memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
επιτελους θα μαθεις πως η τουαλετα δεν εχει αυτοματο φωτακιεγω ειμαι υπερ του ταμηλου και της καταργησης του ψυγειου του φωτος το βραδυ και της τηλεορασης.
επιτελους θα μαθεις πως η τουαλετα δεν εχει αυτοματο φωτακιεγω ειμαι υπερ του ταμηλου και της καταργησης του ψυγειου του φωτος το βραδυ και της τηλεορασης.
σαμαρικοι λιγοι εμεινανε εχει πολλους βλακες το κόμμα δεν εχει να φοβαται
Όταν θα θελεις να γραψεις προτασεις και δεν θα εχεις ρεύμα και θα χασεις την προθεσμια, δεν θα εχεις τοσο κεφι.
Μπααα με την Ελια φλερτάρει ο Αλεξ..υπάρχει και η ΧΑ που έχει <<πυγμη>>, τύπε!
δεσμευεσαι προσωπικα τυπε? ειναι το ζαππειο 1 σου?Ω ναι, να παρει. Το 1992 δεν θα ξαναερθει. Δεν θα ξαναγινει ο ελληνικος λαος παιγνιο καποιων σιχαμάτων.
στο ψυγειο εχω σαμπανιες εβιαν και τα καλλυντικα μου. στις μεγαλες ζεστες και εσωρουχα για να δροσιζομαι αλλα εγω ειμαι ανθυπαστυνομος δεν θα μεινω χωρις ρευμα ο λαουτζικος ομως θα μεινειθα της χαλανε τα ντονατς στο ψυγειο ;)
Kαι εσυ το ιδιο..Το χρόνου θα παρουν και αυτοί μερισμα και εσύ φόρο με 56% για να στρώσεις....
στο ψυγειο εχω σαμπανιες εβιαν και τα καλλυντικα μου. στις μεγαλες ζεστες και εσωρουχα για να δροσιζομαι αλλα εγω ειμαι ανθυπαστυνομος δεν θα μεινω χωρις ρευμα ο λαουτζικος ομως θα μεινει
Εισαι και εσυ απο αυτες που κορακιαζουν στον δρομο με 40 βαθμους μεχρι να βρουν σταρμπακς και να παρουν εβιαν?στο ψυγειο εχω σαμπανιες εβιαν και τα καλλυντικα μου. στις μεγαλες ζεστες και εσωρουχα για να δροσιζομαι αλλα εγω ειμαι ανθυπαστυνομος δεν θα μεινω χωρις ρευμα ο λαουτζικος ομως θα μεινει
τις σαμπανιες τα βρακια και τα νερα κρυωνει...μπατσοι γουρουνια δολοφονοιστο ψυγειο εχω σαμπανιες εβιαν και τα καλλυντικα μου. στις μεγαλες ζεστες και εσωρουχα για να δροσιζομαι αλλα εγω ειμαι ανθυπαστυνομος δεν θα μεινω χωρις ρευμα ο λαουτζικος ομως θα μεινει
Με αφορμή λοιπόν τις πιθανές διακοπές ρεύματος η ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους καταναλωτές.
Συγκεκριμένα εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων καθ’ όλη τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους.
σε στενευανε οι γοβες τυπε?της μάνας τους ο κώλος... αντε ανέβα πέμπτο όροφο με τον πιτσιρικά αγκαλιά και το καρότσι στο χέρι...
θα τους πάρει ο διάολος...
και ντονατςΕισαι και εσυ απο αυτες που κορακιαζουν στον δρομο με 40 βαθμους μεχρι να βρουν σταρμπακς και να παρουν εβιαν
?
δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν διακοπες ρευματος τυπετης μάνας τους ο κώλος... αντε ανέβα πέμπτο όροφο με τον πιτσιρικά αγκαλιά και το καρότσι στο χέρι...
θα τους πάρει ο διάολος...
σε στενευανε οι γοβες τυπε?
Αντε καλέ αυτό είναι γυμναστικούλα.για κάντο να σε δώ... έτσι πάρε δυο σακούλες από σούπερ μάρκετ γεμάτες και τράβα μεσημέρι πέμπτο όροφο.. να σε δώ πως θα φτάσεις..
ΑααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααχχααχαχΑντε καλέ αυτό είναι γυμναστικούλα.
Το προβλημα είναι δεν θα μπορούμε να κάνουμε σολάριουμ.Εγώ αύριο κιόλας θα επικοινωνήσω με το μαγαζί που πάω να δω αν έχουν γεννήτρια.
Αντε καλέ αυτό είναι γυμναστικούλα.
Το προβλημα είναι δεν θα μπορούμε να κάνουμε σολάριουμ.Εγώ αύριο κιόλας θα επικοινωνήσω με το μαγαζί που πάω να δω αν έχουν γεννήτρια.