Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Κωστη, για το ηλεκτρονικό ποια ειναι η γνωμη σου?
Σκεφτομαι να το δοκιμασω.

Με βάση τα προηγουμενα ,ΝΑΙ !

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο καλυπτει ακριβώς την εξαρτηση για τις ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ κινησεις ,αλλα και την αναγκη για ΑΝΑΣΑ ( !) μεσω του τσιγαρου και την "συντροφικότητα" και την ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ εξάρτηση !

το ηλεκτρονικο δεν ειναι εξαρτηση? :think:

Και το γλειφομούνι !

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
το ηλεκτρονικο δεν ειναι εξαρτηση? :think:
ειναι λιγο,προσωπικα 2 μηνες που το δουλευω δεν μπορω να το αφησω αλλα νιωθω πολυ καλυτερα απο τα 45 τσιγαρα που εκανα,βλεπω απιστευτη βελτιωση παντου,το θεμα ειναι να μην το κανεις μαζι με το κανονικο τσιγαρο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Γιατι, υπαρχει καποια βλαβη της υγειας απο το ηλεκτρονικο τσιγαρο και το εθεσες ως ερωτημα?

Η βλαβη της τσεπης των καπνοβιομηχανων ? Και αν αυτοκτονήσουν οι κακομοιροι αν ο κοσμος κοψει το καπνισμα ?  :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ειναι λιγο,προσωπικα 2 μηνες που το δουλευω δεν μπορω να το αφησω αλλα νιωθω πολυ καλυτερα απο τα 45 τσιγαρα που εκανα,βλεπω απιστευτη βελτιωση παντου,το θεμα ειναι να μην το κανεις μαζι με το κανονικο τσιγαρο
45 ? :o :o :o

τυπε ζεις ακομα? :2funny: :cheesy: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εχω ακουσει διαφορα γενικα δεν ξερω τυπε καπνιστης δεν ειμαι :dancing:
καλα θα ακους πολλα γιατι πονανε πολυ οι καπνοβιομηχανιες απο την αυξηση του ηλεκτρονικου τους τελευταιους μηνες!ειναι πολλα τα λευτα αρη,φυσικα το καλυτερο ειναι να μην κανεις ουτε ηλεκτρονικο ουτε κανονικο

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
270 μερες και συνεχίζω χωρις αυτην την μααλακια!!!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686

Πολυ καλα κανεις !

Διάβασε και την αρχη του θρεντ ,να δεις και ποιες άλλες "ανάγκες " πρέπει να καλυψεις
για να απαλλαγείς από το τσιγάρο .

Το "κρατημα της ανάσας " στο στρες ειναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξάρτηση από το τσιγάρο ,με το οποίο  αναπνέει κανείς αναγκαστικά ! Ο Ζ .Λαπασαντ έχει κάνει εκτεταμενη αναλυση στο βιβλιο του "Βιοενέργεια " .

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
για αυτο το σταματησα δικε μου γιατι ενιωθα οτι εφευγα προς τους ουρανους ....μιλαμε για 25 χρονια καπνιστης χωρις διακοπη
δεν σταματιεται με τπτ αυτη η μλκια δικε μου?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Πολυ καλα κανεις !

Διάβασε και την αρχη του θρεντ ,να δεις και ποιες άλλες "ανάγκες " πρέπει να καλυψεις
για να απαλλαγείς από το τσιγάρο .

Το "κρατημα της ανάσας " στο στρες ειναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξάρτηση από το τσιγάρο ,με το οποίο  αναπνέει κανείς αναγκαστικά ! Ο Ζ .Λαπασαντ έχει κάνει εκτεταμενη αναλυση στο βιβλιο του "Βιοενέργεια " .
βεβαια κωστα μου εχει γινει και εξαρτηση το ηλεκτρονικο ε;αλλη μαλακια και αυτο,το εχω στο χερι μου συνεχεια αλλα το γουσταρω,τωρα το εχω ριξει σε κατι υγρα μα σοκολατες,φραουλες κλπ αδελφιστικα πραγματα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
για αυτο το σταματησα δικε μου γιατι ενιωθα οτι εφευγα προς τους ουρανους ....μιλαμε για 25 χρονια καπνιστης χωρις διακοπη

Πρεπει οπωσδήποτε να κανεις αναπνευστικες ασκησεις .

Σαν αυτες που κανουν οι ηθοποιοι και οι τραγουδιστες  για να εχουν βαθυτερη και διαρκεστερη αναπνοή ,στα μαθηματα " ορθοφωνίας " .Μπορει να γνωρισεις και καμια πουτανίτσα στα μαθηματα αυτα !  :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
βεβαια κωστα μου εχει γινει και εξαρτηση το ηλεκτρονικο ε;αλλη μαλακια και αυτο,το εχω στο χερι μου συνεχεια αλλα το γουσταρω,τωρα το εχω ριξει σε κατι υγρα μα σοκολατες,φραουλες κλπ αδελφιστικα πραγματα
εσυ και η αλιντισσα τυπε μου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom