Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Επισκέπτης
                Τσίπρας: Μετά τον Πατριάρχη θα πάει στο Αγιον Ορος

Το Αγιον Ορος αναμένεται να επισκεφθεί την άνοιξη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνεχίζοντας το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς την πλευρά της Εκκλησίας συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

ένας πρωθυπουργός πρέπει να έχει άποψη για όλα...  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
                Τσίπρας: Μετά τον Πατριάρχη θα πάει στο Αγιον Ορος

Το Αγιον Ορος αναμένεται να επισκεφθεί την άνοιξη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνεχίζοντας το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς την πλευρά της Εκκλησίας συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

καλά το Όρος έχει αλωθεί προ πολλού

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ναι που σου λεω.
δεν τον φοβαμαι ομως τον αλεξ. εκει στον δρομο για το μαξιμου ακομη κι αν δεν του πεταξουν μπανανοφλουδα, αυτος θα βρει μια να την πατησει.

είναι αλήθεια πως αυτή η μεγέθυνση του ΣΥΡΙΖΑ ξάφνιασε πολλούς και κάποιοι αρνούνται ακόμη να το πιστέψουν.
από την άλλη είναι φυσικό να φαίνεται παράξενο οι πρώην "περιθωριακοί" να είναι στα πρόθυρα της κυβέρνησης...
οψόμεθα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι αλλά υπάρχει κάποιο κώλυμα από το καταστατικό ή δεν τρέχει κάτι να είναι κάποιος συριζίτης και χριστιανός ορθόδοξος;

το ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση που έσπευσες να αρνηθείς ότι ο αρχηγός σας υπάρχει κάποια περίπτωση να νηστεύσει=πιστέψει

είναι τόσο μιαρή και απεχθής η ορθόδοξη πίστη; θα τον σχολάγατε από αρχηγό σας άραγε αν έβγαινε και δήλωνε πιστός όπως αρκετοί στην διάρκεια της ζωής τους αλλάζουν ρότα;

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΔΥστυχώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η παρέα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να κυβερνήσουν.. εγώ αυτό λέω. Είτε είναι θρήσκοι είτε όχι.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
ΔΥστυχώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η παρέα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να κυβερνήσουν.. εγώ αυτό λέω. Είτε είναι θρήσκοι είτε όχι.
γιατί ρε συ ταμία ? γιατί το λες αυτό? να μου πεις για το κκε,να σου πω οκ..αλλά ο σύριζα ??

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατί ρε συ ταμία ? γιατί το λες αυτό? να μου πεις για το κκε,να σου πω οκ..αλλά ο σύριζα ??

στις προηγούμενες πάντως οι ίδιοι δήλωσαν ότι τελικά δεν ήταν έτοιμοι να αναλάβουν, τώρα αν στο μεσοδιάστημα έχουν ακολουθήσει κανά ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας θα δείξει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom