Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δλδ το θεωρεις γκρινια το να ερθει ο λατσης να δωσει 915εκ ΑΛΛΑ για να το παρει θα δωσουμε 2δις να το προσαρμοσουμε σε οτι θελει εκεινος?????
ποιος το λεει μωρε??
Ότι μαλακία υπάρχει οι συριζαίοι τις λένε μπας και τσιμπήσουν ψήφους!!!
Αυτοί χέστηκαν για την Ελλάδα και για τους έλληνες και για όλα (δες τον άλλον πιο πάνω τι προσπαθεί να προπαγανδίσει για τα Σκόπια)??

Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να γίνουν κυβέρνηση και να κλέψουν!
Το κατάλαβες????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κανενα ειναι απο τις μαλακιες του τραμουπουστα που δεν εχει τι να πει κ πεταει αερολογιες για να αλλαξει θεμα
δεν ήταν επιχείρημα του τραμουντάνα αλλά του ζπούτσαμ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα ενταξει οκ. Ε τοτε η κυβερνηση μην λεει γιουπι εχουμε τουρισμο= εσοδα για το κρατος

γιατί η κυβέρνηση θα εισπράξει τέλη παρεπιδημούντων, τέλη αεροδρομίων, φόρους από τα ξενοδοχεία, ΦΠΑ από τα ξενοδοχεία, φόρο από τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία κλπ κλπ κλπ κλπ...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ποιος το λεει μωρε??
Ότι μαλακία υπάρχει οι συριζαίοι τις λένε μπας και τσιμπήσουν ψήφους!!!
Αυτοί χέστηκαν για την Ελλάδα και για τους έλληνες και για όλα (δες τον άλλον πιο πάνω τι προσπαθεί να προπαγανδίσει για τα Σκόπια)??

Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να γίνουν κυβέρνηση και να κλέψουν!
Το κατάλαβες????
Ποιος τα λεει? Πηγαινε πισω να δεις που το ανεβασα το αρθρο. Προς το παρων μονο η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τυπε κλεβουν κ χεστηκαν οχι μονο για την χωρα αλλα κυριως για τους Ελληνες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΓΟΡΑΖΩ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ
στείλε μου, πάντα είναι καλό να μαθαίνεις πράγματα
αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν συγκρίνεις apples with apples που θα έλεγαν και οι πουστροάγγλοι

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ποιος τα λεει? Πηγαινε πισω να δεις που το ανεβασα το αρθρο. Προς το παρων μονο η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τυπε κλεβουν κ χεστηκαν οχι μονο για την χωρα αλλα κυριως για τους Ελληνες

ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΟΡΦΟΤΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ
ΜΕ ΑΠΟΨΗ  :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Β

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δλδ το θεωρεις γκρινια το να ερθει ο λατσης να δωσει 915εκ ΑΛΛΑ για να το παρει θα δωσουμε 2δις να το προσαρμοσουμε σε οτι θελει εκεινος????? Χωρις φυσικα να κανουμε αποσβεση τα οσα δωσαμε για τις ολυμπιακες εγκαταστασεις

δηλαδή και 3 δις να έδινε δεν θα πρέπει να του πάμε φως νερό τηλέφωνο και αποχέτευση?? εδώ πάμε σε κάθε κωλοχώρι και σε κάθε συνοικισμό αυθαιρέτων και δεν θα πάς σε ένα μέρος που θα χτιστούν καμμιά χιλιάδα κατοικίες οι οποίες θα πληρώνουν τέλη ύδευσης και αποχετευσης ????

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
εσύ είδες ότι την καταγγελία την κάνει ο συριζα???
Και όλοι οι κλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ μετακομισαν εκει.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
εσύ είδες ότι την καταγγελία την κάνει ο συριζα???
Και όλοι οι κλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ μετακομισαν εκει.

ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ

Συνημμένα

• ΣΥΡΙΖΑ.jpg
    ΣΥΡΙΖΑ.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 8

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Με δικα μου λεφτα ρε ηληθιε θα του φτιαξω εγω το οικοπεδο? Να πληρωσει ο ιδιοκτητης. Τι μαλακια ειπες παλι ρε τυπε ελεος δλδ

ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με δικα μου λεφτα ρε ηληθιε θα του φτιαξω εγω το οικοπεδο? Να πληρωσει ο ιδιοκτητης. Τι μαλακια ειπες παλι ρε τυπε ελεος δλδ

γιατί ρε μαλάκα εσένα όταν σου φέρανε την αποχετευση στο σπίτι πλήρωσες ηλίθιε ???

το κράτος έκανε την υποδομή και  την πληρώνεις κάθε δίμηνο στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ... τέλος αποχέτευσης λέγεται ηλίθιε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δηλαδή και 3 δις να έδινε δεν θα πρέπει να του πάμε φως νερό τηλέφωνο και αποχέτευση?? εδώ πάμε σε κάθε κωλοχώρι και σε κάθε συνοικισμό αυθαιρέτων και δεν θα πάς σε ένα μέρος που θα χτιστούν καμμιά χιλιάδα κατοικίες οι οποίες θα πληρώνουν τέλη ύδευσης και αποχετευσης ????

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ
και μ αρεσει τύπε που μιλάνε για πνευματικό επίπεδο και μόρφωση στο χώρο της αριστεράς και έχουν αρχηγό και ηγέτη τους τον....καταληψία Τσίπρα!!!
Τρομερή μόρφωση! !! Ούτε αγγλικά δεν μπόρεσε να μάθει τρομάρα του! !!! :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Έχουν μαζευτει πάντως στο σύριζα όλα τα φρούτα! ! :2funny: :S :S :kissass:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιατί ρε μαλάκα εσένα όταν σου φέρανε την αποχετευση στο σπίτι πλήρωσες ηλίθιε ???

το κράτος έκανε την υποδομή και  την πληρώνεις κάθε δίμηνο στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ... τέλος αποχέτευσης λέγεται ηλίθιε
Το ιδιο ειναι γαμω στο σταυρο σου μαλακα να φερει την αποχευτεση στο σπιτι μου που μαζι με μενα ειναι αλλοι 100000 στην περιοχη κ το ιδιο να το παει σε ενα οικοπεδο που ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ????????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ιδιο ειναι γαμω στο σταυρο σου μαλακα να φερει την αποχευτεση στο σπιτι μου που μαζι με μενα ειναι αλλοι 100000 στην περιοχη κ το ιδιο να το παει σε ενα οικοπεδο που ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ????????

ρε ηλίθιε χιλιες πεντακόσεις κατοικίες θα φτιαχτούνε μαλάκα... γαμώ την παναγία σου ηλίθιε που κάθομαι και μιλάω με σένα το ντουβάρι... και κάθε μία από αυτές ανάλογα με τα τμ πληρώνει τέλος αποχέτευσης ζώων που δεν έχεις δεί ποτέ τον λογαριασμό τι λέει νούμερο...

χώρια το εμπορικό κέντρο και ξενοδοχείο που πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά μαλάκα (όπως και κάθε ξενοδοχείο)...

εξυπηρετεί έναν... ρε πόσο νούμερο μπορεί να είσαι γελοίο υποκείμενο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σου ειπα επενδυω στις πουτανες για να βοηθησω την οικογενεια σου μην ανησυχεις

φαντάζομαι ότι πρώτα πρώτα τέτοιου είδους επένδυση θα έκανες στην δικιά σου οικογένεια... χαμηλού ρίσκου για να μάθεις βρε παιδί μου...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΟΡΦΟΤΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ
ΜΕ ΑΠΟΨΗ  :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Β
Τι να στηριξω ρε ΜΑΛΑΚΑ ΑΘΛΙΕ γαμημενη πουστρα του σαμαρα κ του χοντρου?? Τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom