Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Επισκέπτης
δεν θα παρει πάνω απο 10 η ΧΑ. εις βάρος τους κυλαει ο χρόνος.

κάνουν διαρκή ολισθήματα βίας και επίδειξης ανωμαλίας.

εάν στη ΧΑ υπάρχαν οι παλαιοι του Καρατζαφέρη η ΧΑ θα έφτανε στο 20-25%

Με τύπους σαν τον Κασσιδιάρη που δηλώνουν δημοσίως ότι δεν υπήρξε γενοκτονία εβραίων το 10% ειναι άνω όριο.
εκει οπου πρεπει να ειναι...
Αλλα ποτε δεν ξερεις τι μαλακιες εχουμε να δουμε απο το "δημοκρατικο τοξο" μεχρι τις εκλογες.
Ο χρονος οντως την φθειρει αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τις δηλωσεις Κασσιδιαρη, εχει να κανει με την εμφιλιοπολεμικη ριτορικη που χρησιμοποιουν διαφοροι για να μαζεψουν τα προβατα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αφιέρωμα στις καταλήψεις: «Στην κατάληψη της ζωής μας, απαντάμε με καταλήψεις»

καταλαβες τωρα η οχι ακομα;;;
Αλλα αντ' αλλων, ως συνηθως. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι τι ζορι τραβας εσυ και τραβας μεγαλο ζορι...  :uglystupid:

Επισκέπτης
Αλλα αντ' αλλων, ως συνηθως. Το μονο που εχω καταλαβει ειναι τι ζορι τραβας εσυ και τραβας μεγαλο ζορι...  :uglystupid:
καλα καταλαβες τυπε τραβαω μεγαλο ζορι με αυτους που κανουν τους πονηρους και τους μαλακες κατα περιπτωση...
Στα ιμοτικονς τα πας καλα, στην ταμπακερα ομως μουγκα. :jerking:
Σου βγαζουμε πανο του συριζα σε πορεια αναρχικων δεν καταλαβαινεις, σου βαζουμε αρθρα του συριζα για τις καταληψεις δεν καταλαβαινεις, σου βαζουμε συριζαιους δικηγορους τρομοκρατων και αναρχικων και παλι τιποτα.
Αντε τωρα να βαλεις καμια σβαστικα να χαρεις :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
καλα καταλαβες τυπε τραβαω μεγαλο ζορι με αυτους που κανουν τους πονηρους και τους μαλακες κατα περιπτωση...
Στα ιμοτικονς τα πας καλα, στην ταμπακερα ομως μουγκα. :jerking:
Σου βγαζουμε πανο του συριζα σε πορεια αναρχικων δεν καταλαβαινεις, σου βαζουμε αρθρα του συριζα για τις καταληψεις δεν καταλαβαινεις, σου βαζουμε συριζαιους δικηγορους τρομοκρατων και αναρχικων και παλι τιποτα.
Αντε τωρα να βαλεις καμια σβαστικα να χαρεις :grin:
Πορεια αναρχικων? Μαλιστα... Τρικυμια...
Εγω ο καημενος ρωτησα απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ο Τσιπρας (ή οποιοσδηποτε αλλος βουλευτης) εδωσε εντολη να χτυπηθει ο Γεωργιαδης. Η πολυκατοικια μου ανεβασε φωτογραφιες απο πανό και αρθρα για καταληψεις ως αποδειξεις...
Αν δεν σε ενοχλουν οι σβαστικες και οι σταυροι των νεοναζι, αυτο ειναι προβλημα σου και μονο, οχι δικο μου.
Και τελος, δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισω τον μονολογο, γιατι διαλογος με ανθρωπο της πνευματικης σου σταθμης ειναι αδυνατος.

Επισκέπτης
Πορεια αναρχικων? Μαλιστα... Τρικυμια...
Εγω ο καημενος ρωτησα απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ο Τσιπρας (ή οποιοσδηποτε αλλος βουλευτης) εδωσε εντολη να χτυπηθει ο Γεωργιαδης. Η πολυκατοικια μου ανεβασε φωτογραφιες απο πανό και αρθρα για καταληψεις ως αποδειξεις...
Αν δεν σε ενοχλουν οι σβαστικες και οι σταυροι των νεοναζι, αυτο ειναι προβλημα σου και μονο, οχι δικο μου.
Και τελος, δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισω τον μονολογο, γιατι διαλογος με ανθρωπο της πνευματικης σου σταθμης ειναι αδυνατος.
δηλαδη τα πανο, τα αρθρα, οι δικηγοροι και τα γουναραδικα δεν δειχνουν τιπατα...
συνεχισε να μας δειχνεις ποσο αμεροληπτος εισαι :2funny: :2funny: :2funny:
μην συνεχισεις τον μονολογο γιατι θα γινεις πιο ρομπα ακομα

Επισκέπτης
:sunglasses:

Συνημμένα

• indymedia8.png
    indymedia8.png
    302 KB · Εμφανίσεις: 34

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Πώς πάει ο έρωτας Alexis-Δασκαλόπουλος;

(Υ.Γ. Ο Δασκαλόπουλος είναι ο πρόεδρος τού Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων)

Επισκέπτης
Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου πέφτουν και πανε στο διάολο
αλλά ο τσι-συριζα ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ....

τι κακό είναι αυτό ρε παιδί μου .........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.202
Πόντοι
22.785
ΓΑΜΑΗ Η ΓΙΑΓΙΑ !!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο "κύριος" Στάθης Παναγούλης (πρώην υφυπουργός του Πασοκ, βουλευτής του ΚΚΕ, στελεχος της Πολιτικής Άνοιξης, βουλευτής του Σύριζα) εξαπολύει νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης ανήμερα της επετείου 39 ετών από την αποκατάσταση της δημοκρατίας: Ζούμε σε κοινοβουλευτική χούντα. Ο γραφικός αυτός παλαβιάρης που όσο είναι στη βουλή δεν έχει κάνει μια επίκαιρη ερώτηση ή κοινοβουλευτική παρέμβαση για να δικαιολογήσει τα 8 χιλιάρικα που του προσέφερε ο νεκρός αδερφός του δεν έχει ακόμα καταδικαστεί από τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς Σύριζα.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Xωματερή πολιτικών φυντανιών είναι ο Syriza.Τώρα πού θα πήρε και τον αρχιμαφιόζο Φωτόπουλο θα γίνουν ωραίες μπίζνες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπέρ των Αλβανών δραπετών!

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 17:57

Κατηγορούν ως δολοφόνους τους αστυνομικούς

Αρχική Παραπολιτικά

Εκτύπωση   Σύσταση
Κατηγορούν ως δολοφόνους τους αστυνομικούς

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), επικεφαλής της οποίας είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται υπέρ των …δικαιωμάτων των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριαν Κόλα και κατά της Αστυνομίας!

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίχθηκε η άποψη πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα μπορούσε να αποτελέσει εταίρο σε μια αριστερή κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα…

Αριστερή Πλατφόρμα: Κυβέρνηση Αριστεράς με κορμό ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
οταν αποκτήσουν εξουσία (που με βάση τις μαλακίες και τον παλαιοκομματικό τρόπο που πολιτεύονται οι δικοί σου θα την αποκτήσουν πολύ σύντομα) θα τους κρίνουμε καταλλήλως.

Δηλαδή αυτή την στιγμή ο Syriza ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι εξουσία;Τα κόμματα (οργανώσεις,ομάδες,συνιστώσες κλπ.) κρίνονται μόνον ως κυβέρνηση;

Επισκέπτης
ο λαός παρά τις πολυ αντιξοες συνθηκες ακόμα αντιστέκεται στις σειρήνες του "νεολαϊκισμού", αλλά ως ποτε?? το πολιτικό "ατύχημα" δεν έχει ακόμα αποφευχθεί, το απεύχομαι..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Γιατί έδιωξε ο Τσίπρας Γερμανό δημοσιογράφο
24/07/201320:2218

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να ενοχλήθηκε από ερωτήσεις που θύμιζαν «non paper» της ΝΔ

Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ο Αλέξης Τσίπρας στο δημοσιογράφο Μίκαελ Μάρτινς της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικά 24ωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη είχε εγκριθεί από το επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πρόκειται για μία ευρείας κυκλοφορίας και μεγάλου κύρους γερμανική εφημερίδα.

Όμως, η επαφή των δύο ανδρών ήταν κάπως επεισοδιακή, αφού ο δημοσιογράφος -σύμφωνα πάντα με συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα- απηύθυνε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ερωτήσεις που δεν του άρεσαν.

Οι ίδιοι συνεργάτες υπογραμμίζουν επίσης ότι ο δημοσιογράφος είχε σταματήσει να ρωτά και απλώς έκανε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με παραπολιτικού χαρακτήρα ερωτήσεις και αξιοποιώντας «επιχειρήματα» από τα non paper, που κατά καιρούς εκδίδει η ΝΔ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέκοψε την κουβέντα και είπε στο δημοσιογράφο ότι η συνέντευξή τους «θα γίνει σε μια άλλη ζωή».

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή αυτή την στιγμή ο Syriza ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι εξουσία;Τα κόμματα (οργανώσεις,ομάδες,συνιστώσες κλπ.) κρίνονται μόνον ως κυβέρνηση;

Εγώ στη Δημοκρατία μου έχω μάθει να κρίνω την κυβέρνηση γιατί αυτή αποφασίζει.

ο τσίπρας έχει τη σειρά του αλλά νομίζω ότι θα το στολίσω πιο πολύ απο τους τωρινούς.

Δυστυχώς όμως ο Ελληνας δεν έχει τυχαία ως δημοφιλέστερη λέξη παγκοσμίως τη λέξη μαλάκας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Κρινονται, ναι, αλλά οχι ως ασκουντες κυβερνητικη εξουσια.
Πώς δηλαδη η αξιωματικη αντιπολιτευση ειναι εξουσια? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom