Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Oκ, να το κλεισουμε το μαγαζι λοιπον και να φυγουμε.
Κι εγω απο εκεινη την εποχη που ημουνα 17 ετων περιμενω να αλλαξει κατι και δεν αλλαζει.
Τωρα στα 42 να το παρω αποφαση και να κανω τι? Να κοιταω την παρτη μου και τελος?
Δεν ξερω αν το χω.
δε μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.........

άσε που ακούω το σαμαρά να τα χώνει στο Βορίδη γιατί λέει δεν είναι ωρα να μιλάμε για τα εγκλήματα που έγιναν στη χώρα και αναρωτιέμαι.

Αυτός ο σαμαράς που έβαλε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των εμπνευστή τυο νόμου περί ευθύνης υπουργών, την ντόρα στο επικρατείας και τον αδερφό της σε ένα απο τα δύο πιο κρίσιμα υπουργεία ποιόν κοροιδεύει;

τον εαυτό του πρώτα, ή εμάς;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δε μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.........

άσε που ακούω το σαμαρά να τα χώνει στο Βορίδη γιατί λέει δεν είναι ωρα να μιλάμε για τα εγκλήματα που έγιναν στη χώρα και αναρωτιέμαι.

Αυτός ο σαμαράς που έβαλε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των εμπνευστή τυο νόμου περί ευθύνης υπουργών, την ντόρα στο επικρατείας και τον αδερφό της σε ένα απο τα δύο πιο κρίσιμα υπουργεία ποιόν κοροιδεύει;

τον εαυτό του πρώτα, ή εμάς;
Πρεπει να κρατησει και πεντε ισορροπιες, ναι ή οχι?
Νομιζω ολοι το κατανοουμε αυτο...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ξεπούλημα της ΕΛΛΑΔΑΣ έχει κοστολογημένο και διαολόστελμα του ελληνικού λαού.
4 χρόνια έχει το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το πρόγραμμα και το έλλειμμα μεγάλωσε,η ανεργία αυξήθηκε και η χώρα πάει γραμμή να συναντήσει τις υπόλοιπες βαλκανικές αν όχι τις αφρικανικές(μια και έρχονται μπόλικοι ΛΑΘΡΟΙ από αυτές τις χώρες,τυχαίο; )

ετσι ειναι, το χειροτερο οτι δεν υπαρχει εναλλακτικη.
Οι σαχλαμαρες που ακουγονται απο τους Λαφαζανηδες ειναι για  :headbang:

Δεν πληρωνω λεει. Ωραια. Οταν ρε Λαφαζανη οι σαουδαραβες οταν το ακουσουν αυτο γιατι θα σου δωσουν πετρελαιο? Και καλα για να ζεσταθουμε θα καψουμε κανα επιπλο, μαθαμε πια.
Οι αγροτες πως θα καλλιεργησουν χωρις πετρελαια, ανταλλακτικα? Υπαρχουν μηπως μουλαρια και αροτρα ?  :uglystupid:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ωπ, λιγο ακυρο αυτο. Ναι, απο αυτον θα ζητησεις αποζημιωση γιατι αυτος σε εβλαψε. Απο ποιον αλλο?
απο έναν γύφτο ή πρεζάκι θα ζητήσω αποζημίωση;

πλάκα κάνουμε;

θα παω δλδ στην ασφαλιστική μου και το κράτος και αυτοί θα μου πουν πήγαινε στους ξυπόλητους που σε έκλεψαν

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πρεπει να κρατησει και πεντε ισορροπιες, ναι ή οχι?
Νομιζω ολοι το κατανοουμε αυτο...

ποιές ισορροπίες ρε τύπε;

η ανεργία εκτινάχθηκε πάλι,

το έλειμμα είναι διπλάσσιο,

η ύφεση εκτός ελέγχου πάλι

ο κόσμος πεινάει.

και συ μου μιλάες για ισορροπίες με το πασόκ και το μητσοτακέικο;

είσαι τελείως ανισόρροπος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
απο έναν γύφτο ή πρεζάκι θα ζητήσω αποζημίωση;

πλάκα κάνουμε;

θα παω δλδ στην ασφαλιστική μου και το κράτος και αυτοί θα μου πουν πήγαινε στους ξυπόλητους που σε έκλεψαν
Αλλο η ενδοσυμβατικη ευθυνη του ασφαλιστικού κινδυνου, και αλλο η ευθυνη εξ αδικοπραξιας.
Δηλαδη ο Τσιπρας και οι λοιποι αντιπολιτευομενοι θα λειτουργησουν ως...ασφαλιστες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ας σοβαρευτούμε ομως.
Το παιχνιδι ολο κρινεται το τελος του 2014,οποτε υποτιθεται τελειωνει το προγραμμα της χρηματοδοτησης. Εκει θα πρεπει να βγουμε στις αγορες. Για να δουμε...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.

ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙ ΈΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Το ιδανικό για εμένα θα ήταν αυτό. Χωρίς βια, δικατορίες ή άλλες απαγορεύσεις. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κάτσετε σκεφτείτε τι μας ζητάνε,

κάτσετε σκεφτείτε εάν βγάινει πουθενά το τρυπάκι που μας έχουν χώσει

κάτσετε αναλογιστείτε εάν πάμε πουθενά με τις μαλακίες που ζητούν κάθε τρίμηνο

και αφήστε στην άκρη τις αριστεροδεξιές σαχλαμαρες.

η Ελλάδα διαλύεται τρίμηνο με τρίμηνο και ασχολείστε ακόμα με το αν η αριστερά είναι ανίκανη (που είναι) ή αν πρέπει να κρατηθούν ισορροπίες με το πασόκ.

Οταν βγει ο στρατός όπως στην Αίγυπτο κανείς δε θα έχει να φάει.

αυτά και έφυγα

τα λέμε.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αλλο η ενδοσυμβατικη ευθυνη του ασφαλιστικού κινδυνου, και αλλο η ευθυνη εξ αδικοπραξιας.
Δηλαδη ο Τσιπρας και οι λοιποι αντιπολιτευομενοι θα λειτουργησουν ως...ασφαλιστες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ας σοβαρευτούμε ομως.
Το παιχνιδι ολο κρινεται το τελος του 2014,οποτε υποτιθεται τελειωνει το προγραμμα της χρηματοδοτησης. Εκει θα πρεπει να βγουμε στις αγορες. Για να δουμε...

τι να δεις ρε τύπε.

ούτε τυφλός να είναι κάποιος δεν βλέπει πού πάει το πράγμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.

ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙ ΈΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Το ιδανικό για εμένα θα ήταν αυτό. Χωρίς βια, δικατορίες ή άλλες απαγορεύσεις. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.
Αυτο μου θυμιζει οπαδους του Ολυμπιακου, που τραγουδουσαν εν χορω "φερτε το πρωταθλημα και φυγετε απο εδω".
Μα αν μπορουν να φερουν το πρωταθλημα γιατι να φυγουν απο εδω?

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
το παιχνιδι εχει τελειωει απο καιρο.
μας παιζουν.... ειναι αδυνατο να ανακαμψουμε .... εκτος και μας χαρισουν 70% του χρεους η θα γινη κουρεμα των ιδιωτικων καταθεσεων απο το πρωτο ευρω πολυ πριν το φθινοπωρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το παιχνιδι εχει τελειωει απο καιρο.
μας παιζουν.... ειναι αδυνατο να ανακαμψουμε .... εκτος και μας χαρισουν 70% του χρεους η θα γινη κουρεμα των ιδιωτικων καταθεσεων απο το πρωτο ευρω πολυ πριν το φθινοπωρο.
Κοιτα φιλε, αν μετα το κουρεμα των 60 δις που θα γινει μετα τις γερμανικες εκλογες, και την ανακεφαλαιοποιηση των 50 δις των τραπεζων, δεν γινει παλι κατι, τοτε ΝΑΙ, τελειωσαμε.
Αλλά...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οταν βγει ο στρατός όπως στην Αίγυπτο

σιγά μην το επιτρέψουν, αυτοί θα έχουν βάλει κοριό και στους καψιμιτζήδες των μονάδων για να μην γίνει καμμιά στραβή και τρέχουν μετά

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτο μου θυμιζει οπαδους του Ολυμπιακου, που τραγουδουσαν εν χορω "φερτε το πρωταθλημα και φυγετε απο εδω".
Μα αν μπορουν να φερουν το πρωταθλημα γιατι να φυγουν απο εδω?

Για εμένα δεν το φέρνουν αυτοί το πρωτάθλημα.

Οι Ευρωπαίοι το φέρνουν και το ΔΝΤ. Αυτοί κυβερνούν, αυτοί κρατούν τα μπόσικα και ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ που δεν μπορούμε να κάνουμε καλά τα του οίκου μας.

Κάνουμε πράγματα με το ζόρι και το βούρδουλα της δόσης ενώ θα έπρεπε να τα κάναμε από μόνοι μας.

Βλέπε υπογραφή voltaire45.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σιγά μην το επιτρέψουν, αυτοί θα έχουν βάλει κοριό και στους καψιμιτζήδες των μονάδων για να μην γίνει καμμιά στραβή και τρέχουν μετά
Ας ξανακανει μια δηλωση ο Τσιπρας περι μειωσης του μισθου των αξιωματικων στο επιπεδο του...ειδικευμενου εργατη (!!) και θα το καταφερουν ακομη κι αυτο οι φωστηρες της αριστερας...
Μπας και το επιδιωκουν κιολας για να εχουν λογο υπαρξης κανεναν αιωνα ακομη...
Εδω υπαρχουν ακομη λογω χουντας προ 40 ετων...

Επισκέπτης
Oκ, να το κλεισουμε το μαγαζι λοιπον και να φυγουμε.
Κι εγω απο εκεινη την εποχη που ημουνα 17 ετων περιμενω να αλλαξει κατι και δεν αλλαζει.
Τωρα στα 42 να το παρω αποφαση και να κανω τι? Να κοιταω την παρτη μου και τελος?
Δεν ξερω αν το χω.

Ποιο δεν έχεις?
Το να κοιτάς την πάρτη σου??  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΛΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙ ΈΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Πως αντέχει η γκλάβα σου τόση μαλακία??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom