neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι απο το ενα συνεπαγεται το αλλοΔεν ειναι η εξαρτηση το προβλημα ρε τυπε, η βλαβη της υγειας ειναι.
ναι απο το ενα συνεπαγεται το αλλοΔεν ειναι η εξαρτηση το προβλημα ρε τυπε, η βλαβη της υγειας ειναι.
Γιατι, υπαρχει καποια βλαβη της υγειας απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο και το εθεσες ως ερωτημα?ναι απο το ενα συνεπαγεται το αλλο
Κωστη, για το ηλεκτρονικό ποια ειναι η γνωμη σου?
Σκεφτομαι να το δοκιμασω.
το ηλεκτρονικο δεν ειναι εξαρτηση?
ειναι λιγο,προσωπικα 2 μηνες που το δουλευω δεν μπορω να το αφησω αλλα νιωθω πολυ καλυτερα απο τα 45 τσιγαρα που εκανα,βλεπω απιστευτη βελτιωση παντου,το θεμα ειναι να μην το κανεις μαζι με το κανονικο τσιγαροτο ηλεκτρονικο δεν ειναι εξαρτηση?
εχω ακουσει διαφορα γενικα δεν ξερω τυπε καπνιστης δεν ειμαιΓιατι, υπαρχει καποια βλαβη της υγειας απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο και το εθεσες ως ερωτημα?
Γιατι, υπαρχει καποια βλαβη της υγειας απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο και το εθεσες ως ερωτημα?
45 ? :o :o :oειναι λιγο,προσωπικα 2 μηνες που το δουλευω δεν μπορω να το αφησω αλλα νιωθω πολυ καλυτερα απο τα 45 τσιγαρα που εκανα,βλεπω απιστευτη βελτιωση παντου,το θεμα ειναι να μην το κανεις μαζι με το κανονικο τσιγαρο
καλα θα ακους πολλα γιατι πονανε πολυ οι καπνοβιομηχανιες απο την αυξηση του ηλεκτρονικου τους τελευταιους μηνες!ειναι πολλα τα λευτα αρη,φυσικα το καλυτερο ειναι να μην κανεις ουτε ηλεκτρονικο ουτε κανονικοεχω ακουσει διαφορα γενικα δεν ξερω τυπε καπνιστης δεν ειμαι
ειναι λιγο,προσωπικα 2 μηνες που το δουλευω δεν μπορω να το αφησω αλλα νιωθω πολυ καλυτερα απο τα 45 τσιγαρα που εκανα,βλεπω απιστευτη βελτιωση παντου,το θεμα ειναι να μην το κανεις μαζι με το κανονικο τσιγαρο
μετρατε και μερες? ουτε η μλκια τοση εξαρτηση ρε παιδιαΚαλημέρα.
270 μερες και συνεχίζω χωρις αυτην την μααλακια!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ
για αυτο το σταματησα δικε μου γιατι ενιωθα οτι εφευγα προς τους ουρανους ....μιλαμε για 25 χρονια καπνιστης χωρις διακοπη45 ? :o :o :o
τυπε ζεις ακομα?
45 ? :o :o :o
τυπε ζεις ακομα?
αυτο θα τον κανει μεχρι και στο ταφο του τυπεΟχι μονο ζει αλλα κυνηγαει και τον Κηπαρχη !
δεν σταματιεται με τπτ αυτη η μλκια δικε μου?για αυτο το σταματησα δικε μου γιατι ενιωθα οτι εφευγα προς τους ουρανους ....μιλαμε για 25 χρονια καπνιστης χωρις διακοπη
βεβαια κωστα μου εχει γινει και εξαρτηση το ηλεκτρονικο ε;αλλη μαλακια και αυτο,το εχω στο χερι μου συνεχεια αλλα το γουσταρω,τωρα το εχω ριξει σε κατι υγρα μα σοκολατες,φραουλες κλπ αδελφιστικα πραγματαΠολυ καλα κανεις !
Διάβασε και την αρχη του θρεντ ,να δεις και ποιες άλλες "ανάγκες " πρέπει να καλυψεις
για να απαλλαγείς από το τσιγάρο .
Το "κρατημα της ανάσας " στο στρες ειναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξάρτηση από το τσιγάρο ,με το οποίο αναπνέει κανείς αναγκαστικά ! Ο Ζ .Λαπασαντ έχει κάνει εκτεταμενη αναλυση στο βιβλιο του "Βιοενέργεια " .
για αυτο το σταματησα δικε μου γιατι ενιωθα οτι εφευγα προς τους ουρανους ....μιλαμε για 25 χρονια καπνιστης χωρις διακοπη
Η μαλακια δεν κοβετε!!!!!!!!!!!!μετρατε και μερες? ουτε η μλκια τοση εξαρτηση ρε παιδια
Οχι μονο ζει αλλα κυνηγαει και τον Κηπαρχη !
εσυ και η αλιντισσα τυπε μουβεβαια κωστα μου εχει γινει και εξαρτηση το ηλεκτρονικο ε;αλλη μαλακια και αυτο,το εχω στο χερι μου συνεχεια αλλα το γουσταρω,τωρα το εχω ριξει σε κατι υγρα μα σοκολατες,φραουλες κλπ αδελφιστικα πραγματα