alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αυτά τα πρεσβευουν οι κομμουνιστες τύπε.εγω λέω να καταργήσετε κ τις εκλογές να εχουμε κ επίσημα χούντα
Εμεις πιστεύουμε στις δημοκρατικες διαδικασιες
Αυτά τα πρεσβευουν οι κομμουνιστες τύπε.εγω λέω να καταργήσετε κ τις εκλογές να εχουμε κ επίσημα χούντα
στημενες δημοκρατικές διαδικασίες ειναι η σύγχρονη εκδοχή τις χούντας τυπεΑυτά τα πρεσβευουν οι κομμουνιστες τύπε.
Εμεις πιστεύουμε στις δημοκρατικες διαδικασιες
τα ιδια λεγατε και εσεις βεβαια στις προηγουμενες εκλογες...οι λαικιστες του τσυριζα ειναι πλεον επικινδυνοι για την χωρα
φιλε ειμαστε ακριβως στη θεση που μας αξιζει...και το 1981 ο λαϊκισμος του ανδρεα ηταν επικινδυνος για την χωρα και ο λαος τον δοκιμασε και ...καταστραφηκε.
εχοντας λοιπον το κακο προηγουμενο του ΠΑΣΟΚ οφειλει ο λαος να δειξει σοφια και να μην ψηφισει το νεο ΠΑΣΟΚ που λεγεται συριζα.
εγω παντως δεν τον εμπιστευομαι τον λαο και την σοφια του, μας εχει χαντακωσει πολλες φορες, ειναι ικανος να επαναλαβει το ιδιο λαθος
και το 1981 ο λαϊκισμος του ανδρεα ηταν επικινδυνος για την χωρα και ο λαος τον δοκιμασε και ...καταστραφηκε.
εχοντας λοιπον το κακο προηγουμενο του ΠΑΣΟΚ οφειλει ο λαος να δειξει σοφια και να μην ψηφισει το νεο ΠΑΣΟΚ που λεγεται συριζα.
εγω παντως δεν τον εμπιστευομαι τον λαο και την σοφια του, μας εχει χαντακωσει πολλες φορες, ειναι ικανος να επαναλαβει το ιδιο λαθος
και το 1981 ο λαϊκισμος του ανδρεα ηταν επικινδυνος για την χωρα και ο λαος τον δοκιμασε και ...καταστραφηκε.
γεμισε δημοσιο χρεος, δημοσιους τεμπελιδες να αυξανουν επι μακρον αυτο το χρεος, ναρκωμανεις, τσαντακιδες και στο τελος και εισαγωμενους για να δουλευουν παρανομα αυξανοντας την ανεργια ή την εγκληματικοτητα.πολυ καταστραφηκε γεμισε λεφτα
πολυ καταστραφηκε γεμισε λεφτα
χωρια τα οικονομικα σκανδαλα, κωσκωτας, γιουγκοσλαβικο καλαμποκι, μιζες υποβρυχιων, ζιμενς που τα πληρωνουμε και θα τα πληρωνουμε για πολλα χρονια. και εχεις τον τζωννυ να σου αντιπαραβαλει το βατοπεδι που μας καστισε το 1/10 απο τα υποβρυχια και τελικα επιστραφηκαν
λεφτα γεμισε αλλα δεν τα αξιοποιησε
και αυτος ο ανδρεας σαν καλος οικονομολογος αντι να το μηδενισει ή να το μειωσει το αυξησε τα νουμερα που παραθεσες στο ΠΑΣΟΚ καινε χαζουλη. και μας λες οτι κυβερνησε καλα?δημοσιο χρεος υπηρχε και πριν και αυξανομενο
250000 παρελαβε και 400000 παρεδωσε
σχεδον 10% οταν ομεσος ορος στην εε ειναι 15%
και φυσικα οταν κανεις κοινωνικο κρατος χρειαζεσαι και υπαλληλους
το Ε.Σ.Υ. πχ
εισαγωμενους ; ρωτα καλυτερα τον δρακουμελ και το γλυκο παιδι
γεμισε δημοσιο χρεος, δημοσιους τεμπελιδες να αυξανουν επι μακρον αυτο το χρεος, ναρκωμανεις, τσαντακιδες και στο τελος και εισαγωμενους για να δουλευουν παρανομα αυξανοντας την ανεργια ή την εγκληματικοτητα.
μου λενε διαφοροι γνωστοι παλιοσειρες οτι στα 80s
η ρευστοτητα ετεινε στο απειρο
ολοι στις τσεπες με 100.000 - 200000δρχ
και δεν ηταν ολοι βαρδινογιαννηδες ετσι
εκοβε φουλ χρημα ο παπαντρεας