ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οι ερωτήσεις μου απλώς τινάζουν στον αέρα τις "γνωματεύσεις" σας...
περαστικά.
οι δικες μας τιναζουν στον αερα τον κωλο σου και κρυβεσαι να περασουν οι σελιδες
οι ερωτήσεις μου απλώς τινάζουν στον αέρα τις "γνωματεύσεις" σας...
περαστικά.
ε αυτο λεμε αμα το δει το εργο ναρχεται και δεν τον σωζει απο πρωτια ουτε η απλη αναλογικη θα αρχισει παλι κανα τσιτατο για υπενθυμιση π.χ. υπηκοοτητα σε ολους τους λαθρους κλπ διαφορα τετοια αυτογκολ
οι δικες μας τιναζουν στον αερα τον κωλο σου και κρυβεσαι να περασουν οι σελιδες
Το πράγμα πλέον έχει δική του δυναμική.
Αυτοί που θα ψηφίσουν δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη ακόμη και αν υποσχεθεί ότι θα κάνει κατάσχεση στο Μεγάλη Βρεττανία και θα δώσει σε όλους του Αφγανούς δωμάτιο και room service δωρεάν.
Ο μόνος τρόπος για να ανακόψει το ρεύμα του είναι να δηλώσει ότι τάσσεται υπέρ του μνημονίου.
Αυτό όμως δεν πρόκειται να το κάνει.
οι φαντασιώσεις σου παραμένουν στη φαντασία σου...
αστα αυτα και ριξε ενα ηχολαλικο αυτιστικο τωρα γιατι αργησες![]()
πολυ ασχοληθηκα μαζι σου κι ενιωσες σημαντικος...
καλα θυμισου παραμονες εκλογων θα δεις και στις επομενες θα βγαινουν στελεχη εντελως τυχαια και θα πετανε δηλωσεις μπομπες περι μακεδονιας υπηκοοτητας και αλλων τετοιων ωραιων και αγαπητων στο λαικο αισθημα
Και γιατί δεν το κάνει από τώρα και θα περιμένει τις παραμονές των εκλογών;
Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές οι θέσεις του θα γίνονται περισσότερο μετριοπαθείς.
Ο κάθε πολιτικός, το κάθε κόμμα, οποιοσδήποτε ασχολείται με την πολιτική έχει ένα και μοναδικό απώτερο σκοπό: την ανάληψη της εξουσίας.
Δε νομίζω ότι υπάρχει πολιτικός σε όλο τον κόσμο που δεν θέλει να ασκήσει την εξουσί, να διαμορφώσει πολιτικές, να επηρρεάσει την εξέλιξη της πολιτικής ιστορίας μίας χώρας.
ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Στο Τέξας τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας
Στο Τέξας μεταβαίνει την ερχόμενη Δευτέρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε διήμερο συνέριο διοργανώνεται από το LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Ώστιν με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;».
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν προσωπικότητες διεθνούς κύρους, Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, οικονομικοί αναλυτές καθώς επίσης καθηγητές Πανεπιστημίων σε τομείς των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Δευτέρα 04.11
15:45-17:15 Ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας υπό τον τίτλο «Alternatives for Greece» (Οι εναλλακτικές λύσεις για την Ελλάδα) (LBJ School of Public Affairs 2315 Red River St. Sid Richardson Hall Unit 3 Austin, TX )
Tρίτη 05.11
10:45-12:15 Συμμετοχή του Α. Τσίπρα σε συζήτηση (στρογγυλό τραπέζι) με θέμα : «Advice to Governments to Come» (Συμβουλές σε μία Μελλοντική Κυβέρνηση)
ολε
θα παει μαζι ο πιπικος να μεταφραζει
http://[URL unfurl="true"]www.konkarda.gr/UPLOADS/STAMPS/FUN/STARXIDIA%20MAS.png[/img[/URL]]
[/quote]
αν υπάρχουν, θα είναι πολύ μικρά... σαν τα ποσοστά του πασοκ...
.-