Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
4.5 ευρώ έχει (ο κανονικός καφές)... είπα κάτι διαφορετικό ???
ποιος κανονικός μωρέ μαλάκα? ο μονός εκεί είναι τόσος που εξατμίζεται μέχρι να τον σερβίρουν..
4.5 ευρώ έχει (ο κανονικός καφές)... είπα κάτι διαφορετικό ???
Δεν ειμαι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οποτε τις ευχες σου αλλου τυπε
Δεν δειχνω ταυτοτητα στις πορνες..γιατι να δειξω σε σενα? Ποια η διαφορα?Ντρεπεσαι να πεις τι είσαι αποκαμμενε?
έχεις ιδέα πόσα είναι τα νοίκια στην Αγγλία παίκτη ?? (ειδικά για καταστήματα και μάλιστα κεντρικά και ειδικά σε Λονδίνο)???
Οχι τυπε προτιμο να επενδυω στις πουτανες...να σε βοηθησω κ σενα οικονομικα οσο μπορω
Φανταζομαι οχι περισσοτερο απο την Ερμου. ΑΛΛΑ συγκρινεις το λονδινο που εχει διαφορα σε φπα-φορολογια-καταναλωση-κατοικους...!Ασε ρε εξυπνε τωραέχεις ιδέα πόσα είναι τα νοίκια στην Αγγλία παίκτη ?? (ειδικά για καταστήματα και μάλιστα κεντρικά και ειδικά σε Λονδίνο)???
Συγκρινει ο ΜΑΛΑΚΑΣ το ebay με ενα ελληνικο καταστημα..!αχχαχααχ βλακα σου εχω νεα οι κινεζοι στελνουν απο λονδινο για διαφορα νομισματος ηληθιε αχαχαχαχαΑΓΟΡΑΖΩ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ
Συγκρινει ο ΜΑΛΑΚΑΣ το ebay με ενα ελληνικο καταστημα..!αχχαχααχ βλακα σου εχω νεα οι κινεζοι στελνουν απο λονδινο για διαφορα νομισματος ηληθιε αχαχαχαχα
Φανταζομαι οχι περισσοτερο απο την Ερμου. ΑΛΛΑ συγκρινεις το λονδινο που εχει διαφορα σε φπα-φορολογια-καταναλωση-κατοικους...!Ασε ρε εξυπνε τωρα
Στα @@ μου ζωακι σε γραφω...δεν νυχτωσε ειναι τα @@ μου που σε σκεπαζουν
Στα @@ μου ζωακι σε γραφω...δεν νυχτωσε ειναι τα @@ μου που σε σκεπαζουνρε ηλιθιε ποιο ebay και κινεζους ποσα κιλα μαλακας εισαι
πες μας να κανουμε ρεφενε να σε κερασουμε ενα γαμησι
και αν τον τρως να δωσουμε σε πακι του γουστου σου
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ
ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΤΕ
Με τι δυναμη του καταναλωτικου κοινου????????? Για να ειναι ανοιχτο ακομα παει να πει οτι βγαζει οχι μονο τα οποια εξοδα αλλα και ενα καλο ποσο για τον ευατο τουωωω ναι...
ΦΠΑ 20% (αντε λίγο λιγώτερο)
Φορολογία εισοδήματος 45%
νοίκι για μαγαζί απέναντι από τον σταθμό της Maida Vale 46 τμ με ίδιο υπόγειο αποθήκη 2650 λίρες (3200 ευρώ) τον μήνα με υποχρεωτικό 12ετες συμβόλαιο...
και επ αυτού φυσικα property tax και δεν συμμαζεύεται...
Με τι δυναμη του καταναλωτικου κοινου????????? Για να ειναι ανοιχτο ακομα παει να πει οτι βγαζει οχι μονο τα οποια εξοδα αλλα και ενα καλο ποσο για τον ευατο του
οχι ρε βλακα απλα ειναι η μονη γλωσσα που καταλαβαινουν καποιοι..!Οπως εσυόποιος δεν έχει να πεί κάτι μιλάει για αρχίδια ή επί τα κοινώς αρχίδια λέει...
Υπαρχουν οι καλοι αλλα κ οι κακοι Επαγγελματιες..!Ο τουριστας εχει αποψη να δωσειτα λεφτα οπου θελει
Υπαρχουν οι καλοι αλλα κ οι κακοι Επαγγελματιες..!Ο τουριστας εχει αποψη να δωσειτα λεφτα οπου θελει. Αλλα το να ειμαι υπερ τον ξενοδοχειον γιατι υπαρχουν 2-3 απατεωνες ειναι τρελουποτίθεται ρε παίκτη ότι δεν αλλάζουμε μεταξύ μας τα λεφτά μας αλλά κοιτάμε να ψωνίσει ο τουρίστας ... και για να ψωνίσει πρέπει να βρεί και καλό προιόν και καλές τιμές...
και τίποτε από τα δύο δεν έχουμε γιατί θα κοιτάξουμε να κάνουμε μαιμουδιά στην ποιότητα όπως επίσης και να τον γδάρουμε στις τιμές...
ειδικά στα τουριστικά μέρη και ειδικώτερα στην Κρήτη...
Δλδ το θεωρεις γκρινια το να ερθει ο λατσης να δωσει 915εκ ΑΛΛΑ για να το παρει θα δωσουμε 2δις να το προσαρμοσουμε σε οτι θελει εκεινος????? Χωρις φυσικα να κανουμε αποσβεση τα οσα δωσαμε για τις ολυμπιακες εγκαταστασειςΗ γκρίνια και η καφρίλα στο μεγαλείο της...
Ήρθε ο Λάτσης και βάζει 1δις σε καιρό που κλείνουν όλοι και ξένοι επενδυτές δεν τολμάνε ούτε για καφέ να έρθουν στην Ελλάδα
και οι συριζέοι μιλάμε λένε για ξεπούλημα και μαλακίες!!!!
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς στις τελευταίες 4-5 σελίδες! !!
Καλα ενταξει οκ. Ε τοτε η κυβερνηση μην λεει γιουπι εχουμε τουρισμο= εσοδα για το κρατοςγιαυτό ακριβώς δεν αφήνει λεφτά στην τοπική αγορά.. γιατί κοιτάνε να τον γδάρουνε..