Νέα

τσατσαδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εχει αναρτη8ει καπου ενα θεμα για τις υπηρεσιες που ενδεχεται
να μπαινουν στα δωματια με τους πελατες...
αν καποιος ξερει που βρισκεται ας πει...ευχαριστω!!!

Μην παιζεις με τον πονο μου ρε τυπε, μεγαλο απωθημενο μου η Ευα. Θυμαμαι περναγα απο το σπιτακι της Ιλονας / Ευτερπης μονο και μονο για την τσατσα, η πουτανα δε μου αρεσε καθολου αν και ηταν στα πολυ πανω της εκεινη την περιοδο. Της το ειχα πει μαλιστα οτι την προτιμω απο την πορνη αλλα δε μου καθοταν με τιποτα η καριολα  :tickedoff:

χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ολων η Ευα με τη γαλλικη μυτουλα σε καποιο σπιτακι στην Φυλης....

Για την ιδια πρεπει να λεμε.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Γιατί μάστορες δεν σας έχει κάτσει ποτέ η τσατσά να είναι πιο όμορφη απο την κοπέλα? Θυμάμαι τσατσά μιλφάρα και κοπέλα φάλαινα μια φορά...

Αρκετές φορές τύπε όπως λένε και οι κύριοι εδώ. Κάποτε σ'ένα μπουρδέλο στην Λεωνίδου στο Μετάξι γάμησα μια γύρω στα 30 πουτανίτσα με την οποία είχαμε πιάσει και κουβέντα για αθλητικά την ώρα που της τον έδινα. :knockinb: Όταν μου είπε ότι ήταν Σαλονικιά και ΜΠΑΟΚ ένιωσα σαν γνήσιος γαύρος να βάζω γκολ στον αντίπαλο του βορρά τύπε. Γαμήσι καλό μπορώ να πω. Φεύγοντας μπαίνει μέσα η τσατσά (δυστυχώς δεν ήταν κάποια περίπτωση από εκείνες των milf 35-40 που αναφέρετε αλλά προ-gilf 55+) και με βλέπει να σκουπίζω τον μικρό. Αναφώνησε "καλέ τί παπάρι είναι αυτό?" και θυμάμαι της είπα της γρέντζως "Σ'αρέσει? έλα να το πάρεις στο στόμα". Το gilf έκλεισε την πόρτα (η πουτάνα προφανώς σε άλλο δωμάτιο) και άρχισε να μου πιπιλάει τ'αρχίδια σαν να'χε χρόνια να γλύψει πούτσα! :pipa1: Deepthroat πολύ αριστοτεχνικό τύπε και την γυρνάω μπρούμυτα για όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με την φάτσα. Σώμα καλό και σφιχτό για 55-60 χρονών, βυζί χαλαρωμένο αλλά όχι σε σημείο να μην βλέπεται. Την γάμησα ΜΟΝΟ μπρούμυτα κανά μισάωρο πριν χύσω μέσα της (σε πότα φυσικά)! Ήταν μεσημέρι 3 και έκλεισαν για λίγο το μπουρδέλλο να κάνουν διάλειμμα για να φάνε πουτάνα και τσατσά. Είχα δώσει 20 ευρώ τότε και γάμησα πουτάνα+τσατσά στο τζάμπα αλλά το καλό το άφησα για το τέλος... Είχαν βάλει στο φούρνο κοτόπουλο με πατάτες και μου είπαν αν θέλω να κάτσω να φάμε μαζί!!! Έκατσα και είπα να φάω για να ζήσω την εμπειρία ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ!!! Ήταν από τα πιο γευστικά κοτοπουλάκια στο φούρνο με πατάτες που έφαγα ποτέ... Η πουτάνα έβγαλε και Coca Cola από το ψυγείο και κέρασε!!! Τις ευχαρίστησα μετά από μερικές παπαριές και ανταλλαγές απόψεων που είχαμε και έφυγα...

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
συναγωνιστες, οι τσατσαδες απο διδυμου 8β , η ξανθια και η μελαχρηνη, ειναι αξιογαμευτες! ιδιως η μελαχρηνη, ειναι σκετη καβλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom