apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
στα @@ μου μαλακα 500 προφιλ θα φτιαξω κ θα σε βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυρε αντισθένη στείλε τον για μπάνιο τον μογγόλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα @@ μου μαλακα 500 προφιλ θα φτιαξω κ θα σε βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυρε αντισθένη στείλε τον για μπάνιο τον μογγόλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα @@ μου μαλακα 500 προφιλ θα φτιαξω κ θα σε βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ
Σκοπός ζωης, οχι αστεια...στα @@ μου μαλακα 500 προφιλ θα φτιαξω κ θα σε βριζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ
Απαντα μωρη πορνηΣκοπός ζωης, οχι αστεια...![]()
Σκοπός ζωης, οχι αστεια...![]()
Δεν μπορω τωρα, εχω φουλ προγραμμα.Απαντα μωρη πορνη
Δεν μπορω τωρα, εχω φουλ προγραμμα.
Παω να παιξω μπασκετ με φιλους, μετα θα πιω καφε, μετα θα παω να ριξω κανεναν και βλεπουμε.
Απαντα μωρη πορνη ξεφτυλισμενη..ποιους δικηγορους της ΝΔ εχουν HELLAS POWER-ENERGAΔεν μπορω τωρα, εχω φουλ προγραμμα.
Παω να παιξω μπασκετ με φιλους, μετα θα πιω καφε, μετα θα παω να ριξω κανεναν και βλεπουμε.
Φρεντουτσίνο τύπεπιές μπόλικο καφέ να χέζεις με άνεση...
εγώ πάω για μπύρες... θα κατουράω μέχρι να πνιγεί ο πούστης
Οχι ρε, 3Χ3 μονόθα παιξετε ρολοι τυπε?![]()
Aπαντα μωρη πορνη....μην ντρεπεσαιΟχι ρε, 3Χ3 μονό![]()
Δεν μπορω τωρα, εχω φουλ προγραμμα.
τον γλεζο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να πει καποιος στο μπαρμπα-φωτη, οτι για να τον ρωτησει κανενας αν συνεργαζεται με τον οποιονδηποτε, πρεπει πρωτα να εχει βουλευτες...Ο μπαρμπα Φώτης, απέκλεισε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ανάλογη στάση θα κρατήσουν Χριστοπιστία και Χαρίζω Χρέη-Χαρίζω Οικόπεδα..
Αυτο ειναι η "σχολη πρωθυπουργων" που ηθελε να κανει, ή ειναι άλλο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ινστιτούτο Δημοκρατίας ετοιμάζει ο Παπανδρέου
Θα είναι παγκόσμιας εμβέλειας με έδρα την Αθήνα
Την ίδρυση Ινστιτούτου Δημοκρατίας παγκόσμιας εμβέλειας με έδρα την Αθήνα, στο οποίο θα συμμετέχουν προσωπικότητες διεθνούς κύρους και αναγνώρισης κυρίως από τον ακαδημαϊκό χώρο ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με «Τα Νέα».
Το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της διεργασίας λένε στενοί συνεργάτες του, επιβεβαιώνοντας την κινητικότητα και το ενδιαφέρον που δείχνει ο ίδιος γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή τη λειτουργία ενός παγκοσμίου φήμης think tank στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Προς το παρόν, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει επαφές με προσωπικότητες, συναντά ξένους επιστήμονες και σχεδιάζει.
Επιθυμεί τη δημιουργία ενός «μορφωτικού κινήματος», όπως λέει στους συνεργάτες του, που ουσιαστικά θα δίνει απαντήσεις και λύσεις σε θέματα δημοκρατίας και σε κοινωνικά ζητήματα στους πολίτες. Και όχι μόνο στους έλληνες πολίτες. Αλλωστε εάν ο ίδιος αποδέχεται ασμένως έναν από τους τίτλους που του αποδίδονται, αυτός είναι ο «πολίτης του κόσμου».
Οι κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού δείχνουν πως σταδιακά θα επιδιώξει την αποκατάσταση της εικόνας του αλλά και της πολιτικής του αξιοπιστίας εκμεταλλευόμενος το κύρος και τις διασυνδέσεις που διατηρεί στο εξωτερικό. Το όνομα Παπανδρέου «πουλάει» έξω περισσότερο από ό,τι μέσα. Είναι γνωστό ότι στα συμπόσια της Σύμης που ο ίδιος καθιέρωσε προσέρχονταν κάθε Ιούλιο καταξιωμένες προσωπικότητες όπως για παράδειγμα ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς.
Να πει καποιος στο μπαρμπα-φωτη, οτι για να τον ρωτησει κανενας αν συνεργαζεται με τον οποιονδηποτε, πρεπει πρωτα να εχει βουλευτες...
Το καταλαβα. Απλα το διάνθισα λιγο, συμφωνωντας μαζι σου.Το ίδιο λέμε ρε..
Aπαντα στο ερωτημα μωρη πορνη τωρα που μπορεις ακομαΝα πει καποιος στο μπαρμπα-φωτη, οτι για να τον ρωτησει κανενας αν συνεργαζεται με τον οποιονδηποτε, πρεπει πρωτα να εχει βουλευτες...
Υ.Γ. Το τελευταιο συμβαινει αρκετα συχνα εσχατως...![]()