jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Τα είπαμε.
Αν και τα πιο έγκυρα , τελευταίες μέρες.
ΝΔ<18%
ΕΛΙΑ=ΠΑΣΟΚ<5%
ΣΥΡΙΖΑ<22%
ΧΑ>17%
για την ώρα , αυτά.
σιγα λαλακη μας τυφλωσες με τοση αντικειμενικοτητα
Τα είπαμε.
Αν και τα πιο έγκυρα , τελευταίες μέρες.
ΝΔ<18%
ΕΛΙΑ=ΠΑΣΟΚ<5%
ΣΥΡΙΖΑ<22%
ΧΑ>17%
για την ώρα , αυτά.
σιγα λαλακη μας τυφλωσες με τοση αντικειμενικοτητα
Για την τύφλωσή σας, πιθανόν φταίει η κατάχρησις στις ... παχιές ....
Και οποιος μου πει πως γινεται να είναι καποιος τουρκογενης ενώ είναι 6 γενιες Ελληνας κερδιζει και καρυδοπιτα μετα το τσιπουροOποιος μου πει τι λογικη εχει καποιος που λεει ότι ενας Χ ρομα γεννημενος στην Ελλαδα από ελληνορομα γονεις είναι ΟΚ να εχει τουρκικη συνειδηση κερδιζει τσιπουρο με γαριδες σαγανακι αυριο![]()
Oποιος μου πει τι λογικη εχει καποιος που λεει ότι ενας Χ ρομα γεννημενος στην Ελλαδα από ελληνορομα γονεις είναι ΟΚ να εχει τουρκικη συνειδηση κερδιζει τσιπουρο με γαριδες σαγανακι αυριο![]()
πόσες φορές θα επανέλθεις στο ίδιο ερώτημα για να πάρεις την ίδια ακριβώς απάντηση?
δεν μπορείς να το εμπεδώσεις επιτέλους κουραστικέ ηλίθιε ??
πόσες φορές θα επανέλθεις στο ίδιο ερώτημα για να πάρεις την ίδια ακριβώς απάντηση?ο τουρκογενής "δικαιούται" να έχει τούρκικη εθνική συνείδηση?![]()
![]()
απλή ερώτηση.
Τι είναι βρε μαλακα τουρκογενης; Μηπως είναι καποιος Ελληνας από Τουρκους γονεις;;;;;ο τουρκογενής "δικαιούται" να έχει τούρκικη εθνική συνείδηση?![]()
![]()
απλή ερώτηση.
χόνι ή απάντα στην ερώτηση ή μην κάνεις παράσιτα.ενας ελληνας που δηλωνει οτι ντρεπεται που ειναι ελληνας και ζει στην ελλαδα εχει εθνικη συνειδηση;
σου το έβαλα...
βαθιά...
εσύ λες πως ναι δικαιούται.
κάτσε να δούμε τι λέει το κθούλου...
εσύ πρέπει να βρεις το λινκ, για να σου πλέξω το σαβανο...
ποιο λινκ τώρα, εσύ ξέρεις...
χόνι ή απάντα στην ερώτηση ή μην κάνεις παράσιτα.
όσο μπαίνει το στραπ ον στο κωλαράκι σου?![]()
Τι είναι βρε μαλακα τουρκογενης; Μηπως είναι καποιος Ελληνας από Τουρκους γονεις;;;;;
Πως μου αναφέρεις σαν τουρκογενή έναν ανθρωπο με 6 γενιες στην Ελλαδα;![]()
![]()
Μηπως λεω μηπως εισαι λιγο ρατσιστης και το κριβεις;
Απλη ερωτηση.
παράτα την τακτική της μπάλας στην εξέδρα και πες μας για το λινκ που σου έχωσα...
Τι είναι βρε μαλακα τουρκογενης; Μηπως είναι καποιος Ελληνας από Τουρκους γονεις;;;;;
Πως μου αναφέρεις σαν τουρκογενή έναν ανθρωπο με 6 γενιες στην Ελλαδα;![]()
![]()
Μηπως λεω μηπως εισαι λιγο ρατσιστης και το κριβεις;
Απλη ερωτηση.