Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαλιγκάρι,μου έγινες Τζήμερος τώρα μέχρι να ξανά βρέξει.

Καλά κάνεις,αφού το σύστημα το επιτρέπει...

*Αλλά τουλάχιστον μην σκούζεις.

αν κρίνω ότι ο Τζήμερος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα μου θα αλλάξω και πάλι...
κανένα πρόβλημα...

ιδεολογία = συμφέρον

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαλιγκάρι,μου έγινες Τζήμερος τώρα μέχρι να ξανά βρέξει.

Καλά κάνεις,αφού το σύστημα το επιτρέπει...

*Αλλά τουλάχιστον μην σκούζεις.

ξέρεις δεν είμαι σαν μερικούς μερικούς οι οποίοι τρώνε από το αστικό καθεστώς (μετά μανίας ενίοτε), έχουν τα άπειρα προνόμια (κάτι κλειστά επαγγέλματα όπως πρακτορεία λαχείων, πώληση γεωργικών εφοδίων και φαρμάκων, ταξί, φορτηγά κλπ κλπ κλπ) και από πίσω το βρίζουν (ιδεολογικά πάντα)..

Επισκέπτης
αν κρίνω ότι ο Τζήμερος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα μου θα αλλάξω και πάλι...
κανένα πρόβλημα...

ιδεολογία = συμφέρον
συμφέρον=σαλιγκάρια

Σου αρέσει ή όχι...εντυπωσιακό πάντως ο Τζη να εξυπηρετεί τα συμφέροντα ενός σαλιγκαριού,μάλλον Κολυμβήθρα του Σιλωάμ μέχρι να ξάνα βρέξει ε;

Να σου φέρω και ένα παράδειγμα διαχρονικό,ο Τσε τί συμφέροντα είχε και έκανε όσα έκανε;

*μαλακία θα πεις και θα προσπαθήσεις να κουτσουλίσεις όπως συνηθίζεις αλλά δε γαμιέται,έχω κέφια απόψε.

Επισκέπτης
ξέρεις δεν είμαι σαν μερικούς μερικούς οι οποίοι τρώνε από το αστικό καθεστώς (μετά μανίας ενίοτε), έχουν τα άπειρα προνόμια (κάτι κλειστά επαγγέλματα όπως πρακτορεία λαχείων, πώληση γεωργικών εφοδίων και φαρμάκων, ταξί, φορτηγά κλπ κλπ κλπ) και από πίσω το βρίζουν (ιδεολογικά πάντα)..
Ναι ξέρω,είσαι ''ιδεολόγος'' σαλιγκάρι εσύ  :2funny: :2funny:

Ποτέ σου δεν έφαγες τίποτα,εσύ ο μόνος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
συμφέρον=σαλιγκάρια

Σου αρέσει ή όχι...εντυπωσιακό πάντως ο Τζη να εξυπηρετεί τα συμφέροντα ενός σαλιγκαριού,μάλλον Κολυμβήθρα του Σιλωάμ μέχρι να ξάνα βρέξει ε;

Να σου φέρω και ένα παράδειγμα διαχρονικό,ο Τσε τί συμφέροντα είχε και έκανε όσα έκανε;

*μαλακία θα πεις και θα προσπαθήσεις να κουτσουλίσεις όπως συνηθίζεις αλλά δε γαμιέται,έχω κέφια απόψε.

ο Τσε τι συμφέρον είχε ??? κατ αρχήν να ξεκινήσουμε από το τι ακριβώς έκανε και είναι άτομο για το οποίο πρέπει να συζητάμε και από τα πεπραγμένα του πρέπει να παραδειγματιζόμαστε ??

Επισκέπτης
ο Τσε τι συμφέρον είχε ??? κατ αρχήν να ξεκινήσουμε από το τι ακριβώς έκανε και είναι άτομο για το οποίο πρέπει να συζητάμε και από τα πεπραγμένα του πρέπει να παραδειγματιζόμαστε ??
Ξεκίνα από όπου θες να κουτσουλάς...no problem.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι ξέρω,είσαι ''ιδεολόγος'' σαλιγκάρι εσύ  :2funny: :2funny:

Ποτέ σου δεν έφαγες τίποτα,εσύ ο μόνος.

έφαγα ότι έβγαλα και τρώω ότι βγάζω... σε αντίθεση με σένα που τρώς ακόμη από τον μπαμπάκα και την μαμάκα οι οποίοι με την σειρά τους τρώνε από τον δημόσιο κορβανά (πιθανόν και καταληστεύοντας τον)

Επισκέπτης
έφαγα ότι έβγαλα και τρώω ότι βγάζω... σε αντίθεση με σένα που τρώς ακόμη από τον μπαμπάκα και την μαμάκα οι οποίοι με την σειρά τους τρώνε από τον δημόσιο κορβανά (πιθανόν και καταληστεύοντας τον)
Ναι,ναι,στον Δ.Τ. όλοι οι διεφθαρμένοι και στον Ι.Τ. όλοι οι ''αδιάφθοροι''. :2funny: :2funny:

Δεν γίνανε μάγκες στον Ι.Τ. με φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις.

ΑΈΙ κουτσούλα παρά πέρα τώρα...

Επισκέπτης
λοιπόν για πες μου τι ακριβώς έκανε ο Τσε από το οποίο κάποιος πρέπει να παίρνει παραδείγματα
Πιάσε το απ'όπου θες σου είπα.

Πες μας τι έκανε/τι δεν έκανε,ό,τι θες πες...αλλά θα μας πεις και τα συμφέροντα του ώστε να αποδείξεις ότι ιδεολογία=συμφέρον και είναι όλοι σαλιγκάρια σαν εσένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom