεις και ξερεις?
κατα δευτερον δεν υπαρχουν στελεχη οποτε η ολη φαση γινεται απο τους παλιους.Με στελεχη απαγορευεται να τραγουδησεις <<ρατσιστικα>> συνθηματα.
και εμεις μια φορα πρωινο τρεξιμο στους καταδρομεις τραγουδησαμε το μακεδονια ξακουστη.ΦΑση ειχε γουστααραμε και τελειωσε εκει.Σωστος
Θυμαμαι στο κεντρο μαθαιναμε βημα και μας ελεγε για να παρουμε ρυθμο ο λχιας να τραγουδαμε εμβατηρια. Προτεινε ενας λοιπον να πουμε το "εχω μια αδελφη, κουκλιτσα αληθινη" αφου ξερουμε οτι ειχε απαγορευτει . Ο λχιας λοιπον αφου μας επανελαβε το γεγονος της απαγορευσης του συγεκριμενου ασματος, το σκεφτηκε λιγο και ειπε "δεν γαμιεται ας το πουμε" Μετα την πρωτη στροφη ακουστηκε απο τα μεγαφωνα του στρατοπεδου "Ο λοχιας ταδε να ερθει στο διοικητηριο, επαναλαμβανω ο λοχιας ταδε να παρουσιαστει αμεσως στον διοικητη"