voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
τι σχεση εχει που εχει δηλωσει οτι θα κανει τα παντα για να ριξει την κυβερνηση;;
Εγω θυμαμαι τον Μιχαλολιακο να δηλωνει οτι θα συνργαστει ακομα και με τον Συριζα για μια μερα...
Ρε τύπε, η συνομιλία μαζί σου είναι περισσότερο οδυνηρή και από ότι με τον ΠΠ. Συνεχώς μετατοπίζεται αλλού και πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο. Είναι δυνατόν να κάνει κάποιος πολιτική συζήτηση μαζί σου;
Διότι εν προκειμένω το θέμα δεν είναι τι δήλωσε ο Μιχαλολιάκος αλλά η στάση της ΧΑ στην ψηφοφορία.
Ας πούμε όμως ότι το δήλωσε αυτό. Δηλαδή τι αντίληψη είναι αυτή;
Για μία μέρα δίνουμε συγχωροχάρτι στον ΣΥΙΡΖΑ, ξεχνάμε τα όσα λέει για τους μετανάστες, ξεχνάμε ότι βρίζουμε τους αριστερούς, τον βαπτίζουμε στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και τον ψηφίζουμε.
Ξέρεις πως λέγεται αυτό;
Πολιτική χωρίς αρχές λέγεται, καιροσκοπισμός λέγεται.
Διότι αν αύριο έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης θα του την δώσετε; Επειδή θα καταργήσει τα μνημόνια;
Αλλά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του μνημονίου; Τι είπε ο Αλέξης στο Ώστιν; Τα ξεχάσαμε αυτά;
Επομένως δεν βλέπω πως η χθεσινή υπερψήφιση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην κατάργηση του μνημονίου.
Οϋτε βέβαια θα μπορούσε ποτέ να ρίξει την κυβέρνηση η πρόταση μομφής στην παρούσα συγκυρία. Αυτό ήταν γνωστό.
Επομένως άκυρα ΟΛΑ τα επιχειρήματα σου.
Δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΧΑ.
Τωρα ποιος ειναι ο νεροκουβαλητης θα σου απαντησω αν μου πεις και εσυ με ποιους εισαι. ;)
Και εγώ θα σου απαντήσω αν μας πεις την ηλικία σου.