stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.565
- Πόντοι
- 566
τον γλεζο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει ρε ΣΥμμαχε εχουν και νέοτερα στελέχη, τη Τζακρη ας πούμε....
τον γλεζο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοουσε πως θα πουλησει καθε αξιολογο ακινητο στο Λατση, μισοτιμης, πως θα αμνηστευσει τη Siemens και τη Hochtief, πως θα δωσει 4 δισ. δρομους στο Μπομπολα και τον Περιστερη, ΜΕΤΑ την καταβολη προστιμων, πως θα τρεξει το θεμα των σκουπιδιων (ποιος το γαμει το περιβαλλον, στο Γραμματικο??), πως θα δωσει το μισο τραπεζικο συστημα και τη μιση βιομηχανια τροφιμων στο Σαλλα (δεν ξερω αν τα μαθατε, αγοραζει τη MIG!), κλπ κλπ κλπ κλπ
Δηλαδη, αναπτυξη! Αλλα οχι για ολους...
Αρλούμπες πάπια, αν το κρατος μπορεί να κάνει τον επιχειρηματια, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ να οναμάσει ποια στελέχη του θα αναλάβουν τις "δημόσιες" επιχειρήσεις...
Αρλούμπες πάπια, αν το κρατος μπορεί να κάνει τον επιχειρηματια, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ να οναμάσει ποια στελέχη του θα αναλάβουν τις "δημόσιες" επιχειρήσεις...
Ο σ. ΠΠ προαλείφεται για την θέση του Διευθύνοντα στην ΔΕθ - Helexpo.
Γι' αυτό και δεν καταδέχεται να εκτεθεί στην λαϊκή ετυμηγορία.
μάλιστα.. και που να πάνε τα σκουπίδια παίκτη μου ?? ασε ξέρω την απάντηση θα είναι μια από τις παρακάτω
"Δεν ξέρω αλλά κάπου αλλού" ή
"Να γίνει μελέτη και διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες"
ιδια φληναφήματα ανεξάρτητα αν οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί (και πληρωθεί από τον λαό) για την διαχείριση απορριμάτων πρέπει να γεμίζουν μια εθνική βιβλιοθήκη και ο διάλογος με τις περίφημες "τοπικές κοινωνίες" μπαίνει στον 22ο χρόνο του
Εντάξει ρε ΣΥμμαχε εχουν και νέοτερα στελέχη, τη Τζακρη ας πούμε....![]()
Ε, να πάνε εκεί που πήγαιναν.
Σάμπως ενοχλούνται οι γύφτοι του Ασπροπύργου και των Λιοσίων;
Άλλωστε δεν καταδέχεται να ασχοληθεί μαζί τους ο Τσιτσελίκης.
(Ο Χριστόπουλος είναι λαϊκό παιδί από τους Αγίους Αναργύρους και μπορεί κάποια στιγμή να θυμηθεί τις ρίζες του).
θα δώσει και την αδελφή του για νύφη στον Τσίπρα ?![]()
ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Ε, να πάνε εκεί που πήγαιναν.
Σάμπως ενοχλούνται οι γύφτοι του Ασπροπύργου και των Λιοσίων;
Άλλωστε δεν καταδέχεται να ασχοληθεί μαζί τους ο Τσιτσελίκης.
(Ο Χριστόπουλος είναι λαϊκό παιδί από τους Αγίους Αναργύρους και μπορεί κάποια στιγμή να θυμηθεί τις ρίζες του).
ελα όμως που η χωματερή με τις επεκτάσεις κοντεύει να φτάσει στα Ανω Πατήσια...
Είναι εις ύψος.
Το πολύ - πολύ να τσουλήσει.
Θα φρενάρει στα ΕΛΠΕ οπότε δεν θα καταλήξει στην θάλασσα.
Όλα καλά.
Εμπρός για αγώνες λαϊκούς.
Ο σ. ΠΠ προαλείφεται για την θέση του Διευθύνοντα στην ΔΕθ - Helexpo.
Γι' αυτό και δεν καταδέχεται να εκτεθεί στην λαϊκή ετυμηγορία.
Τύπε πρεπει να καταλάβεις ότι το κρατος δεν μπορεί να κάνει τον επιχειρηματια, τον τραπεζίτη, τον παραγωγό τροφίμων.
Σε όλο τον κόσμο αυτο γίνεται από τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, το κρατος εχει μόνο ρυθμιστικό ρόλο.
Τη Siemens και τη Hochtief μεγάλες πολυεθνικες εταιρείες δεν μπορείς ούτε να τις κλείσεις ούτε να τις διωξεις από την χώρα, εκτος αν αυτά που παράγουν μπορούμε να τα παραγουμε μόνοι μας με επικεφαλή την Κατσέλη και σχεδιασμό του Τσακαλώτου.
Τωρα αν νομίζεις ότι η Τραπεζα Πειραιως μπορεί να διοικηθεί από τον Γλέζο, η ΔΕΛΤΑ από τον Μυταφίδη και δρόμους να κατασκευάζει ο Λαφαζάνης, παω πασο...
μάλιστα.. και που να πάνε τα σκουπίδια παίκτη μου ?? ασε ξέρω την απάντηση θα είναι μια από τις παρακάτω
"Δεν ξέρω αλλά κάπου αλλού" ή
"Να γίνει μελέτη και διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες"
ιδια φληναφήματα ανεξάρτητα αν οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί (και πληρωθεί από τον λαό) για την διαχείριση απορριμάτων πρέπει να γεμίζουν μια εθνική βιβλιοθήκη και ο διάλογος με τις περίφημες "τοπικές κοινωνίες" μπαίνει στον 22ο χρόνο του
Καλα, εγω δεν ειπα τπτ τετοιο.
Αλλα ο Σαλλας, ως γνωστον, κουρευτηκε και τωρα θα επρεπε να ειναι τσιμα-τσιμα. Αντ' αυτου, απορροφαει Αγροτικη, millenium και κυπριακες τραπεζες της Ελλαδας, και τωρα τη MIG. Με τα λεφτα τα δικα μας, δηλαδη του ΤΧΣ!
Οι εργολαβοι παιρνουν εργα-μαμουθ για να μη χρεοκοπησουν, ενω κανονικα επρεπε να κοψουν το λαιμο τους - οπως ολες οι αλλες επιχειρησεις της χωρας που ΔΕΝ στηριζονται απο το κρατος. Πχ Χαλυβουργικη.
Ο Μελισσανιδης πηρε τον ΟΠΑΠ χωρις ανταγωνισμο και ο Λατσης το Ελληνικο, ΧΩΡΙΣ ανταγωνισμο. Ολα "μιλημενα" και στημενα.
Οι, δε, συμβασεις του Golden Mall και της πωλησης ακινητων (ΓΑΔΑ, υπουργεια κλπ) ειναι τρα-γι-κες.
Μιλαμε για μια ακρως διαπλεκομενη και σαπια κυβερνηση,που πλιατσικολογει πανω στους λακκους μας. ΑΥΤΗ ειναι η αληθεια. Και οποιος αισθανεται "αστος", αλλα εχει σιχαθει και τους κλεφτες, νομιζω πως πρεπει να ψηφισει Γεφυρες ή Ποταμι.
Αρκετα με Βενιζελους και Σαμαραδες.
Ας πανε στα τσακιδια, πια.
Καλα, εγω δεν ειπα τπτ τετοιο.
Αλλα ο Σαλλας, ως γνωστον, κουρευτηκε και τωρα θα επρεπε να ειναι τσιμα-τσιμα. Αντ' αυτου, απορροφαει Αγροτικη, millenium και κυπριακες τραπεζες της Ελλαδας, και τωρα τη MIG. Με τα λεφτα τα δικα μας, δηλαδη του ΤΧΣ!
Οι εργολαβοι παιρνουν εργα-μαμουθ για να μη χρεοκοπησουν, ενω κανονικα επρεπε να κοψουν το λαιμο τους - οπως ολες οι αλλες επιχειρησεις της χωρας που ΔΕΝ στηριζονται απο το κρατος. Πχ Χαλυβουργικη.
Ο Μελισσανιδης πηρε τον ΟΠΑΠ χωρις ανταγωνισμο και ο Λατσης το Ελληνικο, ΧΩΡΙΣ ανταγωνισμο. Ολα "μιλημενα" και στημενα.
Οι, δε, συμβασεις του Golden Mall και της πωλησης ακινητων (ΓΑΔΑ, υπουργεια κλπ) ειναι τρα-γι-κες.
[size=20pt]Μιλαμε για μια ακρως διαπλεκομενη και σαπια κυβερνηση,που πλιατσικολογει πανω στους λακκους μας.[/size] ΑΥΤΗ ειναι η αληθεια. Και οποιος αισθανεται "αστος", αλλα εχει σιχαθει και τους κλεφτες, νομιζω πως πρεπει να ψηφισει Γεφυρες ή Ποταμι.
Αρκετα με Βενιζελους και Σαμαραδες.
Ας πανε στα τσακιδια, πια.
Ο προσανατολισμός που τελευταία πλασάρεται και μπορεί να είναι πράγματι ο πιο "νορμάλ" είναι η λογική των κομμάτων όπως δράση και δημιουργία ξανά. Δεν ξέρω κατά πόσο όμως αντέχουν οι φιλελεύθερες λογικές σήμερα.