Επισκέπτης
Ασε τις απειλες ρε κακομοιρη.Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.
Ασε τις απειλες ρε κακομοιρη.Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.
παοκτζής είναι και με νομάρχη τον πανίκα τόσα χρόνια, περιμένεις να έχει και μυαλό;Γιατι ειναι μαζοχας. Του αρεσει το bdsm. Γουσταρει να εχει μισθους Βουλγαριας και τιμες Λονδινου. Εκτος αν ειναι εργοδοτης-αφεντικο και θελει να εχει υππαληλους με μισθους πεινας.
ρε βλάκα,οι καθημερινές ληστείες ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ?????
πλιάτσικο είναι μαγαζιά κλειστά με κατεβασμένα ρολά γιατί φοβούνται εισβολή ακροαριστερών στοιχείων που αρέσκονται-εξειδικεύονται στο χάος και την αναρχία
σπάσιμο βιτρινών και εισβολή και μαζικές κλοπές κάθε λογής αγαθών,όπως αποτελεί το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.
Στην χωρα με τα αρμανι και τις φεραρι και τα ταξιδια στο παρισι καθε μηνα.Εγω ομως βλεπω καθημερινα κατεβασμενα ρολα και κλειστα μαγαζια τον τελευταιο καιρο. Ρε μπας και ζεις σε αλλη χωρα ?
φίλε εμένα πάντως με προβλημάτισε.και μόνο για τα ERMENEGILDO ZEGNA αξίζει να ψηφίσει κάποιος νδ.μ' αυτο το "ERMENEGILDO ZEGNA" μας έστειλες αδιάβαστους τυπε παλερμο!!!![]()
Ειδες σε καμια ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ να επικροτει το χαος και την αναρχια ?
"Most Zegna wool suits cost in the US$2,300 - $4,500 range. Price is dependent upon several factors. Zegna's top line is "Couture," formerly known as "Napoli Couture."φίλε εμένα πάντως με προβλημάτισε.και μόνο για τα ERMENEGILDO ZEGNA αξίζει να ψηφίσει κάποιος νδ.
φίλε εμένα πάντως με προβλημάτισε.και μόνο για τα ERMENEGILDO ZEGNA αξίζει να ψηφίσει κάποιος νδ.
κι ας τα έμαθα μόλις τώρα από το λινκ του supermouse.
Οχι ρε παπαρα,ο περισσοτερος κοσμος δεν τα ξερει αυτα(ουτε εγω το ηξερα).αλήθεια δεν το ήξερες πριν?
ούτε καν το είχες ακούσει ποτέ,έστω και σαν όνομα?
Νταξει το ονειρο ακομα ειναι ζωντανο.καλέ μην τρελαίνεστε με τα ζένια έχουν και φθηνή σειρά κοντά στο χιλιάρικο![]()
Οχι ρε παπαρα,ο περισσοτερος κοσμος δεν τα ξερει αυτα(ουτε εγω το ηξερα).
Παπαρα.Φλουφλη.
όχι,δεν το ήξερα.αλήθεια δεν το ήξερες πριν?
ούτε καν το είχες ακούσει ποτέ,έστω και σαν όνομα?
Φορας κοστουμια στα δυομιση χιλιαρικα παλερμακο?δεν ρώτησα εσένα
εσύ ως κομμουνιστής,ΦΥΣΙΚΑ το ήξερες!
Νταξει το ονειρο ακομα ειναι ζωντανο.
Θα ψηφισω ΝΔ στις εκλογες, για το κουστουμακι.
Ερμενετζιλντο.Αρχιζω και το σκεφτομε σοβαρα κι εγω να το ριξω ΝΔ. Δεν ξερω ποσο θα αντεξω να ζω χωρις τα εμερτζιλντο ζενια.
Ερμενετζιλντο.
Μη τσατιστει και ο Παλερμακος,ενα σκασμο φραγκα εχει δωσει για να 'ναι σενιος.