Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σαν τέως καπνιστής (και μάλιστα πολύ βαρύς) και αποτοξινωμένος (?? καμμιά φορά ειδικά σε ζόρια αναφωνώ εύ κυρά το κατουράς και γω το λαχταράω) δεν ενοχλούμαι από το κάπνισμα άλλων ούτε μου προκαλεί καμμία αίσθηση.. παρόλα αυτά θεωρώ μεγίστη μαλακία το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους....

στο σπίτι μου φίλοι καπνιστές καπνίζουν χωρίς να τους πω κουβέντα.. αλλά είναι σπίτι μου...

σε κέντρο, ταβέρνα, καφε μου την βιδώνει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Από τοτε που βγηκαν οι λασπες, ολοι καπνιζαν παντου.
Τωρα δημιουργησε προβλημα?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
σαν τέως καπνιστής (και μάλιστα πολύ βαρύς) και αποτοξινωμένος (?? καμμιά φορά ειδικά σε ζόρια αναφωνώ εύ κυρά το κατουράς και γω το λαχταράω) δεν ενοχλούμαι από το κάπνισμα άλλων ούτε μου προκαλεί καμμία αίσθηση.. παρόλα αυτά θεωρώ μεγίστη μαλακία το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους....

στο σπίτι μου φίλοι καπνιστές καπνίζουν χωρίς να τους πω κουβέντα.. αλλά είναι σπίτι μου...

σε κέντρο, ταβέρνα, καφε μου την βιδώνει...
αυτο παλι ρε γιατρε που οι τεως καπνιστες γινονται οι μεγαλυτεροι αντικαπνιστες δεν μπορω να το καταλαβω πως γινεται :think: :think:
θυμαμε τον παπου μου τα δαχτυλα του απο το πολυ καπνισμα ειχαν γινει σαν την φανελα της αεκ. εκανε ενα μπαλονακι το εκοψε και απο τοτε σκοτωνε ανθρωπο για το τσιγαρο φοβερο πραγμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτο παλι ρε γιατρε που οι τεως καπνιστες γινονται οι μεγαλυτεροι αντικαπνιστες δεν μπορω να το καταλαβω πως γινεται :think: :think:
θυμαμε τον παπου μου τα δαχτυλα του απο το πολυ καπνισμα ειχαν γινει σαν την φανελα της αεκ. εκανε ενα μπαλονακι το εκοψε και απο τοτε σκοτωνε ανθρωπο για το τσιγαρο φοβερο πραγμα

απλά ζηλεύουν... και συνήθως φανατικοί αντικαπνιστές και φανατικά ενοχλούμενοι από το τσιγάρο γίνονται οι καπνιστές οι οποίοι δεν κόψανε το τσιγάρο αλλά τους το κόψανε οι γιατροί...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αν υπηρχε καποιο ειδος φορολογιας στα σμοκινκ και επιβαρυνση των τιμων ισως και οχι...
αυτα ειναι παπαριες γιατρε
γιατι να φορολογισουν το τσιγαρο και να μην φορολογισουν τα κινητα που κανουν την ιδια ζημια?
απλως στον τομεα της υγειας για ενα κρατος οι ασθενειες απο το τσιγαρο κοστιζουν περισσοτερο απο τους φορους για αυτο το κυνηγουν ετσι οχι γιατι τους ενιαξε για την υγεια μας

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αν και φανατικος καπνιστης σε νιωθω!!!
δεν ειναι δυνατον ο ενας να κανει το κεφι του και ο αλλος να υποφερει.
Η μαλακια ειναι που δεν βγαζουν αδειες για smoking restaurants, bars κλπ να εχει ο καθενας το χωρο του και να κανει τις επιλογες του

Φίλε μου στη ζωή είναι καλό να δοκιμάζεις πράγματα. Και να αποφασίζεις μόνος σου μετά χωρίς να λογαριάσεις τη γνώμη του κόσμου.

Δοκίμασα το τσιγάρο. Δεν μου άρεσε η πικρίλα του, δεν ξανακάπνισα ποτέ στη ζωή μου.

Δοκίμασα το αλκοόλ. Επίσης δεν μου άρεσε.  Δεν ήπια στη ζωή μου ποτά.

Η λύση που προτείνω είναι οι ξεχωριστοί χώροι. Αλλού για τους καπνιστές, αλλού για τους καπνιστές.

Το μόνο που δεν μπορεί να λύσει αυτό που προτείνω, είναι τι γινεται όταν μπαίνει μια παρέα που έχει και καπνιστές και μη καπνιστές.

Ομολογώ πως είμαι κι εγώ χοντροκομμένος σε  αυτό το θέμα. Μόλις διαπιστώσω πως κάποιος στην παρέα που θα βγω καπνίζει, προφασίζομαι δουλειές ή αδιαθεσία και φεύγω.

Προκειμένου να τσακωθώ, προτιμώ να φύγω.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Plain Packaging

Από 1 Δεκεμβρίου του 2012 τα τσιγάρα που κυκλοφορούν στην «φιλελεύθερη» Αυστραλία θα πωλούνται σε ενιαία πακέτα. Δηλαδή δεν θα υπάρχει διαφορά από πακέτο σε πακέτο. Απλά θα αναγράφεται σε κάποιο σημείο πάνω στο πακέτο πχ Marlboro Reds. Στο υπόλοιπο πακέτο υπάρχουν προειδοποιήσεις κατά του καπνίσματος αλλά και φωτογραφίες από ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες που έχουν σχέση με το κάπνισμα.
Είχε προηγηθεί τα προηγούμενα έτη η απαγόρευση του καπνίσματος στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων, σε στάσεις λεωφορείων στις παραλίες κτλ. Το πακέτο αυτήν την στιγμή κοστίζει περίπου τα 15 Ευρώ. Είναι η πιο ακριβή χώρα στη πώληση τσιγάρων στον κόσμο. Το μέτρο αυτό άρεσε και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης αλλά σκέπτονται αν θα το εφαρμόσουν γιατί υπάρχει περίπτωση να έχουμε τον πόλεμο των τσιγάρων ακόμα και εγκλήματα για ένα τσιγάρο.
Οι καπνοβιομηχανίες αντέδρασαν με δικαστήρια τα οποία και έχασαν, κατά των νόμων αυτών με επιχειρήματα την αύξηση του λαθρεμπορίου αλλά και με πόση ευκολία θα κατασκεύαζαν παρόμοια πακέτα οι κατασκευαστές των illicit whites τσιγάρα σαφώς πιο επικίνδυνα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα.

Αν και προσωπικά μη καπνιστής πλέον, φίλος των βαριών τσιγάρων κυρίως Αμερικανικών σημάτων αλλά ούτε και αντικαπνιστής είμαι οπωσδήποτε εναντίον τέτοιων μέτρων.

Για μένα ισχύει αυτό:

Τα πακέτα όπως πωλούνται στην Αυστραλία σήμερα και έπεται η συνέχεια.

Εσείς θα αγοράζατε τσιγάρα σε τέτοια συσκευασία;

:uglystupid:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
  Φίλε μου στη ζωή είναι καλό να δοκιμάζεις πράγματα. Και να αποφασίζεις μόνος σου μετά χωρίς να λογαριάσεις τη γνώμη του κόσμου.
Δοκίμασα το τσιγάρο. Δεν μου άρεσε η πικρίλα του, δεν ξανακάπνισα ποτέ στη ζωή μου.
Δοκίμασα το αλκοόλ. Επίσης δεν μου άρεσε.  Δεν ήπια στη ζωή μου ποτά.
   Προκειμένου να τσακωθώ, προτιμώ να φύγω.
Πάντα με σεβασμό στα βίτσια και χωρίς παρεξήγηση, για τα παραπάνω κατέληξες πριν δοκιμάσεις και κολλήσεις με τα πόδια ή μετά;  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πάντα με σεβασμό στα βίτσια και χωρίς παρεξήγηση, για τα παραπάνω κατέληξες πριν δοκιμάσεις και κολλήσεις με τα πόδια ή μετά;  :grin:

Το "κόλλημα" με τα γυναικεία πόδια το έχω από πολύ μικρός. Πολύ πριν δοκιμάσω τσιγάρο ή ποτό.

:grin:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Plain Packaging

Για μένα ισχύει αυτό:

+1000

[/quote]

Τα πακέτα όπως πωλούνται στην Αυστραλία σήμερα και έπεται η συνέχεια.

Εσείς θα αγοράζατε τσιγάρα σε τέτοια συσκευασία;

:uglystupid:

[/quote]

Αν είχανε μέσα gauloises brunes, σαν τρελλός θα τ' αγόραζα
Δυστυχώς, απαγορεύτηκε παγκοσμίως η καλλιέργεια του μαύρου καπνού, για το καλό μας βεβαίως, κι εξαφανίστηκαν

Το παιγνίδι λέγεται "σεβασμός", χωρίς υπερβολές, και όχι μόνο στο κάπνισμα. Αν θέλουμε να συγκατοικίσουμε..

Δηλαδή για να προσπαθήσω να καταλάβω τους φανατικούς..
Βρίσκεις γκόμενα που γουστάρεις, λιώνεις, έχεις δαγκώσει λαμαρίνα και την απορρίπτεις επειδή καπνίζει??  :P  Πούσαι φρόιντ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
+1000

Αν είχανε μέσα gauloises brunes, σαν τρελλός θα τ' αγόραζα
Δυστυχώς, απαγορεύτηκε παγκοσμίως η καλλιέργεια του μαύρου καπνού, για το καλό μας βεβαίως, κι εξαφανίστηκαν

Το παιγνίδι λέγεται "σεβασμός", χωρίς υπερβολές, και όχι μόνο στο κάπνισμα. Αν θέλουμε να συγκατοικίσουμε..

Δηλαδή για να προσπαθήσω να καταλάβω τους φανατικούς..
Βρίσκεις γκόμενα που γουστάρεις, λιώνεις, έχεις δαγκώσει λαμαρίνα και την απορρίπτεις επειδή καπνίζει??  :P  Πούσαι φρόιντ?

Αφού την έχω ξεσκίσει στο λίστεριν για να μη μυρίζει τσιγαρίλα το στομα της, της έκοψα και το τσιγάρο και την ανάγκαζα να τρέχει μαζί μου κάθε απόγευμα για αποτοξίνωση.

Μου δωσε τα παπούτσια στο χέρι ύστερα από λίγους μήνες γιατί είχε μπλέξει με "κακές" παρέες που καπνίζανε και δεν με θέλανε.

:2funny: :2funny: :2funny:

Τι να κάνω;  Είμαι σατράπης...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αν εχει κανεις ακρη για χυμα καπνο,οχι χορτο,αλλα καλη ποικιλια,virginia ας πουμε,να μου στειλει εν pm,μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι και..πονηροι...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
για οσους καπνιζουν καλα κανουν και ας το κρατησουν για τον εαυτο τους.
για οσους δεν καπνιζουν παλι καλα κανουν και ας το κρατησουν και αυτοι για τον εαυτο τους.

ΑΛΛΑ...

Εγω που δεν καπνιζω δεν ειμαι αναγκασμενος ρε μαλακα μεχρι να σβησεις το τσιγαρο σου να εχεις ανοιχτο το παραθυρο και να εχω δαγκωσει το καυλι μου απο το ψωλοκρυο

ΟΠΩΣ

Εγω που καπνιζω μη μου σπας τα @@ οτι σε ενοχλει ο καπνος μου, πηγαινε αλλου αν σε ενοχλει.

----------

Ολα καλα ειναι και σε ολα υπαρχει λυση εκτος απο τους ΒΛΑΚΕΣ που παντα κατι τους ενοχλει και απλα δεν διορθονεται η βλακεια

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Υγεία χωρίς τσιγάρο.....................γίνεται. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories