Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
πολιτικάντηδες της δεκάρας που ανέβηκαν από τις πρακτικές της ΧΑ και όχι από την πολιτική τους δράση ή διότι έπεισαν πως έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης των προβλημάτων και τις ικανότητες να το εφαρμόσουν

έχει χορτάσει ο τόπος από τέτοια σκύβαλα

μία από τα ίδια (στην καλύτερη)
Ναι ρε Κοσμά, μαζι σου. Αλλά τι θα γινει εδω?
Εχουμε τους μεν και τους δε να παιζουν τις κουμπαρες, και ειναι στη μεση πεντε σοβαροι ανθρωποι που προσπαθουν να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια και τους ασκουν και υψηλη κριτικη απο πανω.
Και εχεις τον κοσμο και δινει σε Συριζα και ΧΑ 40-45%. Ε για ονομα του θεου πια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε αλεξη τους πεντε σοβαρους ανθρωπους θα ηθελα να μου πεις

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι ρε Κοσμά, μαζι σου. Αλλά τι θα γινει εδω?
Εχουμε τους μεν και τους δε να παιζουν τις κουμπαρες, και ειναι στη μεση πεντε σοβαροι ανθρωποι που προσπαθουν να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια και τους ασκουν και υψηλη κριτικη απο πανω.
Και εχεις τον κοσμο και δινει σε Συριζα και ΧΑ 40-45%. Ε για ονομα του θεου πια.

δεν είμαι σίγουρος ότι και αυτοί που λες ακολουθούν τον σωστό δρόμο, θέλει αρετήν και τόλμην και νομίζω δεν έχουν τίποτα από τα δύο

οι άλλοι είναι για τα πανηγύρια πάντως, συμφωνώ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σε αντίθεση με εσένα.

Που από ανανεωτής έχεις καταντήσει σταλινικός.
Το αλλο το ειδες για τον Γλεζο?
"Καποιοι εχουν εμμονες, θα το λυσουμε".
Ανοιξε παλι το Μπουλκες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εεεεεε, απλά περνούσε απ' έξω.

Και είπε να μπει μέσα να δει τι γίνεται.
Α οχι, ο εγκυρος πορνοπαπος διερρηγνυε τα ιματια του οτι ο σ. Φωτοπουλος δεν "ανηκει" στον Συριζα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και τωρα πειτε μου.
Ακουγοντας αυτο το υστερικο πραγμα που ακουει στο ονομα Δούρου, να μιλαει με τοση αναιδεια και αλαζονεια, ΠΟΣΟΙ εφεραν στο μυαλο τους τον Κασιδιαρη και το νερο που της μπουχισε τη μαπα?
Μετα λεει, δεν ευθυνεται η αριστερα για την ανοδο της ακροδεξιας...

Βολεμένε και γω βολεμένος είμαι αλλά καλό θα ήταν σε τέτοιες εποχές που πέφτουν κορμιά να είμαστε φειδωλοί σε δηλώσεις και κρίσεις.

Ασχολείσαι με την αριστερά και κυβερνας με αυτούς που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο,

κάνεις πίπες σε λαμόγια του εξωτερικού που βαφτίζονται τρόικα.

βάζεις έναν τσαρλατάνο σαχλαμάρα να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά στο πιο κρίσιμο κοινωνικό σου υπουργείο.

βάζεις υπουργό οικονομικών τον κουμπάρο του μεγαλύτερου απατεώνα που έχει περάσει απο το συγκεκριμένο υπουργείο

βάζεις υπουργό μεταρρύθμισης του υπουργείου του δημοσίου αυτόν που η οικογένειά του έχει λιώσει στη μίζα απο τη ζίμενς και έχει αφήσει τους συνεργάτες του χριστοφοράκου να φύγουν εκτός ελλάδας.

και έχεις το θράσος να κριτικάρεις την (δεδομένη) ανεπάρκεια της αριστεράς.

Ε το λυντσάρισμα στο τέλος δε θα το γλιτώσεις.......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βολεμένε και γω βολεμένος είμαι αλλά καλό θα ήταν σε τέτοιες εποζές που πέφτουν κορμιά να είμαστε φειδωλοί σε δηλώσεις και κρίσεις.

Ασχολείσαι με την αριστερά και κυβερνας με αυτούς που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο,

κάνεις πίπες σε λαμόγια του εξωτερικού που βαφτίζονται τρόικα.

βάζεις έναν τσαρλατάνο σαχλαμάρα να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά στο πιο κρίσιμο κοινωνικό σου υπουργείο.

βάζεις υπουργό οικονομικών τον κουμπάρο του μεγαλύτερου απατεώνα που έχει περάσει απο το συγκεκριμένο υπουργείο

βάζεις υπουργό μεταρρύθμισης του υπουργείου του δημοσίου αυτόν που η οικογένειά του έχει λιώσει στη μίζα απο τη ζίμενς και έχει αφήσει τους συνεργάτες του χριστοφοράκου να φύγουν εκτός ελλάδας.

και έχεις το θράσος να κριτικάρεις την (δεδομένη) ανεπάρκεια της αριστεράς.

Ε το λυντσάρισμα στο τέλος δε θα το γλιτώσεις.......
Ρε αρχηγε μου, ολα αυτα να τα δεχτω, αλλά δεν μπορω να ακουω τη Δουρου και την Κωνσταντοπουλου, πώς να το κανουμε δηλαδη? Ποιο εγκλημα εχω κανει για να πρεπει να υφισταμαι αυτην την ποινη?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Αυτοί που έφεραν εδώ την Ελλάδα να υποστούν και το κόστος της αποκατάστασης. Δεν θα ήταν δίκαιο να έχει να αντιμετωπίσει άλλος το χάλι αυτό παρά ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ. Τα κόμματά δλδ

Αυτό με την οικογενειακή ευθύνη ακούγεται ενδιαφέρον...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε αρχηγε μου, ολα αυτα να τα δεχτω, αλλά δεν μπορω να ακουω τη Δουρου και την Κωνσταντοπουλου, πώς να το κανουμε δηλαδη? Ποιο εγκλημα εχω κανει για να πρεπει να υφισταμαι αυτην την ποινη?

γεννήθηκες δυστυχώς έλληνας.....

Ξέρεις δλδ σε ποιά χώρα.

σε αυτή που αλάλαζε όταν ο πρωθυπουργός της περίεφερε την πουτάνα του δεξιά και αριστερά.

και σε αυτή πυο ο ίδιος της ο λαός επανεξέλεγε τον πρωθυπουργό της μίζας και των κοσκωτάδων.

θες να πούμε και άλλα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
οι αμερικανοι εχουν μια εκφραση που λεει better the devil you know.Οσο στρεβλο κι αν ειναι αυτο το προγραμμα τουλαχιστον εχει μια λογικη βαση, κοψε εξοδα, βγαλε πλεονασμα, πληρωσε με. Για να ενστερνιστω την εναλλακτικη που λεει ανεβασε εξοδα, στα παπαρια σου το ελλειμα, αλλα δανεικα δεν υπαρχουν απο πουθενα καποιος καπου πρεπει με αριθμους να μου εξηγησει πως θα το κανει το μαγικο.

:rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τύπε εγώ ένα hate fuck το έριχνα στην Κωνσταντοπούλου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γεννήθηκες δυστυχώς έλληνας.....

Ξέρεις δλδ σε ποιά χώρα.

σε αυτή που αλάλαζε όταν ο πρωθυπουργός της περίεφερε την πουτάνα του δεξιά και αριστερά.

και σε αυτή πυο ο ίδιος της ο λαός επανεξέλεγε τον πρωθυπουργό της μίζας και των κοσκωτάδων.

θες να πούμε και άλλα;
Oκ, να το κλεισουμε το μαγαζι λοιπον και να φυγουμε.
Κι εγω απο εκεινη την εποχη που ημουνα 17 ετων περιμενω να αλλαξει κατι και δεν αλλαζει.
Τωρα στα 42 να το παρω αποφαση και να κανω τι? Να κοιταω την παρτη μου και τελος?
Δεν ξερω αν το χω.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοί που έφεραν εδώ την Ελλάδα να υποστούν και το κόστος της αποκατάστασης. Δεν θα ήταν δίκαιο να έχει να αντιμετωπίζει άλλος το χάλι αυτό παρά ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ. Τα κόμματά δλδ

Αυτό με την οικογενειακή ευθύνη ακούγεται ενδιαφέρον...

Τι λες ωρέ ;

θα βάλω τον ληστή να μου αποκαταστήσει τις ζημιές απο τις κλοπες στο σπίτι μου;

πλάκα μας κάνεις ε;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι λες ωρέ ;

πλάκα μας κάνεις ε;

Όχι πήγαινε πάρε τα από κάποιον τυχαίο που θα βρεις στο δρόμο και δεν θα σου έχει κάνει τίποτε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι λες ωρέ ;

πλάκα μας κάνεις ε;
Ωπ, λιγο ακυρο αυτο. Ναι, απο αυτον θα ζητησεις αποζημιωση γιατι αυτος σε εβλαψε. Απο ποιον αλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom