Γιατι ειναι μαζοχας. Του αρεσει το bdsm. Γουσταρει να εχει μισθους Βουλγαριας και τιμες Λονδινου. Εκτος αν ειναι εργοδοτης-αφεντικο και θελει να εχει υππαληλους με μισθους πεινας.
πλιάτσικο είναι μαγαζιά κλειστά με κατεβασμένα ρολά γιατί φοβούνται εισβολή ακροαριστερών στοιχείων που αρέσκονται-εξειδικεύονται στο χάος και την αναρχία
σπάσιμο βιτρινών και εισβολή και μαζικές κλοπές κάθε λογής αγαθών,όπως αποτελεί το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ
Ρε <<εξυπνε>> η εγκληματικοτητα τα τελευταια 2 χρονια εχει βαρεσει κοκινο στην Ελλαδα. Ολοκληρες συνοικιες εχουν μετατραπει σε γκετο.
Ειδες σε καμια ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ να επικροτει το χαος και την αναρχια ?
Εγω ομως βλεπω καθημερινα κατεβασμενα ρολα και κλειστα μαγαζια τον τελευταιο καιρο. Ρε μπας και ζεις σε αλλη χωρα ?
φτάσανε οι κομπιναδόροι της ελλάδας να μιλάνε για πολιτικές επιπτώσεις.
αφού ρε άχρηστα ζώα 40 χρόνια τώρα δεν τις σκεφτόσασταν, τώρα που πάει αλλού η κουτάλα βγαίνετε και μας λέτε τι θα πάθουμε;
φίλε εμένα πάντως με προβλημάτισε.και μόνο για τα ERMENEGILDO ZEGNA αξίζει να ψηφίσει κάποιος νδ.
κι ας τα έμαθα μόλις τώρα από το λινκ του supermouse.
"Most Zegna wool suits cost in the US$2,300 - $4,500 range. Price is dependent upon several factors. Zegna's top line is "Couture," formerly known as "Napoli Couture."
Ermenegildo Zegna's "Su Misura" suits are made-to-measure and orderable in all Ermenegildo Zegna stores. The cost is typically 15-20% more than regular Ermenegildo Zegna suits, but the service provides clients a custom ordered suit detailed to his own specifications"
φίλε εμένα πάντως με προβλημάτισε.και μόνο για τα ERMENEGILDO ZEGNA αξίζει να ψηφίσει κάποιος νδ.
κι ας τα έμαθα μόλις τώρα από το λινκ του supermouse.
το αποφάσισα.από τη μία η παράμετρος ERMENEGILDO ZEGNA που δεν είχα υπολογίσει ως τώρα από την άλλη το σπινθηροβόλο και γεμάτο αποφασιστικότητα βλέμμα του μηταράκη