Νέα

Tσιμπούκι και σκοτοδίνη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να σας πάρουν τσιμπούκια και μετά να ζαλίζεστε τόσο όσο να πέσετε κάτω!Εμένα μου έτυχε τις προάλλες το Σάββατο δηλαδή με μια πολύ φευγάτη πουτανίτσα! Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν και οι πιλότοι όταν βρίσκονται ψηλά

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να σας πάρουν τσιμπούκια και μετά να ζαλίζεστε τόσο όσο να πέσετε κάτω!Εμένα μου έτυχε τις προάλλες το Σάββατο δηλαδή με μια πολύ φευγάτη πουτανίτσα! Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν και οι πιλότοι όταν βρίσκονται ψηλά
Δεν ήταν από το τσιμπούκι....μαλλόν ματιασμένο σε κόβω να ήσουν....χαχαχαχαχα....πάντως τέτοιο πράγμα ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω.....

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
δηλαδη με ποσα G σε ανεβαζε το πουτανακι??????????????????? :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
με πολλά δεν ξέρω αλλά νομίζω οτι πήγα στο διάστημα γάμησα εκεί ένα alien και μετά ξαναήρθα στην γή για να συνεχίσω

Επισκέπτης
Κοίτα, αν έφτασες από το "ρούφα μωρή" στο "φύσα ρεεεεεε!!!", τότε ναι... ίσως να έχασες το φως σου προς στιγμήν από το τσιμπούκι!!! :cheesy:

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
καλο μου ακουγετε το πουτανακι. δεν μας το γνωριζεις και μας?

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
λυπάμαι όχι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
bordel(wo)man έπνιξες το κουνέλι σε κανέναν και δε μπορούσε να ξανααποδώσει; Εδώ θα βρεις παλληκάρια που θα δεις το alien πολλές φορές και από πολλές γωνείες.

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1

ʼλλη φορά δραμαμίνες μισή ώρα πριν την τσάρκα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το ανεξέλεγκτο άνοιγμα "νέων" θεμάτων έχει οδηγήσει σε απίστευτες μαλακίες....

Επισκέπτης
χαμος στι ισομα!!!!!χεχε μπουχαχαχα!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Και μια anti-g φορμα καλη ειναι

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ανεβασες πιεση μαλλον

Επισκέπτης
Μαλλων σε τραβελο επεσες γιατι αυτοι ρουφανε με τρομερη λυσσα απο οτι εχω ακουσει.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Εννοείς ότι τους τσιμπουκώνουν πουτανίδια εκεί ψηλά; :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom