θα τα κανει ολα δημοσια τυπε
τι δημοσια ρε συ, ΕΛΕΟΣ !
Βγαινουν και λενε μαλακιες λες και ο κοσμος κοιμαται! λες και ο κοσμος δεν ξερει, δεν εχει καταλαβει!
πλεον υπαρχει μορφωση και πληροφορηση !
πως θα τιθασευσει τον ιδιωτικο τομεα? ειμαστε σοβαροι? που οταν ξεκινησε η κριση και αρχισαν να κοβουν καποια λιγα λεφτα απο τον δημοσιο τομεα-συνταξιουχους ο ιδιωτικος τομεας δεν ειχε (αρχικα καποιο προβλημα) μεχρι να φανει η εξασθενιση στην αγορα αυτοι ειδη ειχαν κοψει λεφτα-απολυσει εργαζομενους με προσχημα την <κριση> ! Ναι τωρα βλεπω οτι κ ο ιδιωτικος τομεας υποφερει κατα καποιο τροπο γτ το χρημα δεν κινειται , δεν κανει κυκλο.....Η καλυτερη τους ηταν στους ελεθ. επαγγελματιες οταν ακουσαν κριση-περικοπες!
Πως θα ρθεις εσυ σαν Τσιπρας να μου απαγορευσεις να σε απολυσω αν δεν πληρεις χ-ψ πραγματα και κοινως δεν μου κανεις για την δουλεια....ο Ιδιωτικος τομεας εχει τεραστιες ΤΡΥΠΕΣ !
Τωρα θυμηθηκαν να βγαλουν το ΙΚΑ-ΣΔΟΕ-Μπατσια παγανια για ενσυμα , αποδειξεις , αδειες εργασιας! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! μιλαμε για δις χρωστουμενα....ΚΑΙ? κοβουν 100 Ε απο τον συνταξιουχο, απολυει τον δημ. υπαλληλο και παει λεγοντας!
Απ'οπου κ να το πιασεις μπαζει το θεμα!
Ειδησεις εχω σταματησει να βλεπω ΠΛΕΟΝ γτ τους σιχαθηκα....Επαιζε τις προαλες η tv και ακουω στις ειδησεις, 1650 Ε Καθηγητης πανεπιστημιου (μισθο) 1500 Ε αποφ. λυκειου οδηγος προαστιακου (αν θυμαμαι καλα) !
Μια ωραια χουντα μας χρειαζεται....να τα βγαλει τα κοπροσκυλα απο κει μεσα κλωτσειδον...και να το πιασει απο το 0 και με πολυ χρονο-κουραγιο να αρχισουν απο την αρχη....γιατι? γιατι δεν ειμαστε ανθρωποι....