tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Χα χα χα.
Ωραία απάντηση. Όπως εκείνη "ολίγον πιστός".
λες ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι "ολίγον έγκυος" ???
Χα χα χα.
ρε τρόμπα, το πράμα είναι απλό.
ο σύριζα είναι υπέρ της απλής. απλώς ενόψει της πρωτιάς κάποιοι το σκέφτονται, γιατί να χάσουμε τις 50 έδρες...
τι δε νογάς?![]()
ααααα κατάλαβα .. είσαστε υπέρ της απλής όταν σίγουρα χάνετε τις εκλογές, κατά όταν βλέπετε κάποιες πιθανότητες να κερδίσετε.....
εντάξει αντιληφθήκαμε την προσήλωση σας στις απόψεις σας,το πρόγραμμα σας, τις διακηρύξεις σας
και φυσικά αντιλαμβανόμαστε το κατά πόσον θα τηρήσετε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις αν ποτέ ο μη γένοιτο κερδίσετε τις εκλογές ....
Χα χα χα.
λες ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι "ολίγον έγκυος" ???
γιατι νομιζεις εχουνε καταληξει αν θελουνε να κερδισουν τις εκλογες ή να μενουν αντιπολιτευση? ισως η αιτια να ειναι η αναποδη απο αυτο που λες.
παντως στον πουπη δεν εχει 'ολιγον μαλακας'. εχουνε ξεκαθαρισει αυτα τα πραματα νωρις![]()
αποτελεί τον ορισμό του μαλάκα...
αυτήν την παράμετρο δεν την έλαβα υπόψιν μου...
εγω λεω εκει θα κριθει. δεν θελει σεντρα, καλα ειναι εκει δευτερος.
όχι θα κάτσει να σκάσει... το μαμούνι πέφτει (κρατική επιχορήγηση), τα ρουσφετάκια γίνονται (με το αζημίωτο φυσικά), το χρήμα πεφτει στα βουλευτόνια, βρίσκουμε κανέναν τελειωμενο μαστούρη σαν τον Ζισεκ να μας αβαντάρει και ονειρευόμαστε να γαμήσουμε την Ναόμι Κάμπελ... τι να μπλεξει τώρα με τα προβλήματα... άσε που κυκλοφορούν και ιπτάμενα γαούρτια έχει και κάτι ειδικά δικαστήρια μετά...
αυτά έχει η αξιωματική αντιπολίτευση, διαφωτιστά μου...
Όντως, όντως.
Το θέμα είναι ότι ακόμη και το μπόνους των 50 εδρών δεν φθάνει.
Διότι από το ΚΚΕ δεν και την ΔΗΜΑΡ μάλλον δεν.
Οπότε μένει ο Πανάρας ο Καμμένος. Αλλά αυτό δεν θα το αντέξει ο σ. Δαβανέλος.
Όντως, όντως.
Το θέμα είναι ότι ακόμη και το μπόνους των 50 εδρών δεν φθάνει.
Διότι από το ΚΚΕ δεν και την ΔΗΜΑΡ μάλλον δεν.
Οπότε μένει ο Πανάρας ο Καμμένος. Αλλά αυτό δεν θα το αντέξει ο σ. Δαβανέλος.
εγω λεω εκει θα κριθει. δεν θελει σεντρα, καλα ειναι εκει δευτερος.
πολλά θ' αλλάξουν διαφωτιστά μου...
κι η δημάρ θ' αλλάξει ρότα και το πασόκ θα κωλοτρίβεται (αν διασωθεί) χωρίς το βενιζέλο...
Και αν τον ψηφίσει ο κόσμος;
Και αν τον ψηφίσει ο κόσμος;
αφού γνωμάτευσαν εκτορούι και τρόμπας στο μπου, το συζητάμε κι άλλο?
ε τι να κανουμε γνωματευσεις με ερωτησεις δεν γινονται. εσυ αν ησουνα γιατρος και σε ρωταγε ασθενης τι εχω θα του απανταγες τι νομιζεις οτι εχεις![]()