Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
βεβαια κωστα μου εχει γινει και εξαρτηση το ηλεκτρονικο ε;αλλη μαλακια και αυτο,το εχω στο χερι μου συνεχεια αλλα το γουσταρω,τωρα το εχω ριξει σε κατι υγρα μα σοκολατες,φραουλες κλπ αδελφιστικα πραγματα

:2funny: :2funny: :2funny:

Και εγώ μασαω τσιχλες με γευση φράουλα ,αλλα δεν .."κανελώνω " το ρυζόγαλο !

Το ηλεκτρονικό τσιγαρο ειναι πια ΕΦΙΑΛΤΗΣ για τους καημενους τους καπνοβιομηχανους !

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Και εγώ μασαω τσιχλες με γευση φράουλα ,αλλα δεν .."κανελώνω " το ρυζόγαλο !

Το ηλεκτρονικό τσιγαρο ειναι πια ΕΦΙΑΛΤΗΣ για τους καημενους τους καπνοβιομηχανους !
οντως...δες πως ξεφυτρωνουν τα μαγαζια με ηλεκτρονικα παντου
Η μαλακια δεν κοβετε!!!!!!!!!!!!
Χτες ο αλλος πληρωνε για να τουν την παιζουν!!
:2funny: :2funny:
ναι αλλα περασαμε ωραια το βραδυ μας
εσυ και η αλιντισσα τυπε μου :grin:
ναι η καυλιαρα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Η μαλακια δεν κοβετε!!!!!!!!!!!!
Χτες ο αλλος πληρωνε για να τουν την παιζουν!!

Πως σου φαινεται να πληρώνει κάποιος...για να καπνίζει ΑΛΛΟΣ το τσιγάρο του ?

Το να κόψεις το τσιγαρο ,ειναι σαν να παιρνεις διαζυγιο από μια

σπασαρχίδα γυναίκα ! Απόλαυση !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Πως σου φαινεται να πληρώνει κάποιος...για να καπνίζει ΑΛΛΟΣ το τσιγάρο του ?

Το να κόψεις το τσιγαρο ,ειναι σαν να παιρνεις διαζυγιο από μια

σπασαρχίδα γυναίκα ! Απόλαυση !
παντως ειναι απιστευτη η διαφορα που βλεπεις με το κοψιμο,παιρνω πια ολοκληρες ανασες και οχι μισες,τα ρουχα δεν βρωμανε,εχω οσφρηση και γευση,λιγο κακο αυτο γιατι μου εχει ανοιξει η ορεξη,μιλαμε βλεπω σουβλατζιδικο και βαζω τα κλαμματα,2 κιλα τα χτυπησα κιολας....

Επισκέπτης
παντως ειναι απιστευτη η διαφορα που βλεπεις με το κοψιμο,παιρνω πια ολοκληρες ανασες και οχι μισες,τα ρουχα δεν βρωμανε,εχω οσφρηση και γευση,λιγο κακο αυτο γιατι μου εχει ανοιξει η ορεξη,μιλαμε βλεπω σουβλατζιδικο και βαζω τα κλαμματα,2 κιλα τα χτυπησα κιολας....
τυπε δεν καπνιζεις κανενα τσιγαρο μεσα στην μερα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μέχρι τα 35 που χτύπησα εγώ όταν έκοψα το τσιγάρο έχεις μέλλον.. κάνε κράτει στο φαγητό γιατί μετά θα βλαστημήσεις το γάλα της μάνας σου στις δίαιτες.. και μην διανοηθείς να ξαναρχίσεις το τσιγάρο.. γιατί θα σου μείνουν και τα κιλά και το τσιγάρο..

ΥΓ βέβαια εγώ δεν ήμουν καπνιστής.. τσιμινιέρα ήμουνα.. κάπνιζα από τα 17 μέχρι τα 48 μου και είχα στο τέλος φτάσει να χτυπάω 5 πακέτα την μέρα...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαν προσεχε ομως με την ορεξη μην παρεις κιλα,και μετα το ξαναρχισεις για να αδυνατησεις...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: Ειναι σίγουρο !

Ο Κηπαρχης εχει εξαρτηση από την πίπα ,και
ακόμα δεν εχει βγει...ηλεκτρονικό..τσιμπούκι !

ποσο μου λειπει αυτο το αγορι...αντε να τον ξετρυπωσουμε παλι με το νεο του nick
Τελεια περάσαμε. Ακομα το θυμάμαι και γελάω!!!!!!!
καλα και σημερα το βραδυ παλι τα ιδια...δεν μπορει καποιο ταλεντο θα σκασει :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε δεν καπνιζεις κανενα τσιγαρο μεσα στην μερα?
οχι μαχαιρι...αν καπνισεις το εχασες το παιχνιδι,το θεμα ειναι να σκασεις λευτα και να παρεις καλο ηλεκτρονικο γιατι με τα φτηνιαρικα θα σπαστεις και θα το παρατησεις
μέχρι τα 35 που χτύπησα εγώ όταν έκοψα το τσιγάρο έχεις μέλλον.. κάνε κράτει στο φαγητό γιατί μετά θα βλαστημήσεις το γάλα της μάνας σου στις δίαιτες.. και μην διανοηθείς να ξαναρχίσεις το τσιγάρο.. γιατί θα σου μείνουν και τα κιλά και το τσιγάρο..

ΥΓ βέβαια εγώ δεν ήμουν καπνιστής.. τσιμινιέρα ήμουνα.. κάπνιζα από τα 17 μέχρι τα 48 μου και είχα στο τέλος φτάσει να χτυπάω 5 πακέτα την μέρα...
το παλευω με το φαγητο γιατι αν ξεφυγω δεν το μαζευω μετα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαν προσεχε ομως με την ορεξη μην παρεις κιλα,και μετα το ξαναρχισεις για να αδυνατησεις...
κανω προσπαθεια ...γαμω τα σουβλατζιδικα μου :2funny:

Επισκέπτης
οχι μαχαιρι...αν καπνισεις το εχασες το παιχνιδι,το θεμα ειναι να σκασεις λευτα και να παρεις καλο ηλεκτρονικο γιατι με τα φτηνιαρικα θα σπαστεις και θα το παρατησεις
πηρα και εγω αλλα δεν ξερω ποσο καλυτερα ειναι τα λαδια απο τον καπνο :-

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
ειναι λιγο,προσωπικα 2 μηνες που το δουλευω δεν μπορω να το αφησω αλλα νιωθω πολυ καλυτερα απο τα 45 τσιγαρα που εκανα,βλεπω απιστευτη βελτιωση παντου,το θεμα ειναι να μην το κανεις μαζι με το κανονικο τσιγαρο

και σε αυτο :s&m_1:

NIKMANAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο 24 χρονια με 3 πακετα winston ημερισιως και πολλες αποπειρες διακοπης χωρις επιτυχια καταφερα να το κοψω οριστικα απο τις 12/1/2011 με την βοηθεια του ηλεκτρονικου τσιγαρου το οποιο καταφερα και εκοψα και αυτο μειονωντας σταδιακα την νικοτινη .Εδω και 2 μηνες εχω απαλχθει εντελως απο καθε ειδος τσιγαρου ηλεκτρονικου η κανονικου με τοση ευκολια που δεν το φανταζομουν ποτε,καταλαβαινω απολυτα τους καπνοβιομηχανους για την απειλη που νιωθουν .
Για οποιον φιλο αποφασισει να το κοψει με χρηση ηλεκτρονικου εχω να δοσω μερικες συμβουλες απο την εμπειρια μου αλλα και απο αυτα που ειδα σε φιλους που τους το προτεινα...
1. ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ .............μετα απο μικρη προσπαθεια    2 -3 ημερων χωρις κανενα κανονικο τσιγαρο θα τα σιχαθειτε και δεν θα μπορειτε ουτε στον ιδιο χωρο

2 αγοραστε τσιγαρο με cartomizer και οχι με tank η οτιδηποτε αλλο (ειναι πολυ πιο κοντα η αισθηση στο κανονικο)και παρτε και   2 μπαταριες για να μην μεινετε ποτε .

3 αγοραστε 2-3 υγρα να εχετε σε διαφορες γευσεις καπνου (οχι φραουλες και τιραμισου)ωστε να βρειτε αυτο που σας κανει (προτεινω να ξεκινησετε με latakia και virginia τουλαχιστον)

4 ξεκινηστε με 16 η 18 % νικοτινη ΟΧΙ παραπανω και αρχιστε να την μειωνετε μετα τους 4 μηνες ,οσο σας παιρνει μην πιεστειτε

συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ειναι τοσο ευκολο αν γινει σωστα και επρεπε να το μοιραστω......

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
κωλοπαιδο αχαχαχααχαχα
μετα απο 24 χρονια με 3 πακετα winston ημερισιως και πολλες αποπειρες διακοπης χωρις επιτυχια καταφερα να το κοψω οριστικα απο τις 12/1/2011 με την βοηθεια του ηλεκτρονικου τσιγαρου το οποιο καταφερα και εκοψα και αυτο μειονωντας σταδιακα την νικοτινη .Εδω και 2 μηνες εχω απαλχθει εντελως απο καθε ειδος τσιγαρου ηλεκτρονικου η κανονικου με τοση ευκολια που δεν το φανταζομουν ποτε,καταλαβαινω απολυτα τους καπνοβιομηχανους για την απειλη που νιωθουν .
Για οποιον φιλο αποφασισει να το κοψει με χρηση ηλεκτρονικου εχω να δοσω μερικες συμβουλες απο την εμπειρια μου αλλα και απο αυτα που ειδα σε φιλους που τους το προτεινα...
1. ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ .............μετα απο μικρη προσπαθεια    2 -3 ημερων χωρις κανενα κανονικο τσιγαρο θα τα σιχαθειτε και δεν θα μπορειτε ουτε στον ιδιο χωρο

2 αγοραστε τσιγαρο με cartomizer και οχι με tank η οτιδηποτε αλλο (ειναι πολυ πιο κοντα η αισθηση στο κανονικο)και παρτε και   2 μπαταριες για να μην μεινετε ποτε .

3 αγοραστε 2-3 υγρα να εχετε σε διαφορες γευσεις καπνου (οχι φραουλες και τιραμισου)ωστε να βρειτε αυτο που σας κανει (προτεινω να ξεκινησετε με latakia και virginia τουλαχιστον)

4 ξεκινηστε με 16 η 18 % νικοτινη ΟΧΙ παραπανω και αρχιστε να την μειωνετε μετα τους 4 μηνες ,οσο σας παιρνει μην πιεστειτε

συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ειναι τοσο ευκολο αν γινει σωστα και επρεπε να το μοιραστω......
διαφωνω μονο στο καρτομιζερ...στην αρχη τουλαχιστον που θελεις να αλλαζεις γευσεις βολευει το tank γιατι το καρτομιζερ κραταει την παλλια γευση
νομιζα οτι ολα φυτικη εχουν παντως σε ολα τα αλλα με καλυπτει
οχι...πχ τα υγρα τις nobacco ειναι μονο με 30% φυτικη γλυκερινη,ενω τα υγρα απο τα ovale shop πχ,ειναι με μονο φυτικα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Οι μοντ το συγχωνευσανε ,αλλα στην πραγματικότητα είναι ξεχωριστό θέμα .

Πως γίνεται να είναι κανείς εξαρτημενος από

το τσιγάρο ?

Οι τρόποι εξάρτησης από το τσιγάρο είναι έξη (6) !

Θα αναφέρω πρώτα τους τρείς που συζητούνται περισσότερο :

1) Εξάρτηση από την ΝΙΚΟΤΙΝΗ .Αποδείχτηκε την τελευταία 20ετία .

2) Εξάρτηση ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ .
Όπως αυτός που τρώει τα νύχια του ,ή δαγκώνει το στυλό κτλ ,ο καπνιστής "πιπιλάει"
το τσιγάρο και εξαρτάται "στοματικά " από αυτό .

3)Εξάρτηση από την ΣΥΝΗΘΕΙΑ των ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ .
Όπως αυτός που παίζει με το κομπολόϊ κτλ ο καπνιστής είναι εξαρτημενος από την μηχανικη συνήθεια  να αναβει το τσιγάρο ,να το κραταει και να τινάζει την στάχτη κτλ

Οι υπόλοιποι τρόποι δεν τονίζονται αρκετά

5)Εξάρτηση από την ΑΝΑΠΝΟΗ που γίνεται με τη βοήθεια του τσιγάρου .Πολλοί άνθρωποι       αντιδρούν στο στρες με το να τους "κοβεται " η αναπνοή ( βλ. και το φιλμ "με κομμένη την ανάσα" ) .Είναι γνωστή η φράση ,που λέει κάποιος οταν κάποιος απαλασσεται από ενα πρόβλημα
"ουφ ανάσανα ! Απαλλάχτηκα !" .Το τσιγάρο είναι ένας τρόπος να "ανασάνει " κάποιος που έχει κρατήσει την αναπνοή του λογω στρες .Αυτός ο τρόπος εξάρτησης ειναι πολύ
σημαντικός .Για να ξεπεραστεί ,πρέπει ο καπνιστής να κάνει αναπνευστικές ασκήσεις και σιγά -σιγά να μάθει να μην "κρατάει " πολύ τη αναπνοή του ,όταν εχει στρες .Πληρη ανάλυση υπάρχει στο βιβλίο "Βιοενέργεια" του Ζωρζ Λαπασαντ .

6) Εξάρτηση από το "πνεύμα της παρέας" .Όπως βγαίνουν κάποιοι να πιούν ,βγαίνουν και να καπνίσουν παρέα .

7)Εξάρτηση από την "συντροφιά " του τσιγάρου .Το τσιγάρο ,με τον καπνό που βγάζει όταν είναι αναμμένο ,δίνει την αίσθηση ότι είναι κάτι "ζωντανό " .Η μικρή φλόγα ,και ο καπνός είναι κάτι σαν "σύντροφος " για τον καπνιστή .Υπάρχουν πολλά τραγούδια που αναφέρουν αυτη τη σχέση "συντροφικότητας " τσιγάρου-καπνιστή !

Γι'αυτό είναι τόσο δύσκολο να κόψει κανείς το τσιγάρο !
Είναι πολλαπλές οι εξαρτήσεις από αυτό ,και πρέπει να καλύψει κανείς τα κενά που του αφήνει η διακοπή του !

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και επισης εξαρτιση απο τη γευση

Stories