Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Μετα απο 30 χρονια , Κοντευω χρονο κομμενο,(δευτερη αποπειρα την τελευταια 5ετια η πρωτη εληξε στο 6μηνο)  αλλα ωρες ωρες μου λειπει..σε στιγμες χαλαρωσης.... .δεν με πειραζει σε συνδυασμους καφε - ποτο , μετα απο φαγητο....αλλα οταν αραζω μου λειπει...ασε τα κιλα που πηρα.....τελικα δεν ξερω τι βλαπτει περισσοτερο... Βουλωμενες αρτηριες απο τσιγαρο, η βουλωμενες απο φαγητο?

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Καλημερα,
Μεσα στους στοχους του 2013 ειναι και το κοψιμο του τσιγαρου.
Προσπαθω να το κοψω,εχω να καπνισω απο 31 Δεκεμβρη...λιγες μερες δηλαδη αλλα καθε αρχη και δυσκολη.
Θελω να δω ασχετα απο θεματα υγειας που ολοι ξερουμε ποσο κακο μας κανει αν οντως βλεπεις σε ολα τα θεματα τοσο μεγαλη διαφορα
οσο λενε....π.χ. γευση,ενεργεια,σεξ...
Δεν ξερω αν κανω καλα που το προσπαθω να το κοψω μαχαιρι αλλα δεν βλεπω και αλλο τροπο.Παρεπιπτοντως εκανα 1 καπνο ανα 2 μερες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλημερα,
Προσπαθω να το κοψω,εχω να καπνισω απο 31 Δεκεμβρη...λιγες μερες δηλαδη αλλα καθε αρχη και δυσκολη.
Θελω να δω ασχετα απο θεματα υγειας που ολοι ξερουμε ποσο κακο μας κανει αν οντως βλεπεις σε ολα τα θεματα τοσο μεγαλη διαφορα
Δεν ξερω αν κανω καλα που το προσπαθω να το κοψω μαχαιρι αλλα δεν βλεπω και αλλο τροπο.Παρεπιπτοντως εκανα 1 καπνο ανα 2 μερες.

H γεύση και η όσφρηση (από ότι μου έχουν πει τουλάχιστον πρώην καπνιστές) απογειώνεται κυριολεκτικά! Επίσης, δεν θα λαχανιάζεις στις σκάλες και θα πηδάς non-stop!

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Καλημερα,
Μακάρι να τα καταφέρεις. Πάντως τουλάχιστον για μένα το μεγάλο ζόρι είναι μετά από κανά μήνα , δίμηνο και όχι στην αρχή που είσαι και πολύ αποφασισμένος, πάντως θα δεις μεγάλες διαφορές στις καύλες , θα γαμάς σαν σκούρκος  :fuck2:

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Λες ε??
Το λενε παντως πολλοι...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για όσους δεν αντεχουν ή δεν μπορούν- μεσα σε αυτούς ήμουν κι εγω- καντε μια προσπάθεια με το ηλεκτρονικό..Κοντεύω 1 1/2 χρόνο χωρίς να το βάλω στο στομα μου...Κανω το Nobacco Hybrid.....

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μαλακια ειναι,αμα φιλησεις καμμια που καπνιζει σα τασακι ειναι.

υγεια βεβαια...αλλα μερικους ατιμους δε τους πειραζει,ηξερα εναν παππου που πεθανε 90 χρονων και καπνιζε σαν αραπης ο πουστης...

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Για όσους δεν αντεχουν ή δεν μπορούν- μεσα σε αυτούς ήμουν κι εγω- καντε μια προσπάθεια με το ηλεκτρονικό..Κοντεύω 1 1/2 χρόνο χωρίς να το βάλω στο στομα μου...Κανω το Nobacco Hybrid.....

Και πολυ καλα κανεις αλλα δεν εθιζεσαι και παλι σε αλλη βεβαια μορφη καπνου??

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Υπαρχουν και τα χαπια για το καπνισμα champix. Ρωτηστε των φαρμακοποιο σας για αυτα τα χαπια.
Αυτο εκανα εγω αρχες Σεπτεμβριου και μεχρι τωρα δεν ξανα εβαλα τσιγαρο στο στομα, 14 ημερες θεραπεια ειναι και μετα δεν θα θες τσιγαρο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και όταν βγαινετε έξω και βλέπετε μυρίζετε το τσιγάρο δεν το θέλετε????????????????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μωρέ το γαμημένο... οκτώ χρόνια το έχω κόψει και ακόμη καμμιά φορά λέω "εσύ κυρά το κατουράς και γώ το λαχταράω"

Επισκέπτης
4 μερα ακαπνος. Απο την Παρασκευη το βραδι δεν εχω αναψει τσιγαρο.

Επισκέπτης
Το 'χω κόψει εδώ και 4 χρόνια και βρήκα την υγειά μου!Ούτε την μυρωδιά του, πλέον, δεν μπορώ!
Άντε με την μαλακία! ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
κατι πουρακια καπνιζε ενας διπλα μου χτες και μυριζε ολο το μαγαζι,του λεω ευγενικα κυριε  μπορειτε να το σβησετε γιατι μυριζει κι εχω προβλημα, μου λεει αγενεστατα ο,τι θελω θα κανω...

παω σε εναν τυπο που φαινοταν του μαγαζιου μου λεει επιτρεπουμε εδω καπνισμα...

και λεω τωρα τι κανεις σε αυτη την περιπτωση?

Επισκέπτης
Το 'χω κόψει εδώ και 4 χρόνια και βρήκα την υγειά μου!Ούτε την μυρωδιά του, πλέον, δεν μπορώ!
Άντε με την μαλακία! ...

Ωραιος!!!
Εγω τραβαω ζορι, αλλα θα το παλεψω. Βασικα εκοψα και το αλκοολ για να μην παρασυρθω κι αναψω τσιγαρο κι εχω προβλημα με τον υπνο. Κατ΄αλλα μια χαρα αισθανομαι. Πιστευω οσο περναει ο καιρος να ειμαι ακομα καλυτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom