ενα νεο 81 δηλαδη τυπε?
Τύπε ο Αντρέας ήξερε αγγλικά και είχε εργαςιακή εμπειρία και πολιτική. Τα προσόντα του Αλέξη επαρκούν για πρωτοδιοριζόμενο σε γραφείο μελετών χωρίς ecdl.
ενα νεο 81 δηλαδη τυπε?
τωρα που αρχισε τα κολλητηλικια θα μαθει τυπεΤύπε ο Αντρέας ήξερε αγγλικά και είχε εργαςιακή εμπειρία και πολιτική. Τα προσόντα του Αλέξη επαρκούν για πρωτοδιοριζόμενο σε γραφείο μελετών χωρίς ecdl.
με το παρδον και διορθωνομαι. ρε ξεφτιλα μηδενικε, βγηκε ο ιδιοκτητης του σαιτ και ειπε οτι εσβησε 200 κλωνους σου και καθεσαι ακομα εδω να θες κουβεντες και νοηματα?
ναι.
εγώ είμαι εδώ και συζητάω όπως πάντα ...
εσύ παίξε με τους κλώνους...
δεν είσαι για πιο πολλά.
τι να συζητησεις ρε ξεφτιλα? λες ναι εκανα κλωνους αλλα καθομαι και συζητω? σε ποσα ηλιακα συστηματα θες να στεφθεις ΜΑΛΑΚΑΣ ρε ξεφτιλα?
αδιάφορο χαζούλη...
ο ΠΠ αυτα που θέλει να πει θα τα πεί...
κι ας λυσομανάτε όλα τα φασιστοπουστράκια.
αδιάφορο χαζούλη...
ο ΠΠ αυτα που θέλει να πει θα τα πεί...
κι ας λυσομανάτε όλα τα φασιστοπουστράκια.
πιστεύεις ότι μπορείς να πείσεις έστω και ένα άτομο από δω μέσα να ψηφίσει σύριζα μ'αυτά που γράφεις
πιστεύεις ότι μπορείς να πείσεις έστω και ένα άτομο από δω μέσα να ψηφίσει σύριζα μ'αυτά που γράφεις
α και ενα ποστ για τους μαλακες που τον πληρωνουνε να γραφει εδω μεσα τον ξεφτιλα. ρε ΖΩΑ μετα το επισημο ξεφτιλισμα της διαχειρισης ο υπαλληλος καηκε. διωχτε τον και πεταξτε το νικ στα σκουπιδια. δεν σας βοηθαει ΗΛΙΘΙΟΙ σας καιει
εσύ νοιάζεσαι για το καλό του βοθρό-ΣΥΡΙΖΑ ;;;;;;
με το παρδον και διορθωνομαι. ρε ξεφτιλα μηδενικε, βγηκε ο ιδιοκτητης του σαιτ και ειπε οτι εσβησε 200 κλωνους σου και καθεσαι ακομα εδω να θες κουβεντες και νοηματα?
μου χαλαει το στομαχι να βλεπω τον ξεφτιλα.
άμε στη σπηλιά σου λοιπόν, μη με κατηγοροήσουν και για ζωοκτονία...
των χρυσαβγουλων ποτε θα σβηστουν;
ΦΤΟΥ ρε ξεφτιλα