Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με αφορμή λοιπόν τις πιθανές διακοπές ρεύματος η ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων καθ’ όλη τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικα ο Συριζα προσπαθει να με πεισει, ενώ δεν το πιστευα, ότι επιθυμει να δρα προδοτικά και σε βαρος των συμφερόντων της χωρας.
Σε μια περιοδο που εχουμε 20 εκατομμύρια τουρίστες, καποιοι επιχειρούν να τους διωξουν. Μονο και μονο για να παραστησουν τους επαναστατες.
Ευτυχως όμως δεν προκειται να τους περασει. Οι αποφασεις της κυβερνησης είναι ειλημμενες. Επιστρατευση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικα ο Συριζα προσπαθει να με πεισει, ενώ δεν το πιστευα, ότι επιθυμει να δρα προδοτικά και σε βαρος των συμφερόντων της χωρας.
Σε μια περιοδο που εχουμε 20 εκατομμύρια τουρίστες, καποιοι επιχειρούν να τους διωξουν. Μονο και μονο για να παραστησουν τους επαναστατες.
Ευτυχως όμως δεν προκειται να τους περασει. Οι αποφασεις της κυβερνησης είναι ειλημμενες. Επιστρατευση.
το θα γινει ρε τυπε?θα τους δειρετε τελικα? :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Το Ποταμι συντομα, όπως και η ΔΗΜΑΡ, θα είναι μερος της "Μεγαλης" Ελιας.
Και φυσικα θα αποτελει έναν μεγαλο πόλο που [glow=red,2,300]θα συγκυβερνα με τη ΝΔ, γιατι πολύ απλα δεν υπαρχει άλλη υπευθυνη δυναμη για να συγκυβερνησει.[/glow] Αρα αυτό το "είμαι κατά της συγκυβερνησης με τη ΝΔ" είναι ατοπο.
Aρα κυβερνηση ΝΔ-Πασοκ ελεω θεου τυπε...Και μετα σας χαλαει ο Βασιλιας  :think: :think: :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δημοκρατικα πραγματα  :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
:rockon: :rockon: εξαλλου ο ηλεκτρισμός δεν ειναι δημόσιο αγαθο  :grin:
Όταν θα θελεις να γραψεις προτασεις και δεν θα εχεις ρεύμα και θα χασεις την προθεσμια, δεν θα εχεις τοσο κεφι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε αυτος ειναι πρωθυπουργαρας
παιζει σκληρο ροκ
επιστρατευση :rockon:
τυπε τους καθηγητες τους εχουνε ξεχασει επιστρατευμενους  :rockon: :rockon: εχουνε κλεισει τα σχολεια και αυτοι κανουν μαθημα στα αδεια θρανια  :rockon: :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δημοκρατικότατα. Αν ο Σαμαρας τους χαριστεί, εγω ΝΔ δεν ξαναψηφίζω. Περιμενω και θα δω.
θα θεσεις θεμα ηγεσιας τυπε? η ντορα καραδοκει, μηπως εισαι εγκαθετος του μητσοτακεϊκου?  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τους καθηγητες τους εχουνε ξεχασει επιστρατευμενους  :rockon: :rockon: εχουνε κλεισει τα σχολεια και αυτοι κανουν μαθημα στα αδεια θρανια  :rockon: :rockon: :rockon:
θα κανουν μαθηματα στον μπιλια και τον χαλια τυπε :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το Ποταμι συντομα, όπως και η ΔΗΜΑΡ, θα είναι μερος της "Μεγαλης" Ελιας.
Και φυσικα θα αποτελει έναν μεγαλο πόλο που θα συγκυβερνα με τη ΝΔ, γιατι πολύ απλα δεν υπαρχει άλλη υπευθυνη δυναμη για να συγκυβερνησει. Αρα αυτό το "είμαι κατά της συγκυβερνησης με τη ΝΔ" είναι ατοπο.

Το μισο Ποταμι δεν γουσταρει να συγκυβερνησει με τη ΝΔ.

Λαβε υποψιν οτι υπηχθησαν στην ομαδα του Σουλτς (την "αριστεροτερη" απο τις 3 επιλογες - δεδομενου οτι οι Πρασινοι ειναι λιγο απροσδιοριστοι) και οι 2 ευρωβουλευτες (τους οποιους και ψηφισα, btw...), ειναι ανοιχτα δηλωμενοι ως αριστεροι.

Επισης, η μιση βαση του ΠΑΣΟΚ προτιμαει ΣΥΡΙΖΑ απο ΝΔ. Και η ΔΗΜΑΡ κοντευει να γινει συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικα, σου ειπα πως ειμαι αντι-ΣΥΡΙΖΑ, ομως προτιμαω μια κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ μαζι με Κεντροαριστερα και εξωκοινοβουλευτικους υπουργους, παρα μια κυβερνηση ΝΔ-Κεντροαριστερας. Ολα αυτα, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ! (πιθανοτητα 75-80 τοις εκατο, κατα τη γνωμη μου).

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όταν θα θελεις να γραψεις προτασεις και δεν θα εχεις ρεύμα και θα χασεις την προθεσμια, δεν θα εχεις τοσο κεφι.
εγω ειμαι υπερ του ταμηλου  και της καταργησης του ψυγειου του φωτος το βραδυ και της τηλεορασης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom