Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
γιατί ρε συ ταμία ? γιατί το λες αυτό? να μου πεις για το κκε,να σου πω οκ..αλλά ο σύριζα ??
το 5% του συριζα σιγουρα δεν θελει, γουσταρει πεζοδρομιο και αναμπουμπουλα, οι προσφατως καταφτασαντες απο το πρωην πασοκ ομως μυριστηκαν εξουσια και αρα λαμογια και ρεμουλα οπως χρονια ειχαν μαθει, αυτοι κανουν τα αδυνατα δυνατα, α και μην ξεχασω και κατι πρωην δεοδημοκρατες μεγαλοσυνδικαλιστες

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
θα μάθουν κι αυτοί πάνω μας...Λες και οι προηγούμενοι ήξεραν ή ξέρουν τι κάνουν..Εκεί θα δούμε και τι αρχίδια έχει ο Αλέξης και οι στενοί συνεργάτες

Επισκέπτης
θα μάθουν κι αυτοί πάνω μας...Λες και οι προηγούμενοι ήξεραν ή ξέρουν τι κάνουν..Εκεί θα δούμε και τι αρχίδια έχει ο Αλέξης και οι στενοί συνεργάτες

Δεν θα σώσουν τούτοι.
Θα έχουν την τύχη του Αγιέντε ........

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δεν θα σώσουν τούτοι.
Θα έχουν την τύχη του Αγιέντε ........

Εκείνον οι αμερικάνοι δεν τον ήθελαν ούτε ζωγραφιστό. Ο δικός μας φρόντισε να πάρει εγκαίρως διαπιστευτήρια από το Τέξας.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Για το Λάργκο Καμπαλέρο παλιότερα, δεν είχαν κακή γνώμη οι αμερικάνοι.

Μωρέ, και παλιότερα με τον Σαντάμ μια χαρά τα πήγαιναν.
Και ακόμα πιο παλιά και ο Μπιν Λάντεν δεν ήταν και τόσο κακός...
Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Αλέξης με επιτελείο Σταθάκηδων και Τσακαλώτων θα πάει ποτέ κοντρά για να έχει την τύχη τους.

Επισκέπτης
Μωρέ, και παλιότερα με τον Σαντάμ μια χαρά τα πήγαιναν.
Και ακόμα πιο παλιά και ο Μπιν Λάντεν δεν ήταν και τόσο κακός...
Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Αλέξης με επιτελείο Σταθάκηδων και Τσακαλώτων θα πάει ποτέ κοντρά για να έχει την τύχη τους.

τότε θα φύγει ζωντανός από την πρωθυπουργία σε λιγότερο από 6 μήνες ..........
αν το χοντρύνει , θα φύγει τέζα ........

Αλλά τι λέω ;;;;;;;;
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
όταν επισκέπτεσαι κάποιον δε σημαίνει ότι υιοθετείς τις θέσεις του...

Ορθόν.Οταν η ψηφοθηρία είναι η μοναδική πολιτική, τότε η ψήφος τού κάθε ψηφοφόρου μετράει
περισσότερο από τις γονυκλισίες.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Τατσόπουλος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και εκεί αποφασίστηκε να υπάρξει ένα "βελούδινο διαζύγιο" μεταξύ των δύο πλευρών.
Σημειώνεται ότι ο κ. Τατσόπουλος είχε δηλώσει χθες ότι θέτει την παραίτησή του στην διάθεση του κ. Τσίπρα.
Εφόσον επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι κρατά την έδρα ο κ. Τατσόπουλος, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει με 70 πλέον έδρες.

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/politiki/kommata/ektos_ko_toy_syriza_o_p_tatsopoylos_krata_thn_edra.2589608.html[/url]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αλέξης Μητρόπουλος: Γιατί μου παρακρατείτε το 1 εκατ. ευρώ μου;Δημοσιεύθηκε στις 10/01/2014 18:27 στην Κατηγορία: ΠολιτικήΜέγεθος κειμένου: α+ α- Αλέξης Μητρόπουλος
Ακόμη μία πρωτοτυπία στο Κοινοβούλιο!

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής Βουλής, που βουλευτής και μάλιστα της Αριστεράς  καταθέτει  ερώτηση για προσωπικό του θέμα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος ρωτάει  τον υπουργό Οικονομικών  τι θα γίνει με το 1 εκατομμύριο ευρώ που του παρακρατεί το  ΣΔΟΕ.

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση του Αλέξη Μητρόπουλου:

Την 11-3-2013 με την υπ’αριθ. 329/2013 Έκθεσή του, το ΣΔΟΕ Αττικής, για ποσό χρημάτων που εισήχθη από το εξωτερικό (ν. 3259/2004, άρθρο 38), φορολογήθηκε και δηλώθηκε στην Εφορία, μου κατέσχε τα βιβλία εσόδων-εξόδων και για δεύτερη συνεχή χρονιά τα παρακρατεί παρανόμως.
Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχω καμία ενημέρωση για την τύχη τους και τον χρόνο επιστροφής τους.
Επειδή το 1999 η κυβέρνηση Σημίτη διέταξε τακτικό έλεγχο σε βάρος μου για τη δεκαετία 1990, χωρίς όμως να μου κατάσχουν τα επαγγελματικά μου βιβλία.
Επειδή το 2011 η κυβέρνηση Παπανδρέου διέταξε σε βάρος μου έλεγχο για τη δεκαετία 2000 χωρίς όμως το ΣΔΟΕ τότε να μου κατάσχει τα επαγγελματικά μου βιβλία.
Επειδή για δεύτερη συνεχή χρονιά στερούμαι παρανόμως και αντισυνταγματικώς τα επαγγελματικά μου βιβλία, για ποσό που έχει νομίμως φορολογηθεί και παραγραφεί(1999)!

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1.Αν σκοπεύουν και πότε οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών να μου επιστρέψουν τα παρανόμως κατακρατούμενα επαγγελματικά μου βιβλία;

2. Από ποιους άλλους πολίτες οι Υπηρεσίες Σας έχουν κατάσχει επαγγελματικά βιβλία, για ποσά που εισήχθησαν με τον ν. 3259/2004 περί επαναπατρισμού κεφαλαίων και έχουν νομίμως φορολογηθεί;

3. Αν υπάρχουν άλλοι Έλληνες πολίτες που έχουν πέσει θύματα παρόμοιας φορολογικής τρομοκρατίας και υπηρεσιακών εκφοβισμών από τις ελεγκτικές σας υπηρεσίες;

4. Αν υπάρχει σε εξέλιξη κυβερνητικό σχέδιο φορολογικής μου τρομοκράτησης και εκφοβισμού μου προκειμένου να λάβω μέτρα προστασίας μου εγώ και η οικογένειά μου;

5. Ποιά μέτρα σκοπεύει να πάρει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκειμένου να προστατευθούν από τη φορολογική τρομοκρατία εκπρόσωποι του ελληνικού λαού αλλά και απλοί Έλληνες πολίτες;

Ο ερωτών βουλευτής
Μητρόπουλος Αλέξιος

Επισκέπτης
Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ θέλει φόρο 75%

Η Κομμουνιστική Τάση στον ΣΥΡΙΖΑ –στην εποχή μετά τις Συνιστώσες- με ιδεολογική πυξίδα τις αρχές της Κουμμούνας του Παρισιού του 1871, τα στελέχη της παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι θέσεις εδράζονται στις αυθεντίες της κουμουνιστικής διδασκαλίας. Βασικά στοιχεία του προγράμματος της Κουμουνιστικής Τάσης είναι το εθνικό νόμισμα, η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, απαλλοτρίωση όλων των μεγάλων επιχειρήσεων, εργατικός έλεγχος παντού, φορολογία 75% σε όσους συσσωρεύσουν ετήσια εισοδήματα άνω των 40.000 ευρώ, κοινωνικοποίηση όλων των εταιριών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κατάργηση του μόνιμου στρατού και αντικατάσταση με σώματα ένοπλων εργατών.

Πρόσφατα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Βίτσας εξήρε το ρόλο της Κουμουνιστικής Τάσης στη διαμόρφωση της πολιτικής πρότασης της παράταξης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ ιδρύθηκε προ επταμήνου. Έχει εκλέξει δύο μέλη της στην Κεντρική Επιτροπή και εκπροσωπείται στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεολαίας του κόμματος.

Πάντως τὸ ὑπογραμμισμένον δὲν φαίνεται καὶ τόσον κακόν...

Garford_Putilov_in_Freikorps_use.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Guardian: Τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

13.01.2014 10:27

Ο Gurdian κάνει προβολή στο ελληνικό μέλλον καταλήγοντας σε ένα πολιτικό - οικονομικό συμπέρασμα που συνίσταται ως εξής: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ, αναλάβει την διεύθυνση της Ελλάδας, αλλά δεν αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων στην Ευρώπη, τότε δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τις ριζικές μεταρρυθμίσεις που επιθυμεί, ο λαός θα υποφέρει περισσότερο από ότι τώρα και φυσικά θα τιμωρηθεί και θα απομονωθεί. Γι' αυτό άλλωστε ο Τσίπρας έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Κομισιόν».

Οπως σημειώνει ο αρθρογράφος του Guardian, Λίο Πάνιτς, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει στο κέντρο της ριζικής μεταρρύθμισης που επαγγέλλεται, την κρατικοποίηση του τραπεζικού συστήματος, κάτι που κάνει της ευρωπαϊκή ελίτ να νιώθει άβολα με την Ελλάδα. Η «ριζική μεταρρύθμιση» που περιλαμβάνεται στο πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει το άρθρο, αναδεικνύει ξανά την κουβέντα που είχε ανοίξει πριν από έναν αιώνα για την έννοια της μεταρρύθμισης εναντίον της επανάστασης.

Ωστόσο, σημειώνει ο αρθρογράφος, το ζήτημα για τον 21ο αιώνα δεν είναι η μεταρρύθμιση εναντίον της επανάστασης, αλλά τι είδους μεταρρυθμίσεις θα γίνουν και σε τι είδους λαϊκά κινήματα θα στηριχθούν, έτσι ώστε να αντέξουν τις πιέσεις του καπιταλισμού.

Ο λόγος είναι απλός. Οι σοσιαλδημοκράτες θεωρούσαν τις μεταρρυθμίσεις μια κατάκτηση υπέρ των αδυνάτων. Τώρα ο καπιταλισμός τις χρησιμοποιεί για να αποδομήσει τους αδύνατους, μέσω δομικών μέτρων λιτότητας που οδηγούν στην ανέχεια. Η Αριστερά της Ευρώπης βλέπει πως ο καπιταλισμός μπορεί να αντεπιτεθεί και να δαγκώσει. Αυτό το μάθημα, το λαμβάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ίσως η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση του 20ου αιώνα ήταν αυτή των σοσιαλδημοκρατών. Η πίστη τους στις μεταρρυθμίσεις και ότι λειτουργούν επ' ωφελεία της κοινωνίας, ενώ στην πραγματικότητα υπόκεινται σε διάβρωση και επεκτείνουν τον καπιταλιστικό ανταγωνισμό σε παγκόσμια κλίμακα.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
"Σε αργία γιατί υπερασπίστηκε διεμφυλική μαθήτρια"

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ υπόθεση ρατσιστικής και τρανσφοβικής συμπεριφοράς κατά τρανς μαθήτριας που φοιτά σε εσπερινό Λύκειο της Αθήνας.  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης κατέθεσε αναφορά του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών.

Σύμφωνα με την οποία «τρανς μαθήτρια βρέθηκε εκτεθειμένη σε ρατσιστική συμπεριφορά από την πλευρά της διεύθυνσης του σχολείου και ενώ υπήρξε και πόρισμα από τον Συνήγορο του Πολίτη για την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας τής απειλούμενης από τον κοινωνικό ρατσισμό μαθήτριας και της διασφάλισης της απρόσκοπτης συνέχισης των σπουδών της, η ρατσιστική συμπεριφορά από την πλευρά της διεύθυνσης συνεχίστηκε και κλιμακώθηκε».

Με την αναφορά καταγγέλλεται επίσης ότι και η μοναδική καθηγήτρια που στάθηκε στο πλευρό της μαθήτριας, πέρασε από ΕΔΕ και τέθηκε σε αργία.

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε εγγράφως ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος ενημερώνει ότι «η παθούσα έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και επομένως σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή του άρθρου 26 του Συντάγματος, όπου κατοχυρώνεται η αρχή της διάκρισης των εξουσιών, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν παρεμβαίνει στο έργο της απονομής δικαιοσύνης».

Ο κ. Αθανασίου υπογραμμίζει ότι οι δικαστικές Αρχές ασκούν το έργο τους με ανεξαρτησία και είναι αποκλειστικά αρμόδιες για την εκτίμηση πληροφοριών και στοιχείων που περιέρχονται σε γνώση τους και την τυχόν αξιοποίησή τους για την έναρξη και εξέλιξη μιας ποινικής υπόθεσης.

Διαβεβαιώνει παράλληλα ότι εφόσον το αρμόδιο υπουργείο, στο πλαίσιο σχετικών ερευνών, εντοπίσει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν αξιόποινες πράξεις θα τα θέσει στη διάθεση των δικαστικών αρχών.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Μετά την απόλυση του καθηγητή που έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει, η αναβάθμιση της παιδείας συνεχίζεται! Ο Αρβανιτόπουλος θα μείνει στην Ιστορία ως ο Παπανούτσος της νέας χιλιετίας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αυτό ισχύει τώρα ή τρολλάρεις?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ισχύει αυτό που γράφει ο px75 και νομίζω ότι ήταν καθηγήτρια.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μετά την απόλυση του καθηγητή που έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει, η αναβάθμιση της παιδείας συνεχίζεται! Ο Αρβανιτόπουλος θα μείνει στην Ιστορία ως ο Παπανούτσος της νέας χιλιετίας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
μωρη πιεξουλα, ακομη πας σχολειο?  :zfuck:

Επισκέπτης
[size=25pt]Φορολογικό Συντελεστή 75%
Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

]

Γαμώ το μουνί που τους πέταγε
Γαμώ τη Φάρα τους
Γαμιούνται Οικογενειακώς
Γαμώ την Ιδεολογία τους,
Σκατά στους τάφους των νεκρών τους

Stories

Νέο!