Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγκυρος ως συνηθως? Κλασσικη διαλεκτικη εκπροσωπου τυπου ΝΔ. Εχετε λαμπρο μελλον.

ξεφτυλισμένα κομματόσκυλα...

βεβαίως όταν πλέον οι προιστάμενοί τους βγαίνουν στα κανάλια είναι σαν χεσμένες φοράδες.

Εχουν κατανοήσει ΠΛΗΡΩΣ τι έρχεται.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγκυρος ως συνηθως? Κλασσικη διαλεκτικη εκπροσωπου τυπου ΝΔ. Εχετε λαμπρο μελλον.
Η διαλεκτικη εκπροσωπων του Συριζα ποια ειναι? Ραντεβου στα γουναραδικα?

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η διαλεκτικη εκπροσωπων του Συριζα ποια ειναι? Ραντεβου στα γουναραδικα?
οταν αποκτήσουν εξουσία (που με βάση τις μαλακίες και τον παλαιοκομματικό τρόπο που πολιτεύονται οι δικοί σου θα την αποκτήσουν πολύ σύντομα) θα τους κρίνουμε καταλλήλως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
οταν αποκτήσουν εξουσία (που με βάση τις μαλακίες και τον παλαιοκομματικό τρόπο που πολιτεύονται οι δικοί σου θα την αποκτήσουν πολύ σύντομα) θα τους κρίνουμε καταλλήλως.
Πώς θα βγουν τα νουμερα δεν βλεπω.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ναι δεν ήταν Συριζαίοι και Ανταρσαίοι. Ήτανε ρεπουμπλικανοί. Χέσε μας ρε Λάρρυ Κινγκ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ναι δεν ήταν Συριζαίοι και Ανταρσαίοι. Ήτανε ρεπουμπλικανοί. Χέσε μας ρε Λάρρυ Κινγκ.
Αν σε βολευει εσενα και τα ψηφαλακια που κυνηγαει το κωμα σου, μια χαρα Συριζαιοι ηταν. Δεν προκειται να διαφωνησω σε κατι τοσο γελοιο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αν σε βολευει εσενα και τα ψηφαλακια που κυνηγαει το κωμα σου, μια χαρα Συριζαιοι ηταν. Δεν προκειται να διαφωνησω σε κατι τοσο γελοιο.

Φωτογραφία από την είσοδο του ΑΤΤΙΚΟΝ τη μέρα των επεισοδίων. Φαίνεται καθαρά στο αριστερό πανώ (κάνε κλικ στην εικόνα) η υπογραφή "Πολίτες σε δράση - Οικολόγοι Πράσινοι" που είναι η δημοτική παράταξη του Χαιδαρίου με επικεφαλής τον Κώστα Ασπρογέρακα που στηρίχθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους.

www.imagebam.com/image/29993b266410015] [/URL]

Ορίστε οι πηγή με όλες τις φωτογραφίες
"Η εσωκομματική διαδικασία που έκανε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι προκειμένου να επιλέξει τον «ηγέτη» της για τις εκλογές του επόμενου Μαΐου είναι πολύ πιθανό να έχει οδηγήσει σε μεγάλη ρήξη. Μεγάλοι χαμένοι της διαδικασίας ήταν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Κώστας Ασπρογέρακας και Κίμων Φουντούλης..."
Ορίστε και άρθρο για τους "Πολίτες σε δράση" και τον Ασπρογέρακα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Χαιδάρι
[size=20pt]ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ[/size].

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Του ανοίξανε το κεφάλι;;;; ΑΝ όχι αρχίδια επίθεση ήτανε!!!!!!

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Σας τσούζει γιατί σας έχει ρίξει κάτι πούτσες στη Βουλή και στα κανάλια ο Άδωνις που ακόμα τρέχετε.
Ποιος ρε;;; Ο Μπουμπούκος;;; :2funny: :2funny:

Ο Μπουμπούκος μόνο με διμοιρίες ματ μπορεί να ρίχνει πούτσες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Φωτογραφία από την είσοδο του ΑΤΤΙΚΟΝ τη μέρα των επεισοδίων. Φαίνεται καθαρά στο αριστερό πανώ (κάνε κλικ στην εικόνα) η υπογραφή "Πολίτες σε δράση - Οικολόγοι Πράσινοι" που είναι η δημοτική παράταξη του Χαιδαρίου με επικεφαλής τον Κώστα Ασπρογέρακα που στηρίχθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους.

www.imagebam.com/image/29993b266410015] [/URL]

Ορίστε οι πηγή με όλες τις φωτογραφίες
"Η εσωκομματική διαδικασία που έκανε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι προκειμένου να επιλέξει τον «ηγέτη» της για τις εκλογές του επόμενου Μαΐου είναι πολύ πιθανό να έχει οδηγήσει σε μεγάλη ρήξη. Μεγάλοι χαμένοι της διαδικασίας ήταν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Κώστας Ασπρογέρακας και Κίμων Φουντούλης..."
Ορίστε και άρθρο για τους "Πολίτες σε δράση" και τον Ασπρογέρακα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Χαιδάρι
[size=20pt]ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ[/size].
Ααασε μας ρε Ηρακλη Πουαρο. Μου απεδειξες (νομιζεις, με ενα πανό) οτι καποιος βουλευτης του Συριζα σηκωσε το τηλεφωνο να δωσει διαταγη να επιτεθουν στον Γεωργιαδη, οπως υποστηριξες στο αρχικο ποστ σου. Μου απεδειξες επισης οτι αυτοι που τον χτυπησαν ηταν οντως ενεργα μελη καποιας παραταξη. Ειπαμε οτι αν εσυ το πιστευεις για ψηφοθηρικους σκοπους (οπως εχει γινει τοσες αλλες φορες στο παρελθον της διαλεκτικης της ΝΔ), εγω παω πασο. Περιττα και τα κεφαλαία γραμματα.

Επισκέπτης
Ααασε μας ρε Ηρακλη Πουαρο. Μου απεδειξες (νομιζεις, με ενα πανό) οτι καποιος βουλευτης του Συριζα σηκωσε το τηλεφωνο να δωσει διαταγη να επιτεθουν στον Γεωργιαδη, οπως υποστηριξες στο αρχικο ποστ σου. Μου απεδειξες επισης οτι αυτοι που τον χτυπησαν ηταν οντως ενεργα μελη καποιας παραταξη. Ειπαμε οτι αν εσυ το πιστευεις για ψηφοθηρικους σκοπους (οπως εχει γινει τοσες αλλες φορες στο παρελθον της διαλεκτικης της ΝΔ), εγω παω πασο. Περιττα και τα κεφαλαία γραμματα.
Αφιέρωμα στις καταλήψεις: «Στην κατάληψη της ζωής μας, απαντάμε με καταλήψεις»

καταλαβες τωρα η οχι ακομα;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
oπως βγήκαν και στο Σαμαρά με αριστερό κόμμα.

θέλεις να σε βοηθήσω στην πρόσθεση;
Δεν με καταλαβες αρχηγέ μου.
Εννοω οτι προφανως, αν παρει 14-15% η ΧΑ, τοτε ειναι ανεφικτη η πρωτια της ΝΔ και μιλαμε επι αλλης βασεως.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με καταλαβες αρχηγέ μου.
Εννοω οτι προφανως, αν παρει 14-15% η ΧΑ, τοτε ειναι ανεφικτη η πρωτια της ΝΔ και μιλαμε επι αλλης βασεως.

δεν θα παρει πάνω απο 10 η ΧΑ. εις βάρος τους κυλαει ο χρόνος.

κάνουν διαρκή ολισθήματα βίας και επίδειξης ανωμαλίας.

εάν στη ΧΑ υπάρχαν οι παλαιοι του Καρατζαφέρη η ΧΑ θα έφτανε στο 20-25%

Με τύπους σαν τον Κασσιδιάρη που δηλώνουν δημοσίως ότι δεν υπήρξε γενοκτονία εβραίων το 10% ειναι άνω όριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Με τύπους σαν τον Κασσιδιάρη που δηλώνουν δημοσίως ότι δεν υπήρξε γενοκτονία εβραίων το 10% ειναι άνω όριο.
Συμφωνάμε.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Με μπαμπά Πλεύρη και 30 μη σου πω...
Θείος μου ακροδεξιός του θανάτου, από αυτούς που λένε ακόμα για κονσερβοκούτια και κόκκινες αρκούδες, μου λεγε ότι δεν τους ψηφίζει γιατί είναι μόνο φωνές, νταηλίκια και τίποτα άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom