NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
εδω δεν τους υπειραζει που βγαλανε τον γλεζο με 400000 ψηφους
θα τους νοιαξει για την δουρου
400.000 +
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
θα τους νοιαξει για την δουρου
τελικά χόνι είσαι πασοκάκι, ρυάκι ή δημαρίτσα? αποφάσισες?![]()
τρικυμια εν κρανιω ΑΡΙΜΑΛΑΚΑ αν υπαρχει κατι στο κρανιω
η αναφορα μου ειναι σε γεγονοτα τα υπολοιπα με ανδρεα η οποιονδηποτε αλλον αδιαφορα
αν διαφνεις να αναρτησω καροτα
γιατί το κρατάς μυστικό όμως?εγω βλακακο ειμαι αυτος που ειμαι και ξερω
πάντως ό,τι και να είμαι δε θα ντρέπομαι να το πω...εσυ δεν ξερεις τι θα εισαι στον επομενο τονο
τρικυμια εν κρανιω ΑΡΙΜΑΛΑΚΑ αν υπαρχει κατι στο κρανιο
χουντόσπερμα, δεν αναρτάς και μελιτζάνες?
έτσι κι αλλιώς ΓΤΠ είσαι!
αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν όλα τα σιχάματα την πέφτουν στο ΣΥΡΙΖΑ!
αγαπητά σιχάματα μου φτιάξατε τη μέρα!
καλή σας μέρα και καλή δουλειά!
αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν όλα τα σιχάματα την πέφτουν στο ΣΥΡΙΖΑ!
αγαπητά σιχάματα μου φτιάξατε τη μέρα!
καλή σας μέρα [size=20pt]και καλή δουλειά![/size]
Είδες ρε ταλαίπωρε πως ξεχωρίζουν αυτοί που σέβονται την ιστορία τους? Αυτοί που επικροτούν έναν 90+ που έχει τ'αρχίδια ν'αναπνέει ακόμα δακρυγόνα?
Το να τη λένε αυτοί που ψηφίζουν Καϊλή σ'αυτούς που ψηφίζουν Γλέζο είναι το λιγότερο σουρεαλιστικό,αλλά δεν περιμένω να το καταλάβεις κιόλας ηλίθιε..
Είδες ρε ταλαίπωρε πως ξεχωρίζουν αυτοί που σέβονται την ιστορία τους? Αυτοί που επικροτούν έναν 90+ που έχει τ'αρχίδια ν'αναπνέει ακόμα δακρυγόνα?
έβγαλε ωραίες σκηνές το jackass.Είδες ρε ταλαίπωρε πως ξεχωρίζουν αυτοί που σέβονται την ιστορία τους? Αυτοί που επικροτούν έναν 90+ που έχει τ'αρχίδια ν'αναπνέει ακόμα δακρυγόνα?![]()
![]()
![]()
ενώ ο δικός σου τι λέει;μεγαλοεισοδηματιες πανω απο 20000 ε
κουρεμα καταθεσεων
αναγκαστικα δανεια
εσωτερικο δανειο 100 ε
δηλωσεις μετανοιας απο πασοκ και νδ(Γλέζος: Συνεργασία με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αν μετανιώσουν για τα μνημόνια)
κατασχεσεις καταθεσεων για εισοδηματα 100 χιλ
το πασόκ δε χάνεται ποτέ, είτε ως ελιά, είτε ως κομμάτι του σύριζα όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί να το κρατήσει ζωντανό.συριζα που θελετε με της μαλακιες που γραφετε![]()
![]()
![]()
![]()
να σας παρει τα σπιτια να φυγουν 20 μυρια τουριστες
![]()
![]()
![]()
και αλλα τετοια φτανει να μην χασουμε ΠΟΤΕ τν νδ και το πασοκ που ολοι αγαπησαμε
ενώ ο δικός σου τι λέει;
![]()