Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι,ναι,στον Δ.Τ. όλοι οι διεφθαρμένοι και στον Ι.Τ. όλοι οι ''αδιάφθοροι''. :2funny: :2funny:

Δεν γίνανε μάγκες στον Ι.Τ. με φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις.

ΑΈΙ κουτσούλα παρά πέρα τώρα...

τι ακριβώς φοροαπαλλαγές είχε ο ιδιωτικός υπάλληλος τις οποίες δεν είχε ο δημόσιος ??

τι επιδοτήσεις είχε ο ιδιωτικός υπάλληλος που δεν τις είχε ο δημόσιος ??

για να σε διευκολύνω

ΔΥ (μέχρι το 2009)

(1) ειδικό επίδομα παραμεθορίων περιοχών
(2) ειδικό αφορολόγητο παραμεθορίων περιοχών
(3) αμετάθετο, αμετακίνητο, μονιμότητα
(4) ειδικό καθεστώς συνταξιοδότησης σε μικρότερη ηλικία
(5) μέχρι το 1992 δεν πληρώναν κανενός είδους ασφαλιστική εισφορά (ας είναι καλά ο Μητσοτάκης που το κατήργησε)

να συνεχίσω... ??

Επισκέπτης
τι ακριβώς φοροαπαλλαγές είχε ο ιδιωτικός υπάλληλος τις οποίες δεν είχε ο δημόσιος ??

τι επιδοτήσεις είχε ο ιδιωτικός υπάλληλος που δεν τις είχε ο δημόσιος ??

για να σε διευκολύνω

ΔΥ (μέχρι το 2009)

(1) ειδικό επίδομα παραμεθορίων περιοχών
(2) ειδικό αφορολόγητο παραμεθορίων περιοχών
(3) αμετάθετο, αμετακίνητο, μονιμότητα
(4) ειδικό καθεστώς συνταξιοδότησης σε μικρότερη ηλικία
(5) μέχρι το 1992 δεν πληρώναν κανενός είδους ασφαλιστική εισφορά (ας είναι καλά ο Μητσοτάκης που το κατήργησε)

να συνεχίσω... ??
Αυτό λέω ρε σαλιγκάρι...ότι και Ι.Τ. και Δ.Τ. είχε πάντα τα ''δωράκια'' του από το αστικό καθεστώς.

Δεν ζεις στις Η.Π.Α. που και εκεί μάγκες γίνανε πολλοί με κόπο άλλων αλλά ας το αφήσου γιατί θα βρεις να πιαστείς από κάπου να ξεγλιστρήσεις...

Περιμένω να μας αποδείξεις πως ο Τσε είχε το παραμικρό συμφέρον και ήταν σαλιγκάρι σαν εσένα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πιάσε το απ'όπου θες σου είπα.

Πες μας τι έκανε/τι δεν έκανε,ό,τι θες πες...αλλά θα μας πεις και τα συμφέροντα του ώστε να αποδείξεις ότι ιδεολογία=συμφέρον και είναι όλοι σαλιγκάρια σαν εσένα.

δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε καιδεν με ενδιαφέρει...

αυτό που έρω είναι ότι έκανε εξαγωγή επανάστασης σε άλλη χώρα αντί να κάνει κάποια επανάσταση στην δικιά του .. προφανώς γιατί τον βόλευε και γιατί τα οφίκια που του έταξε ο Καστρο είχαν καλό μαμούνι (διοικητής της κεντρικής τράπεζας και υπεύθυνος για την εκκαθάριση των τραπεζών του μπατίστα)...

φυσικά το χρήμα των δικών του δεν το πείραξε ... το άφησε καβάντζα που ευτυχώς για την ανθρωπότητα δεν πρόλαβε να το απολαύσει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για υπάλληλους νομίζεις ότι μιλάει; Ή απλώς παρασύρθηκες από τις συζητήσεις μας και συνεχίζεις να παριστάνεις το βλάκα;

παίκτη μου εγώ δεν είμαι επιχειρηματίας.. ενας υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα ήμουν και θα είμαι...

αυτά να τα σκέφτεστε εσείς οι επιχειρηματίες με τα εγγυημένα ποσοστά κέρδους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό λέω ρε σαλιγκάρι...ότι και Ι.Τ. και Δ.Τ. είχε πάντα τα ''δωράκια'' του από το αστικό καθεστώς.

Δεν ζεις στις Η.Π.Α. που και εκεί μάγκες γίνανε πολλοί με κόπο άλλων αλλά ας το αφήσου γιατί θα βρεις να πιαστείς από κάπου να ξεγλιστρήσεις...

Περιμένω να μας αποδείξεις πως ο Τσε είχε το παραμικρό συμφέρον και ήταν σαλιγκάρι σαν εσένα.

και επανέρχομαι... ποιά τα "δωράκια" που είχε ο ιδιωτικός υπάλληλος σε σχέση με τον δημόσιο ?

Επισκέπτης
δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε καιδεν με ενδιαφέρει...

αυτό που ξέρω είναι ότι έκανε εξαγωγή επανάστασης σε άλλη χώρα αντί να κάνει κάποια επανάσταση στην δικιά του .. προφανώς γιατί τον βόλευε και γιατί τα οφίκια που του έταξε ο Καστρο είχαν καλό μαμούνι (διοικητής της κεντρικής τράπεζας και υπεύθυνος για την εκκαθάριση των τραπεζών του μπατίστα)...

φυσικά το χρήμα των δικών του δεν το πείραξε ... το άφησε καβάντζα που ευτυχώς για την ανθρωπότητα δεν πρόλαβε να το απολαύσει...
Το ''βόλεβε'' τον Φίντελ να πάει να σκοτωθεί με άλλους 40-45 σε κάτι ζούγκλες ε; :2funny: :2funny:

Τί οφίκια του έταξε ο Φιντέλ,ούτε στην Χρυσή Αυγή δεν τα λένε/γράφουν αυτά... :idiot: :uglystupid:

Είναι γεγονός πως ο Φιντέλ τον πάτησε και τον έστειλε σε αυτοκτονία για να μείνει μόνος ηγέτης και αδιαμφισβήτητος,αλλά τα άλλα που γράφεις είναι μαλακίες που τις κατεβάζεις από την κούτρα σου γιατί σου αρέσει να κουτσουλάς παντού...    

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ''βόλεβε'' τον Φίντελ να πάει να σκοτωθεί με άλλους 40-45 σε κάτι ζούγκλες ε; :2funny: :2funny:

Τί οφίκια του έταξε ο Φιντέλ,ούτε στην Χρυσή Αυγή δεν τα λένε/γράφουν αυτά... :idiot: :uglystupid:

Είναι γεγονός πως ο Φιντέλ τον πάτησε και τον έστειλε σε αυτοκτονία για να μείνει μόνος ηγέτης και αδιαμφισβήτητος,αλλά τα άλλα που γράφεις είναι μαλακίες που τις κατεβάζεις από την κούτρα σου γιατί σου αρέσει να κουτσουλάς παντού...    

δηλαδή λίγο ήταν η διοίκηση της κεντρικής τράπεζας με άμεση πρόσβαση στον πλούτο Μπατίστα ???

Επισκέπτης
και επανέρχομαι... ποιά τα "δωράκια" που είχε ο ιδιωτικός υπάλληλος σε σχέση με τον δημόσιο ?
Έτρωγε ο έργοδοτης έδινε και παραπάνω να φάει στον υπάλληλο του,λογικό δεν είναι;

Δηλαδή επειδή δεν έτρωγες απευθείας εσύ καθάρισες,επειδή σου έδιναν μισθό ντάνκα χωρίς επιδόματα;

Επισκέπτης
δηλαδή λίγο ήταν η διοίκηση της κεντρικής τράπεζας με άμεση πρόσβαση στον πλούτο Μπατίστα ???
Ε ναι,επειδή ήταν ''λίγο'' ο Φιντέλ έφυγε στις ζούγκλες με 40-45 σε αποστολή αυτοκτονίας...λέει δεν σκοτώνομαι να λέει αύριο ο γεροτράμυ το σαλιγκάρι πως ήμουν και γω σαν τα μούτρα του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Υποκριτής πάντα ήσουνα. Αλλά όσο περνάει ο καιρός δικαιώνεις και τον καράφλα που σε έλεγε σκατόψυχο.

καράφλας ???

Ναι, ναι, με το μπλοκάκι έβγαλες όλα αυτά τα χρήματα που καυχιέσαι πως έχεις στο εξωτερικό. Σαν τους τραγουδιστές στα νυχτερινά κέντρα που ψωμολυσάνε.

κανονικά φορολογούμενος και απαλασσόμενος του φόρου στην ελλάδα μέσω των συμφωνιών περί διπλής φορολόγησης... τι έχει να κάνει αυτό ?? στην Ελλάδα πάντα μισθωτός ήμουν κανονικά ασφαλισμένος (31.330 ένσημα έχω) και με δηλωμένο το σύνολο της αμοιβής και των όποιων μπόνους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε ναι,επειδή ήταν ''λίγο'' ο Φιντέλ έφυγε στις ζούγκλες με 40-45 σε αποστολή αυτοκτονίας...λέει δεν σκοτώνομαι να λέει αύριο ο γεροτράμυ το σαλιγκάρι πως ήμουν και γω σαν τα μούτρα του...

δεν είμαι ψυχίατρος να κρίνω την τρέλλα του καθενός... βέβαια στην πατρίδα του δεν τόλμησε να πάει γιατί εκεί θα τον παίρναν με τις πέτρες ι δικοί του.. προφανώς τον γνωρίζανε...

Επισκέπτης
δεν είμαι ψυχίατρος να κρίνω την τρέλλα του καθενός... βέβαια στην πατρίδα του δεν τόλμησε να πάει γιατί εκεί θα τον παίρναν με τις πέτρες ι δικοί του.. προφανώς τον γνωρίζανε...
Ψυχίατρος δεν είσαι,σαλιγκάρι είσαι και προσπαθείς να τους κάνεις όλους ίσους και όμοιους σου,αλλά δεν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ας πούμε ότι δεν ψόφησε σαλιγκάρι όπως θα ψοφήσεις εσύ.

τι έγινε τον ταριχεύσανε και αυτόν σαν τον Λένιν ??

ή μήπως ανελήφθει είς ουρανούς όπως ο Χριστός και αναμένομεν την δευτέραν παρουσίαν του ??

ασε παίκτη από Μεσσίες χορτάσαμε ... δεν μας χρειάζονται άλλοι...

Επισκέπτης
τι έγινε τον ταριχεύσανε και αυτόν σαν τον Λένιν ??

ή μήπως ανελήφθει είς ουρανούς όπως ο Χριστός και αναμένομεν την δευτέραν παρουσίαν του ??

ασε παίκτη από Μεσσίες χορτάσαμε ... δεν μας χρειάζονται άλλοι...
Αυτόν τον ταριχεύσατε εσένα θα σε φάνε τα σκουλήκια,λίγο το χεις;

Tα καημένα... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom